4-5 mt gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam ama hastane tüle izin vermiyor diye biliyorum canım almadan sorsan mı?Günaydın kızlarhastane kapı süsü için ortalama kaç metre tül almak gerekir ? Yapan süsleyen bilen var mıdır?
Yaa tühh neden öyle oldu kiAh ah sorma güya annemle kardeşim yanıma destek olmaya geldiler ama yaşattıkları stres üzüntü keşke çağırtmasaydım dedirtti bana kardeşimle tartıştık kendisine uçak bileti almış yarın dönüyormuş herkes bana tavırlı o kadar zoruma gitti ki şu an gözlerim zor açılıyor şişlikten
Aynen canım kızım da buruk kaldı. Yani hastalık zamanı ama insan vicdan azabı duyuyor elinde olmadan. Neyse ki ciddi bir şeyi yok ayemn 3-5 gün daha sabırG gunesli gunler kuzum bence 1 haftaya kalmaz inşallah ya, mevsim kötü denk geldi maalesef işte tam hastalık zamanı. Kızın da üzülmüştür kardeş bekliyordu yavrum. Sağlıkla çıksın da eve 3-5 gün sabrederiz napalım.
Ben böyle konularda zaten şanssızım beni bulur yani eşe dosta anlatsan halimize gülerler ama artık elimden bir şey gelmiyor hiç unutmayacağım bu iki gündür yaşadığımı4-5 mt gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam ama hastane tüle izin vermiyor diye biliyorum canım almadan sorsan mı?
Yaa tühh neden öyle oldu kisen stres yapma doğum öncesi, üzeceklerse seni gitsin kardeşinde napalım.
Ah canım ya sen şimdi hormonlar dan dolayı da hassassın ama sabret geçecek bu günler inşallah bebeğini kucağına alıncaBen böyle konularda zaten şanssızım beni bulur yani eşe dosta anlatsan halimize gülerler ama artık elimden bir şey gelmiyor hiç unutmayacağım bu iki gündür yaşadığımı
Maaşallahİyi geceler Kasım anneleribende bugün spinal sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım. Bebeğim şuan sürekli uyumak istiyor 2 saatte bir zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. Bazen iki çekip iki uyuyor bazen güzel emiyor bazense hiç uyandıramıyorum bu durum normal mi nasıl uyandıracağım ben bu çocuğu, ayağını gıdıklıyorum burnunu sıkıyorum bana mısın demiyor ağzında memeyle uyuyor yine
bu halinle neyi paylaşamadı seninle yaa. hassas olması lazım herkesin sana karşıAh ah sorma güya annemle kardeşim yanıma destek olmaya geldiler ama yaşattıkları stres üzüntü keşke çağırtmasaydım dedirtti bana kardeşimle tartıştık kendisine uçak bileti almış yarın dönüyormuş herkes bana tavırlı o kadar zoruma gitti ki şu an gözlerim zor açılıyor şişlikten
canım hadi gözün aydın. suni sancıyı denediniz mi? maşallah kucağına almışsın ya gerisi önemli değilİyi geceler Kasım anneleribende bugün spinal sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım. Bebeğim şuan sürekli uyumak istiyor 2 saatte bir zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. Bazen iki çekip iki uyuyor bazen güzel emiyor bazense hiç uyandıramıyorum bu durum normal mi nasıl uyandıracağım ben bu çocuğu, ayağını gıdıklıyorum burnunu sıkıyorum bana mısın demiyor ağzında memeyle uyuyor yine
Doğduğundan beri veriyorum tutmuyor çok ama emme refleksi gelişsin diye hast verdilerEmzik veriyor musunuz kizalarrr 2. 3. Gun erken mi
Doktorum da biliyor yatarak doğurmak istemiyorum acikligim ve ağrılarım artınca gidicem . Düzenli ağrım yok şuan .İnşallah bişe olmaz evde beklemek daha
Iyi canım yine öyle olsun düzenli ağrın gelirse bekleme sakın bebise bisi olmadan sağ salim kucağına alırsın inşallahDoktorum da biliyor yatarak doğurmak istemiyorum acikligim ve ağrılarım artınca gidicem . Düzenli ağrım yok şuan .İnşallah bişe olmaz evde beklemek daha iyi
Ay kızlar ben iyice kafayı yiyeceğim, haftaya okullar tatil diye eltimler sehirdisindan bize gelecekmiş. Benim zaten doğum zamanım, bi de bizi ziyarete geliyorlar. Şaka gibi! Oda yetmezmiş gibi kv 10 gundur Antalya’dan başlayıp Ege turu yaptılar ve onlarda bize gelecek sanırım. Ben kafayı yiyeceğim tam doğum zamanı. Eşime de diyemiyorum. Onunda umrunda değil.
Ah ah sorma güya annemle kardeşim yanıma destek olmaya geldiler ama yaşattıkları stres üzüntü keşke çağırtmasaydım dedirtti bana kardeşimle tartıştık kendisine uçak bileti almış yarın dönüyormuş herkes bana tavırlı o kadar zoruma gitti ki şu an gözlerim zor açılıyor şişlikten
Bu kadar da olmaz eşiniz niye bisi demiyor ya onlar da bi virüs varsa ve size bulasirsa onu hiç düşünmüyor mu eşiniz misafire illaki gelme diyemezsiniz ama onların biraz düşünceli olması lazım bu konuda ayrıca kv başınızda beklemek için mi geliyorAy kızlar ben iyice kafayı yiyeceğim, haftaya okullar tatil diye eltimler sehirdisindan bize gelecekmiş. Benim zaten doğum zamanım, bi de bizi ziyarete geliyorlar. Şaka gibi! Oda yetmezmiş gibi kv 10 gundur Antalya’dan başlayıp Ege turu yaptılar ve onlarda bize gelecek sanırım. Ben kafayı yiyeceğim tam doğum zamanı. Eşime de diyemiyorum. Onunda umrunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?