inşallah ya . bebeğin hareketleri güzel şimdi bile hareketli hamile olmama rağmen bi yerimde ağrı sızı da yok ynede tedirgin oldumKuzum altını aç illa ki açılır uykusu, mecburen uyanması lazım şekeri düşer yoksa.
Canım stres yapma günün var daha, şehir hastanesine git bakalım bi olmazsa orada test yaparlar belki sana.
Canım üzülme hiç kendini toparla bu süreçte ki bebiş gelince tüm enerjini kuzuya veresin
sağlık bakanlığın talimatı bu şekilde dediler çok şaşırdım.Alla alla özeller direkt yapıo test ki niye yapmadılar ki ? Geçmiş olsun
Eşin temaslı olarak senin adını verirse sana da yaparlar sağlıkçılar gelip. Vermicek mi? Ama verirse de karantinaya alırlar seni de. Pof bilemedimsağlık bakanlığın talimatı bu şekilde dediler çok şaşırdım.
kokulu oluyo mu acaba nasıl anlayacazBenim son zamanlarda dediğin gibi sarımsı akıntı gibi oldu öyle bişey olsa hiç anlayamam galiba
Bursa’da vaka çok fazla olduğu için yetişemiyorlarmıs canım sen sağlık bakanlığı hattını ara ama onlarda illa belirti soruyormuşDünden beri dünyam durdu sanki. Eşimin iş yerindeki arkadaşı covid testi pozitif çıktı. Eşim Cumartesi günü test yaptırdı pazar günü onunda pozitif çıktı. Şok oldum ya hala inanamıyorumKendini yatak odasına kapattı. Bide Annemde bize gelmişti cuma günü . 112 yi aradık ama o kadar yoğunmuş ki bulunduğumuz bölge gelemedi acil. Bende şimdilik bi belirti yok . Eşim annesinin evine gitti. Annesi bakacak. Acil servis annesine gitti. Benim durumumu anlatmış kendi doktoruna gitsin belki bebeği alırlar demiş . Beni bi korku sardı ağlaya ağlaya bi hal oldum. Özel medicana hastanesine gittim eşim pozitif çıktı hamileyim belirtilerim var ağrılarım var dedim bilerek test olmak istiyorum diye. Neymiş efendim yapamazlarmış 5 gün geçmesi gerekiyormuş vede belirtilerimin artması gerekiyormuş. Of yeminle çok gerildim napıcam bilmiyorum eve geldim
eşim ismimi verdi hamile olduğumu da söylemiş onlarda kendi doktoruna gitsin o baksın demişler. ne var sanki test yapsalar. şimdi eşimde haklı olarak devlete gidip o uzuun test sırasına sokmak şstemiyor . o sırada beklerken zaten olursun diye korkuyoEşin temaslı olarak senin adını verirse sana da yaparlar sağlıkçılar gelip. Vermicek mi? Ama verirse de karantinaya alırlar seni de. Pof bilemedim
Benim koku olmadı canım bende nasıl anlayacaz bilemiyorum ama doktor suyu iyi diyor böle akıntı olmasına rağmen demekki son zamanlar olan akıntıymışkokulu oluyo mu acaba nasıl anlayacaz
Canıma senin de gözün aydın ya hiç okuyamadımGozumiz aydın aslihancim ins hemen gelir yanına.
Hangi şehirdesin canım?eşim ismimi verdi hamile olduğumu da söylemiş onlarda kendi doktoruna gitsin o baksın demişler. ne var sanki test yapsalar. şimdi eşimde haklı olarak devlete gidip o uzuun test sırasına sokmak şstemiyor . o sırada beklerken zaten olursun diye korkuyo
Bebeği emzirmeden önce kremi yıkıyormuydunuzGümüş kapağı bilmemde canım göğüs pedleri o dönem benim göğsümü tahriş etmişti ben yine lansinoh gögüs kremi ve göğüs ucu ile daha rahat etmiştim.
Sürünce nemli kalması lazım ki işe yarasın sürüp ucları takıyordum her emme sonrası pedler kremi emiyor çünkü.
Biraznağrim vardi ama dikloron isenyaradi 11 de ciktim skmdi ayağa kalktım gaz çıkana kadarnsu yok dediler gaz da yok yani gaz sancim da yok.Canıma senin de gözün aydın ya hiç okuyamadım
İnşallah güzel geçmiştir
İyi hadi geçmiş olsun, korktuğun gibi değil de miBiraznağrim vardi ama dikloron isenyaradi 11 de ciktim skmdi ayağa kalktım gaz çıkana kadarnsu yok dediler gaz da yok yani gaz sancim da yok.
wendy cim yalaniyorsa ac mi demektir uyandi skmdi emziriyom hala yalaniyo
Duyduğum güzel bir haber devlettesin ve epidural olabiliyorsun umarım burdada vardır. Hayırlı doğumlar dilerim.Kızlar iyi akşamlarbugün muayene oldum. Haftaya pazartesi günü için yeniden kontrol e istedi doktor o zamana kadar doğum olmazsa sonraki hafta doğuma alacağım dedi. Zaten 38+2 yim. Normal doğum olacak inşallah. Mesai saatleri içinde olursa epidural yapılabileceğini söyledi doktorum. Devlet hastanesi nde doğum yapacağım.siz den ricam Doğumu kolaylaştırmak psikolojik olarak rahatlamak için yaptığınız önereceğiniz bişeyler var mı?
Canim korktuğun kadar oldu mu sira bana geliyor simdi stres sirasi bendeBiraznağrim vardi ama dikloron isenyaradi 11 de ciktim skmdi ayağa kalktım gaz çıkana kadarnsu yok dediler gaz da yok yani gaz sancim da yok.
wendy cim yalaniyorsa ac mi demektir uyandi skmdi emziriyom hala yalaniyo
Valla bi arankotuydu iğneden sonra biraz toparladım skmdi ayağa kalktm su vermedilernbu saate kadar hemsire yanlış biliyomus gaz çıkarana kadar icme dedi bittim kurudum baska bi hemşireye sordum yururken hayir sadece kati yasak gaz cikarmasan da şu hoşaf içebilirsiniz dedi simdi içiyorum hangisi doğru bilmiom vallaİyi hadi geçmiş olsun, korktuğun gibi değil de mi
4.5 saatte güçlü bi adet ağrisi gibi ağrim vardi parolle gecmedi dikloron dan sonra biraz azaldi simdi saddce sizliyo hafifCanim korktuğun kadar oldu mu sira bana geliyor simdi stres sirasi bende
Canim 8 sene once ben ameliyattan cikar cikmaz bana petibor biskuvi ve hosaf verdiler suda ictim ayaklarimin uyusuklugu gecincede hemen gaz cikardim ama simdi baska hastane ve yillar gecti sistemi bilmiyorum yarin bakicaz artik neler oluyoValla bi arankotuydu iğneden sonra biraz toparladım skmdi ayağa kalktm su vermedilernbu saate kadar hemsire yanlış biliyomus gaz çıkarana kadar icme dedi bittim kurudum baska bi hemşireye sordum yururken hayir sadece kati yasak gaz cikarmasan da şu hoşaf içebilirsiniz dedi simdi içiyorum hangisi doğru bilmiom valla
canim seninle suan aynı durumdayım bende...bende de belirtu yok napcaz bilmiyorum ikizlerim de var kime bırakcam kayınvalidede seker var annem izmirde buraya gelceklerdi iptal ederler ucak biletlerini napcaz bilmiyorumeşim ismimi verdi hamile olduğumu da söylemiş onlarda kendi doktoruna gitsin o baksın demişler. ne var sanki test yapsalar. şimdi eşimde haklı olarak devlete gidip o uzuun test sırasına sokmak şstemiyor . o sırada beklerken zaten olursun diye korkuyo
canım sıvı alabilirsin gazdan sonra da katı. bol bol iç su kahve vs. bebeğini de zorla uyandır mutlaka emmesi lazımValla bi arankotuydu iğneden sonra biraz toparladım skmdi ayağa kalktm su vermedilernbu saate kadar hemsire yanlış biliyomus gaz çıkarana kadar icme dedi bittim kurudum baska bi hemşireye sordum yururken hayir sadece kati yasak gaz cikarmasan da şu hoşaf içebilirsiniz dedi simdi içiyorum hangisi doğru bilmiom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?