2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ne kadar kotu ya neden ters bu insanlar böyle. Kibar davranmak varken hele de gebe birine.zaten eşin pozitif çıkınca otomstik olarak sana da test yapmıyorlar mi hamilesin diye?

Şimdi kac günlük oldu ve kilosu nasıl canım yanlış anlama bende bebeğime anne sütüyle kilo aldırma derdindeyim o yüzden soruyorum

Canim suan 33 gunluk oldum en son 28.gunde gittigimizde 3680g di ama mama da veriyorum ben gerci 3 gunde 220gr almis en son doktor cok fazla mamayi azalt demisti simdi azalttim bakalim cumartesi kontrolde ne cikacak

Benimde bu 3.doğumum olacak nasipse 2.de doktor 39 da aldı sezeryan diye şimdi de 38 de ancak nst de sancı çıktı ufak ufak ben pek anlamasamda. Kasım 20-25 arası alırız demişti bende 26 olsun istiyordum 38 bitsin diye ama pazartesi gittiğimde o kadar durmaz dedi nst sonucunuda görünce Kasım 20 dedi direkt. Benden de covid testi istediler ücret vermiyceksin dedi bakanlık karşılıyomuş, anestezi uzmanı istiyormuş ille. Hayırlısı artık bakalım nasıl olacak şu zamanda gerçekten korkuyorum.

Keske biri de benim gazimi cikartsa cok az gaz çıkarttım ameliyattan sonra hele lavaboya hic çıkmadım benden baska boyle.bomba gibi olan var mi?
Magnesiee calsinee içsen o iyi geliyor? Ya da rezene çayı da. Benim kuşum dönmedi daha, kafasıyla mideme baskı yapınca midem kaskatı kesiliyor resmen. Anca ikisi çare oluyor bana.

Keske biri de benim gazimi cikartsa cok az gaz çıkarttım ameliyattan sonra hele lavaboya hic çıkmadım benden baska boyle.bomba gibi olan var mi?
Ameliyattan 24 saat sonra sonda çıkarıldı.o zamana kadar gaz ve ya tuvalete çıkmadım. 24 saat sonrası kendim çiş yapmaya başladım. Büyük tuvaletimi ise ilaç verdiler bağırsakları hızlandıran yumuşatan tam olarak 3. Günün sonunda yaptım. Gaz ise ameliyattan bur gün sonra cikarmaya başladım. Zor bir süreç.

Lavaboya çıkmadan mı bıraktılar? Bol vol yürü, hoşaf filan iç istersen başka türlü çıkmaz. Bana doktor çıkamasam lavman yapacaktı ama çıktım neyse ki ameliyattan sonraki sabah. Ama gece boyu yürüdüm.

Ben 38+6 da oldum canım.
sagol canım ya bir sorun çikar diye korktuum
bende geçen hafta girmistim nstye sancı yok tu insallah dogurana kadar olmaz cünkü karantinadayım dr benden covid testi istemedi 25 kasimda gel dogum olcak dedi
Elos35 ikinci sezeryanım 38+1de oldum yani 39.haftaya girmiştik
bende tam 39 a giriyorum yani 40.hafta mı oluyor yani

ya canım bir an önce iyileşir de kavuşursun kuzuna inşallah Allah yardımcınız olsun, ablamın bebiş de olmuştu birkaç gün içerisinde çıkardılar. Sen de toparlarsın o arada, üzülme sakın
İnşallah biraz sezaryan ağrım var o da ayağa kalkınca bebeğim iyi olsun yeter kaç günde çıkmıştı

İnşallah o arada aynen iyileşiyim bende

Gece uyuya kalmışım süt sağmamışım memeler taş olmuş Bir de ben hala sezaryen ağrılarını atamadım bebek olmayınca yanında insanın atması daha zor oluyormuş ağrıları onu anladım. Bebek olunca insanın gözü görmüyordu.

Bebişimiz de iyiymiş, kafasındaki oksijen hoodunu çıkardılar uyum sağladı artık. Saturasyonu 99 larda dediler. 3 saatte bir 40 ml süt veriyorlar. Yetiştirmeye çalışıyorum sağım yaparak. 3 gün antibiyotik alacak, 3 gün sonunda kan alınıp crp bakılacakmış. Eğer değerler iyiyse taburcu olacak, değilse tedavi 5 güne uzayacak.

Bugün artık midesine indirdikleri kılcal boruyu çıkarıp oral beslemeye başlamayı düşünüyorlar. Oral beslenmesi de önemli dediler inş başarabilir yoksa bsşaramassa taburcu olması uzarmış. Emzirevilir miyim dedim, covid yüzünden emzirme değil de biberonla başlıyoruz dediler. Bakalım dğşünecekler artık, inşallah çağırırlar beni de emzirerek başlarız diyorum.

Bizden haberler böyle

Komposto denedin mi cok iyi gelir diye biliyorum.ilk doğumumda yemiştim.

Magnesiee calsinee içsen o iyi geliyor? Ya da rezene çayı da. Benim kuşum dönmedi daha, kafasıyla mideme baskı yapınca midem kaskatı kesiliyor resmen. Anca ikisi çare oluyor bana.

İçmediğim komposto kalmadı. Gazimi ve küçük tuvaleti yapinca çıkardılar. Seyhan başkentin hemsirelik hizmetlerinden de doğum dr um ve anestezi dr um disinda nbetci doktorlardan da hic memnun kalmadım. Hemsireler stajyer gibiydi bebek hemşiresi disindakkler servistekiler zten hepsi liseli gibi kucuk.

Kizlar cocuk isi zormus ya 1.00 de 3 30 da besledik 6 da beslicektik babasiyla uyanamamisz alarma 7 olmus. İnsan 2. Ye nasıl cesaret ediyor bu zorlukları bile bile ben edemem heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…