Uyku gerilemesi mi acabaSenin yine iyi canım. Bizim de uykumuz bozuldu gece saat başı uyanıyor gündüz uyku yok desem abartı olmaz. Kaç gündür çok yoruldum.
Benim bebişin ne yaptığı belli olmuyor. Hiç rutinimiz olmadı ki bizim gerilesin. Biraz iyiyse biraz kötü oluyor.Uyku gerilemesi mi acaba
Bizde öyleyiz 5ten sonra kıvranmalar falan kaka yapana kadar böyleyiz probiyotik kullanıyoruz yine aynı valla degisen bisey yokBenimde aynı ya gece sürekli uyanıyor özellikle sabah 5 ten sonra kıvranmaya başlıyor uykulu halde kıpır kıpır kendi atıp dıruyor oradan oraya saatlerce kakayı yapamıyor dolayısıyla ben de uyuyamıyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı ya buna probiyotik iyi gelir mi her sabah böyleyiz uykusuzluktan çok yoruldum
İçim gitti ya ona gelen bana gelsin of minicik kafası küt dedi. Uyutmadım baya ama çok huysuz ondan mı acaba bilemedim. Kusma desen her zaman kusuyor zaten . Sizin sert mi çarpmıştıBizim de babası severken avizeye çarpmıştı kafasınıbisey olmaz korkma takip et.
Umrunda değil ki. Biz kızdık ondan birşey mi olur birşey olmaz merak etmeyin dedi çıktı işin içindenNe diyor napiyor babannesi
Yani hoplatirken sert vurdu ama tam tepesi değil yan tarafıni vurdu. Gerçekten insanın ici gidiyo. Fışkırarak kusmazsa bisey olmaz korkmaİçim gitti ya ona gelen bana gelsin of minicik kafası küt dedi. Uyutmadım baya ama çok huysuz ondan mı acaba bilemedim. Kusma desen her zaman kusuyor zaten . Sizin sert mi çarpmıştı
Umrunda değil ki. Biz kızdık ondan birşey mi olur birşey olmaz merak etmeyin dedi çıktı işin içinden
Cnm her birini tek tek 2 dakika gösteriyorum..sonra bazılarında sarki söylüyorum.simdi sarki söylüyorum o karta bakiyor artık.hikaye de anlatiyorum.dr onerdi bizeKızlar zeka kartlarını nasıl kullanıyorsunuz?
Doktora söyledik dam grip water diye bir ilaç yazmış hiç duyan oldu mu? Bizim gündüz sıkıntı yok 3-4 kez yapıyor ama sabaha karşı hep böyleyiz anlamadımKidsbiotic drops verebilirsin kaka yapmaya yardımcı
Bizimki bağışıklık yapti bununla yapmiyor artik
Ama arada verilince etkisi var
Ya napıcaz böyle aynen 5’ten sonra başlıyor kaka yapana kadar işkence yavrumda kendini oradan oraya atıyor biz probiyotik kullanmıyoruz işte doktorda değişik bir ilaç yazmışBizde öyleyiz 5ten sonra kıvranmalar falan kaka yapana kadar böyleyiz probiyotik kullanıyoruz yine aynı valla degisen bisey yok
Ya hikaye anlatamıyorum ben hiç bişey aklıma gelmiyor oturup çalışcam resmen anlatabilmek içinCnm her birini tek tek 2 dakika gösteriyorum..sonra bazılarında sarki söylüyorum.simdi sarki söylüyorum o karta bakiyor artık.hikaye de anlatiyorum.dr onerdi bize
:) ben yine düzen oturttumda gece uykuları kısaldı ama hemen uyuyorBenim bebişin ne yaptığı belli olmuyor. Hiç rutinimiz olmadı ki bizim gerilesin. Biraz iyiyse biraz kötü oluyor.
Canim 4. Ayda uyku gerilemesine giriyor insaallah 2-3 hafta sonra eskisinden de daha iyi uyuyacak.. biz de aynı durumdayız. Normalde uzun gece uykusunda bir kere emmek için uyanırdı, simdi 4 kere bile uyandığı oluyor..Kızlar şuan 3,5 aylık uyuyan çocuk gitti 3 saatte 1 kalkıyor emiyor ama tekrar uyuyor niye kısaldıki böyle ilk uykusu 5 -6 saat oluyordu
Canim cok sukur en kotu gunler geride kaldı . 3. Ay dan sonra rahatlamaya başlıyorlar.. insaallah keyifli günler sizi bekliyor..Kızlar emziriyorum herşeye rağmen.
Çünkü bende biliyorum annesutu herşeyden faydali
Sadece çocuğum çok ağladığı için ona dayanamıyordum hani öyle basit ağlama degil
Morarana kadar aglamaydi
Ama bu iki gündür enteresan sekilde emziriyorum ve yediklerime aşırı dikkat etmiyorum ama o morarma ağlaması yok sukur
Yaramazlik ağlaması var.
Ve ben devam ediyorum
Yada besin alerjisi değil başka birseydi kafam karisti iyice.
Canim hicbir sey olmaz merak etme .. bir suru düşen cocuklar oluyor.. Rabbım bebekleri korur derler.. sen rahat olKızlar kayınvalidem bebeğimi pusete koyarken bebeğimin kafasını tak diye pusetin tutacak yerine çarptı. Çok üzgünüm mahvoldum bişey olur mu ? Uyutmadım ama heran uyuyabilir 1 buçuk saat beklettim . Burası da köy hastane uzak çok sert miydi bilmiyorum. Biz kahvaltı yaparken ses duyduk küt diye. Çok sinirliyim
Ay inşallah cnmCanim cok sukur en kotu gunler geride kaldı . 3. Ay dan sonra rahatlamaya başlıyorlar.. insaallah keyifli günler sizi bekliyor..
Kusma ,baygınlık, asiri aglama ,şişlik yoksa bisey olmamıştır. Düşündüğümüz kadar hassas değiller bence. Gecen dr a bingildagi sorduğumda anlattı bingildak sis ve atıyorsa buna asiri kusma eslik ediyorsa o zaman korkmaliymisiz. Benim oglanin bingildagi seğermisti onun üzerine anlattı.Kızlar kayınvalidem bebeğimi pusete koyarken bebeğimin kafasını tak diye pusetin tutacak yerine çarptı. Çok üzgünüm mahvoldum bişey olur mu ? Uyutmadım ama heran uyuyabilir 1 buçuk saat beklettim . Burası da köy hastane uzak çok sert miydi bilmiyorum. Biz kahvaltı yaparken ses duyduk küt diye. Çok sinirliyim
Ara gazı almak diye bisey var emerken kendini geriye ata ata aglar benimki hemen gaz çıkarma operasyonu sonra emmeye devamKızlar merhaba bende 2020 Aralık annelerindenim. Sizlere bir sorum olacak bebeğim son 1 haftadır meme emerken birden bire ağlamaya başlıyor ama öyle böyle bi ağlama değil nefesi kesiliyo resmen. Neden böyle olabilir? Bi yeri mi ağrıyo bilmiyorum. Pişiği yok gazı olmuyo o ara burnu açık. Zaten sadece emerken ağlıyor normal zamanda değil. Çok endişeleniyorum ne yapcam bilmiyorum
Yok artık
Emzirme muhabbeti eskide mi kalmış
En iyisi tabiki anne sütü
Kac gündür arkadaşların dediği gibi bebek anne sütü alabilsin diye onlarca msj yazdık ama senin şu anne sütü eskide kalmış mama daha iyi msj i kadar aklına yatmadı dasmeer in de
Ah kızlar artık yazmama sebebimi anlatmışsınız resmen.Kac aydir istedigini veremedik napalim. Emzirme bosver tarlada calisan kadinlar bebek mi emziriyomus sanki,doğan büyüyor desekte ici rahat bi sekilde biraksa keşke.
hayır başlamadım. ben ek gıda döneminde şase formunda olan neutrigina kullanmayı düşünüyorum. doktor kontrolümüz ay sonuna doğru onunşa da görüşüp o şekilde yapmayı planlıyorum. başlayalım derse de oceanın ilacını alıcamDemire de başladınız mi ? Gunde 4 5 kaka yapan oglan gitti ,bi kac damla kaka yapar oldu. Biz tuvalet iletisimi yapıyoruz da bebege, kabiz oldu resmen.demir ilacindan diye düşündüm. Gözlem yapıp bana haber verebilir misin?
Ya wendy ben hepinizi fikrini aldımAh kızlar artık yazmama sebebimi anlatmışsınız resmen.
Dasmeer e o kadar dedik bak diyet yap etkisini 1 ay sonra ancak gösterebilir diye hala yiyorum ama bişi olmuyor demişsin. İnan hepimiz bebeğine kıyamıyoruz ama sen sütü boşver diyene.. neyse tüm kuzuların canı saolsun.
Evet hemen uyuyormu emdikten sonraCanim 4. Ayda uyku gerilemesine giriyor insaallah 2-3 hafta sonra eskisinden de daha iyi uyuyacak.. biz de aynı durumdayız. Normalde uzun gece uykusunda bir kere emmek için uyanırdı, simdi 4 kere bile uyandığı oluyor
Canim 4. Ayda uyku gerilemesine giriyor insaallah 2-3 hafta sonra eskisinden de daha iyi uyuyacak.. biz de aynı durumdayız. Normalde uzun gece uykusunda bir kere emmek için uyanırdı, simdi 4 kere bile uyandığı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?