2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bursa’da vaka çok fazla olduğu için yetişemiyorlarmıs canım sen sağlık bakanlığı hattını ara ama onlarda illa belirti soruyormuş
Sen beslenmene dikkat et moralini bozma dua et
evet belirti soruyorlarvede hepsi olması gerekiyormuş

Bana 6 saat sonunda çorba getirdi, sonra da kaldırdı yürüttü hemşire. Gaz çıkarınca da haber ver dedi.

canim seninle suan aynı durumdayım bende...bende de belirtu yok napcaz bilmiyorum ikizlerim de var kime bırakcam kayınvalidede seker var annem izmirde buraya gelceklerdi iptal ederler ucak biletlerini napcaz bilmiyorum
ah canım allah yardımcımız olsun. illa ölüyoruz bitiyoruz mu demek lazım acaba . bebek gelir diye de korkuyorum eşimde olamayacak yanımda ya bişey v arsa diyorum bebeğime nasıl bakacam kafamda deli sorular. bir iki gün sonra yine gideceğim bulantım var falan diyeceğim

Ya kızlar acayip canım sıkıldı. Buradaki arkadaşların basına gelen benim de geldi. Annem bu hafta sonu sehirdisindan gelecekti doğum icin ancak bugün ogrendik ki babaannem covid olmuş haftasonu da babamla kardeşim ona uğramıştı. 10dk girdik çıktık diyorlar ama maalesef test yaptıracaklar eğer omlarda çıkarsa annem de gelemeyecek. Eşimde sinirlendi kimse gelmesin boşver biz bakarız ikimiz diyo ama biliyorum ki o da kendi annesigili çağırır. Bende onların gelmesini istemiyorum. Offf acayip canım sıkıldı.

canim sende Bursa da misin, cok geçmiş olsun. Yapıyor aslında özel hastaneler seni neden yapmadı ki

Kızlar sizlerden gelen covid haberlerini okuyunca benim de canım sıkıldıHerkesin ya esi ya da anne babasıInsallah sıkıntısız atlatırlar ve size de bulasmazBizde de doguma son 8 gun. Annemler bu cumartesi 6 kısı olarak memleketten gelecekler. Erkek kardesim dısarıda irtibatta olan bırı biraz cekıngenım.Esim de doguma 4 5 gun kala izne ayrılacak ne olur ne olmaz diye.ama önlem olur mu hic emin degılım

Tat ve koku kaybım da var de canım. İshalim midem bulanıyor ve sırt ağrım var de. Bence bu kadar belirtiye yaparlar artık.

Kizlar benim bebeğimin göbek bağı düştü Çarşamba doğmuştu 5. Güne düştü
İlk defa görüyorum burada aile buyuklerimizde yok sormaya, deneyimli olan anneler bu görüntü normal mi? Çok mu erken düştü? Doktora götürmeli bir durum var mı. Deliğin içi sarı gözüküyor hiç anlamadık neden boyle

Eklentiler

• IMG-20201109-WA0024.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 94
Tat ve koku kaybım da var de canım. İshalim midem bulanıyor ve sırt ağrım var de. Bence bu kadar belirtiye yaparlar artık.
haklısın hepsini sıralayayım ama tek korkum bu kadar belirti var madem bebeği alalım ne bilim başka biey olur diye korkuyorum. çünkü hiç biri yok bnde şu an

haklısın hepsini sıralayayım ama tek korkum bu kadar belirti var madem bebeği alalım ne bilim başka biey olur diye korkuyorum. çünkü hiç biri yok bnde şu an
Ya yok kuzum onu yapamazlar ki. Testi yaparlar sadece. Onlara neymiş almak etmek. Kadın doğumcuna danıştın mı? Aslında o da test isteyebilir.

Canım geçen hafta benm sırt ağrım var hastaneme gittim özele covidden suphelendiler test için şehir hastanesi acile gönderdiler. Orda kadın dogumda kovid diye bölüm açmışlar hiç öyle sıra flan yoktu kadın dogumu ayırmışlar normal bölümden girmiyorsn. Hemen sırt ağrısı dedim test yaptılar o gece eve yolladılar ertesi gün çıktı sonuç. Direk şehir hastanesi acile git şüpheliyim de

Bence doktora götürün. 5. günde düşebilir sanırım ama görüntü normal gelmedi bana. Enfeksiyon olmuş olabilir. Benim iki çocuğumda da böyle olmamıştı.

bizde simdi ögrendik pozitif oldugunu yarin ararlar bakalım banada yapcaklar mi ki sanmıyorum belirti olmadan yapmıuolarmis off nerden cikti simdi anladim

Kızlar hamileyken buğuseptil kullanılır mı nette pek bir şey bulamadım. 3 gündür burnumda geçmeyen, ben nereye gidersem gideyim sürekli aldığım bir yanık kokusu var hamilelikten mi sinüzitten mi bilmiorum yarın doktora gidicem ama şu an deli etti bu koku bi ümit buğuseptil mi yapsam diorm ama. Böle bi şey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…