solkasigim bugun basladi agrım
Sanki değerim arttikca agrmaya basladi gibigeldi bana
Benimde bazen hep sol kasık bazen sag kasık hatta bir kere bir gün boyunca agrıdı
Mart maaşımızı tam ödeyecekler. Nisan içinde %60devlet ödeneği varya ondan faydalandıracaklar ama Nisan ayında kaç hafta gideceğimiz daha netleşmedi. Allah sanada kolaylık versin
1 haftadır devam ediyor canım sabah Dr aradım gelmeyin hastaneye dedi bulantı olacak dedi. Ama ben mahvoldum 8 yaşında oğlum eşim Allah'a emanet ne yaparsam onu yemeye çalışıyorlar.
1 haftadır devam ediyor canım sabah Dr aradım gelmeyin hastaneye dedi bulantı olacak dedi. Ama ben mahvoldum 8 yaşında oğlum eşim Allah'a emanet ne yaparsam onu yemeye çalışıyorlar.
Ben ilk oğlumda da bulantı geçirmedim bundada hiç midem bulanmıyor. Bu yzdende hamile oldugumu unutuyorum bazen Allah kolaylık versin canm saglık ocagındada bir mide bulantı ilacı yazdırabilirsin aslında
Ben ilk oğlumda da bulantı geçirmedim bundada hiç midem bulanmıyor. Bu yzdende hamile oldugumu unutuyorum bazen Allah kolaylık versin canm saglık ocagındada bir mide bulantı ilacı yazdırabilirsin aslında
Sağlık ocağındaki Dr çok gıcık olur o bulantı diyor.
İlk gebelikte böyle değildi Bi sabah olurdu şimdi gündüz gece fenayım birde kokuya aşırı hassasiyet var eşime bile diyorum terlemissin falan diye herkese hayatı dar ediyorum anlayacağınız.