2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sen yine iyisin, ben 39+3 oldum bugün. 3 4 haftadır geceleri alarm kurmus gibi 2 saatte bi uyanıyorum ve kemiklerin ağrısından uyku haliyle kalkmak o kadar zor oluyor ki...

Buldum bu heralde de mi?
Karın kasılması yalancı sancı oluyor, diğerleri hamileliğin son döneminde olan normal ağrı sızılar.

Aynen bana da oluyor ama bunlar sancı olarak nitelendiriliyor mu . Benim kafamdaki sancı anlayışı çok acılı ağrılı bişeydi sanırım ama bunlar anlık oluyo geçiyor nasıl iş
Ben sancıyı ağrılı bir şey zannediyorum da kendi kendime diyorum benim niye hiç sancım yok çok fazla karnım taş gibi kasılmaya başlayınca dedim acaba bu o mu. Tecrübesizlik çok kötü bir şey bazen

Aynı durumda ben de varım annem 3 hafta oldu geleli ama bu şehirde diğer ablam falan da yaşıyor annem kardeşimle geldi sürekli telefonda konuştuğu kişilere ben çok erken geldim ya hala doğurmadı diyo bana son adet tarihimi sorup sen bu ayı çıkarırsın o zaman senin daha günün var diyor dedim anne bi daha böyle söylersen uçak biletini alcam dön git

İnsana hamileyken herşey batıyor herşey zoruna gidiyor ya haklısın

Sezeryan günümü aldın sen? Benim de ilki sezeryandi şimdi de 20 kasıma gün almayı düşünüyorum, ama bebek 1 aydır normal dogum pozisyonunda, normal olur mu diye düşünüyorum bir yandan
Evet sezaryen aldım ben, normal bekliyordum ama nasip olmadı. Eğer senin uygunsa bi dene neden olmasın ki

Günaydın kızlar, dün gece banyoda kaydım bacaklarım ayrılıyordu nerdeyse düşmeyeyim diye siktim kendimi ama kasiklarim eklem yerlerimi zorlamışım o kadar agridi ki bi de korktum bisey olacak diye aglaya ağlaya uyumuşum gece 6dan beri de her bi iki saate kalktim sağ kaburgam o kadar battı ve agridi ki anlayamadım. Siz de de böyle göğüs kafesi agrisi yaşayan oldu mu ?

Kizlar kontrole gittim bugun
Doktor 19 yada 20 kasima sezeryanla almak istedi
Catin çok dar dedi
Riske atmayalim dedi
Kilosuda var dahada artar dedi
Oyle istee
Zaten normalden çok korkuyordum
Masallah canım hayırlı olsun az kaldı o zaman senin, sizi görünce ben hiç doguramayacagim gibi geliyor

Bende 2 kez kaydım hep aynı yerde tutunduğum halde ayrıldı bacaklarım bende bacaklarda ağrı oluyordu kas ağrısıdır seninkide hemen geçmez ama zorlama kalkarken ağrıyan yeri kendi kendine geçecek inşallaj

20 kasım geç değil mi biz senle aynı tarihteyiz gibi benim dr gelmezse en geç 15 nde alırız dedi bu arada sende de hiç sancı vs yok heralde
Canım benim doğum günüm 20kasım..
ben doğurdum oğlumu 29ekim de

Gecmis olsun canim dikkat et kendine bende banyoda kaydim kendimi o kadar sikmisimki 1 hafta boyunca bacaklarim kasildi merak erme bisey olmamistir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…