2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Uyandırmasam 12-13 uyur rahat doktor uyuyan cocuk uyandırılmaz dedi skaın dedi.. bende artık ellemiyorum daha huzurlu gibi ama ellemeyince sabah daha neşeli kalkıyor. Ama işte kalan saatlerde az yiyior ıstahsızz
Benim bebeklerimde 11de yatar 9 da kalkar,ama ben onlar uyurken beslerim en az 2kere.

Dolap uygulaması @syr23 kızlar takip edebilirsiniz bebek kıyafetleri sıfır ürünleri koyuyorum

AA aynı ben, bir haftadır sürekli kalkıyoruz gece, acaba sütün kalitesi azaldı da doymamaya mı başladı dedim..zombi gibi dolanıyorum bir haftadır

Sezaryen doğum yapan anneler 4. Ay da bebeklerinizin gaz problemi geçti mi acaba? 3. Ayi tamamlicaz bizde insallah yakında. Ne zaman eskisi gibi istediğimi yiyebilecem merak ediyorum. Ne yesem gaz yapıyor bebeğime.

ugurbocuuu canim hatirlarsan seninle alerji konusunda konuşmuştuk kakada kan vardıi ama başka belirti yok demistim doktor takip edelim dedi. Kan bitmeyince tekrar kontrole gittik. Doktoru sadece kaka testi istedi herhangi bir iltihap var mi diye.. temiz çıktı.. ondan sonra beni aradı artik alerjiden suphelwnebiliriz dedi sut ve sut urunleri diyetine basladik. 3 gun gecti ama kakada cok minik toplu iğne kadar kan hala görüyorum. Acaba kac gun sonra belirtiler azalır eger sute alerjisi varsa.. bir de ikinci bir gıdayı denemek icon 1 ay beklemek bana uzun geldi mesela belirtiler geçmezse 1 ay bekleyeceğim doktora göre sanırım sonra yumurta ve ya digerlerini deneyecek..

Canım ben 4 hafta yaptım süt diyeti sonra 3 4 haftada yumurta ve et bunların yanında susam kuruyemiş domates portakal mandalina vs pekçok alerjen besini kestik bizim kakada kan felan yoktu ishali düzelmedi hep sulu kaka yaptı

Şimdi bunun sonu yok bi düzelme de olmadı diye önce yumurta ve eti sonrada az az süt ürünlerini açtım yiyorum cildinde kaka da kötüleşme olursa başa saracağız en korktuğum o çünkü çok zor geliyor psikoloji olarak altından kalkamıyorum 2 ay ben için çok zor geçti

Düzelme 4 hafta sonunda oluyor sende boşuna yumurtayı kesmeye kalkma bağırsak tepkili bebekler genelde süt ve süt ürünleri alerjili oluyor
Eğer yeterli gelmezse doktorun ekleme yapar

Resimleri ekledim canım bacak arasına göre içe kıvırdım kenarlarını.
Tesekkur ederim cnm

Cnm benimkide 800-850 iciyor cokta fena degil sanki bizde 9unda aylik olucak

Canim ya cok sağol, sen bu konuda hassastır sen de yumurtayı kesme dedin ya içim rahatladı.. bi de ben su anda kendi evimde de değilim esimin isi dolayısıyla bir müddet annemlerde kalıyorum, bana ayrı yemek cikarmak nispeten daha zor oluyor, cocuga da kıyamıyorum.. acaba doktoru.onemsemedi mi diye korkuyordum.
6 dindar 4 aylik olacak ama ben iki hafta sonra hem 4 aylik kontrolüne götüreyim hem de diyetin sonuçlarına bakalim doktorunda diye dusundum..
Sen de diyetini açmakla iyi etmişsin bence bir goruse göre de hafif alerjilerde kqti diyet uygulamaya gerek yok diyor.. butun bebislerimiz saglikli olsunlar inşallah..

Evet sadece bağırsak tepkililerde katı diyet hiç önerilmiyor kesinlikle fazla diyet yapma bebegin rahatlar rahatlamaz hem ekgidaya kabak patates havuç gibi yiyeceklerle başla hemde sen diyetini aç. Tabiki doktoruna danışarak ilerle ama ne kadar uzun diyet yaparsan hassasiyet o kadar artar diyorlar bebek rahatlayınca açmak gerekiyor galiba

Sezaryen doğum yapan anneler 4. Ay da bebeklerinizin gaz problemi geçti mi acaba? 3. Ayi tamamlicaz bizde insallah yakında. Ne zaman eskisi gibi istediğimi yiyebilecem merak ediyorum. Ne yesem gaz yapıyor bebeğime.
Yok cnm gecmiyor bu ay beşinci aya girecek gündüz uykusu sıfır .yapışık ikiz gibiyiz sürekli onla oynamamı istiyor . Bide sancidan emiyor akşama kadar . inşallah bir an önce biter

Yani hoplatirken sert vurdu ama tam tepesi değil yan tarafıni vurdu. Gerçekten insanın ici gidiyo. Fışkırarak kusmazsa bisey olmaz korkma
Canim hicbir sey olmaz merak etme .. bir suru düşen cocuklar oluyor.. Rabbım bebekleri korur derler.. sen rahat ol
Kızlar çok sağolun yazamadım ama mesajlarınızı okudum o gün içimi rahatlattınız. Bekledim baya bi uyutmadım sonra uyuttum artık. Allah a şükür birşey olmadı. İnşallah beyin hücreleri zarar görmemiştir. Baya sert bir ses gelmişti hala da aklımda yankılanıyor o ses Ama gerçekten de melekler koruyor onları. Ah annelik ahhh

Hangisi elime gelirse Siyah kırmızı beyaz bizimde dikatini çekiyor şekil varsa anlatıyorum bu civciv ayaklari gagasi falan yoksa renkleri söylüyorum
Cnm her birini tek tek 2 dakika gösteriyorum..sonra bazılarında sarki söylüyorum.simdi sarki söylüyorum o karta bakiyor artık.hikaye de anlatiyorum.dr onerdi bize
Dediklerinizi uyguluyorum çok sağolun. Hikaye şarkı uydurmaya çalışıyorum ama o sadece şekilli olanlarla ilgili bişey yapamıyorum maalesef sadece gösteriyorum arkadan müzik çalıyor

Bende aynı ölüyorm uykusuzluktan.gece emip uyusa canım feda ama uyanıyoe ağlıyor gaz giriyor uyku açılıyor bdaha uyutmaya cabala cok yoruldum
Benmde sağ göğsüm asla iyileşmiyor bezdim. Silikon uç kullandm bi süre iyileşti snra cıkardım silikon ucu gene smdi yara sürekli zeytinyağ sürüyorm o braz yumuşatıyor ama nafile
Gece 10 saat uyuyormuokadar kıskanıyorm ki 4 saat uyusa ben bayram ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…