- 14 Aralık 2015
- 413
- 787
- 103
hadi Allah kavuştursun canım, bir avazda inşallah.Canım ben de bugün kontrole geldim belim ağrıyordu biraz ,normalde 20 kasımdı doğum nst de sanci çıktı yarin doğum olacak . Yatırdılar simdi hastaneye. Sen de ihmal etme.
Sırt agrısı vucuda giren gazdan dolayı olabilir. Vucudu sıcak tutup gaz cıkarmaya çalışın. Agrı kesici parol kullanın agrı fazla olunca emzirme de zor oluyo kendinizi zorlamayın. Geçmezse doktorunuza söyleyin igne ile rahatlatır. Evde agrı cekmeyin sabredeyim geçer demeyin. Ben yaşadım keşke ilk başta doktora söyleseydim demiştim.Sezaryen yapan arkadaşlar dehset derecede bel ve sırt agrim var.sizdede varmı kac günde gecti gecmesi icin ne yapmaliyiz.2 gün oldu sezaryen olalı epidurelde uyuşmadıgim icin acil tam uyuşturdular.ameliyat bittiginde uyandim.yalniz şiddetli bir bel ve sırt agrisi cekiyorumkac gunde gecer.bebisi emzirirken cok zorlaniyorum.birde ilk emzirmeden sonra gogislerim yara oldu kremi evde unuttugum icin eve gelene kadar kullanamadim.gece agladim hep agrim sancim bi taraftan bi taraftanda gogus acisi
Aminn canim. Evet sürerse git mutlakahadi Allah kavuştursun canım, bir avazda inşallah.Ya tekrar 1 saate düştü gibi sıklık ama bilemiyorum ki. sürerse yarın giderim artık.:/
Git bence sabahtan ihmal etmehadi Allah kavuştursun canım, bir avazda inşallah.Ya tekrar 1 saate düştü gibi sıklık ama bilemiyorum ki. sürerse yarın giderim artık.:/
öyle yapıcam canım şu an iyiyim. Hafif hafif geliyor belden vuruyor. benim ilk doğum suni sancı ile olduğu için aşırı ağırdı sancılar. şu an ondan pek fark edemiyorum belki deCanım bence 10-15 dkya düşene kadar bekle hastanede stres olabilirsin
Sancın kaç cıktıki acaba hiç anlamadın mı
canım sıklığı azaldı gibi. belki hazırlık sancısıdır. ne olur ne olmaz valizleri indirdik arabaya. ay yarın da online dersim var, konsantre ol da gir şimdiHala devam ediyor mu canım benim nasılsın
ya bugün daha doktordaydım. sabahtan öğlene kadar oğlumun dersleri var. yanlış alarmsa bu sefer bütün düzen mahvoluyorGit bence sabahtan ihmal etme
Abi olmak kolay deilya bugün daha doktordaydım. sabahtan öğlene kadar oğlumun dersleri var. yanlış alarmsa bu sefer bütün düzen mahvoluyorbugün aarabadan girdi derslere yavrum. pandemiden bırakamıyoruz kimseye, göçebeler gibi dolanıyoz
Beslenmesi önemli biberon yerine Parmakla beslemeyi de deneyebilirsiniz. Cok uyuduğu zaman sarılık yükseliyor. Ac kalıyor. Emzirme danışmanım 2 saatte emzirmeyi ihmal etme parmakla beslersen memeyi de bırakmaz dedi. Ben öyle yapıyorum.İyi geceler Kasım anneleribende bugün spinal sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım. Bebeğim şuan sürekli uyumak istiyor 2 saatte bir zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. Bazen iki çekip iki uyuyor bazen güzel emiyor bazense hiç uyandıramıyorum bu durum normal mi nasıl uyandıracağım ben bu çocuğu, ayağını gıdıklıyorum burnunu sıkıyorum bana mısın demiyor ağzında memeyle uyuyor yine
Doktorum da biliyor yatarak doğurmak istemiyorum acikligim ve ağrılarım artınca gidicem . Düzenli ağrım yok şuan .Niye hastaneye gitmiyorsun ya bisi olursa bence hemen hastaneye git açılma oldukça ağrın siddetleenir soylim canımhadi bakim bide bu gece sağ salim dogrursun belki inşallah
Cnm suyu arttır,2 saatte emzir benimki de oldu 3 günde düzeldi.3.gün sarılığı oldu.Masallah girmeyeli dogumlar olmus Rabbim saglikli gunlerde buyutmeyi nasip etsin insallah
Benim canim cok sikkin esim ve kizim dun rahatsizlandi test yaptirdilar muhtemelen pozitif cikacak esim yardim ediyodu sansima yardim edilecek durumdayken is yapmaya calisiyorum bende grip gibiyim bi yandan cocuklar kizimda sarilik oldu o kadar mama ve gogsumu vermeme ragmen cok uzuluyorum degerimiz simdilik 11 17 olunca hastaneya yatiriuyolarmis yapabilecegim bisey varmi kizlar
İyi geceler Kasım anneleribende bugün spinal sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım. Bebeğim şuan sürekli uyumak istiyor 2 saatte bir zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. Bazen iki çekip iki uyuyor bazen güzel emiyor bazense hiç uyandıramıyorum bu durum normal mi nasıl uyandıracağım ben bu çocuğu, ayağını gıdıklıyorum burnunu sıkıyorum bana mısın demiyor ağzında memeyle uyuyor yine aynı şeyi 4 gün yaşadık 3.gün sarılığı oldu beslenemediği için ve evde jet hızıyla gogus ucu aldim.2 saatte emzirdim.banyo yaptirdim hergun .Çok uyumasına izin vermemeye çalıştım.sekeri yükselip yada düşmesin diye.
Canım seninde gözün aydınnn ilk günler cok yogun geciyor. Aratanlar mı dersin, süt sagmaya calısmak yada emzirmeye calışmak, agrılarbir yandan derken iki günüüz geçti bile . Allah bütün hamilelere agrısız kolay dogumlar nasip etsin, bütün doğurmuşlara şakır şakur süt versinGünaydın kızlar
9 Kasım 2020 pazartesi saat 16:49’da meleğim dünyaya geldi. 38+2 de 3350 kilosu boyu 52 cm. Normal doğum sancıları zorlasa da o sonundaki his o koku herşeyiyle tarifsiz. Yağız Efe’m 2 kişilik hayatımızı 3’e yükseltti. Ve gerçekten 3 2’den daha güzelmiş
2 gündür buralara bakamadım adapte olmaya çalışıyoruz birbirimize.
limoncicegi41 A aria09 Jaylah D Dimitra85 nursen616161
Sizleri de tebrik ederim, gözünüz aydın
G gunesli gunler canım gözünaydın en kısa zamanda meleğine kavuşacağına eminim çünkü onlar çok güçlüler
Gecmiş olsun canım benimkinidr aldı götürfüler yogun bakıma doktordan birebir duymadım ama iyi haberini aldım bir sekilde. O yogun bakımdayken bende toparlanmaya uggrasıyorum. Seninkide tez zamanda iyi olsun inşallajSağ ol canım sebep yok yani sezaryen doğumlarda görülebiliyormuş dediler sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?