2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin canım. Eşim ilacın 4. gününde toparlamıştı kendini. Ama nefes darlığı daha uzun sürdü. Korona yüzünden onda horlama kaldı bende de burnumdan hiç geçmeyen bir yanık kokusu. Çünkü benim tat ve koku duyularım gitmişti dokular yenilenene kadar burunda geçmeyen kokular olurmuş. Allah beterinden korusun kabullendik napalım ne zaman geçer bilmiyorum hiç

nil peri kuzum bende 5. Günümde çıktım WC’ye, önemli olan gaz çıkarmak zaten, WC’ye illa gitmene gerek yok demişlerdi. Ben bağırsaklrın falan yeri değişince düzenim bozuldu diyorum, anestezi ödemim falan yeni gitti karnım yeni indi resmen.

Avent 125 cc 0 month aslinda ama çevirince akiyo delikten ben de alismasn die onda mama yapuom sadece

Kuzum bence biberona hemen öyle alışmaz ama sen bilirsin yine de, öncesi ya da sonrasında mutlaka emzir ama.

İnşallah o arada aynen iyileşiyim bende

Üzülme canım bak giren bebişlerimiz birer birer kavuşuyor annesine hiç üzülme, rabbim dermansız dert vermesin, kuzucukta çıkacak kavuşacak kucağına.

Kuzucuklar çok güçlü, bence 3. Güne çıkacak inşallah bizim de abla öpe öpe bulaştırdı mı ne bu gece hiç uyuyamadı kuzum yaa, burnu mu genzi mi dolu anlamadım, burnunda bişi yok aöa içte dolu sanırım, emmek istemedi ağladı durdu yazık, küçük kızım da hasta komple hasta olduk bir anda soğuyan hava iptal etti bizi.

Kızlar selam. 40+1 Bugün. Daha sabah kontrolden geldim ama sadece nst ile bakıldı. Cumartesi yine kontrole gelirsin dedi doktor. Simdi azıcık fazla ıslaklık farkettim. Akıntıyla gelen bisey midir yoksa su mudur acaba?? Suysa Eger, daha fazla gelmeye devam etmesi lazım di mi

Unutuyorsun untmasa herkesin 1 çocuğu olurdu

Ağiz sutu bitince daha tazyikli mi akar kizlar sut. Cunku siringada fos fos cekiyo anne sütü 3 cekimde 1 damla dusuyor onu da memem yara veremiorm zten. Memeyi bırakır unutur diye cok korkuyorum. Cunku alsiti hızlı gelmesine sutun. Yukari tükürsen bıyık asaği tükürsen sakal ya.

su olabilir canım. sen doktorunu bilgilendir.

Öyle ama belli olmaz bence doktoruna geri git bi bakılsın bide günün geçmiş zaten doktor nasıl cumartesi ye bırakmış seni ya

Yok canım bastırmadılar ama kum torbası koydular bana. Benim de karnım hala doğurmamış gibi şiş. 40 güne filan iniyo benim karnım anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…