2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bizde öyleyiz 5ten sonra kıvranmalar falan kaka yapana kadar böyleyiz probiyotik kullanıyoruz yine aynı valla degisen bisey yok

Bizim de babası severken avizeye çarpmıştı kafasını bisey olmaz korkma takip et.
İçim gitti ya ona gelen bana gelsin of minicik kafası küt dedi. Uyutmadım baya ama çok huysuz ondan mı acaba bilemedim. Kusma desen her zaman kusuyor zaten . Sizin sert mi çarpmıştı
Ne diyor napiyor babannesi
Umrunda değil ki. Biz kızdık ondan birşey mi olur birşey olmaz merak etmeyin dedi çıktı işin içinden

Yani hoplatirken sert vurdu ama tam tepesi değil yan tarafıni vurdu. Gerçekten insanın ici gidiyo. Fışkırarak kusmazsa bisey olmaz korkma

Kidsbiotic drops verebilirsin kaka yapmaya yardımcı
Bizimki bağışıklık yapti bununla yapmiyor artik
Ama arada verilince etkisi var
Doktora söyledik dam grip water diye bir ilaç yazmış hiç duyan oldu mu? Bizim gündüz sıkıntı yok 3-4 kez yapıyor ama sabaha karşı hep böyleyiz anlamadım
Bizde öyleyiz 5ten sonra kıvranmalar falan kaka yapana kadar böyleyiz probiyotik kullanıyoruz yine aynı valla degisen bisey yok
Ya napıcaz böyle aynen 5’ten sonra başlıyor kaka yapana kadar işkence yavrumda kendini oradan oraya atıyor biz probiyotik kullanmıyoruz işte doktorda değişik bir ilaç yazmış
Cnm her birini tek tek 2 dakika gösteriyorum..sonra bazılarında sarki söylüyorum.simdi sarki söylüyorum o karta bakiyor artık.hikaye de anlatiyorum.dr onerdi bize
Ya hikaye anlatamıyorum ben hiç bişey aklıma gelmiyor oturup çalışcam resmen anlatabilmek için

Kızlar şuan 3,5 aylık uyuyan çocuk gitti 3 saatte 1 kalkıyor emiyor ama tekrar uyuyor niye kısaldıki böyle ilk uykusu 5 -6 saat oluyordu
Canim 4. Ayda uyku gerilemesine giriyor insaallah 2-3 hafta sonra eskisinden de daha iyi uyuyacak.. biz de aynı durumdayız. Normalde uzun gece uykusunda bir kere emmek için uyanırdı, simdi 4 kere bile uyandığı oluyor..

Canim cok sukur en kotu gunler geride kaldı . 3. Ay dan sonra rahatlamaya başlıyorlar.. insaallah keyifli günler sizi bekliyor..

Canim hicbir sey olmaz merak etme .. bir suru düşen cocuklar oluyor.. Rabbım bebekleri korur derler.. sen rahat ol

Kızlar merhaba bende 2020 Aralık annelerindenim. Sizlere bir sorum olacak bebeğim son 1 haftadır meme emerken birden bire ağlamaya başlıyor ama öyle böyle bi ağlama değil nefesi kesiliyo resmen. Neden böyle olabilir? Bi yeri mi ağrıyo bilmiyorum. Pişiği yok gazı olmuyo o ara burnu açık. Zaten sadece emerken ağlıyor normal zamanda değil. Çok endişeleniyorum ne yapcam bilmiyorum

Kusma ,baygınlık, asiri aglama ,şişlik yoksa bisey olmamıştır. Düşündüğümüz kadar hassas değiller bence. Gecen dr a bingildagi sorduğumda anlattı bingildak sis ve atıyorsa buna asiri kusma eslik ediyorsa o zaman korkmaliymisiz. Benim oglanin bingildagi seğermisti onun üzerine anlattı.

Ara gazı almak diye bisey var emerken kendini geriye ata ata aglar benimki hemen gaz çıkarma operasyonu sonra emmeye devam

Kac aydir istedigini veremedik napalim. Emzirme bosver tarlada calisan kadinlar bebek mi emziriyomus sanki,doğan büyüyor desekte ici rahat bi sekilde biraksa keşke.
Ah kızlar artık yazmama sebebimi anlatmışsınız resmen.

Dasmeer e o kadar dedik bak diyet yap etkisini 1 ay sonra ancak gösterebilir diye hala yiyorum ama bişi olmuyor demişsin. İnan hepimiz bebeğine kıyamıyoruz ama sen sütü boşver diyene.. neyse tüm kuzuların canı saolsun.

hayır başlamadım. ben ek gıda döneminde şase formunda olan neutrigina kullanmayı düşünüyorum. doktor kontrolümüz ay sonuna doğru onunşa da görüşüp o şekilde yapmayı planlıyorum. başlayalım derse de oceanın ilacını alıcam

Ya wendy ben hepinizi fikrini aldım
Çaresiz kaldim yemek derken süt ürünleri uzağım onlarla alakam yok
Kimisi herşeyi bırakıyorum dedi
Ve herşeyi bırakınca sütüm nasil olsun
Birde ben anensutunu vermek istemiyorum degilki öyle olsa için rahat etse buraya yazmam direkt vermem
Bebeğim aşırı ağlıyordu doktor süt ürünü kes hazirgida yeme dedi ama o zamanda bile günden güne degisiyordu test vs yapmadi oda tahmin etti
Şuan bakıyorum normalde portakal bulgu mercimek hiç yemedim ama yiyenler daha çok gazsizdi
Bence benim bebeğim kolik bebek
Üç aydan sonra düzelmeye başlar diyordu herks belkide kolikligi azaliyor
Bilemiyorum şuan yine süt urunleri yok hayatımda.

Evet hemen uyuyormu emdikten sonra

Kızlar her iki yerele yazıyorum benim tek göğüsüm ucu fena düzelmedi bir türlü sağabiliyorum sadece oğlan daha fena acıtıyor şimdiye kadar kullandıklarım garmastan kantaron yağı incia krem ve mumsy natural diye bir krem genel cerrahiye bile gittim 10 gün antibiyotik kullandım yok geçmedi ne yapayım başka Allah rızası için çok canım acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…