2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Biz hastanelik bile olduk bu yüzden benim tek göğsüm yaraydı onu 3 gün sağdım sadece emzirmedim zeytinyağı ile masaj yaptım her sağmadan sonra çok şükür geçti. İnşallah en kısa zamanda şifa bulursunuz

Tecrübeli anneler bu bebeklerin elleriyle kollarıyla kendilerini uyandırmaları kaçıncı ay geçiyor acaba

Aynı olmuyor bebegin gücüne göre dilinin aldıgı şekline göre üç kat sütü daha kısa sürede alır diye okumuştum 35yagmur35

Evet hemen uyuyormu emdikten sonra
Eskiden hemen uyurdu emerken.. bir iki dk dik tutup yatirirdim.. simdi de 2 -3 kere uyaniyor hepsinde emzirmiyorum.. bizim uyutma şeklimiz gaz cikarma pozisyonunda..o pozisyonda 5 dk dolastiriryorum uyuyor,ama bir tanesinde uyku mutlaka açılıyor bir saat uğraşıyorum.. Yani ben de bolune bilune uyku diye bisey kalmadi

Cnm meme reddi olabilir ,atak haftasindai olabilir.benim ki de yapti.mutlaka yalnız emzir sessiz emzir ,yüzünü kapatarak emiyor benimki bende mendille kapatiyorum.yoksa itekrliyordu.normal dedi Dr..stresini sakin bebege yansıtma dedi Dr..ve giysine,parfümünü,kremine,ter kokuna kadar dikkat et...sabir diliyorum yeni atlattim ben.yediklerime kadar dikkat ettim.gunduxleri 15 dakikada olsa temiz hava aldırıyorum .benim kızım 3 saatte acikiyor...

Canim çok geçmiş olsun, ben de maalesef 15 gün çektik.bundan ben sagamiyordum bile ,cok fena acıyordu ben kaç çeşit krem denedim ,en son Fito krem de çareyi buldum. Bi de bunu dene istersen.. ins hemencecik şifa bulursun

Probiyotik arasira verilmez boşa kullanmış gibi birşey olur düzenlice kullanın kızlar probiyotik leri
Maflor plus+ güzel bir probiyotik 6 7 8 ay olana kadar kullanın hatta 1 yaşına kadar
Benim oğlum da sabaha doğru ıkınmaya kıvranmaya başlıyor uykusunda pışpışlıyorum uyursa 7 de uyanınca yapıyor kakasini uyumazsa yapana kadar gezdir bekle çok zor oluyor uykulu halde onu taşımak sonra yapip yeniden uyuyor biraz daha ama yapması temizlemesi onu uyutması 1 saati buluyor o zamanda benim uykum gidiyor
Bu aralar gecede daha fazla acıkıyor 2 3 kere emzirmek için kalkıyorum nerdeyse 1 e düşmüştü

Günaydın kızlar

Canım yanlış anlama kızmadım sana, dikkat ediyor olmana sevindim, geçecek hepsi bu günleri güzel şekilde anacağız
Canım yara olmasının en büyük sebeplerinden biri de yanlış emzirme pozisyonuymuş, acaba o göğsünü emzirirken yanlış mı tutuyor bebiş acaba?

Canım hiç emziremiyırum ki onu sağarak boşaltıyorum gümüş kapak falan da fayda etmedi fito krem yazmış arkadaşlar bir ara onu da kullandım ama çok düzenli değil ona tekrar geçiş yapayım

Canım hiç emziremiyırum ki onu sağarak boşaltıyorum gümüş kapak falan da fayda etmedi fito krem yazmış arkadaşlar bir ara onu da kullandım ama çok düzenli değil ona tekrar geçiş yapayım
Çok geçmiş olsun canım, bu göğüs yarası çok zor gerçekten, inşallah hemen toparlar.

Bende ocean aldim 12 ser damladan 2 defa ver dedi dr ama internetten baktim kilosuna göre hic o kadar çok kullanan yok bende gunde 1 defaya düşürdüm. Hic adetim degildir dr sözünden çıkmak ama dr asiri inceledi mg hesabi yapıyorum falan dedi bana yanlış hesap gibi geldi. En fazla kullanan gunde 10 damla kullanıyor.

Biz bir hafta sonra 4 aylık olacağız. Anlamadığım bir şekilde huysuzluk var bebişimin üzerinde. 3 4 gündür uyku yok ve sürekli bağırıp bağırıp huysuzluk yapıyor. Oyun bile oynamıyoruz artık çok tuhaf olduk. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Bazen çok bağırmaktan öksürüyor.

Aynı şeyleri yaşıyoruz demekki neden öyle oluyor acaba ya. Dediğin gibi yaptırmak için uğraşınca altını temizle tekrar uyut derken bizde uyku kalmıyor Bu arada benimkide gece emmek için sık uyanmaya başladı 3-4 kez oluyor. Gece uykusunuda düzene sokamadık ne zaman düzelecek bunlar acaba

Düzenli kullan canım bana da eczacı arkadaşım yazmıştı fito kremi her emzirme sonrası düzenli kullanımda iyi geldi.

Huzursuzluğu olmasın da valla razıyım sık uyanmaya gece sık emzirmeyi dert etmem ama sabah kaka yapmak için uyanıp ikinmasi felan zor oluyor uykunun en güzel yerinde açılıyor uykumuz ben gece uykum açılmadan emzirip yatıyorum

Cnm gumus kalkan iyilestirici oldu bana bir de madecassol krem yarik gogsumu iyilestirmisti

Bu arada kendi diktiginin resmini paylasirmisin cnm ya neresinden nasil diktin bende yaparim
Resimleri ekledim canım bacak arasına göre içe kıvırdım kenarlarını.

Eklentiler

• IMG_20210228_181212.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20210228_181204.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20210228_181142.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…