2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
biz 4.ay aşımızı olduk bugün
Demire de başladınız mi ? Gunde 4 5 kaka yapan oglan gitti ,bi kac damla kaka yapar oldu. Biz tuvalet iletisimi yapıyoruz da bebege, kabiz oldu resmen.demir ilacindan diye düşündüm. Gözlem yapıp bana haber verebilir misin?

Son düzenleme:
Hangisi elime gelirse Siyah kırmızı beyaz bizimde dikatini çekiyor şekil varsa anlatıyorum bu civciv ayaklari gagasi falan yoksa renkleri söylüyorum

Ben hepsini gösteriyorum 1 seferde oyle sayısı mi varmis ? Eskiden sadece siyah beyazlara uzun bakardi epeydir hepsini inceliyor ben bazılarına sarki söylüyorum bazılarına hikaye yazıyorum esim dalga geciyo ne diyo bu anne diye. Amanın mor koyundan girip kutu kutu penseden çıkıyorum

Hangisi elime gelirse Siyah kırmızı beyaz bizimde dikatini çekiyor şekil varsa anlatıyorum bu civciv ayaklari gagasi falan yoksa renkleri söylüyorum
Bir karta ne kadar bakmasi gerekiyor ki? Benim xanim sikiliyor diye oglanda dikkat dağınıklığı olmasından korktum su an

Kac aydir istedigini veremedik napalim. Emzirme bosver tarlada calisan kadinlar bebek mi emziriyomus sanki,doğan büyüyor desekte ici rahat bi sekilde biraksa keşke.

Saçma bi soru gibi gelebilir belki ama şimdi hep derler ya bebek memeden sağıma göre daha çok emer çok çeker diye mesela sağdık 70 80 90 cc çıktı diyelim memeden tahmini ne kadar emer ki

Saçma bi soru gibi gelebilir belki ama şimdi hep derler ya bebek memeden sağıma göre daha çok emer çok çeker diye mesela sağdık 70 80 90 cc çıktı diyelim memeden tahmini ne kadar emer ki
Elektrikliyse asagı yukarı emme ile aynı olur 10-20 cc fark eder. Ama sayılara hiç takılma sütüm yetmiyor diye düşünme. Emzirdikce çoğalıyor. Arz talep olayı. Belki bir gün biraz fazla acıkır ama ertesi gün bebegın ihtiyacı kadar üretir vücut. birde emzirme danısmanları arada mama verilirse bebegin ihtiyacı azalacagından anne sütğnün gittikçe azalacagını söylüyor.

Kızlar zeka kartlarını nasıl kullanıyorsunuz?
Bir marka kullanim.seklini soyle anlatmıştı:
Barok muzik acin bu muzik bebeklerin odaklanması yardımcı oluyor. 2dk icinde hepsini sırayla gosterin .. bu esnada anlatadabilirsiniz resmi, böylece dil gelişimine de katkı sağlar.. ben bunu okuyana kadar bi karti bes dk gösteriyorum o sitede bir kaç sn bir kart için yeter diyordu..slayt gösterisi gibi.. yine de ben biraz incelemesine izin veriyorum..

Kızlar şuan 3,5 aylık uyuyan çocuk gitti 3 saatte 1 kalkıyor emiyor ama tekrar uyuyor niye kısaldıki böyle ilk uykusu 5 -6 saat oluyordu

Kızlar emziriyorum herşeye rağmen.
Çünkü bende biliyorum annesutu herşeyden faydali
Sadece çocuğum çok ağladığı için ona dayanamıyordum hani öyle basit ağlama degil
Morarana kadar aglamaydi
Ama bu iki gündür enteresan sekilde emziriyorum ve yediklerime aşırı dikkat etmiyorum ama o morarma ağlaması yok sukur
Yaramazlik ağlaması var.
Ve ben devam ediyorum
Yada besin alerjisi değil başka birseydi kafam karisti iyice.

Yani birşeye alerjisi var
Onu anladım ama tam olarak sadece süt degil
Yada aşırı yemiyorum eskisi gibi ondan
Çünkü şuan hiç yemiyor degilim
Yada aşırı yiyince oluyor

Kızlar şuan 3,5 aylık uyuyan çocuk gitti 3 saatte 1 kalkıyor emiyor ama tekrar uyuyor niye kısaldıki böyle ilk uykusu 5 -6 saat oluyordu
Senin yine iyi canım. Bizim de uykumuz bozuldu gece saat başı uyanıyor gündüz uyku yok desem abartı olmaz. Kaç gündür çok yoruldum.

Senin yine iyi canım. Bizim de uykumuz bozuldu gece saat başı uyanıyor gündüz uyku yok desem abartı olmaz. Kaç gündür çok yoruldum.
Benimde aynı ya gece sürekli uyanıyor özellikle sabah 5 ten sonra kıvranmaya başlıyor uykulu halde kıpır kıpır kendi atıp dıruyor oradan oraya saatlerce kakayı yapamıyor dolayısıyla ben de uyuyamıyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı ya buna probiyotik iyi gelir mi her sabah böyleyiz uykusuzluktan çok yoruldum

Kidsbiotic drops verebilirsin kaka yapmaya yardımcı
Bizimki bağışıklık yapti bununla yapmiyor artik
Ama arada verilince etkisi var

Kızlar kayınvalidem bebeğimi pusete koyarken bebeğimin kafasını tak diye pusetin tutacak yerine çarptı. Çok üzgünüm mahvoldum bişey olur mu ? Uyutmadım ama heran uyuyabilir 1 buçuk saat beklettim . Burası da köy hastane uzak çok sert miydi bilmiyorum. Biz kahvaltı yaparken ses duyduk küt diye. Çok sinirliyim

Hayır mama daha iyi demiyorım zaten ama yoksa anneninki yaramıyorsa vs insanların kınamasını eleştirmesini kastetdim

Bizim de babası severken avizeye çarpmıştı kafasını bisey olmaz korkma takip et.

Korkma Allah korusun melekler koruyor onları kafasının üstüne koltuktan beşikten düşenler oluyor kaydiraktan düşenler ses öyle gelmiştir alıp vurmadiktan sonra pusete koyarken ki kazara çarpma nin şiddeti zarar verecek kadar olamaz 1 buçuk saat de uyumamış üzülme uyusun artık

Ne diyor napiyor babannesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…