2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Kizlar 19. Hafta atagi ve uyku gerilemesi yaşadıklarımız. 19. Hafta ataginin belirtileri 14. Haftadan basliyor 19. Hqfta sonuna kadar devam..zorlu bir süreç insallah 2_3 haftaya kadar refaha ereceğiz

Cnm gumus kalkan iyilestirici oldu bana bir de madecassol krem yarik gogsumu iyilestirmisti
Onu da alayım canım sağol bir kaç terde daha okudum o kremi gümüş kapak kullandım karardı hatta e bebekten almıştım bir fırsat bulursam götürcem onlarda firmaya verecekler

Kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kullanmadıklarını alıp kullanıcam artık bu göğüs ucu yarası sütümün olmasının diyeti gibi düşünüyorum birde çok yeni eşimin kuzenine meme kanseri teşhisi kondu ondan da etkilendim sanırım.
bir sorun daha var wewell marka kızımdan kalan sterilizatör vardı dün fişe taktım bir ses geldi ve çalışmıyor sizler steril etmeyi nasıl yapıyorsunuz yeniden cihaz akşam mı

sebert canım probiyotikle nurse harves şurubu bir arada mi veriyorsun .kaç damla

Aynen bende emzirmek için kalkmayı dert etmiyorum zaten uyumaya devam ediyor ama o sabaha karşı ıkınmalar beni mahvetti çok uykusuz kaldım. Bide gece sık sık uyanınca sütüm mü azaldı doymuyor mu acaba diye tereddüt ettim

Meraba ,bebeklerim 4 aylik ve dogduklarindan beri en gec 3saatte bir beslemem gerektigi soyluyor doktorum.Bebeklerim gece boyu hic uyanmiyor ben 3 saatte en gec 4saatte bir besliyorum.kan sekero duser diyor doktorumiz her defasinda.
Benım doktorumda ılk ay oyle ıkı uc saatte sımdı ise gece dokunma uyusun dedi bana . Senın doktorun 4 ayken bıle mı 3 saatte kaldır yedır dıyor

Kızlar merhaba bayadıe benım bebıs sütümü sagıp verıyorum her sefernde en az 15 dakıka cıglık kıyamet aglıyor ıstemıtor zorla verıyorum ıcırıyorum ama ömrümden ömür gidiyor kanter içinde kalıyoruz.. gece 10 saat uyuyor uyandırıyorum sabah 10 saat aç dusunun buna rağmen sabah aglıyor ıstemıyor süt !! Artık napacagımı sasırdım doktorum bırseyı yok bebek tıksınmıs bıberondan verme sür cok dedi . İyide suan ıctıgı gunde max 700ml . Cocuk 4.5 aylık olucak az degılmı. Zorlamasam 700 ıcmez max 200 içer kendisi hiç içmek istemiyor . Benim gibi olan varmı cozum bulann varmı alerjisi mı var onu nasıl anlarım kızlar napmam lazım

Unıgolar 1000 küsür degilmi. Antibaktırıyel vs .memnun musun cnm oyun matı denılıyormus buarada halı defılmıs ya pardon
Evet fiyatı 1000 küsür. Ben çok memnunum. Çok güzel gerçekten. Temizlemesi de rahat.

Kilosu nasıl boyu genel gelişimi?

Benım doktorumda ılk ay oyle ıkı uc saatte sımdı ise gece dokunma uyusun dedi bana . Senın doktorun 4 ayken bıle mı 3 saatte kaldır yedır dıyor
Doktorumun dedigi 3 saati gecirme,nezmn isterlerse doyur emzir.6aya kadar benekler guzel kilo alir daha sonra kilo alimi yavaslar.
Ben gece bebeklerimi uyandirmiyorum saat kurul kalkiyorum biberon ile besliyorum,zaten saatim calmadan kipirdanmaya basliyorlar.gece 12 en gec uyuyorlar sabah 9 10a kadar arada hep besliyorum

4aylik bir bebek nasil 10 saat uyur beslenmeden cok uzun saat bence.
Internette bile maximum 5saat diyor.
Uyandırmasam 12-13 uyur rahat doktor uyuyan cocuk uyandırılmaz dedi skaın dedi.. bende artık ellemiyorum daha huzurlu gibi ama ellemeyince sabah daha neşeli kalkıyor. Ama işte kalan saatlerde az yiyior ıstahsızz

Kızlar kapatıyoruz %40 indirimli miniworld gayeler falan bilginiz olsun
Çıt badiler 5 TL
Takımlar 10 TL falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…