2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım gözün Aydın
Kuzum nooldu niye ağladın sen
Tekrar gözün Aydın canım, 3 2den güzel bence de

Canım tarihimiz aynıymış. Geçen hafta benim de olmuştu bardak altı kadar ıslaklık doktora gitmiştim. Zaten çatı muayenesi yapacaktı muayene edip açılma olamadığını anlamıştık su değil enfeksiyon kaynaklı demişti yani mutlaka bakması lazım emin olman için. Sürekli bir kontrol et bakalım devamı geldi mi ıslaklığın az da olsa devam ederse bi görünmekte fayda var herhalde.

Çok geçmiş olsun. Geçecek bu günler. Arkadaşımın da bebeği enfeksiyon kalmıştı anneden, bir hafta kadar kalmıştı kuvozde sapasağlam sağlıklı eve dönmüştü. Biraz sabır hosgelmis dünyaya küçük minnos

Gözün aydın canım çok sevindim, güle güle büyüt bebeğini
Teşekkür ederim güzel dileğin için İnşallah

Sağ olasın canım inşallah. Senin bebiş nasılmış bir şey diyorlar mı?

Teşekkür ederim canım inşallah bizimki de 1 hafta duracak belli ki ortalama.

Gece bekledim ama Tekrar olmadı ağrılarım da hafifleyince uyumuşum öyle bakalım takipteyim bundan sonra canım

Kuzum nooldu niye ağladın sen
Ah ah sorma güya annemle kardeşim yanıma destek olmaya geldiler ama yaşattıkları stres üzüntü keşke çağırtmasaydım dedirtti bana kardeşimle tartıştık kendisine uçak bileti almış yarın dönüyormuş herkes bana tavırlı o kadar zoruma gitti ki şu an gözlerim zor açılıyor şişlikten

Kontrolden geldim nstde sancı cikmadi çatı muayenesi 3_4cm açıklık varmış yarın sabah kahvaltısı yap gel dedi bu gecede gelebilirsin biraz uyardım dedi suni sancı verecekler inşallah epidurali kacirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…