Ola ola duyarsızlaşır mıyız acaba öyle olsa keşke her defasında kasmaktansaBen ikidir alttan muane oluyor um alıştım valla zaten doğuma kadar maf edecekler muane ede ede
Kendini ne kadar kasmazsan o kadar canın acımıyorOla ola duyarsızlaşır mıyız acaba öyle olsa keşke her defasında kasmaktansaben de bugün kendimi hazırlayıp gitmiştim kasmıcam falan diye bu sefer de yapmayacağı tuttu
Avent 125 cc 0 month aslinda ama çevirince akiyo delikten ben de alismasn die onda mama yapuom sadeceCanım gözün aydın, korkma inşallah hemencecik çıkacak kuzucuk, sen kendini toparlamaya bak
Kuzum nişan geldikten bi kaç gün sonra da sancı başlayabiliyor, o yüzden bence gitmene gerek yok şu an, sancın falan varsa ya da suyun falan gelirse gidersin.
Kuzum öyle saat tutmuyorum ben ama mama alınca 2 saatten fazla uyuyor mesela bende rahat bırakıyorum, ilk günler böyle oluyor ama sonra daha güçlü çekip daha çabuk doyacaklar inşallah.
bende aventin biberonu var çekmeden damlamıyor o yüzden ne ağzından akıyor ne de genzine kaçıyor, sendeki biberonun markası ne? Olmazsa avent alın sizde. Tazyikli biberon zor olur şimdi.
silikon göğüs ucunu ben ilk kızımda kullanmıştım yaraya pekte etki etmemişti yaa yine bebek damağında memeyi sıkıştırınca acıyordu. Ama göğüs kalkanından memnun kalan çoktu bana gerek kalmadı Allahtan.
kuzum izni çok aktaramadım ben Pandemi yüzünden malum, sağlık personeline de yıllık izinler kaldırıldığı için kullanamayacağım direkt ya başla ya da ücretsiz izin al diyecekler o yüzden o gün karar vereceğim, başlarsam da 6 ay yarım gün olacak o biraz avantaj işte.
Ay kıyamam hoş gelmiş ilay hanımsarılın uyuyun sizde minnoşla annesi
Canım benimde devamlı aklımda.alayım mı diye yıne dusundum senin gibi avent antikolik ama yok trendyol da. Tommee tip ve baska markalar var. Tommpe tip de iyi diye duymustum. Simdiden almalı mı almamalı mı hala emin degilimHemen mama vermeye başladın miwendy neden mama veriyorsun sütün mu az bende awentin biberonunu getirtsem diye düşündüm bugün hazır trendyolda indirim varken
bugün tommee tip aldım e bebekten. çevirince akmıyor denedim az önceCanım benimde devamlı aklımda.alayım mı diye yıne dusundum senin gibi avent antikolik ama yok trendyol da. Tommee tip ve baska markalar var. Tommpe tip de iyi diye duymustum. Simdiden almalı mı almamalı mı hala emin degilim
bende avent cam biberon var kızımdan kalan. çevirince akmıyor.Avent 125 cc 0 month aslinda ama çevirince akiyo delikten ben de alismasn die onda mama yapuom sadece
Benim su an normal gözüküyor canım bakalım doktor 20sinden sonra gelir bu çok durmaz dedi ama benim de ilk doğumum. Bende çok heyecanlıyım ne zaman olacak bilinmezliği tedirgin ediyor işte beni deElime nasil alcam ben cevremde dogum yapan olmadi hic
Elime bebek almayali yillar olmuştur
Cok heyecanliyim
Sen normalimi bekliyorsun
Benim normal olsa 28di ama sezeryan karar verdi doktor buyuk ihtimal 19unda olacagim 1hafta kaldi
Belirti hissetmiyorsan hiç sıkıntı yapma . Ben şehir hastanesine gittim dün. Eşimin pozitif çıktığını kendimide iyi hissetmediğimi nefes darlığı çektiğimi söyledim ( öyle bişey yok ) mecburdum emin olmak istiyordum . Hemşire hanımdan bi fırça yesemde umrumda değil. Sen temaslısın gelemezsin iyi gez eğer pozitifsen herkesi korona yaptın aferin diye bağrındı. Ya dedim eve gelen ekip test yapmadı kadın doğum doktoruma yönlendirdi kendi doktorumda test yapmamı söyledi o ona o ona attı ben napsaydım. Zaten o ekipte gelesiye bi buçuk gün geçti. Herneyse gebe covidliler için ayrı yer vardı orda baktılar. Bebeğe baktılar sıkıntı yok. Yani aralarında öyle konuştular benim yüzüme bakan yok muhatap olmuyorlardogum yapan arkadaslar saglıkla buyütün bebislerinizi insallah
benimde doğum tarihim ertelendi kızlar 20 kasımdı 25 kasımda sezeryan olucam allah nasip ederseEvaleyn canim banada test yapmadilar belirti yok diye ama bir belirti olursa ara yapariz dediler.Doktoruma zar zor ulastim devlet hastanesi olunca numarasida yokdu.. 24 kasımda karantinam bitiyor 25 kasimda dogumun olsun 4-5 aradan bisey olmaz ama covid olursan alabiliriz bebegi dedi insallah covid degilimdir valla korkuyorumda
Canım geçmiş olsun gözün aydın ama temaslılara da karantina uygulaması var ya nasıl çıkacaksın evden? Yakalanırsan falan? Benim de kontrolüm olacağı zaman eşim pozitif çıkmıştı mecbur bitene kadar gidememiştim. Ay ne günlerdi Allahım bir daha yaşatmasınBelirti hissetmiyorsan hiç sıkıntı yapma . Ben şehir hastanesine gittim dün. Eşimin pozitif çıktığını kendimide iyi hissetmediğimi nefes darlığı çektiğimi söyledim ( öyle bişey yok ) mecburdum emin olmak istiyordum . Hemşire hanımdan bi fırça yesemde umrumda değil. Sen temaslısın gelemezsin iyi gez eğer pozitifsen herkesi korona yaptın aferin diye bağrındı. Ya dedim eve gelen ekip test yapmadı kadın doğum doktoruma yönlendirdi kendi doktorumda test yapmamı söyledi o ona o ona attı ben napsaydım. Zaten o ekipte gelesiye bi buçuk gün geçti. Herneyse gebe covidliler için ayrı yer vardı orda baktılar. Bebeğe baktılar sıkıntı yok. Yani aralarında öyle konuştular benim yüzüme bakan yok muhatap olmuyorlarsürüntü aldılar fena acıttılar . 3 tüpte kan aldılar . Bugün test sonucuna baktım Negatif allahtan çok şükür cuma kontrolüme rahatlıkla gidebileceğim
Onu bilmiyordum ya . Yarın doğum doktorumu arayıp sorayım o zaman iyiiki söyledin . Ben negatif diye rahatlamıştım. E sen ne yaptın peki kaç gün durdunCanım geçmiş olsun gözün aydın ama temaslılara da karantina uygulaması var ya nasıl çıkacaksın evden? Yakalanırsan falan? Benim de kontrolüm olacağı zaman eşim pozitif çıkmıştı mecbur bitene kadar gidememiştim. Ay ne günlerdi Allahım bir daha yaşatmasın
Canım ben 14 gün kaldım, pozitiflerin 10 günde, temaslıların 14 günde bitiyor karantinasıOnu bilmiyordum ya . Yarın doğum doktorumu arayıp sorayım o zaman iyiiki söyledin . Ben negatif diye rahatlamıştım. E sen ne yaptın peki kaç gün durdun
Ya ben yalancı sancı anlamıyorum mesela acaba yaşamıyor muyum? Gerçek sancı gelse anlarım di mi yaKızlar ben şimdi duşumu aldım her şeyimi hazırladım yatıyorum. Ay aşırı komik bir haldeyim. Dünden beri saat başı olan sancı gece pat duruyor. Ama bugün çok ritmikti sabah her türlü gideyim diyorum. Doktor bir de açılman var başlatalım doğumu derse apışır kalırım değişik hissediyorum ya hayırlısı olsun. Ben yine de tüm hazırlıkları yükledim arabayasancı takibi de aşırı stresli bir iş yaaa
negatif cikmasina sevindim canım icin rahatlamıs oldu.bende acaba mi diye diye günleri geciriyorum bana bir tane bile belirti olursa yaparız dedi ondan bekliyorum ins olmamBelirti hissetmiyorsan hiç sıkıntı yapma . Ben şehir hastanesine gittim dün. Eşimin pozitif çıktığını kendimide iyi hissetmediğimi nefes darlığı çektiğimi söyledim ( öyle bişey yok ) mecburdum emin olmak istiyordum . Hemşire hanımdan bi fırça yesemde umrumda değil. Sen temaslısın gelemezsin iyi gez eğer pozitifsen herkesi korona yaptın aferin diye bağrındı. Ya dedim eve gelen ekip test yapmadı kadın doğum doktoruma yönlendirdi kendi doktorumda test yapmamı söyledi o ona o ona attı ben napsaydım. Zaten o ekipte gelesiye bi buçuk gün geçti. Herneyse gebe covidliler için ayrı yer vardı orda baktılar. Bebeğe baktılar sıkıntı yok. Yani aralarında öyle konuştular benim yüzüme bakan yok muhatap olmuyorlarsürüntü aldılar fena acıttılar . 3 tüpte kan aldılar . Bugün test sonucuna baktım Negatif allahtan çok şükür cuma kontrolüme rahatlıkla gidebileceğim
Valla canım nstde sancın var diyor mesela doktor halbuki nstdeki iyi halim. Evde daha çok sancım oluyor. Bundan yola çıkarak yalancı olmadığını umuyorum. Yoksa her fün yalan dolan işimiz işYa ben yalancı sancı anlamıyorum mesela acaba yaşamıyor muyum? Gerçek sancı gelse anlarım di mi yaöf valla ben takip edemem kesin
Hmm neyse çok da merak etmeyeyim daha çok haftam var benimValla canım nstde sancın var diyor mesela doktor halbuki nstdeki iyi halim. Evde daha çok sancım oluyor. Bundan yola çıkarak yalancı olmadığını umuyorum. Yoksa her fün yalan dolan işimiz işadet sancısı gibi ama belden destekli yani hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?