Maşallah canım benimki 2 saate en derin uykusunda da 3 saate emmek için ağlıyor uykudaYok uyanmıyor
Link atmayı beceremiyorum ama oyuncaklarimizi yazayım, e bebekten yumuşak aynalı top , heryerde bulunabilecek cıngirakli plastik top, yumusak cubuk şeklinde cingirak, hafif şişirip bağladığım firın poseti (bazen icine kirmizi mercimek koyuyorum) oyun halısi zaten varmis , zeka kartlari , a101 den almistim 3 boyutlu ve sert hikaye kitaplari, şoktan almistim sensory balls diye geçiyor çıkıntılı girintili toplar , parmak kukla el kuklası. Ve inanın gun icinde hepsiyle sırayla oynuyoruz bi anakucaginda bi yatakta bi oyun halisinda sıkıldıkça yer değiştiriyorum birazdan foto çekip atayim oyuncakları hepsi motor becerilerini geliştirmeye yönelik. Bebegimin tutma yakalama refleksi zayıftı dogdu doğalı simdi cok daha iyi durumdaKizlar bebeğinize alıp su anda oynayabildiginiz bir oyuncak var mi.. varsa atabilir misiniz linkini.. zaman geçirmek zorlaşıyor qrtik hep oyun istiyorlar.. ben bir oyun halisi almistim su anda dönmediği icin elinin uzandığı oyuncakla oynuyor.. içlerinden bi tanesinin kancasini çekince muzik caliyor en cok onu seviyor.. onun gibi bir oyuncak daha olsun istiyorum ama.. veya siz nasıl vakit geçiriyorsunuz hangi oyunları oynatiyirsunuz..
Siz söyleyince tekrar baktım içerisinde kortizon var yazmıyor. Çinko sayesinde hızlı iyileşme saglıyo. Bu kremin katı yapısı sayesinde ciş yapınca tenine geçmiyor yarası bu sayede korunmuş oluyo.Penaten aldım ama kortizonlu diye kullanmaya korktum .bide aşırı gıcık bişe. Oda pisigi coşturdu. İlk kullanimda bıraktım.yorumlarda yüzüne surenleri okudum bende yüzüme kullanıyorum aşırı güzelleşti yüzüm .sivilceler azaldı .strese bağlı sürekli çıkıyordu maşallah şimdi çıkmıyor gibi
Doğduğundan beri Maşallah gece uykusu yetişkin insan gibi nizi hiç ayağa dikmedi açıldığı saat belli alarm kurulmuş gibi uyanır.Maşallah canım benimki 2 saate en derin uykusunda da 3 saate emmek için ağlıyor uykuda
Uyanıp uykusu açılmıyor ama emmek istiyor
Maşallah canım ne güzel gündüz nasılDoğduğundan beri Maşallah gece uykusu yetişkin insan gibi nizi hiç ayağa dikmedi açıldığı saat belli alarm kurulmuş gibi uyanır.
Bejimde yapmam lazım aglamaindan fırsat kalmıyor elini çok kullanmiyorLink atmayı beceremiyorum ama oyuncaklarimizi yazayım, e bebekten yumuşak aynalı top , heryerde bulunabilecek cıngirakli plastik top, yumusak cubuk şeklinde cingirak, hafif şişirip bağladığım firın poseti (bazen icine kirmizi mercimek koyuyorum) oyun halısi zaten varmis , zeka kartlari , a101 den almistim 3 boyutlu ve sert hikaye kitaplari, şoktan almistim sensory balls diye geçiyor çıkıntılı girintili toplar , parmak kukla el kuklası. Ve inanın gun icinde hepsiyle sırayla oynuyoruz bi anakucaginda bi yatakta bi oyun halisinda sıkıldıkça yer değiştiriyorum birazdan foto çekip atayim oyuncakları hepsi motor becerilerini geliştirmeye yönelik. Bebegimin tutma yakalama refleksi zayıftı dogdu doğalı simdi cok daha iyi durumda
Gece Uyku öncesi akşam uykusunu en az 1.30 2 saat önce yaptırın baya değişiyor bide doyduğundan gazının çıktığından emin olun uzun uyuyorMaşallah canım benimki 2 saate en derin uykusunda da 3 saate emmek için ağlıyor uykuda
Uyanıp uykusu açılmıyor ama emmek istiyor
Canimm cok tesekkur edrim cevabin icin .. bence de oyunlar cok onemli hem fiziksel hem de beyin gelişimleri icin.. parmak kukla aklımdaydı top cingirakla sensörü balls a bakayim bizde de hafıza kartları var .. gercekten oynanır cunku en fazla 5 dk oynayabiliyorlar bi tanesiyle sıra sıra gösteririm..Link atmayı beceremiyorum ama oyuncaklarimizi yazayım, e bebekten yumuşak aynalı top , heryerde bulunabilecek cıngirakli plastik top, yumusak cubuk şeklinde cingirak, hafif şişirip bağladığım firın poseti (bazen icine kirmizi mercimek koyuyorum) oyun halısi zaten varmis , zeka kartlari , a101 den almistim 3 boyutlu ve sert hikaye kitaplari, şoktan almistim sensory balls diye geçiyor çıkıntılı girintili toplar , parmak kukla el kuklası. Ve inanın gun icinde hepsiyle sırayla oynuyoruz bi anakucaginda bi yatakta bi oyun halisinda sıkıldıkça yer değiştiriyorum birazdan foto çekip atayim oyuncakları hepsi motor becerilerini geliştirmeye yönelik. Bebegimin tutma yakalama refleksi zayıftı dogdu doğalı simdi cok daha iyi durumda
Sagolasin canim benim , senin söylediklerini Google a yazıyorum cikanlari alacagimFotografin uzantısıni begenmedi site yükleyemedim bi yolunu biliyorsanız söyleyin atayim oyuncaklarimizi
Öyle olmuyor canım bizimki düzenini kendi oluşturuyor bnm diğer çocuklarda böyleydi gece uykusunu erkene de çekemiyoruz akşamları bir iki kere kısa uyuyor derin olmayan uyku gece 12 de 1 de gece uykusuna geçiyorGece Uyku öncesi akşam uykusunu en az 1.30 2 saat önce yaptırın baya değişiyor bide doyduğundan gazının çıktığından emin olun uzun uyuyor
Atak haftasında değilse iyi atakta beter oluyor. Gündüz de düzenli saati belli ben uyutmazsam kendi sızıyorMaşallah canım ne güzel gündüz nasıl
Demekki huzurlu çocuk maşallah
Süt ürünlerini kesmek mukusu bitirmiyor mukus ek gıda ile geçiyor süt diyeti bebegi rahatlatıyor ikinmasi huzursuzluğu mutsuzluğu geçiyorMama kullanmiyorum canım . Aslında süt ürünlerini de kullanmıyorum yumurta alerjisi mi var diye düşündüm . Doktor yolu gözüktü bize
Ay uyandırmamak olur mu onca saat 3 aylık bebek daha siz uyandırmadan uykuda besleyin en azindan 3 4 saattekozlar benım bebıs gece uykusuna 4.30 gibi geciyor uyandırmasam 8-10-12 saat uyuyor aralıksız. Acıkmıyor hıc ağlama yok . Doktorumda uyandırma uyusun yemesın dedi. Gunduzde 4-5 saat vermrsem ağlamaz cok ıstahsız ya demir ilacına basladım iştahı acılırmı bılmem. Benım gibi olan varmı bebısı ya normal mı bu kan tahlılı yaptırsam mı buarada demır ılacı doktorlarınız ne aldırdı
Benim ki de aglamıyor doktorlar gece uykusunu kendisi karar versin diyor bir buçuk aylıkken beş saat e izin vermişti doktor.kozlar benım bebıs gece uykusuna 4.30 gibi geciyor uyandırmasam 8-10-12 saat uyuyor aralıksız. Acıkmıyor hıc ağlama yok . Doktorumda uyandırma uyusun yemesın dedi. Gunduzde 4-5 saat vermrsem ağlamaz cok ıstahsız ya demir ilacına basladım iştahı acılırmı bılmem. Benım gibi olan varmı bebısı ya normal mı bu kan tahlılı yaptırsam mı buarada demır ılacı doktorlarınız ne aldırdı
Unutmuşum bi favorimiz daha var fisherprize emzikli uyku arkadasi ,fil olan,çivilden 20 25 lira gibi biseye almistim emerken,uyutmaya calisirken eline veriyorum kulakları hisirtili tutması kolay ve yumusak burnunu kuyruğunu falan agzina aliyo baya oyaliyo ve rahatlatıyor keske jellcat alabilseydim ama 10 kati falan fiyatiSagolasin canim benim , senin söylediklerini Google a yazıyorum cikanlari alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?