2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kızlar hastane kapı süsü için ortalama kaç metre tül almak gerekir ? Yapan süsleyen bilen var mıdır?
4-5 mt gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam ama hastane tüle izin vermiyor diye biliyorum canım almadan sorsan mı?
Yaa tühh neden öyle oldu ki sen stres yapma doğum öncesi, üzeceklerse seni gitsin kardeşinde napalım.

G gunesli gunler kuzum bence 1 haftaya kalmaz inşallah ya, mevsim kötü denk geldi maalesef işte tam hastalık zamanı. Kızın da üzülmüştür kardeş bekliyordu yavrum. Sağlıkla çıksın da eve 3-5 gün sabrederiz napalım.

Aynen canım kızım da buruk kaldı. Yani hastalık zamanı ama insan vicdan azabı duyuyor elinde olmadan. Neyse ki ciddi bir şeyi yok ayemn 3-5 gün daha sabır

Ben böyle konularda zaten şanssızım beni bulur yani eşe dosta anlatsan halimize gülerler ama artık elimden bir şey gelmiyor hiç unutmayacağım bu iki gündür yaşadığımı

Ben böyle konularda zaten şanssızım beni bulur yani eşe dosta anlatsan halimize gülerler ama artık elimden bir şey gelmiyor hiç unutmayacağım bu iki gündür yaşadığımı
Ah canım ya sen şimdi hormonlar dan dolayı da hassassın ama sabret geçecek bu günler inşallah bebeğini kucağına alınca

Maaşallah

bu halinle neyi paylaşamadı seninle yaa. hassas olması lazım herkesin sana karşı

canım hadi gözün aydın. suni sancıyı denediniz mi? maşallah kucağına almışsın ya gerisi önemli değil

günaydın güzel anneler,

benim gece bir kere ağır sancım oldu ama uyumaya devam ettim sabah uyandım 7 de bir şeyim yoktu. 9 da yine başladı. 9.40- 10.20 devam etti ama bakalım bir 5 dkkası var düzenli gelecekse. of Pzts kontrolüm daha dün gittim. böyle diken üstü her gün nasıl beklenir sancılarla bilmem

Doktorum da biliyor yatarak doğurmak istemiyorum acikligim ve ağrılarım artınca gidicem . Düzenli ağrım yok şuan . İnşallah bişe olmaz evde beklemek daha

Doktorum da biliyor yatarak doğurmak istemiyorum acikligim ve ağrılarım artınca gidicem . Düzenli ağrım yok şuan . İnşallah bişe olmaz evde beklemek daha iyi
Iyi canım yine öyle olsun düzenli ağrın gelirse bekleme sakın bebise bisi olmadan sağ salim kucağına alırsın inşallah

Insanlar çok düşüncesiz ya kesinlikle karşıyım bu şekilde davrananlara kim olursa olsun ben artık söyleye söyleye kimse gelmiyo ama çok gelmek için uğraştılar. Hem hamileyiz hem riskli gruptayiz ama herkes çok bencilce davranıyor. Bence tavrini koyman lazım. Virüs kapsan devlete gonderiyolarmis direk doğuma.

Seni üzüp strese sokuyosa bırak giderse gitsin. Son 2 haftadır benide o şekilde üzdü yakın akrabalarim. Insan biraz anlayış bekliyo son zamanlarimız ve zorlanıyoruz sonuçta. Bazen gelmedikleri daha iyi.

Krunkli bence de örnekleri söyle, anneye bulaşırsa erkenden sezaryene alıp yoğunbakıma alıyolarmış de, kız sen eşinden neden çekiniyorsun can taşıyorsun sonuçta. Eskileri gönderin elti şimdi çok büyük nimetmiş gibi ağırlanmaya mı geliyo sana, kv oh bulmuş sessiz gelini gez toz gel gelinin sesi çıkmasın. Ay sinir oldum bende.

Bu kadar da olmaz eşiniz niye bisi demiyor ya onlar da bi virüs varsa ve size bulasirsa onu hiç düşünmüyor mu eşiniz misafire illaki gelme diyemezsiniz ama onların biraz düşünceli olması lazım bu konuda ayrıca kv başınızda beklemek için mi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…