Valla benimkide gece uykusu öncesi abartısız iki saat emiyor sonra bi uyku 6 7 saat ,dr 3 saatte uyandir emzir dedi ama katiyen almıyor memeyi uykuda ve uyanmiyorda. Ben artık bu sipaya bizim etki ettiğimize inanmıyorum cani isterse uyuyor isterse emiyor biz onun kuklalariyiz sadece, cok sukur diyim şikayet degil sadece dr diyor ama bosa diyorkozlar benım bebıs gece uykusuna 4.30 gibi geciyor uyandırmasam 8-10-12 saat uyuyor aralıksız. Acıkmıyor hıc ağlama yok . Doktorumda uyandırma uyusun yemesın dedi. Gunduzde 4-5 saat vermrsem ağlamaz cok ıstahsız ya demir ilacına basladım iştahı acılırmı bılmem. Benım gibi olan varmı bebısı ya normal mı bu kan tahlılı yaptırsam mı buarada demır ılacı doktorlarınız ne aldırdı
Mendil kumaş falan sokuştur zorla açıp parmaklari ,kac haftalik sizin bebek benimki 17. Haftqda 5 haftadır açıldı ellerBejimde yapmam lazım aglamaindan fırsat kalmıyor elini çok kullanmiyor
Hep yumuyor
Sizin ataklar dogdugu tarihe gore mi yoksa muhtemel dogum tarihe göre mi ,ben dogdugu tarihe göre gozlemliyorum hem atataklari hemde becerileri , sadece 40 haftalik doğanlara göre biraz daha nazlı yapiyor becerileriAtak haftasında değilse iyi atakta beter oluyor. Gündüz de düzenli saati belli ben uyutmazsam kendi sızıyor
Benimkide 12-1 di yavaş yavaş öne çektim erken kaldırıp sessiz yerde yatırıp fln tabi her bebek farklıdırÖyle olmuyor canım bizimki düzenini kendi oluşturuyor bnm diğer çocuklarda böyleydi gece uykusunu erkene de çekemiyoruz akşamları bir iki kere kısa uyuyor derin olmayan uyku gece 12 de 1 de gece uykusuna geçiyor
Maşallah gece uykusunun uzun olması çok iyi , hele işbaşı yapacaksan ... bende 15 Mart ta işbaşı nasipse , bakalım 2 çocuklu iş hayatı nasıl olacak . Allah kolaylık verir inşallahGünaydın güzel anneler
Bugün 3 ay 9 günlük olduk. Artık düzenimiz yavaş yavaş oturmaya başladı. Sadece gündüz oğlumu oyalamakta biraz zorlanıyorum. Artık sürekli gezdirmemi istiyor herşeyi inceliyor. Yatırınca kıyamet kopuyor. Gece uykularımız çok şükür güzelakşam 9- 9 buçuk gibi uyutuyorum gece 23:00 gibi sağdığım sütü veriyorum uykudayken. Sabah 4 e 5 e kadar uyuyor genellikle. Gündüz uykularımız yarım saat oluyor ona bir çözüm bulamadım 20 gün sonra işbaşı yapacağım umarım her şey güzel ilerler
Bugün üç aylık olduMendil kumaş falan sokuştur zorla açıp parmaklari ,kac haftalik sizin bebek benimki 17. Haftqda 5 haftadır açıldı eller
Cnm bana dr 7-8saat uyusun normal ama daha fazla ac birakma dedi benimki 8-9 arasi gece uykusunA yatiyor yatmadan once besliyorum birde kendim yatmadan 12 gibi sonra sabah 6bucuk 7ye kadar ellemiyorum ben denir ilaci ocean mikrofer verdi drkozlar benım bebıs gece uykusuna 4.30 gibi geciyor uyandırmasam 8-10-12 saat uyuyor aralıksız. Acıkmıyor hıc ağlama yok . Doktorumda uyandırma uyusun yemesın dedi. Gunduzde 4-5 saat vermrsem ağlamaz cok ıstahsız ya demir ilacına basladım iştahı acılırmı bılmem. Benım gibi olan varmı bebısı ya normal mı bu kan tahlılı yaptırsam mı buarada demır ılacı doktorlarınız ne aldırdı
İştahsız gibi anlamadm bide gece uykusu benımkinin sabaha karşı 4 de giriyor tam oglen 1-2 ye kadar uyuyor nasıl duzeltıcem bılmıyormBenim ki de aglamıyor doktorlar gece uykusunu kendisi karar versin diyor bir buçuk aylıkken beş saat e izin vermişti doktor.
Ben sabah da sormuştum arkadaşlar a meme reddi mi yaşıyorum acaba diye. Ne yapmak gerekir bilemiyorum
Istemiyorkı zaten uyku esnasında ımkansız agzı kılıt baygın bekir gibiAy uyandırmamak olur mu onca saat 3 aylık bebek daha siz uyandırmadan uykuda besleyin en azindan 3 4 saatte
Kızlar bende oyun halısı almayı duusnuyorum hangisini alıyım sizler neler aldınız 1000 küsür baktıklarım e bebek ındırımlerını kacırdımmyaLink atmayı beceremiyorum ama oyuncaklarimizi yazayım, e bebekten yumuşak aynalı top , heryerde bulunabilecek cıngirakli plastik top, yumusak cubuk şeklinde cingirak, hafif şişirip bağladığım firın poseti (bazen icine kirmizi mercimek koyuyorum) oyun halısi zaten varmis , zeka kartlari , a101 den almistim 3 boyutlu ve sert hikaye kitaplari, şoktan almistim sensory balls diye geçiyor çıkıntılı girintili toplar , parmak kukla el kuklası. Ve inanın gun icinde hepsiyle sırayla oynuyoruz bi anakucaginda bi yatakta bi oyun halisinda sıkıldıkça yer değiştiriyorum birazdan foto çekip atayim oyuncakları hepsi motor becerilerini geliştirmeye yönelik. Bebegimin tutma yakalama refleksi zayıftı dogdu doğalı simdi cok daha iyi durumda
Canım pişik kremi eart angel mama amerıkan ürünü . Instagramda amerıkan urunlerı satanlar var . Tammeen organık bıtkısel ve ben bı pısık gordjm mu hemen suruyorum anında gecırıyo naneli hafif kokusu. Ama pahalı biraz bence değer yeşil kutuŞurubu daha mı iyi gaz şurubu demi .
Hametan var kullanıyorum da .travazol da var ama böyle kullanıldığını bilmiyordum.
Penaten aldım ama kortizonlu diye kullanmaya korktum .bide aşırı gıcık bişe. Oda pisigi coşturdu. İlk kullanimda bıraktım.yorumlarda yüzüne surenleri okudum bende yüzüme kullanıyorum aşırı güzelleşti yüzüm .sivilceler azaldı .strese bağlı sürekli çıkıyordu maşallah şimdi çıkmıyor gibi
Süt ürünleri tuketmiyorum. Tatlı olmazsa ayrana hasretim desem yeridoğdu doğalı mukus var .
Aynen napsam aynı geçmiyor. Bir duzeligor diyorum sonra yine aynı zeytin yağı sürerken iyidi bıraktım pişik oldu. Tuglu olmasa kızım kullanırım ama tuglerini costurdu . Ben dikkat ediyorum her yedigime mesela bir bulgur bide ekmeğe dikkat etmiyorum eşime soslu tavuk yapıyorsam kendime haslarim. Salata yapsam mor lahana koymam kendime . Hepsine dikkat ediyorum kisaca
Aynen benimkide eline almiyir kaç aylık bebeğinizMerhaba kızlar. Bizim gaz sorunumuz azaldı gibi yani hala çok gazımız var ama sürekli pırtlatıyor rahatlıyor o yüzden birikmiyor gazlar eskisi gibiMukus geçmeyince kilo alımı da iyi olunca doktor süt diyetini bozdurdu bana. Yavaş yavaş yemeye başladım bakalım ne olacak. Bizim gece uykularımız güzel maşallah 8 buçuk 9 gibi uyuyoruz artık 5 e kadar uyumaya başladı. Doktor da uyandırma ihtiyaç duyarsa zaten uyanır o diyor. Ben de uyandırmıyorum . Endişeleniyordum ama gerçekten de ihtiyaç duyarsa bazen 3 gibi uyanıyor emmeye. Zaten 4. Ayda bozulacak düzeniniz şimdi dinlenmeye bak dedi doktorumuz. Zaten gündüz uykularımız hiç yok gibi bişey çok kısa kısa uyuyor o ara hiç birşey halledemiyorum. Tüm gün boyunca onunla ilgileniyorum. Onu bir kenara koyup iş yapınca da kendimi kötü hissediyorum. Aktivite konusunda şarkılar söylüyorum , hikaye anlatıyorum, masaj yapıyorum, tummy time yaptırıyorum, sürekli konuşuyorum ,çıngırak oynatmaya çalışıyorum , oyun halısına koyuyorum ama hala daha oyuncaklara dokunmuyor bizimkisi . Doktor eline tutuştur sürekli dedi zorla eline verip sallatıyorum çıngırakları bakalım ne zaman kendi isteğiyle tutup sallamaya başlayacak. Onun dışında zeka kartları aldım bugün e bebekten inşallah ilgisini çeker. E bebekte oyuncak indirimi var bugün
Doğması gereken tarihe göre uyuyor bizdeSizin ataklar dogdugu tarihe gore mi yoksa muhtemel dogum tarihe göre mi ,ben dogdugu tarihe göre gozlemliyorum hem atataklari hemde becerileri , sadece 40 haftalik doğanlara göre biraz daha nazlı yapiyor becerileri
Cok sukur bizimkide tutuyoSelam kızlar nasılsınız neler yapıyonuz. Benim bebiş artık elini oyuncaklara uzatıyor bazen tuttugu bile oluyor. Gece uykularımız hala aynı 3 saate bir memedegündüz hep ayaktayız
Bende ki tiny love , çok memnunumKızlar bende oyun halısı almayı duusnuyorum hangisini alıyım sizler neler aldınız 1000 küsür baktıklarım e bebek ındırımlerını kacırdımmya
Biz unıgo nun oyun halısını aldık.Kızlar bende oyun halısı almayı duusnuyorum hangisini alıyım sizler neler aldınız 1000 küsür baktıklarım e bebek ındırımlerını kacırdımmya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?