2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım o zaman bol bol yürü, lavaboya çıkamamak sancı yapar. Doktoruna lavman bi danış yapabilir miyim diye. Seni rahatlatır. Patlayacak gibi olmuşsundur kesin ya. Çok zor.

Bebek işi de zor valla ama sonra insan unutuyor. Ben kendime telkin editorum bak bu sefer unutma üçüncü yok yeter diye
Ama tatlı bir şey yani. Sen de alışacaksın zamanla.

Senin süreç baya uzun ve zor olmuş ya. Türkiyede daha hızlı ilerliyor süreç. Daha kolay haliyle.

Ben ameliyattan çıktım 5 saat sonra çorba getirdiler onu içtim biraz. Sonra iki hemşire geldi her yerimi temizlediler, sondayı çıkarıp üzerimi giydirdiler. Kendi hasta bezlerini bağladılar depend giymeme izin vermediler.
Yavaş yavaş kaldırdılar ayağı 20 dakika yürümek zorunlu dediler. Sonra da saat başı kalkıp yürüyeceksin dediler. Ben de yaptım dediklerini. Ertesi sabah hem gaz çıkardım hem de lavaboya çıktım büyük abdestimi yaptım.
Ama sadece sıvı, sulu beslen dediler. Öyle yaptım ben de. Zaten gelen yemek sadece çorbaydı hasta için. Kahvaltı bile çorba ve yoğurttu :))

39+1 olduğun gün 39u tamamlayıp 40.haftaya girmiş oluyorsun. sen şu an takvime göre 37+ lardasın yani 38in içindesin.

kızlar ikinci sezeryanı 39.haftada olan var mı aranızda?
Ben olacagım nasipse canım. Doguma gırecegım gun 39#1 olacagım onumuz carsamba. Dr ozellikle 39un içine girelim dedi. Doguma sayılı gunler kaldı. Bugun ve dogum yapacagım sabahı saymazsam 5 gun kaldı bileKafamda deli sorular... Hayırlısıyla gel 18 kasım
Bol bol sıvı tuketerek canım. Bol su en az 3 4 litre. Katı seylerı minimum sınırda yiyerek. Yazdıkları gıbı hosaf, rezene, corba gıbı ve lifli seyler tuketerek. Bagırsaklqrını yumusak tutmalısın. Bende de kabızlık sorunu var. Ve bu sadece hamilelik degıl normalde de basıma gelen bisey sık sık. Son 2 gun kala daha hafif beslenmeyi dusunuyorum.
2. Bebek olayına gelince benim gibileri için aradan uzun yıllar geciyor ve atlattıgın zorlukları yasadıklarını unutuyorsun Ve sadece ıcınde ilk cocuguna kardes yapma istegı ve aileni büyütme isteği geliyorBir minnak daha olsa fena olmaz sanki diye dusunmeye baslıyorsunBu istek içinde kızımın da cok buyuk payı var tabı. Son 1 senedir kardeş istiyorum neden benim kardesim yok diye mızmızlanıp aglamaları da varO kadar kardesin var diyordum. Hayır onlar kuzenim ben kendi kanımdan senin karnından kardes istiyorum dıyorduRabbime şükürler olsun aratmadan nasıp ettıİlkinde cok ugrasmıstık cunku

Günaydın kızlar,
Hastaneye geldim, nstdeyim şimdi. Ama pek bir şey çıkmıyor, sancı periyodunda değilim, 7.30 - 8.30’gibi geldi sancılarım. 8.40 da nstye bağladılar hemşire diyor sancı yok. Bir de ne alakaysa göğüs altından ölçüyor kasıktan değil sancıyı, hiçbir şey anlamadım. Yukarıdan itme kuvvetine göre ölçüyoruz dedi. Ooo gece benimki kendini o kdr aşağı ittirdi ki, hastaneye gelsem doğurturladı o zaman Neyse bekliyorum bakalım doktorum ne dicek

Allah beterinden korusun. Of ya çok zor gerçekten . Karantina bitince herşey normale dönüyor mu. Hastalığı şikayetleri devam ediyor mu .
hamileliğimin son zamanları olmasa bende sorun etmeyeceğim kalırım gitmem kontrole falan ama şimdi ya bişey olurda farketmezsem diye tedirgin oluyorum

Bişey yoktur canım sen canını sıkma. Allah yardım ediyor . Hareketleri nasıl normal mi

Ne kadar kotu ya neden ters bu insanlar böyle. Kibar davranmak varken hele de gebe birine.zaten eşin pozitif çıkınca otomstik olarak sana da test yapmıyorlar mi hamilesin diye?
Yapmadılar neymiş birden fazla belirti olması gerekiyormuş. Çok saçma sanki aynı çatı altında değildik birlikte yatağı paylaşıyoruz. Eşim annesinin evine gitti oraya geldi acil servis . Benim durumumu anlatmış. Bide korkuttular kendi doktoruna gitsin bebeği alabilirler demişler . Psikolojim bozuldu .

Zorluklari olmustur illaki ilk sezaryenin de ama niyeyse hep iyi seyler kalmis aklimda sanki kizimi ilk gordugum onun minikligi masumlugu yanimizda olan sevdiklerimiz sevincimiz bunlari hatirliyorum... insan boyle cesaret ediyor demek

Canım yapmıyorlar maalesef, benimde babam temaslı çıktı riskli gruptaydı aile hekimliği aramış belirti gösterirsen ara ilaç getirelim demiş ortada test filan da yok. Temaslı olunca karantina da belirti gösterirsen ilacı getirirp test yapıyorlar sonra test sonucu pozitifse arayıp ilaçlara başlayın diyorlarmış. Cok şükür babamda bi belirti yok ama iste babamdan dolayı annem kardeşlerim hep evde karantina da. Annemde gelemiyro. Test yapmıyorlar belirti yoksa öyle

Karnina bastirdilar mi aslihan bana basmadilar. 20 dk kesintisiz yurumedm ben nefesm kesiliyodu. Gaz cikarttm bu sabah biraz tuvalete de çıkarsam super olcak. Bir de karnim şişti diye mi bilmiyorum dikisin ust tarafi alt tarafından bombeli normal mi kizlar ya.

Bu arada yaradan dolayi silikon baslikla emziriyorum mamayi da esim başlığın icine damlatiyo. Gece uğraşmak istemeyip parmak olayını denedik silikon başlıklar da sanki bebis değil başka bisi emzircekmisim gibi kocaman. Aventinkink almistim simdi mamajoo var kargoda jnsallah o daha mjniktir diye. Sikikona cok alınmasın diye parmakla devam ediyor bazen. Gumus kapağim hala gelmedi gelse.belki acisi diner mememjn.

Kizlar her birinizi o kdr seviorm ki Allah razı olsun cogzel bir sey burda bu destek

Günaydın din kızlar doğum yapacak annelerimizin rabbim yardimcisi olsun hiç sorun yaşamadan kucağına alıp çıksın hastaneden Papatya1646 gözün aydın canım Mazerrr galiba biz doguramicaz kuzum benimde sancılar yok denecek kadar az . Sürekli hareket halindeyim . Ama tık yok ara sıra baskı yapıyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…