2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
inşallah ya . bebeğin hareketleri güzel şimdi bile hareketli hamile olmama rağmen bi yerimde ağrı sızı da yok ynede tedirgin oldum

Bursa’da vaka çok fazla olduğu için yetişemiyorlarmıs canım sen sağlık bakanlığı hattını ara ama onlarda illa belirti soruyormuş
Sen beslenmene dikkat et moralini bozma dua et

Eşin temaslı olarak senin adını verirse sana da yaparlar sağlıkçılar gelip. Vermicek mi? Ama verirse de karantinaya alırlar seni de. Pof bilemedim
eşim ismimi verdi hamile olduğumu da söylemiş onlarda kendi doktoruna gitsin o baksın demişler. ne var sanki test yapsalar. şimdi eşimde haklı olarak devlete gidip o uzuun test sırasına sokmak şstemiyor . o sırada beklerken zaten olursun diye korkuyo

Hangi şehirdesin canım?

Bebeği emzirmeden önce kremi yıkıyormuydunuz

Canıma senin de gözün aydın ya hiç okuyamadım
İnşallah güzel geçmiştir
Biraznağrim vardi ama dikloron isenyaradi 11 de ciktim skmdi ayağa kalktım gaz çıkana kadarnsu yok dediler gaz da yok yani gaz sancim da yok.

wendy cim yalaniyorsa ac mi demektir uyandi skmdi emziriyom hala yalaniyo

Biraznağrim vardi ama dikloron isenyaradi 11 de ciktim skmdi ayağa kalktım gaz çıkana kadarnsu yok dediler gaz da yok yani gaz sancim da yok.

wendy cim yalaniyorsa ac mi demektir uyandi skmdi emziriyom hala yalaniyo
İyi hadi geçmiş olsun, korktuğun gibi değil de mi

Duyduğum güzel bir haber devlettesin ve epidural olabiliyorsun umarım burdada vardır. Hayırlı doğumlar dilerim.

İyi hadi geçmiş olsun, korktuğun gibi değil de mi
Valla bi arankotuydu iğneden sonra biraz toparladım skmdi ayağa kalktm su vermedilernbu saate kadar hemsire yanlış biliyomus gaz çıkarana kadar icme dedi bittim kurudum baska bi hemşireye sordum yururken hayir sadece kati yasak gaz cikarmasan da şu hoşaf içebilirsiniz dedi simdi içiyorum hangisi doğru bilmiom valla

esimin covid testi pozitif cıkti annemler gelcekti ucak biletine kadar almislardi simdi nolcak bilmiyorum gelcekleri gun 10.gün oluyor ama yine gelmek isyemez babam...bende 20nde dogum yapcaktim ikizlerim var kim bakar benim yanimda kim kalir bilmiyorum kaldım öyle ortada aglamaktan baska carem yok banada 14günkarantina verirler daha aramdilar esimi dogum karantinadan sonrayami ertelenir acaba

Canim 8 sene once ben ameliyattan cikar cikmaz bana petibor biskuvi ve hosaf verdiler suda ictim ayaklarimin uyusuklugu gecincede hemen gaz cikardim ama simdi baska hastane ve yillar gecti sistemi bilmiyorum yarin bakicaz artik neler oluyo

canim seninle suan aynı durumdayım bende...bende de belirtu yok napcaz bilmiyorum ikizlerim de var kime bırakcam kayınvalidede seker var annem izmirde buraya gelceklerdi iptal ederler ucak biletlerini napcaz bilmiyorum

canım sıvı alabilirsin gazdan sonra da katı. bol bol iç su kahve vs. bebeğini de zorla uyandır mutlaka emmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…