2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Neminde
solkasigim bugun basladi agrım
Sanki değerim arttikca agrmaya basladi gibigeldi bana
Benimde bazen hep sol kasık bazen sag kasık hatta bir kere bir gün boyunca agrıdı

Yüzümde sivilecelerde çıkıyor hep sizdende var mı
Öncelikle hoşgeldin cnm o sivilceler beni yedi bitirdi nasıl kurtulacam bilmiyorum anlım ve çenemde çok yoğun sağolsun eşim temizliyo pıt pıt pıt

Bnmde normalde adet öncesi çıkardı amabu kez çıkmadı şimdide tertemiz oldu hatta hep hsmile olayım ya dedim

Canım ne zaman başladı bulantıların? Tahmin edebiliyorum durumunu
1 haftadır devam ediyor canım sabah Dr aradım gelmeyin hastaneye dedi bulantı olacak dedi. Ama ben mahvoldum 8 yaşında oğlum eşim Allah'a emanet ne yaparsam onu yemeye çalışıyorlar.

1 haftadır devam ediyor canım sabah Dr aradım gelmeyin hastaneye dedi bulantı olacak dedi. Ama ben mahvoldum 8 yaşında oğlum eşim Allah'a emanet ne yaparsam onu yemeye çalışıyorlar.
Ben ilk oğlumda da bulantı geçirmedim bundada hiç midem bulanmıyor. Bu yzdende hamile oldugumu unutuyorum bazen Allah kolaylık versin canm saglık ocagındada bir mide bulantı ilacı yazdırabilirsin aslında

Ben ilk oğlumda da bulantı geçirmedim bundada hiç midem bulanmıyor. Bu yzdende hamile oldugumu unutuyorum bazen Allah kolaylık versin canm saglık ocagındada bir mide bulantı ilacı yazdırabilirsin aslında
Aynı şekilde bendede hiç bulantı yok tuhaf geliyor belirtisi yok diye

Sağlık ocağındaki Dr çok gıcık olur o bulantı diyor.
İlk gebelikte böyle değildi Bi sabah olurdu şimdi gündüz gece fenayım birde kokuya aşırı hassasiyet var eşime bile diyorum terlemissin falan diye herkese hayatı dar ediyorum anlayacağınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…