Sen yine iyisin, ben 39+3 oldum bugün. 3 4 haftadır geceleri alarm kurmus gibi 2 saatte bi uyanıyorum ve kemiklerin ağrısından uyku haliyle kalkmak o kadar zor oluyor ki...Günaydınlar herkese.
Ben son 3-4 gündür hep parça parça uyumaya başladım. Yani 3-4 saat uyu sonra uyan 5 saat sonra uyu gibi. Böyle 8-10 saat kesintisiz ölüm uykusuna yatamıyorum. Kağan kocatepe bi videosunda doğum öncesinde beyin, doğum sonrasındaki uykusuzluğa alıştırma için böyle uyumayı sağlar diye bir şey söylemişti. Gerçekten var mı böyle bir şey?
Bir de son 1 haftadır 2 kere oldu gece uykumda dönerken sağa sola kütürt diye kemik sesi geldi acaba kanaldaki kemikler mi genişliyor doğum için?
Yakında komşu halı silkse doğum belirtisimi diye düşünücem
20 kasım geç değil mi biz senle aynı tarihteyiz gibi benim dr gelmezse en geç 15 nde alırız dedi bu arada sende de hiç sancı vs yok heraldeBen de 20 Kasım doğumluyumsağlıkla gelsin inşallah
Buldum bu heralde de mi?
Karın kasılması yalancı sancı oluyor, diğerleri hamileliğin son döneminde olan normal ağrı sızılar.
Bu haftalarda normal canım akıntıda artıyor doğuma hazırlıyor vücudunu. ağrın dinlendiğinde uzandığında geçiyorsa ağrı aralıkları kısa değilse yalancı kasılmadır. Ben 40. Haftadayım karnım artık hep taş gibi ama ağrım sızım hiç kalmadı.
Ben sancıyı ağrılı bir şey zannediyorum da kendi kendime diyorum benim niye hiç sancım yok çok fazla karnım taş gibi kasılmaya başlayınca dedim acaba bu o mu. Tecrübesizlik çok kötü bir şey bazenAynen bana da oluyor ama bunlar sancı olarak nitelendiriliyor mu . Benim kafamdaki sancı anlayışı çok acılı ağrılı bişeydi sanırım ama bunlar anlık oluyo geçiyor nasıl iş
Aynı durumda ben de varım annem 3 hafta oldu geleli ama bu şehirde diğer ablam falan da yaşıyor annem kardeşimle geldi sürekli telefonda konuştuğu kişilere ben çok erken geldim ya hala doğurmadı diyo bana son adet tarihimi sorup sen bu ayı çıkarırsın o zaman senin daha günün var diyorAyy niye düşmek olsun canımdüşünmeyenin aklına getirmek işte ben şaka yollu da olsa herşeyi ima ediyorum hepsine valla.
kendi annem uzak yoldan geldi her an doğum olur diye daha doğmadı ben iki hafta erken gelmişim boş yere geldim demeye başladı. Kızdırıyor beni. Tüh hastanede ziyaretçi kabul etmiyor o gün ziyaret eder giderdin demi şimdi ne işin var yanımda diyorum
İnsana hamileyken herşey batıyor herşey zoruna gidiyor ya haklısınAynı durumda ben de varım annem 3 hafta oldu geleli ama bu şehirde diğer ablam falan da yaşıyor annem kardeşimle geldi sürekli telefonda konuştuğu kişilere ben çok erken geldim ya hala doğurmadı diyo bana son adet tarihimi sorup sen bu ayı çıkarırsın o zaman senin daha günün var diyordedim anne bi daha böyle söylersen uçak biletini alcam dön git
Evet sezaryen aldım ben, normal bekliyordum ama nasip olmadı. Eğer senin uygunsa bi dene neden olmasın kiSezeryan günümü aldın sen? Benim de ilki sezeryandi şimdi de 20 kasıma gün almayı düşünüyorum, ama bebek 1 aydır normal dogum pozisyonunda, normal olur mu diye düşünüyorum bir yandan
Masallah canım hayırlı olsun az kaldı o zaman senin, sizi görünce ben hiç doguramayacagim gibi geliyorKizlar kontrole gittim bugun
Doktor 19 yada 20 kasima sezeryanla almak istedi
Catin çok dar dedi
Riske atmayalim dedi
Kilosuda var dahada artar dedi
Oyle istee
Zaten normalden çok korkuyordum
Pandemi bebekleri olması dönemin negatif etkilerinden olabilir benceKasım annelerinde çok denk geldi gerçekten, sağlıkla gelsin de bebişler ne yapalım.
Normalde 28diMasallah canım hayırlı olsun az kaldı o zaman senin, sizi görünce ben hiç doguramayacagim gibi geliyor
Bence olurSezeryan günümü aldın sen? Benim de ilki sezeryandi şimdi de 20 kasıma gün almayı düşünüyorum, ama bebek 1 aydır normal dogum pozisyonunda, normal olur mu diye düşünüyorum bir yandan
Bende 2 kez kaydım hep aynı yerde tutunduğum halde ayrıldı bacaklarım bende bacaklarda ağrı oluyordu kas ağrısıdır seninkide hemen geçmez ama zorlama kalkarken ağrıyan yeri kendi kendine geçecek inşallajGünaydın kızlar, dün gece banyoda kaydım bacaklarım ayrılıyordu nerdeyse düşmeyeyim diye siktim kendimi ama kasiklarim eklem yerlerimi zorlamışım o kadar agridi ki bi de korktum bisey olacak diye aglaya ağlaya uyumuşum gece 6dan beri de her bi iki saate kalktim sağ kaburgam o kadar battı ve agridi ki anlayamadım. Siz de de böyle göğüs kafesi agrisi yaşayan oldu mu ?
Evet haklısın Pandemi de süreci etkiledi maalesef kiPandemi bebekleri olması dönemin negatif etkilerinden olabilir bence
Bilmiyorum ki korkuyorum normal dogum sancısından, belki 20 sine kadar sürpriz yaparsa olur kısmet artıkEvet sezaryen aldım ben, normal bekliyordum ama nasip olmadı. Eğer senin uygunsa bi dene neden olmasın ki
Canım benim doğum günüm 20kasım..20 kasım geç değil mi biz senle aynı tarihteyiz gibi benim dr gelmezse en geç 15 nde alırız dedi bu arada sende de hiç sancı vs yok heralde
Gecmis olsun canim dikkat et kendine bende banyoda kaydim kendimi o kadar sikmisimki 1 hafta boyunca bacaklarim kasildi merak erme bisey olmamistir insallahGünaydın kızlar, dün gece banyoda kaydım bacaklarım ayrılıyordu nerdeyse düşmeyeyim diye siktim kendimi ama kasiklarim eklem yerlerimi zorlamışım o kadar agridi ki bi de korktum bisey olacak diye aglaya ağlaya uyumuşum gece 6dan beri de her bi iki saate kalktim sağ kaburgam o kadar battı ve agridi ki anlayamadım. Siz de de böyle göğüs kafesi agrisi yaşayan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?