- 14 Aralık 2015
- 413
- 787
- 103
Ben 38+6 da oldum canım.kızlar ikinci sezeryanı 39.haftada olan var mı aranızda?
Ne kadar kotu ya neden ters bu insanlar böyle. Kibar davranmak varken hele de gebe birine.zaten eşin pozitif çıkınca otomstik olarak sana da test yapmıyorlar mi hamilesin diye?Belirti hissetmiyorsan hiç sıkıntı yapma . Ben şehir hastanesine gittim dün. Eşimin pozitif çıktığını kendimide iyi hissetmediğimi nefes darlığı çektiğimi söyledim ( öyle bişey yok ) mecburdum emin olmak istiyordum . Hemşire hanımdan bi fırça yesemde umrumda değil. Sen temaslısın gelemezsin iyi gez eğer pozitifsen herkesi korona yaptın aferin diye bağrındı. Ya dedim eve gelen ekip test yapmadı kadın doğum doktoruma yönlendirdi kendi doktorumda test yapmamı söyledi o ona o ona attı ben napsaydım. Zaten o ekipte gelesiye bi buçuk gün geçti. Herneyse gebe covidliler için ayrı yer vardı orda baktılar. Bebeğe baktılar sıkıntı yok. Yani aralarında öyle konuştular benim yüzüme bakan yok muhatap olmuyorlarsürüntü aldılar fena acıttılar . 3 tüpte kan aldılar . Bugün test sonucuna baktım Negatif allahtan çok şükür cuma kontrolüme rahatlıkla gidebileceğim
Şimdi kac günlük oldu ve kilosu nasıl canım yanlış anlama bende bebeğime anne sütüyle kilo aldırma derdindeyim o yüzden soruyorum
Komposto denedin mi cok iyi gelir diye biliyorum.ilk doğumumda yemiştim.Keske biri de benim gazimi cikartsa cok az gaz çıkarttım ameliyattan sonra hele lavaboya hic çıkmadım benden baska boyle.bomba gibi olan var mi?
Magnesiee calsinee içsen o iyi geliyor? Ya da rezene çayı da. Benim kuşum dönmedi daha, kafasıyla mideme baskı yapınca midem kaskatı kesiliyor resmen. Anca ikisi çare oluyor bana.Keske biri de benim gazimi cikartsa cok az gaz çıkarttım ameliyattan sonra hele lavaboya hic çıkmadım benden baska boyle.bomba gibi olan var mi?
Ben ilkini 39da olcmkızlar ikinci sezeryanı 39.haftada olan var mı aranızda?
Ameliyattan 24 saat sonra sonda çıkarıldı.o zamana kadar gaz ve ya tuvalete çıkmadım. 24 saat sonrası kendim çiş yapmaya başladım. Büyük tuvaletimi ise ilaç verdiler bağırsakları hızlandıran yumuşatan tam olarak 3. Günün sonunda yaptım. Gaz ise ameliyattan bur gün sonra cikarmaya başladım. Zor bir süreç.Keske biri de benim gazimi cikartsa cok az gaz çıkarttım ameliyattan sonra hele lavaboya hic çıkmadım benden baska boyle.bomba gibi olan var mi?
Lavaboya çıkmadan mı bıraktılar? Bol vol yürü, hoşaf filan iç istersen başka türlü çıkmaz. Bana doktor çıkamasam lavman yapacaktı ama çıktım neyse ki ameliyattan sonraki sabah. Ama gece boyu yürüdüm.Keske biri de benim gazimi cikartsa cok az gaz çıkarttım ameliyattan sonra hele lavaboya hic çıkmadım benden baska boyle.bomba gibi olan var mi?
sagol canım ya bir sorun çikar diye korktuumBen 38+6 da oldum canım.
bende geçen hafta girmistim nstye sancı yok tu insallah dogurana kadar olmaz cünkü karantinadayım dr benden covid testi istemedi 25 kasimda gel dogum olcak dediBenimde bu 3.doğumum olacak nasipse 2.de doktor 39 da aldı sezeryan diye şimdi de 38 de ancak nst de sancı çıktı ufak ufak ben pek anlamasamda. Kasım 20-25 arası alırız demişti bende 26 olsun istiyordum 38 bitsin diye ama pazartesi gittiğimde o kadar durmaz dedi nst sonucunuda görünce Kasım 20 dedi direkt. Benden de covid testi istediler ücret vermiyceksin dedi bakanlık karşılıyomuş, anestezi uzmanı istiyormuş ille. Hayırlısı artık bakalım nasıl olacak şu zamanda gerçekten korkuyorum.
bende tam 39 a giriyorum yani 40.hafta mı oluyor yaniElos35 ikinci sezeryanım 38+1de oldum yani 39.haftaya girmiştik
İnşallah biraz sezaryan ağrım var o da ayağa kalkınca bebeğim iyi olsun yeter kaç günde çıkmıştıya canım bir an önce iyileşir de kavuşursun kuzuna inşallahAllah yardımcınız olsun, ablamın bebiş de olmuştu birkaç gün içerisinde çıkardılar. Sen de toparlarsın o arada, üzülme sakın
İnşallahCanım gözün aydın, korkma inşallah hemencecik çıkacak kuzucuk, sen kendini toparlamaya bak
Kuzum nişan geldikten bi kaç gün sonra da sancı başlayabiliyor, o yüzden bence gitmene gerek yok şu an, sancın falan varsa ya da suyun falan gelirse gidersin.
Kuzum öyle saat tutmuyorum ben ama mama alınca 2 saatten fazla uyuyor mesela bende rahat bırakıyorum, ilk günler böyle oluyor ama sonra daha güçlü çekip daha çabuk doyacaklar inşallah.
bende aventin biberonu var çekmeden damlamıyor o yüzden ne ağzından akıyor ne de genzine kaçıyor, sendeki biberonun markası ne? Olmazsa avent alın sizde. Tazyikli biberon zor olur şimdi.
silikon göğüs ucunu ben ilk kızımda kullanmıştım yaraya pekte etki etmemişti yaa yine bebek damağında memeyi sıkıştırınca acıyordu. Ama göğüs kalkanından memnun kalan çoktu bana gerek kalmadı Allahtan.
kuzum izni çok aktaramadım ben Pandemi yüzünden malum, sağlık personeline de yıllık izinler kaldırıldığı için kullanamayacağım direkt ya başla ya da ücretsiz izin al diyecekler o yüzden o gün karar vereceğim, başlarsam da 6 ay yarım gün olacak o biraz avantaj işte.
Ay kıyamam hoş gelmiş ilay hanımsarılın uyuyun sizde minnoşla annesi
Valla sorma şok oldm dunGünaydın kızlar, doğum yapanların gözü aydın olsunInatcikisilik senin de gözün aydın canım bebişin taburcu olmuş bak ne zaman çıkacak diyordun çıkıverdi
Çok geçmiş olsunBen yaptım ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar bronşit olmuş((
Çok sevindim valla kavuştun sonundaValla sorma şok oldm dunseninkinin durumlqr nasil
Komposto denedin mi cok iyi gelir diye biliyorum.ilk doğumumda yemiştim.
Magnesiee calsinee içsen o iyi geliyor? Ya da rezene çayı da. Benim kuşum dönmedi daha, kafasıyla mideme baskı yapınca midem kaskatı kesiliyor resmen. Anca ikisi çare oluyor bana.
Ameliyattan 24 saat sonra sonda çıkarıldı.o zamana kadar gaz ve ya tuvalete çıkmadım. 24 saat sonrası kendim çiş yapmaya başladım. Büyük tuvaletimi ise ilaç verdiler bağırsakları hızlandıran yumuşatan tam olarak 3. Günün sonunda yaptım. Gaz ise ameliyattan bur gün sonra cikarmaya başladım. Zor bir süreç.
İçmediğim komposto kalmadı. Gazimi ve küçük tuvaleti yapinca çıkardılar. Seyhan başkentin hemsirelik hizmetlerinden de doğum dr um ve anestezi dr um disinda nbetci doktorlardan da hic memnun kalmadım. Hemsireler stajyer gibiydi bebek hemşiresi disindakkler servistekiler zten hepsi liseli gibi kucuk.Lavaboya çıkmadan mı bıraktılar? Bol vol yürü, hoşaf filan iç istersen başka türlü çıkmaz. Bana doktor çıkamasam lavman yapacaktı ama çıktım neyse ki ameliyattan sonraki sabah. Ama gece boyu yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?