2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İlk sıradayım inşanlah doğururum bende artık zorluyor beni günaydın hanım lar

ugurbocuuu canım perşembe gittik sarılık çok az ama artabilir kontrol altında tutalım yarın ya da cumartesi gelin dedi, bende bol bol emzirmeye çalışıyorum dün biraz şekerli su bende verdim, annem olsa mama yapar bitirtirdi ben beceremedim bi türlü yedirmeyi. Bakalım inşallah atlatırız bu riski de.

Emecek tabi neden emmesin annesi valla mama çok üşenilecek bi şeymiş yaa, meme gibisi var mı? İnşallah tüm bebişler memeci olur
İnşallah ya ilk kızım çok zorluklarla emdi de bunda da bakalım nasıl olacak diye bekliyorum. Annesini yormaz inşallah
Ya evet mama zor gece kalk hazırla vs. Meme kolayıma gidiyor cidden çıkar ver emsin ohh

Ne kadar çok kişi doğurmuş maşşalah darısı kalanlara

Birde burdaki tabloda şu söze deginecem ülkemizde ne kadar çok sezeryan oluyor muş böyle. Halbuki en saglıklısı normal doğum

wendy canım ben ve Dasmeer yok listede. İkimizin de sürpriz

Hayır şimdi kocaelindeyim, burayı takip ediyorum ama hiç yazmamıştım erzurumu görünce yazasım geldi kasım annesiyim ben de
Ooo baya uzaklaşmışsın Erzurum'dan
İyi yapmışsın yazmakla :) Vakit geçiyor işte.
Doğumunu kim yaptırmıştı Buharada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…