2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Link atmayı beceremiyorum ama oyuncaklarimizi yazayım, e bebekten yumuşak aynalı top , heryerde bulunabilecek cıngirakli plastik top, yumusak cubuk şeklinde cingirak, hafif şişirip bağladığım firın poseti (bazen icine kirmizi mercimek koyuyorum) oyun halısi zaten varmis , zeka kartlari , a101 den almistim 3 boyutlu ve sert hikaye kitaplari, şoktan almistim sensory balls diye geçiyor çıkıntılı girintili toplar , parmak kukla el kuklası. Ve inanın gun icinde hepsiyle sırayla oynuyoruz bi anakucaginda bi yatakta bi oyun halisinda sıkıldıkça yer değiştiriyorum birazdan foto çekip atayim oyuncakları hepsi motor becerilerini geliştirmeye yönelik. Bebegimin tutma yakalama refleksi zayıftı dogdu doğalı simdi cok daha iyi durumda

Fotografin uzantısıni begenmedi site yükleyemedim bi yolunu biliyorsanız söyleyin atayim oyuncaklarimizi

Siz söyleyince tekrar baktım içerisinde kortizon var yazmıyor. Çinko sayesinde hızlı iyileşme saglıyo. Bu kremin katı yapısı sayesinde ciş yapınca tenine geçmiyor yarası bu sayede korunmuş oluyo.

İnşallah iyi gelecek bi krem bulursunuz bebiş kısa sürede rahata erişir

Maşallah anneler oyunlar oynuyorsunuz ilgileri artmış bebişlerin emzirme süreleriniz nasıl oldu. Benim bebiş etrafı izlemekten emmeyi unuttu gece uykusunda 4 saat emmemiş oluyo sabah kalkınca da emmek istemiyor memeyi ısırıyor diliyle itiyor 3 saatte zorla memeyi agzına vermekle geçiyor 7 saati buluyor. 7 saat sonra emmeye geçiyor.
Acaba meme reddi mi yaşıyoruz. Yoksa bu ay normal mi sizler de de var mı

Bejimde yapmam lazım aglamaindan fırsat kalmıyor elini çok kullanmiyor
Hep yumuyor

Maşallah canım benimki 2 saate en derin uykusunda da 3 saate emmek için ağlıyor uykuda
Uyanıp uykusu açılmıyor ama emmek istiyor
Gece Uyku öncesi akşam uykusunu en az 1.30 2 saat önce yaptırın baya değişiyor bide doyduğundan gazının çıktığından emin olun uzun uyuyor

Canimm cok tesekkur edrim cevabin icin .. bence de oyunlar cok onemli hem fiziksel hem de beyin gelişimleri icin.. parmak kukla aklımdaydı top cingirakla sensörü balls a bakayim bizde de hafıza kartları var .. gercekten oynanır cunku en fazla 5 dk oynayabiliyorlar bi tanesiyle sıra sıra gösteririm..

Gece Uyku öncesi akşam uykusunu en az 1.30 2 saat önce yaptırın baya değişiyor bide doyduğundan gazının çıktığından emin olun uzun uyuyor
Öyle olmuyor canım bizimki düzenini kendi oluşturuyor bnm diğer çocuklarda böyleydi gece uykusunu erkene de çekemiyoruz akşamları bir iki kere kısa uyuyor derin olmayan uyku gece 12 de 1 de gece uykusuna geçiyor

Merhaba kızlar kan testi referans aralığım <5.3 çıkmış ne demek oluyor bu bi bilginiz varsa yazarmısınız

kozlar benım bebıs gece uykusuna 4.30 gibi geciyor uyandırmasam 8-10-12 saat uyuyor aralıksız. Acıkmıyor hıc ağlama yok . Doktorumda uyandırma uyusun yemesın dedi. Gunduzde 4-5 saat vermrsem ağlamaz cok ıstahsız ya demir ilacına basladım iştahı acılırmı bılmem. Benım gibi olan varmı bebısı ya normal mı bu kan tahlılı yaptırsam mı buarada demır ılacı doktorlarınız ne aldırdı

Ay uyandırmamak olur mu onca saat 3 aylık bebek daha siz uyandırmadan uykuda besleyin en azindan 3 4 saatte

Benim ki de aglamıyor doktorlar gece uykusunu kendisi karar versin diyor bir buçuk aylıkken beş saat e izin vermişti doktor.
Ben sabah da sormuştum arkadaşlar a meme reddi mi yaşıyorum acaba diye. Ne yapmak gerekir bilemiyorum

Sagolasin canim benim , senin söylediklerini Google a yazıyorum cikanlari alacagim
Unutmuşum bi favorimiz daha var fisherprize emzikli uyku arkadasi ,fil olan,çivilden 20 25 lira gibi biseye almistim emerken,uyutmaya calisirken eline veriyorum kulakları hisirtili tutması kolay ve yumusak burnunu kuyruğunu falan agzina aliyo baya oyaliyo ve rahatlatıyor keske jellcat alabilseydim ama 10 kati falan fiyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…