Günaydınlar herkese.
Ben son 3-4 gündür hep parça parça uyumaya başladım. Yani 3-4 saat uyu sonra uyan 5 saat sonra uyu gibi. Böyle 8-10 saat kesintisiz ölüm uykusuna yatamıyorum. Kağan kocatepe bi videosunda doğum öncesinde beyin, doğum sonrasındaki uykusuzluğa alıştırma için böyle uyumayı sağlar diye bir şey söylemişti. Gerçekten var mı böyle bir şey?
Bir de son 1 haftadır 2 kere oldu gece uykumda dönerken sağa sola kütürt diye kemik sesi geldi acaba kanaldaki kemikler mi genişliyor doğum için?
Yakında komşu halı silkse doğum belirtisimi diye düşünücem
Günaydın bugün kontrolüm var bebek dönmedi gibi hissediyorum çatı muayenesi yapacak dönmediyse yaptırmama gerek yok dimi sezeryana hazırlıklıyım uyuyamadım heyecandan kaç kilo oldu noldu diye düşünmekten
Ayy niye düşmek olsun canım düşünmeyenin aklına getirmek işte ben şaka yollu da olsa herşeyi ima ediyorum hepsine valla.
kendi annem uzak yoldan geldi her an doğum olur diye daha doğmadı ben iki hafta erken gelmişim boş yere geldim demeye başladı. Kızdırıyor beni. Tüh hastanede ziyaretçi kabul etmiyor o gün ziyaret eder giderdin demi şimdi ne işin var yanımda diyorum