BiliyorumBizde 3 ay 22 gunluguz
Dr bizi uyardı tüm elini ağzına götürüp kusana kadar uğraşacak bu ay dedi.normal süreç dediBebekleriniz elini emiyormucokkur cokkur götüeüyor bzmki
ay bizimki banyoda su değince ağzına nasıl mutlu oluyor, yalanıp duruyor, kendimi su vermemek için zor tutuyorum desem yerisu
Bende su konusu araştırmıştım. Özellikle terleyen anne sütünü az alan mama takviyesi ile beslenen bebeklerde yaz ayında dogan bebeklerde su verilmeli diyor doktorlar.Bendr su vermiyorum ama annemler baya baski yapiyor ver ver birde su icen cocuk ćabuk konusur diyolar
Canim pişik icin kantaron yağını denedim mi, tavsiye ederim Iyi geliyor. Diğer konuları da takma kafana , hele de kv yi... boşver.. kafana taktikca stresin artar.Selam kizlar . Pisikten gına geldi artık bana . Zeytin yağı sürmeyi bıraktım .tugleri beslemesin diye. Hametan sürüyorum . Islak mendili değiştim Molfix saf temiz aldım yine aynı elimde şuan birsuru slepy Molfix kaldı.yikayip kullaniyorum.(ne anlamı kalıyorsa ) Baby me bezine geçmeyi düşünüyorum. Islak mendili de baby me alcam kullanan varmı . Yada pamuk alcam neden oluyor çözemedim hala . Ablam ısrarla slepyy al diyor ama kullandığım dönem çok sızdırdı . Sıkıntıdan saçım elimde kalıyor süt azaldı. Ön süt yok gibi bişe. Gaz sorunu bitmiyor . Kaka yapmakta zorlanıyor hala. Konak geçmek bilmiyor herşey dert . Oturup ağlıyorum çoğu zaman eşime ben bakamıyorum diyorum. Kaynanda her aramasında bu çocuk aç elini yiyor diyor. Eşim ne acı emiyor sürekli diyo. Ama kadın vazgeçmiyor demekten. Gaz sorununu bana bağlıyor. Ne yiyor diyo eşime . Eşim de kadın yemek bile yemez oldu napsin aç mı kalsin diyor ama aynı seyler sürekli tekrar ediyo. Delirmeye ramak kaldı. Aradığında akrabalara da gostiriyor kızımı . Tamam ilk torun heyecanlı ama kızım konuşma sonrası deliriyor . Ve daha kızımı bir eşya bile almadı. Herseyini ablam aldı .dolabının yarısını ablam almıştır . Anakucagini kapı süsü dönence ilk ayakkabıları .daha birsuru şey .abla harcama paranı diyorum .yeğenime alıyorum sen karışma diyor .öyle maasida yüksek değil askeri ücret ama kayınvalide tık yok. ay ne çok biriktirmisim içimde .rahatlattı yazmak .
Evde var kendim yapmıştım . Deneyeyim bugün inşallah işe yarar. Ama yağda sanki tugleri coşturuyor bizim kız kıllı dokulmedi hala .popo üstü nun maşallahı var . .takılıyor insan ister istemez canım. Hiç düşünmüyor dediginiCanim pişik icin kantaron yağını denedim mi, tavsiye ederim Iyi geliyor. Diğer konuları da takma kafana , hele de kv yi... boşver.. kafana taktikca stresin artar.
Öncelikle herseye kulagını tıka senden başka kimse çocuğuna iyi bakamaz bence her anne gibi sende mükemmel bir annesinSelam kizlar . Pisikten gına geldi artık bana . Zeytin yağı sürmeyi bıraktım .tugleri beslemesin diye. Hametan sürüyorum . Islak mendili değiştim Molfix saf temiz aldım yine aynı elimde şuan birsuru slepy Molfix kaldı.yikayip kullaniyorum.(ne anlamı kalıyorsa ) Baby me bezine geçmeyi düşünüyorum. Islak mendili de baby me alcam kullanan varmı . Yada pamuk alcam neden oluyor çözemedim hala . Ablam ısrarla slepyy al diyor ama kullandığım dönem çok sızdırdı . Sıkıntıdan saçım elimde kalıyor süt azaldı. Ön süt yok gibi bişe. Gaz sorunu bitmiyor . Kaka yapmakta zorlanıyor hala. Konak geçmek bilmiyor herşey dert . Oturup ağlıyorum çoğu zaman eşime ben bakamıyorum diyorum. Kaynanda her aramasında bu çocuk aç elini yiyor diyor. Eşim ne acı emiyor sürekli diyo. Ama kadın vazgeçmiyor demekten. Gaz sorununu bana bağlıyor. Ne yiyor diyo eşime . Eşim de kadın yemek bile yemez oldu napsin aç mı kalsin diyor ama aynı seyler sürekli tekrar ediyo. Delirmeye ramak kaldı. Aradığında akrabalara da gostiriyor kızımı . Tamam ilk torun heyecanlı ama kızım konuşma sonrası deliriyor . Ve daha kızımı bir eşya bile almadı. Herseyini ablam aldı .dolabının yarısını ablam almıştır . Anakucagini kapı süsü dönence ilk ayakkabıları .daha birsuru şey .abla harcama paranı diyorum .yeğenime alıyorum sen karışma diyor .öyle maasida yüksek değil askeri ücret ama kayınvalide tık yok. ay ne çok biriktirmisim içimde .rahatlattı yazmak .
Aldım ama parmakla süreklı tutmk zorundayım normal mı zor oluyor cunku yapısmıyor mememe cok kucukBenim meme ucu yaram geçmedi bi memede silikon uç kullanıyorm azıcık çekse geliyor hemen cok rahat birşey bence dene
Bende bırakacağım artık bebeğim pisikten pütür pütür oluyor.bende sap simplex kullanıyordum . Değiştireceğim. Ne alsam bilemedim aşırı gazlı. Yastık üstünde masaj yapıyorum. Hareket etmesini de sağlıyorum. Aynı. Hatta beşiğin ortasından biraz üstüne yatırıyorum sancidan sabah kafasını tahta kısmına daynmis buluyoruz. Hatta çoğu zaman sese kalkıyoruz. Kafayı vuruyor kuzum nasıl canı yanıyorsa. Kayinvalideler kaynayan kazana ya oğlum olursa asla evine bile izinsiz gitmicem. Gelinim i el üstünde tutacagim . Bazen sinir olup ablamda herseyini aldı diyorum . Esiminde zoruna gidiyor. Evlendigimizdede çok yardımları olmadı. Çirkef kayınvalidemin. Kızımın huyuda ona çekmiş eşim annesine senin gibi çenesiz cazgır buda diyor içim buzÖncelikle herseye kulagını tıka senden başka kimse çocuğuna iyi bakamaz bence her anne gibi sende mükemmel bir annesin
Ben pişiğe ıslak mendil kullanmayı bırakıp pamuklu su ile temizleyip sudocrem kalın tabak sürüyorum iyi de geldi
Gaz harvey nurse kullanıyorum ve emzirme yastığım var üstüne yüz üstü yatırıp masaj yapıyorum rahatlıyor kuzum
Elini yemek saatlerinde emiyorsa aç olabilir onu güzel bi gözlemle anlarsın kuzum
Kaynanaya gelince ben daha kimseden duymadım kaynanası torununa birşey almış tipik Türk kaynanası hepimizin başında uzaktaysa sıkıntı yapma bence
Kıyamam ben ona ya Kiraz çekirdeği denedin mi mikrodalga da ısıtıp bacaklarının üstüne filan koyBende bırakacağım artık bebeğim pisikten pütür pütür oluyor.bende sap simplex kullanıyordum . Değiştireceğim. Ne alsam bilemedim aşırı gazlı. Yastık üstünde masaj yapıyorum. Hareket etmesini de sağlıyorum. Aynı. Hatta beşiğin ortasından biraz üstüne yatırıyorum sancidan sabah kafasını tahta kısmına daynmis buluyoruz. Hatta çoğu zaman sese kalkıyoruz. Kafayı vuruyor kuzum nasıl canı yanıyorsa. Kayinvalideler kaynayan kazana ya oğlum olursa asla evine bile izinsiz gitmicem. Gelinim i el üstünde tutacagim . Bazen sinir olup ablamda herseyini aldı diyorum . Esiminde zoruna gidiyor. Evlendigimizdede çok yardımları olmadı. Çirkef kayınvalidemin. Kızımın huyuda ona çekmiş eşim annesine senin gibi çenesiz cazgır buda diyor içim buz
Canm bze tek iyi gelen şey pamuk kullanmak oldu ılık su ile ıslatıp bol sulu bi şekilde silmek cok bastırıp tahriş etmeden. Snrada kurulayıp bol zeytinyağ veya kantoran yagı iyileştirici özelliği de var. Sleepy bez aşırı sızdırıyor nefret resmen. Molfix pure and soft kullanıyorm ben memnunum bez olarakSelam kizlar . Pisikten gına geldi artık bana . Zeytin yağı sürmeyi bıraktım .tugleri beslemesin diye. Hametan sürüyorum . Islak mendili değiştim Molfix saf temiz aldım yine aynı elimde şuan birsuru slepy Molfix kaldı.yikayip kullaniyorum.(ne anlamı kalıyorsa ) Baby me bezine geçmeyi düşünüyorum. Islak mendili de baby me alcam kullanan varmı . Yada pamuk alcam neden oluyor çözemedim hala . Ablam ısrarla slepyy al diyor ama kullandığım dönem çok sızdırdı . Sıkıntıdan saçım elimde kalıyor süt azaldı. Ön süt yok gibi bişe. Gaz sorunu bitmiyor . Kaka yapmakta zorlanıyor hala. Konak geçmek bilmiyor herşey dert . Oturup ağlıyorum çoğu zaman eşime ben bakamıyorum diyorum. Kaynanda her aramasında bu çocuk aç elini yiyor diyor. Eşim ne acı emiyor sürekli diyo. Ama kadın vazgeçmiyor demekten. Gaz sorununu bana bağlıyor. Ne yiyor diyo eşime . Eşim de kadın yemek bile yemez oldu napsin aç mı kalsin diyor ama aynı seyler sürekli tekrar ediyo. Delirmeye ramak kaldı. Aradığında akrabalara da gostiriyor kızımı . Tamam ilk torun heyecanlı ama kızım konuşma sonrası deliriyor . Ve daha kızımı bir eşya bile almadı. Herseyini ablam aldı .dolabının yarısını ablam almıştır . Anakucagini kapı süsü dönence ilk ayakkabıları .daha birsuru şey .abla harcama paranı diyorum .yeğenime alıyorum sen karışma diyor .öyle maasida yüksek değil askeri ücret ama kayınvalide tık yok. ay ne çok biriktirmisim içimde .rahatlattı yazmak .
tutmadanda yapışıyor ya kenarları az ıslat istersen mamajoo marka dmi ilk bi kendin tut bebek emsin snra yapışır. Meme cok doluyken yapışmıyr olablrAldım ama parmakla süreklı tutmk zorundayım normal mı zor oluyor cunku yapısmıyor mememe cok kucuk
Sab simplex bir işe yaramıyor bzmfe gazla basımız belada. Kafadaki konak geçmeyen pişik aşırı gaz alerji olablrmi?Bende bırakacağım artık bebeğim pisikten pütür pütür oluyor.bende sap simplex kullanıyordum . Değiştireceğim. Ne alsam bilemedim aşırı gazlı. Yastık üstünde masaj yapıyorum. Hareket etmesini de sağlıyorum. Aynı. Hatta beşiğin ortasından biraz üstüne yatırıyorum sancidan sabah kafasını tahta kısmına daynmis buluyoruz. Hatta çoğu zaman sese kalkıyoruz. Kafayı vuruyor kuzum nasıl canı yanıyorsa. Kayinvalideler kaynayan kazana ya oğlum olursa asla evine bile izinsiz gitmicem. Gelinim i el üstünde tutacagim . Bazen sinir olup ablamda herseyini aldı diyorum . Esiminde zoruna gidiyor. Evlendigimizdede çok yardımları olmadı. Çirkef kayınvalidemin. Kızımın huyuda ona çekmiş eşim annesine senin gibi çenesiz cazgır buda diyor içim buz
Canım merhaba. Bu tarz durumları bence umursama evet demek kolay insan kafaya sarıyor ama karşındaki kişi sana değil aslında kendine kötülük yapıyor.Selam kizlar . Pisikten gına geldi artık bana . Zeytin yağı sürmeyi bıraktım .tugleri beslemesin diye. Hametan sürüyorum . Islak mendili değiştim Molfix saf temiz aldım yine aynı elimde şuan birsuru slepy Molfix kaldı.yikayip kullaniyorum.(ne anlamı kalıyorsa ) Baby me bezine geçmeyi düşünüyorum. Islak mendili de baby me alcam kullanan varmı . Yada pamuk alcam neden oluyor çözemedim hala . Ablam ısrarla slepyy al diyor ama kullandığım dönem çok sızdırdı . Sıkıntıdan saçım elimde kalıyor süt azaldı. Ön süt yok gibi bişe. Gaz sorunu bitmiyor . Kaka yapmakta zorlanıyor hala. Konak geçmek bilmiyor herşey dert . Oturup ağlıyorum çoğu zaman eşime ben bakamıyorum diyorum. Kaynanda her aramasında bu çocuk aç elini yiyor diyor. Eşim ne acı emiyor sürekli diyo. Ama kadın vazgeçmiyor demekten. Gaz sorununu bana bağlıyor. Ne yiyor diyo eşime . Eşim de kadın yemek bile yemez oldu napsin aç mı kalsin diyor ama aynı seyler sürekli tekrar ediyo. Delirmeye ramak kaldı. Aradığında akrabalara da gostiriyor kızımı . Tamam ilk torun heyecanlı ama kızım konuşma sonrası deliriyor . Ve daha kızımı bir eşya bile almadı. Herseyini ablam aldı .dolabının yarısını ablam almıştır . Anakucagini kapı süsü dönence ilk ayakkabıları .daha birsuru şey .abla harcama paranı diyorum .yeğenime alıyorum sen karışma diyor .öyle maasida yüksek değil askeri ücret ama kayınvalide tık yok. ay ne çok biriktirmisim içimde .rahatlattı yazmak .
CAnim hic bilmiyorum ki ama bir multivitamine baslqman sart cunku bebekler gun geçtikçe bizden daha fazla şey götürüyorlar.. ben ikici ayında kullanmaya başlamıştım.. insaallah ise yarar sende dePeki şimdi kullansam fayda eder mi acabaa ne kadar zaman alır bu
Doğduğundan beri var yapıyorum ama pek işe yaramıyor. Ya böyle 5 dk aralıksız gaz çıkaran bı bebek düşününKıyamam ben ona ya Kiraz çekirdeği denedin mi mikrodalga da ısıtıp bacaklarının üstüne filan koy
Pamuk da aklımda ama ne bilim bazen öyle bir çıldırıyor ki o pamuğu islamaya bile fırsat vermez gibi. Molfix püre sof 4 bulmak çok zor resmen işkence bana yaşadığın yer ilçe .nettede bakıyorum bir iki satıcı dışında çok satan da yok. Ben mi görmedim bilemedimCanm bze tek iyi gelen şey pamuk kullanmak oldu ılık su ile ıslatıp bol sulu bi şekilde silmek cok bastırıp tahriş etmeden. Snrada kurulayıp bol zeytinyağ veya kantoran yagı iyileştirici özelliği de var. Sleepy bez aşırı sızdırıyor nefret resmen. Molfix pure and soft kullanıyorm ben memnunum bez olarak
tutmadanda yapışıyor ya kenarları az ıslat istersen mamajoo marka dmi ilk bi kendin tut bebek emsin snra yapışır. Meme cok doluyken yapışmıyr olablr
Demi hep ise yarıyor diyordum ama yok yarasa bu kadar kivranmaz. Alerjik bir durum yaşamadım . Bir iki defa kakada mukuslu kan olmuştu ama bı daha olmadı. Zaten kakası hep mukuslu hiç normale dönmüyorSab simplex bir işe yaramıyor bzmfe gazla basımız belada. Kafadaki konak geçmeyen pişik aşırı gaz alerji olablrmi?
Ben bunları çıkartırım yakın olsak da işte . Asla alta kalmayı sevmiyorum nedense kolumu kibirtacak çene çalacak hiç halim yok. Travazol kaşıntı kremi değil mi .Canım merhaba. Bu tarz durumları bence umursama evet demek kolay insan kafaya sarıyor ama karşındaki kişi sana değil aslında kendine kötülük yapıyor.
Pişik için travazol u şiddetle tavsiye ederim.
Gaz problemini de ben nurse harveys şurup ve bıogaıa ile çözdüm.
Elini emmeye gelince bizimki canını acıtıp bağırıyor bazen o derece emiyor. Elini emmesi çok normal. Ben serbest kundak yapıp yatırıyorum genelde bebeğimi. Bir de çömelme pozisyonu yapıyorum pırtları çıksın diye o da işe yarıyor.
Aynen emiyor cnm özel msj bolumune bakarmisinBebekleriniz elini emiyormucokkur cokkur götüeüyor bzmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?