evet belirti soruyorlarvede hepsi olması gerekiyormuşBursa’da vaka çok fazla olduğu için yetişemiyorlarmıs canım sen sağlık bakanlığı hattını ara ama onlarda illa belirti soruyormuş
Sen beslenmene dikkat et moralini bozma dua et
Bana 6 saat sonunda çorba getirdi, sonra da kaldırdı yürüttü hemşire. Gaz çıkarınca da haber ver dedi.Valla bi arankotuydu iğneden sonra biraz toparladım skmdi ayağa kalktm su vermedilernbu saate kadar hemsire yanlış biliyomus gaz çıkarana kadar icme dedi bittim kurudum baska bi hemşireye sordum yururken hayir sadece kati yasak gaz cikarmasan da şu hoşaf içebilirsiniz dedi simdi içiyorum hangisi doğru bilmiom valla
Bitkiseldi minik almıştım iki sene önce yıkanmasa da olur yazıyordu.Bebeği emzirmeden önce kremi yıkıyormuydunuz
bursaHangi şehirdesin canım?
ah canım allah yardımcımız olsun. illa ölüyoruz bitiyoruz mu demek lazım acaba . bebek gelir diye de korkuyorum eşimde olamayacak yanımda ya bişey v arsa diyorum bebeğime nasıl bakacam kafamda deli sorular. bir iki gün sonra yine gideceğim bulantım var falan diyeceğimcanim seninle suan aynı durumdayım bende...bende de belirtu yok napcaz bilmiyorum ikizlerim de var kime bırakcam kayınvalidede seker var annem izmirde buraya gelceklerdi iptal ederler ucak biletlerini napcaz bilmiyorum
canim sende Bursa da misin, cok geçmiş olsun. Yapıyor aslında özel hastaneler seni neden yapmadı kiDünden beri dünyam durdu sanki. Eşimin iş yerindeki arkadaşı covid testi pozitif çıktı. Eşim Cumartesi günü test yaptırdı pazar günü onunda pozitif çıktı. Şok oldum ya hala inanamıyorumKendini yatak odasına kapattı. Bide Annemde bize gelmişti cuma günü . 112 yi aradık ama o kadar yoğunmuş ki bulunduğumuz bölge gelemedi acil. Bende şimdilik bi belirti yok . Eşim annesinin evine gitti. Annesi bakacak. Acil servis annesine gitti. Benim durumumu anlatmış kendi doktoruna gitsin belki bebeği alırlar demiş . Beni bi korku sardı ağlaya ağlaya bi hal oldum. Özel medicana hastanesine gittim eşim pozitif çıktı hamileyim belirtilerim var ağrılarım var dedim bilerek test olmak istiyorum diye. Neymiş efendim yapamazlarmış 5 gün geçmesi gerekiyormuş vede belirtilerimin artması gerekiyormuş. Of yeminle çok gerildim napıcam bilmiyorum eve geldim
evet bursa. medicana koca özel hastane herşeyi anlattım ama yapmadı ya . bi kaç gün sonra yine gideceğimcanim sende Bursa da misin, cok geçmiş olsun. Yapıyor aslında özel hastaneler seni neden yapmadı ki
Tat ve koku kaybım da var de canım. İshalim midem bulanıyor ve sırt ağrım var de. Bence bu kadar belirtiye yaparlar artık.ah canım allah yardımcımız olsun. illa ölüyoruz bitiyoruz mu demek lazım acaba . bebek gelir diye de korkuyorum eşimde olamayacak yanımda ya bişey v arsa diyorum bebeğime nasıl bakacam kafamda deli sorular. bir iki gün sonra yine gideceğim bulantım var falan diyeceğim
haklısın hepsini sıralayayım ama tek korkum bu kadar belirti var madem bebeği alalım ne bilim başka biey olur diye korkuyorum. çünkü hiç biri yok bnde şu anTat ve koku kaybım da var de canım. İshalim midem bulanıyor ve sırt ağrım var de. Bence bu kadar belirtiye yaparlar artık.
Ya yok kuzum onu yapamazlar ki. Testi yaparlar sadece. Onlara neymiş almak etmek. Kadın doğumcuna danıştın mı? Aslında o da test isteyebilir.haklısın hepsini sıralayayım ama tek korkum bu kadar belirti var madem bebeği alalım ne bilim başka biey olur diye korkuyorum. çünkü hiç biri yok bnde şu an
Canım geçen hafta benm sırt ağrım var hastaneme gittim özele covidden suphelendiler test için şehir hastanesi acile gönderdiler. Orda kadın dogumda kovid diye bölüm açmışlar hiç öyle sıra flan yoktu kadın dogumu ayırmışlar normal bölümden girmiyorsn. Hemen sırt ağrısı dedim test yaptılar o gece eve yolladılar ertesi gün çıktı sonuç. Direk şehir hastanesi acile git şüpheliyim dehaklısın hepsini sıralayayım ama tek korkum bu kadar belirti var madem bebeği alalım ne bilim başka biey olur diye korkuyorum. çünkü hiç biri yok bnde şu an
Bence doktora götürün. 5. günde düşebilir sanırım ama görüntü normal gelmedi bana. Enfeksiyon olmuş olabilir. Benim iki çocuğumda da böyle olmamıştı.Kizlar benim bebeğimin göbek bağı düştü Çarşamba doğmuştu 5. Güne düştü
İlk defa görüyorum burada aile buyuklerimizde yok sormaya, deneyimli olan anneler bu görüntü normal mi? Çok mu erken düştü? Doktora götürmeli bir durum var mı. Deliğin içi sarı gözüküyor hiç anlamadık neden boyle
bizde simdi ögrendik pozitif oldugunu yarin ararlar bakalım banada yapcaklar mi ki sanmıyorum belirti olmadan yapmıuolarmis off nerden cikti simdi anladimah canım allah yardımcımız olsun. illa ölüyoruz bitiyoruz mu demek lazım acaba . bebek gelir diye de korkuyorum eşimde olamayacak yanımda ya bişey v arsa diyorum bebeğime nasıl bakacam kafamda deli sorular. bir iki gün sonra yine gideceğim bulantım var falan diyeceğim
evet o istedi . ama yapmadıklarını yarın arayıp söyleyeceğimYa yok kuzum onu yapamazlar ki. Testi yaparlar sadece. Onlara neymiş almak etmek. Kadın doğumcuna danıştın mı? Aslında o da test isteyebilir.
Muayene saatinde gidersen sistemden isteyebilir diye düşünüyorum. Ondan dedim canım. Git git o illa yaptırtır bence. İnşallah da negatif çkarsınevet o istedi . ama yapmadıklarını yarın arayıp söyleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?