- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşip annesine kavuşsun kızın. Şuan nasıl durumuKızlar sağ olun güzel dilekleriniz için, kusura bakmayın herkesi alıntılayamadım.
Biz hastaneden çıktıktan sonra aradılar. Bebekte enfeksiyon varmış ve antibiyotik başlanmış. 3 ya da 5 gün daha küvozde kalacak. Crp değeri çok yüksek değil ama yine de düşük doz antibiyotik başladılar.
Muhtelemen kızım hastaydı ondan bana bulaştı şu an ben de hastayım. Benden de kandan küçüğe geçti. Nefes anomalisi de enfeksiyon kaynaklı olabilir demişler.
Cihazları çıkarmışlar şimdi sadece antibiyotik tedavisi ve hortumla besliyorlar.
Keşke doktor alalım dediğinde kabul etseydim pazartesiyi beklemeseydim diyorum. Haftasonu ailecek üşüttük sanırım hasta olduk. O da bebeğe geçti muhtemelen kanımdan.
Hem sezaryeni sıkıntısı, hem hasta olmam, boynumun tutulması, büyük kızım ile ilgilenmemek derken canım çok sıkıldı duruma.
İnşallah sırf bu yüzden acaba sezaryen istesem de bir an önce odak noktam değişse mi diye düşünüyorumAh canım ya sen şimdi hormonlar dan dolayı da hassassın ama sabret geçecek bu günler inşallah bebeğini kucağına alınca
Maalesef bi de alttan alması gereken taraf benmişim gibi bi durum yaratıldı gerçekten ailemin beni bu kadar üzeceğini düşünemezdim, annem yanımda ama zorla duruyor sanki her şey çok zoruma gidiyorbu halinle neyi paylaşamadı seninle yaa. hassas olması lazım herkesin sana karşı
Ben de keşke çağırmasaydım diyorum ne kadar acı bu zamanımda bana destek olmayacaklarsa ne zaman olacaklar bilmiyorum. Evin en küçük kızıyım bir tek ben evliyim diğerleri bekar hep onlar gözde evlat oldu beni sokaktan almışlar gibiSeni üzüp strese sokuyosa bırak giderse gitsin. Son 2 haftadır benide o şekilde üzdü yakın akrabalarim. Insan biraz anlayış bekliyo son zamanlarimız ve zorlanıyoruz sonuçta. Bazen gelmedikleri daha iyi.
5 metre gidiyor ben yanıma aldim ama hastane tüller tozu mikrobu topladığı için takmasaniz iyi olur dedi evimizin kapısına gelince taktim benGünaydın kızlarhastane kapı süsü için ortalama kaç metre tül almak gerekir ? Yapan süsleyen bilen var mıdır?
İnşallah sırf bu yüzden acaba sezaryen istesem de bir an önce odak noktam değişse mi diye düşünüyorum
Maalesef bi de alttan alması gereken taraf benmişim gibi bi durum yaratıldı gerçekten ailemin beni bu kadar üzeceğini düşünemezdim, annem yanımda ama zorla duruyor sanki her şey çok zoruma gidiyor
Ben de keşke çağırmasaydım diyorum ne kadar acı bu zamanımda bana destek olmayacaklarsa ne zaman olacaklar bilmiyorum. Evin en küçük kızıyım bir tek ben evliyim diğerleri bekar hep onlar gözde evlat oldu beni sokaktan almışlar gibi
Sadece iyiymiş diye duyduk. Bugün taburcu olacagım kısmetse bebegıde verirler sanıyorumSağ olasın canım inşallah. Senin bebiş nasılmış bir şey diyorlar mı?
Hımm bende tak çıkar yaparum muhtemelen. Sürekli bunaltır. 1 ay kullansak yeter mi acabqertesi gün taktım ama şu ara ihmal ettim hep. tak çıkar yaptım gün içinde
Sağ ol canım inşallahÇok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşip annesine kavuşsun kızın. Şuan nasıl durumu
Haa çok iyi ya inşallahSadece iyiymiş diye duyduk. Bugün taburcu olacagım kısmetse bebegıde verirler sanıyorum
Evet canım Anne covit olunca Bebegı yogun bakıma alıp iki gün gözlemliyormuslar. İnşallah bugün veya yarın kavusacagızlimoncicegi41 kuzum seninki de mi yoğun bakımda?
Aminnn canım güzel duan içinG gunesli gunlerlimoncicegi41 @Inatcikisilik kızlar bir an önce kavuşun bebeklerinize inşallah. iyileşip sapasağlam dönsün kuzular yanlarınıza. dualarımız sizinle
Yaaa çok sevindim insallah en kısa zamanda saglıkla sana teslim ederkerSağ ol canım inşallahoksijen desteğini çıkarmışlar gece kendi kendine nefes alabilmiş şükür. Şimdi o şekilde deniyorlar bakalım.
Canım seninde gözün aydınnn ilk günler cok yogun geciyor. Aratanlar mı dersin, süt sagmaya calısmak yada emzirmeye calışmak, agrılarbir yandan derken iki günüüz geçti bile . Allah bütün hamilelere agrısız kolay dogumlar nasip etsin, bütün doğurmuşlara şakır şakur süt versin
Bu kadar erken vereceğimi düşünmüyordum ama 2. Gün dayanamadım verdim çünkü tokken bile emmek istiyorEmzik veriyor musunuz kizalarrr 2. 3. Gun erken mi
Gözün aydın canım çok sevindim, güle güle büyüt bebeğini
Teşekkür ederim güzel dileğin içinİnşallah
Bende 9 kasımda 16.47de dünyaya getirdim güzelliğimi aralarında 2 dakika varGünaydın kızlar
9 Kasım 2020 pazartesi saat 16:49’da meleğim dünyaya geldi. 38+2 de 3350 kilosu boyu 52 cm. Normal doğum sancıları zorlasa da o sonundaki his o koku herşeyiyle tarifsiz. Yağız Efe’m 2 kişilik hayatımızı 3’e yükseltti. Ve gerçekten 3 2’den daha güzelmiş
2 gündür buralara bakamadım adapte olmaya çalışıyoruz birbirimize.
limoncicegi41 @aria09 Jaylah @Dimitra85 @nursen616161
Sizleri de tebrik ederim, gözünüz aydın
G gunesli gunler canım gözünaydın en kısa zamanda meleğine kavuşacağına eminim çünkü onlar çok güçlüler
Evet canım Anne covit olunca Bebegı yogun bakıma alıp iki gün gözlemliyormuslar. İnşallah bugün veya yarın kavusacagız
Kızlar iyi dilekleriniz için herkese teşekkğr ederim herkesi etiketleyemedim. Doğum çok zor ama annelik eşsiz bir duygu herşeye değerTadını çıkarın her dakikasının ve kafanıza bir şey takmayın.
doğum yapan annelere sorum vaar. Anneler sütünüzün rengi ne durumda pazartesi akşama doğru doğum yaptım bugün hala su renginde normal mi sizcebebeğim yeterince besleniyor mudur ? Bir de gazı çok fena kokuyor acaba her bebekte Böyle mi
Tamam canım çok teşekkür ederimHa tamam, sana ayrıca covid için bi ilaç tedavisi verdiler mi? Sağ salim evinize çıkın inşallah.
Kuzum çok normal ağız sütü o, en en kıymetli süt bebiş için bırak öyle gelmeye devam etsin.
Çok şükür canım daha iyi olacak annesi inşallahSağ ol canım inşallahoksijen desteğini çıkarmışlar gece kendi kendine nefes alabilmiş şükür. Şimdi o şekilde deniyorlar bakalım.
Benim sütüm bayagı sarı. İlk geldiğinde de sarıydı.Kızlar iyi dilekleriniz için herkese teşekkğr ederim herkesi etiketleyemedim. Doğum çok zor ama annelik eşsiz bir duygu herşeye değerTadını çıkarın her dakikasının ve kafanıza bir şey takmayın.
doğum yapan annelere sorum vaar. Anneler sütünüzün rengi ne durumda pazartesi akşama doğru doğum yaptım bugün hala su renginde normal mi sizcebebeğim yeterince besleniyor mudur ? Bir de gazı çok fena kokuyor acaba her bebekte Böyle mi
Yok canım bana covıd için tedavi vermedi sadece kan sulandırıcı verdi. Onuda zaten kullanıyordum. Kolostrum denen süt mü seffaf oluyo? Benden gelmedi su gibi süt?Ha tamam, sana ayrıca covid için bi ilaç tedavisi verdiler mi? Sağ salim evinize çıkın inşallah.
Kuzum çok normal ağız sütü o, en en kıymetli süt bebiş için bırak öyle gelmeye devam etsin.
Denedik, hatta başlamadan 1 cm açıklığım da vardı ama yarım saat suni sancı aldıktan sonra bebeğin kalp atışları düşmeye başladı suni sancıyı kesip acil sezeryana aldılar. Zor bir süreç oldu ama sonu iyi bitti çok şükürcanım hadi gözün aydın. suni sancıyı denediniz mi? maşallah kucağına almışsın ya gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?