Amin canım. Eşim ilacın 4. gününde toparlamıştı kendini. Ama nefes darlığı daha uzun sürdü. Korona yüzünden onda horlama kaldı bende de burnumdan hiç geçmeyen bir yanık kokusu. Çünkü benim tat ve koku duyularım gitmişti dokular yenilenene kadar burunda geçmeyen kokular olurmuş. Allah beterinden korusun kabullendik napalım ne zaman geçer bilmiyorum hiçAllah beterinden korusun. Of ya çok zor gerçekten . Karantina bitince herşey normale dönüyor mu. Hastalığı şikayetleri devam ediyor mu .
hamileliğimin son zamanları olmasa bende sorun etmeyeceğim kalırım gitmem kontrole falan ama şimdi ya bişey olurda farketmezsem diye tedirgin oluyorum
Avent 125 cc 0 month aslinda ama çevirince akiyo delikten ben de alismasn die onda mama yapuom sadece
İnşallaho arada aynen iyileşiyim bende
Kuzucuklar çok güçlü, bence 3. Güne çıkacak inşallahGece uyuya kalmışım süt sağmamışım memeler taş olmuşBir de ben hala sezaryen ağrılarını atamadım bebek olmayınca yanında insanın atması daha zor oluyormuş ağrıları onu anladım. Bebek olunca insanın gözü görmüyordu.
Bebişimiz de iyiymiş, kafasındaki oksijen hoodunu çıkardılar uyum sağladı artık. Saturasyonu 99 larda dediler. 3 saatte bir 40 ml süt veriyorlar. Yetiştirmeye çalışıyorum sağım yaparak. 3 gün antibiyotik alacak, 3 gün sonunda kan alınıp crp bakılacakmış. Eğer değerler iyiyse taburcu olacak, değilse tedavi 5 güne uzayacak.
Bugün artık midesine indirdikleri kılcal boruyu çıkarıp oral beslemeye başlamayı düşünüyorlar. Oral beslenmesi de önemli dediler inş başarabilir yoksa bsşaramassa taburcu olması uzarmış. Emzirevilir miyim dedim, covid yüzünden emzirme değil de biberonla başlıyoruz dediler. Bakalım dğşünecekler artık, inşallah çağırırlar beni de emzirerek başlarız diyorum.
Bizden haberler böyle
Ayy hadi bi avazda kurtul canımYatisim yapiyliyor suni sanciyla baslicaz 4cm aciiklik var epidural 6cm de yapilcakms
Allah kolaylık versin canım, sağlıcakla kucağına alYatisim yapiyliyor suni sanciyla baslicaz 4cm aciiklik var epidural 6cm de yapilcakms
Gözünüz Aydın olsun canımZorlu bi süreç sonrası bizim kız da gelir hemoroid kanamasın sonucu hastaneye gittim bizim kız sezeryan ile dünyaya getirdim.
Ayy seni merak ediyordum bende gözün Aydın canımZorlu bi süreç sonrası bizim kız da gelir hemoroid kanamasın sonucu hastaneye gittim bizim kız sezeryan ile dünyaya getirdim.
hareketleri normal takip ediyorum sürekliBişey yoktur canım sen canını sıkma. Allah yardım ediyor . Hareketleri nasıl normal mi
sagol canimElos35 canım 2. ve 3. Sezaryenimi de 39+larda aldım kucağıma, korkma benim doktorum 39+ olmadan sezaryen yapmıyordu.
Unutuyorsun untmasa herkesin 1 çocuğu olurduİçmediğim komposto kalmadı. Gazimi ve küçük tuvaleti yapinca çıkardılar. Seyhan başkentin hemsirelik hizmetlerinden de doğum dr um ve anestezi dr um disinda nbetci doktorlardan da hic memnun kalmadım. Hemsireler stajyer gibiydi bebek hemşiresi disindakkler servistekiler zten hepsi liseli gibi kucuk.
Kizlar cocuk isi zormus ya 1.00 de 3 30 da besledik 6 da beslicektik babasiyla uyanamamisz alarma 7 olmus. İnsan 2. Ye nasıl cesaret ediyor bu zorlukları bile bile ben edemem heralde.
su olabilir canım. sen doktorunu bilgilendir.Kızlar selam. 40+1 Bugün. Daha sabah kontrolden geldim ama sadece nst ile bakıldı. Cumartesi yine kontrole gelirsin dedi doktor. Simdi azıcık fazla ıslaklık farkettim. Akıntıyla gelen bisey midir yoksa su mudur acaba?? Suysa Eger, daha fazla gelmeye devam etmesi lazım di mi
Öyle ama belli olmaz bence doktoruna geri git bi bakılsın bide günün geçmiş zaten doktor nasıl cumartesi ye bırakmış seni yaKızlar selam. 40+1 Bugün. Daha sabah kontrolden geldim ama sadece nst ile bakıldı. Cumartesi yine kontrole gelirsin dedi doktor. Simdi azıcık fazla ıslaklık farkettim. Akıntıyla gelen bisey midir yoksa su mudur acaba?? Suysa Eger, daha fazla gelmeye devam etmesi lazım di mi
Yok canım bastırmadılar ama kum torbası koydular bana. Benim de karnım hala doğurmamış gibi şiş. 40 güne filan iniyo benim karnım anca.Karnina bastirdilar mi aslihan bana basmadilar. 20 dk kesintisiz yurumedm ben nefesm kesiliyodu. Gaz cikarttm bu sabah biraz tuvalete de çıkarsam super olcak. Bir de karnim şişti diye mi bilmiyorum dikisin ust tarafi alt tarafından bombeli normal mi kizlar ya.
Bu arada yaradan dolayi silikon baslikla emziriyorum mamayi da esim başlığın icine damlatiyo. Gece uğraşmak istemeyip parmak olayını denedik silikon başlıklar da sanki bebis değil başka bisi emzircekmisim gibi kocaman. Aventinkink almistim simdi mamajoo var kargoda jnsallah o daha mjniktir diye. Sikikona cok alınmasın diye parmakla devam ediyor bazen. Gumus kapağim hala gelmedi gelse.belki acisi diner mememjn.
Kizlar her birinizi o kdr seviorm ki Allah razı olsun cogzel bir sey burda bu destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?