Canım gözün Aydınİyi geceler Kasım anneleribende bugün spinal sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım. Bebeğim şuan sürekli uyumak istiyor 2 saatte bir zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. Bazen iki çekip iki uyuyor bazen güzel emiyor bazense hiç uyandıramıyorum bu durum normal mi nasıl uyandıracağım ben bu çocuğu, ayağını gıdıklıyorum burnunu sıkıyorum bana mısın demiyor ağzında memeyle uyuyor yine
Kuzum nooldu niye ağladın senKızlar ya benim şimdi iç çamaşırımda bardak altı kadar ıslaklık vardı altıma mı işedim ne yaptım ben anlamadım Bugün çok kötü bir gün geçiriyorum çok fazla ağladım kafam yerinde değil neyin ne olduğunu ayırt edemiyorum şu an karnımın geneli de ağrıyor kuru bi ağrı var anlamadım dün kontrole gittim sancı yoktu bebek doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş dedi haftaya pazartesi çatı muayenesi yapacaktı
Tekrar gözün Aydın canım, 3 2den güzel bence deGünaydın kızlar
9 Kasım 2020 pazartesi saat 16:49’da meleğim dünyaya geldi. 38+2 de 3350 kilosu boyu 52 cm. Normal doğum sancıları zorlasa da o sonundaki his o koku herşeyiyle tarifsiz. Yağız Efe’m 2 kişilik hayatımızı 3’e yükseltti. Ve gerçekten 3 2’den daha güzelmiş
2 gündür buralara bakamadım adapte olmaya çalışıyoruz birbirimize.
limoncicegi41 @aria09 @Jaylah @Dimitra85 @nursen616161
Sizleri de tebrik ederim, gözünüz aydın
G gunesli gunler canım gözünaydın en kısa zamanda meleğine kavuşacağına eminim çünkü onlar çok güçlüler
Inşaallah saglikli sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallahSıra bize geldi kızlar. Sabah 9 da hastanede olacağız bir oğlum var onu evde bırakıp gitmek zor olacak hayırlısı ile bizde kavuşuruz inşallah bebeğimize
Canım tarihimiz aynıymış. Geçen hafta benim de olmuştu bardak altı kadar ıslaklık doktora gitmiştim. Zaten çatı muayenesi yapacaktı muayene edip açılma olamadığını anlamıştık su değil enfeksiyon kaynaklı demişti yani mutlaka bakması lazım emin olman için. Sürekli bir kontrol et bakalım devamı geldi mi ıslaklığın az da olsa devam ederse bi görünmekte fayda var herhalde.Kızlar ya benim şimdi iç çamaşırımda bardak altı kadar ıslaklık vardı altıma mı işedim ne yaptım ben anlamadım Bugün çok kötü bir gün geçiriyorum çok fazla ağladım kafam yerinde değil neyin ne olduğunu ayırt edemiyorum şu an karnımın geneli de ağrıyor kuru bi ağrı var anlamadım dün kontrole gittim sancı yoktu bebek doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş dedi haftaya pazartesi çatı muayenesi yapacaktı
ilk gün verdimEmzik veriyor musunuz kizalarrr 2. 3. Gun erken mi
ertesi gün taktım ama şu ara ihmal ettim hep. tak çıkar yaptım gün içindeKızlar korse ye dogumdan kac gün sonra basladınız? Birde sürekli takacak mıyız?yoksa gece cıkar gündüz tak gibi bişey mi yapacagız
Ben denedim ama istemiyor vazgextimEmzik veriyor musunuz kizalarrr 2. 3. Gun erken mi
Çok geçmiş olsun. Geçecek bu günler. Arkadaşımın da bebeği enfeksiyon kalmıştı anneden, bir hafta kadar kalmıştı kuvozde sapasağlam sağlıklı eve dönmüştü. Biraz sabırKızlar sağ olun güzel dilekleriniz için, kusura bakmayın herkesi alıntılayamadım.
Biz hastaneden çıktıktan sonra aradılar. Bebekte enfeksiyon varmış ve antibiyotik başlanmış. 3 ya da 5 gün daha küvozde kalacak. Crp değeri çok yüksek değil ama yine de düşük doz antibiyotik başladılar.
Muhtelemen kızım hastaydı ondan bana bulaştı şu an ben de hastayım. Benden de kandan küçüğe geçti. Nefes anomalisi de enfeksiyon kaynaklı olabilir demişler.
Cihazları çıkarmışlar şimdi sadece antibiyotik tedavisi ve hortumla besliyorlar.
Keşke doktor alalım dediğinde kabul etseydim pazartesiyi beklemeseydim diyorum. Haftasonu ailecek üşüttük sanırım hasta olduk. O da bebeğe geçti muhtemelen kanımdan.
Hem sezaryeni sıkıntısı, hem hasta olmam, boynumun tutulması, büyük kızım ile ilgilenmemek derken canım çok sıkıldı duruma.
Ben verdim valla kurtarıcım oldu resmen, dün kaybettik bi ara yenisi gelene kadar emzik niyetine beni kullandıEmzik veriyor musunuz kizalarrr 2. 3. Gun erken mi
Gözün aydın canım çok sevindim, güle güle büyüt bebeğiniGünaydın kızlar
9 Kasım 2020 pazartesi saat 16:49’da meleğim dünyaya geldi. 38+2 de 3350 kilosu boyu 52 cm. Normal doğum sancıları zorlasa da o sonundaki his o koku herşeyiyle tarifsiz. Yağız Efe’m 2 kişilik hayatımızı 3’e yükseltti. Ve gerçekten 3 2’den daha güzelmiş
2 gündür buralara bakamadım adapte olmaya çalışıyoruz birbirimize.
limoncicegi41 @aria09 @Jaylah @Dimitra85 @nursen616161
Sizleri de tebrik ederim, gözünüz aydın
G gunesli gunler canım gözünaydın en kısa zamanda meleğine kavuşacağına eminim çünkü onlar çok güçlüler
Sağ olasın canım inşallah. Senin bebiş nasılmış bir şey diyorlar mı?Gecmiş olsun canım benimkinidr aldı götürfüler yogun bakıma doktordan birebir duymadım ama iyi haberini aldım bir sekilde. O yogun bakımdayken bende toparlanmaya uggrasıyorum. Seninkide tez zamanda iyi olsun inşallaj
Teşekkür ederim canım inşallah bizimki de 1 hafta duracak belli ki ortalama.Çok geçmiş olsun. Geçecek bu günler. Arkadaşımın da bebeği enfeksiyon kalmıştı anneden, bir hafta kadar kalmıştı kuvozde sapasağlam sağlıklı eve dönmüştü. Biraz sabırhosgelmis dünyaya küçük minnos
Gece bekledim ama Tekrar olmadı ağrılarım da hafifleyince uyumuşum öyle bakalım takipteyim bundan sonra canımCanım tarihimiz aynıymış. Geçen hafta benim de olmuştu bardak altı kadar ıslaklık doktora gitmiştim. Zaten çatı muayenesi yapacaktı muayene edip açılma olamadığını anlamıştık su değil enfeksiyon kaynaklı demişti yani mutlaka bakması lazım emin olman için. Sürekli bir kontrol et bakalım devamı geldi mi ıslaklığın az da olsa devam ederse bi görünmekte fayda var herhalde.
Ah ah sorma güya annemle kardeşim yanıma destek olmaya geldiler ama yaşattıkları stres üzüntü keşke çağırtmasaydım dedirtti bana kardeşimle tartıştık kendisine uçak bileti almış yarın dönüyormuş herkes bana tavırlı o kadar zoruma gitti ki şu an gözlerim zor açılıyor şişliktenKuzum nooldu niye ağladın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?