2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım ben de bugün kontrole geldim belim ağrıyordu biraz ,normalde 20 kasımdı doğum nst de sanci çıktı yarin doğum olacak . Yatırdılar simdi hastaneye. Sen de ihmal etme.
hadi Allah kavuştursun canım, bir avazda inşallah. Ya tekrar 1 saate düştü gibi sıklık ama bilemiyorum ki. sürerse yarın giderim artık.:/

Sırt agrısı vucuda giren gazdan dolayı olabilir. Vucudu sıcak tutup gaz cıkarmaya çalışın. Agrı kesici parol kullanın agrı fazla olunca emzirme de zor oluyo kendinizi zorlamayın. Geçmezse doktorunuza söyleyin igne ile rahatlatır. Evde agrı cekmeyin sabredeyim geçer demeyin. Ben yaşadım keşke ilk başta doktora söyleseydim demiştim.
Göğsünü krem yaptıktan sonra poşet kapatın nemli kalsın faydası oluyo.
Emzirirken sadece ucunu vediginiz için bu şekilde acıyor. Emzirme videosu izleyebilirsiniz Dogru teknik için.

Canım bence 10-15 dkya düşene kadar bekle hastanede stres olabilirsin

Sancın kaç cıktıki acaba hiç anlamadın mı
öyle yapıcam canım şu an iyiyim. Hafif hafif geliyor belden vuruyor. benim ilk doğum suni sancı ile olduğu için aşırı ağırdı sancılar. şu an ondan pek fark edemiyorum belki de
Hala devam ediyor mu canım benim nasılsın
canım sıklığı azaldı gibi. belki hazırlık sancısıdır. ne olur ne olmaz valizleri indirdik arabaya. ay yarın da online dersim var, konsantre ol da gir şimdi bu arada hurmaları yedim yine benim bebişin kafası o kadar aşağıdaki kızlar, nasıl doğmuyor şaşıyorum zaten

hayırlısı yaa

ay bişi diceem, burada bir annemiz geri sayıma başlamıştı Ekim'de şafak 17 diye. ayyy ne özenmiştim bizim daha çok var ne yapıcaz diye. hey gidi günler hey yavaş yavaş da olsa geçti, sona yaklaşmaya başladık hepimiz, sancı kovalıyoruz

Abi olmak kolay deil

İyi geceler Kasım anneleri bende bugün spinal sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım. Bebeğim şuan sürekli uyumak istiyor 2 saatte bir zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. Bazen iki çekip iki uyuyor bazen güzel emiyor bazense hiç uyandıramıyorum bu durum normal mi nasıl uyandıracağım ben bu çocuğu, ayağını gıdıklıyorum burnunu sıkıyorum bana mısın demiyor ağzında memeyle uyuyor yine

Kızlar ya benim şimdi iç çamaşırımda bardak altı kadar ıslaklık vardı altıma mı işedim ne yaptım ben anlamadım Bugün çok kötü bir gün geçiriyorum çok fazla ağladım kafam yerinde değil neyin ne olduğunu ayırt edemiyorum şu an karnımın geneli de ağrıyor kuru bi ağrı var anlamadım dün kontrole gittim sancı yoktu bebek doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş dedi haftaya pazartesi çatı muayenesi yapacaktı

Beslenmesi önemli biberon yerine Parmakla beslemeyi de deneyebilirsiniz. Cok uyuduğu zaman sarılık yükseliyor. Ac kalıyor. Emzirme danışmanım 2 saatte emzirmeyi ihmal etme parmakla beslersen memeyi de bırakmaz dedi. Ben öyle yapıyorum.
Videoları var bi izleyin isterseniz.

Niye hastaneye gitmiyorsun ya bisi olursa bence hemen hastaneye git açılma oldukça ağrın siddetleenir soylim canım hadi bakim bide bu gece sağ salim dogrursun belki inşallah
Doktorum da biliyor yatarak doğurmak istemiyorum acikligim ve ağrılarım artınca gidicem . Düzenli ağrım yok şuan . İnşallah bişe olmaz evde beklemek daha iyi

Ya benimde sancılı bilmiyorum ama sanki yolu açmaya çalışıyor gibi kasıklarımda batma oluyor çok fena aciyor belimde.bisey yok ilk doğumum suni sanciyla olduğu için bilmiyorum sancı nasıl bişey epidural normal doğum yapmıştım hiç sancım yoktu

Cnm suyu arttır,2 saatte emzir benimki de oldu 3 günde düzeldi.3.gün sarılığı oldu.

Günaydın kızlar
9 Kasım 2020 pazartesi saat 16:49’da meleğim dünyaya geldi. 38+2 de 3350 kilosu boyu 52 cm. Normal doğum sancıları zorlasa da o sonundaki his o koku herşeyiyle tarifsiz. Yağız Efe’m 2 kişilik hayatımızı 3’e yükseltti. Ve gerçekten 3 2’den daha güzelmiş

2 gündür buralara bakamadım adapte olmaya çalışıyoruz birbirimize.

limoncicegi41 A aria09 Jaylah D Dimitra85 nursen616161
Sizleri de tebrik ederim, gözünüz aydın

G gunesli gunler canım gözünaydın en kısa zamanda meleğine kavuşacağına eminim çünkü onlar çok güçlüler

Canım seninde gözün aydınnn ilk günler cok yogun geciyor. Aratanlar mı dersin, süt sagmaya calısmak yada emzirmeye calışmak, agrılarbir yandan derken iki günüüz geçti bile . Allah bütün hamilelere agrısız kolay dogumlar nasip etsin, bütün doğurmuşlara şakır şakur süt versin

Sağ ol canım sebep yok yani sezaryen doğumlarda görülebiliyormuş dediler sadece.
Gecmiş olsun canım benimkinidr aldı götürfüler yogun bakıma doktordan birebir duymadım ama iyi haberini aldım bir sekilde. O yogun bakımdayken bende toparlanmaya uggrasıyorum. Seninkide tez zamanda iyi olsun inşallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…