2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Valla benimkide gece uykusu öncesi abartısız iki saat emiyor sonra bi uyku 6 7 saat ,dr 3 saatte uyandir emzir dedi ama katiyen almıyor memeyi uykuda ve uyanmiyorda. Ben artık bu sipaya bizim etki ettiğimize inanmıyorum cani isterse uyuyor isterse emiyor biz onun kuklalariyiz sadece, cok sukur diyim şikayet degil sadece dr diyor ama bosa diyor

Atak haftasında değilse iyi atakta beter oluyor. Gündüz de düzenli saati belli ben uyutmazsam kendi sızıyor
Sizin ataklar dogdugu tarihe gore mi yoksa muhtemel dogum tarihe göre mi ,ben dogdugu tarihe göre gozlemliyorum hem atataklari hemde becerileri , sadece 40 haftalik doğanlara göre biraz daha nazlı yapiyor becerileri

Öyle olmuyor canım bizimki düzenini kendi oluşturuyor bnm diğer çocuklarda böyleydi gece uykusunu erkene de çekemiyoruz akşamları bir iki kere kısa uyuyor derin olmayan uyku gece 12 de 1 de gece uykusuna geçiyor
Benimkide 12-1 di yavaş yavaş öne çektim erken kaldırıp sessiz yerde yatırıp fln tabi her bebek farklıdır

günaydın herkese

bizim uykularımız da şimdilik güzel gidiyor maşallah. 11gibi uyuyor. bazen 8e kadar uyanmıyor. bazen 5gibi uyanıp emiyor geri uyuyor. ben hiç dokunmuyorum tamamen kendi düzenini kuruyor. gündüz de ort 2 saatte uykusu geliyor ve uyuyor. bazen yarım saat bazen 1 saat bazen 3saat uyuduğu oluyor.
en çok bez kitabıyla oynuyor. uzanıp tutmasa da kavramasına yardımcı olunca baya oyalanıyor. ağzında emziği varsa onunla da bir savaşı oluyor tak çıkar
kafayı yastıktan kaldırıp oturmaya niyetli çokhenüz dönme pozisyonu almadı. 116günlüğüz bugün.

Maşallah gece uykusunun uzun olması çok iyi , hele işbaşı yapacaksan ... bende 15 Mart ta işbaşı nasipse , bakalım 2 çocuklu iş hayatı nasıl olacak . Allah kolaylık verir inşallah

Merhaba kızlar. Bizim gaz sorunumuz azaldı gibi yani hala çok gazımız var ama sürekli pırtlatıyor rahatlıyor o yüzden birikmiyor gazlar eskisi gibi Mukus geçmeyince kilo alımı da iyi olunca doktor süt diyetini bozdurdu bana. Yavaş yavaş yemeye başladım bakalım ne olacak. Bizim gece uykularımız güzel maşallah 8 buçuk 9 gibi uyuyoruz artık 5 e kadar uyumaya başladı. Doktor da uyandırma ihtiyaç duyarsa zaten uyanır o diyor. Ben de uyandırmıyorum . Endişeleniyordum ama gerçekten de ihtiyaç duyarsa bazen 3 gibi uyanıyor emmeye. Zaten 4. Ayda bozulacak düzeniniz şimdi dinlenmeye bak dedi doktorumuz. Zaten gündüz uykularımız hiç yok gibi bişey çok kısa kısa uyuyor o ara hiç birşey halledemiyorum. Tüm gün boyunca onunla ilgileniyorum. Onu bir kenara koyup iş yapınca da kendimi kötü hissediyorum. Aktivite konusunda şarkılar söylüyorum , hikaye anlatıyorum, masaj yapıyorum, tummy time yaptırıyorum, sürekli konuşuyorum ,çıngırak oynatmaya çalışıyorum , oyun halısına koyuyorum ama hala daha oyuncaklara dokunmuyor bizimkisi . Doktor eline tutuştur sürekli dedi zorla eline verip sallatıyorum çıngırakları bakalım ne zaman kendi isteğiyle tutup sallamaya başlayacak. Onun dışında zeka kartları aldım bugün e bebekten inşallah ilgisini çeker. E bebekte oyuncak indirimi var bugün

Cnm bana dr 7-8saat uyusun normal ama daha fazla ac birakma dedi benimki 8-9 arasi gece uykusunA yatiyor yatmadan once besliyorum birde kendim yatmadan 12 gibi sonra sabah 6bucuk 7ye kadar ellemiyorum ben denir ilaci ocean mikrofer verdi dr

İştahsız gibi anlamadm bide gece uykusu benımkinin sabaha karşı 4 de giriyor tam oglen 1-2 ye kadar uyuyor nasıl duzeltıcem bılmıyorm

Kızlar bende oyun halısı almayı duusnuyorum hangisini alıyım sizler neler aldınız 1000 küsür baktıklarım e bebek ındırımlerını kacırdımmya

Canım pişik kremi eart angel mama amerıkan ürünü . Instagramda amerıkan urunlerı satanlar var . Tammeen organık bıtkısel ve ben bı pısık gordjm mu hemen suruyorum anında gecırıyo naneli hafif kokusu. Ama pahalı biraz bence değer yeşil kutu

Aynen benimkide eline almiyir kaç aylık bebeğiniz

Kızlar benim bebeğim altı acayip pişik oldu nasıl geçecek ne kullanmam lazjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…