- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Benim bebeklerimde 11de yatar 9 da kalkar,ama ben onlar uyurken beslerim en az 2kere.Uyandırmasam 12-13 uyur rahat doktor uyuyan cocuk uyandırılmaz dedi skaın dedi.. bende artık ellemiyorum daha huzurlu gibi ama ellemeyince sabah daha neşeli kalkıyor. Ama işte kalan saatlerde az yiyior ıstahsızz
AA aynı ben, bir haftadır sürekli kalkıyoruz gece, acaba sütün kalitesi azaldı da doymamaya mı başladı dedim..zombi gibi dolanıyorum bir haftadırAynen bende emzirmek için kalkmayı dert etmiyorum zaten uyumaya devam ediyor ama o sabaha karşı ıkınmalar beni mahvetti çok uykusuz kaldım. Bide gece sık sık uyanınca sütüm mü azaldı doymuyor mu acaba diye tereddüt ettim
Diş çıkarıyor olabilir mi6.5 kılo 4 ay bır haftalık. 64 dü en son suan a bılmıyorum
Benimki 4 saatte 3 saate bir kalkar4aylik bir bebek nasil 10 saat uyur beslenmeden cok uzun saat bence.
Internette bile maximum 5saat diyor.
3 buçuk ayda epey yol katetmiş oldukSezaryen doğum yapan anneler 4. Ay da bebeklerinizin gaz problemi geçti mi acaba? 3. Ayi tamamlicaz bizde insallah yakında. Ne zaman eskisi gibi istediğimi yiyebilecem merak ediyorum. Ne yesem gaz yapıyor bebeğime.
Canım ben 4 hafta yaptım süt diyeti sonra 3 4 haftada yumurta ve et bunların yanında susam kuruyemiş domates portakal mandalina vs pekçok alerjen besini kestik bizim kakada kan felan yoktu ishali düzelmedi hep sulu kaka yaptıugurbocuuu canim hatirlarsan seninle alerji konusunda konuşmuştuk kakada kan vardıi ama başka belirti yok demistim doktor takip edelim dedi. Kan bitmeyince tekrar kontrole gittik. Doktoru sadece kaka testi istedi herhangi bir iltihap var mi diye.. temiz çıktı.. ondan sonra beni aradı artik alerjiden suphelwnebiliriz dedi sut ve sut urunleri diyetine basladik. 3 gun gecti ama kakada cok minik toplu iğne kadar kan hala görüyorum. Acaba kac gun sonra belirtiler azalır eger sute alerjisi varsa.. bir de ikinci bir gıdayı denemek icon 1 ay beklemek bana uzun geldi mesela belirtiler geçmezse 1 ay bekleyeceğim doktora göre sanırım sonra yumurta ve ya digerlerini deneyecek..
Tesekkur ederim cnmResimleri ekledim canım bacak arasına göre içe kıvırdım kenarlarını.
Cnm benimkide 800-850 iciyor cokta fena degil sanki bizde 9unda aylik olucakKızlar merhaba bayadıe benım bebıs sütümü sagıp verıyorum her sefernde en az 15 dakıka cıglık kıyamet aglıyor ıstemıtor zorla verıyorum ıcırıyorum ama ömrümden ömür gidiyor kanter içinde kalıyoruz.. gece 10 saat uyuyor uyandırıyorum sabah 10 saat aç dusunun buna rağmen sabah aglıyor ıstemıyor süt !! Artık napacagımı sasırdım doktorum bırseyı yok bebek tıksınmıs bıberondan verme sür cok dedi . İyide suan ıctıgı gunde max 700ml . Cocuk 4.5 aylık olucak az degılmı. Zorlamasam 700 ıcmez max 200 içer kendisi hiç içmek istemiyor . Benim gibi olan varmı cozum bulann varmı alerjisi mı var onu nasıl anlarım kızlar napmam lazım
Benimki 7 saat uyuyor yemek yemeden dr normal dedi artik buyudu okadar sure ac kalabilir dedi4aylik bir bebek nasil 10 saat uyur beslenmeden cok uzun saat bence.
Internette bile maximum 5saat diyor.
Canim ya cok sağol, sen bu konuda hassastır sen de yumurtayı kesme dedin ya içim rahatladı.. bi de ben su anda kendi evimde de değilim esimin isi dolayısıyla bir müddet annemlerde kalıyorum, bana ayrı yemek cikarmak nispeten daha zor oluyor, cocuga da kıyamıyorum.. acaba doktoru.onemsemedi mi diye korkuyordum.Canım ben 4 hafta yaptım süt diyeti sonra 3 4 haftada yumurta ve et bunların yanında susam kuruyemiş domates portakal mandalina vs pekçok alerjen besini kestik bizim kakada kan felan yoktu ishali düzelmedi hep sulu kaka yaptı
Şimdi bunun sonu yok bi düzelme de olmadı diye önce yumurta ve eti sonrada az az süt ürünlerini açtım yiyorum cildinde kaka da kötüleşme olursa başa saracağız en korktuğum o çünkü çok zor geliyor psikoloji olarak altından kalkamıyorum 2 ay ben için çok zor geçti
Düzelme 4 hafta sonunda oluyor sende boşuna yumurtayı kesmeye kalkma bağırsak tepkili bebekler genelde süt ve süt ürünleri alerjili oluyor
Eğer yeterli gelmezse doktorun ekleme yapar
Evet sadece bağırsak tepkililerde katı diyet hiç önerilmiyor kesinlikle fazla diyet yapma bebegin rahatlar rahatlamaz hem ekgidaya kabak patates havuç gibi yiyeceklerle başla hemde sen diyetini aç. Tabiki doktoruna danışarak ilerle ama ne kadar uzun diyet yaparsan hassasiyet o kadar artar diyorlar bebek rahatlayınca açmak gerekiyor galibaCanim ya cok sağol, sen bu konuda hassastır sen de yumurtayı kesme dedin ya içim rahatladı.. bi de ben su anda kendi evimde de değilim esimin isi dolayısıyla bir müddet annemlerde kalıyorum, bana ayrı yemek cikarmak nispeten daha zor oluyor, cocuga da kıyamıyorum.. acaba doktoru.onemsemedi mi diye korkuyordum.
6 dindar 4 aylik olacak ama ben iki hafta sonra hem 4 aylik kontrolüne götüreyim hem de diyetin sonuçlarına bakalim doktorunda diye dusundum..
Sen de diyetini açmakla iyi etmişsin bence bir goruse göre de hafif alerjilerde kqti diyet uygulamaya gerek yok diyor.. butun bebislerimiz saglikli olsunlar inşallah..
Yok cnm gecmiyor bu ay beşinci aya girecek gündüz uykusu sıfır .yapışık ikiz gibiyiz sürekli onla oynamamı istiyor . Bide sancidan emiyor akşama kadar . inşallah bir an önce biterSezaryen doğum yapan anneler 4. Ay da bebeklerinizin gaz problemi geçti mi acaba? 3. Ayi tamamlicaz bizde insallah yakında. Ne zaman eskisi gibi istediğimi yiyebilecem merak ediyorum. Ne yesem gaz yapıyor bebeğime.
Korkma Allah korusun melekler koruyor onları kafasının üstüne koltuktan beşikten düşenler oluyor kaydiraktan düşenler ses öyle gelmiştir alıp vurmadiktan sonra pusete koyarken ki kazara çarpma nin şiddeti zarar verecek kadar olamaz 1 buçuk saat de uyumamış üzülme uyusun artık
Yani hoplatirken sert vurdu ama tam tepesi değil yan tarafıni vurdu. Gerçekten insanın ici gidiyo. Fışkırarak kusmazsa bisey olmaz korkma
Kusma ,baygınlık, asiri aglama ,şişlik yoksa bisey olmamıştır. Düşündüğümüz kadar hassas değiller bence. Gecen dr a bingildagi sorduğumda anlattı bingildak sis ve atıyorsa buna asiri kusma eslik ediyorsa o zaman korkmaliymisiz. Benim oglanin bingildagi seğermisti onun üzerine anlattı.
Kızlar çok sağolun yazamadım ama mesajlarınızı okudum o gün içimi rahatlattınız. Bekledim baya bi uyutmadım sonra uyuttum artık. Allah a şükür birşey olmadı. İnşallah beyin hücreleri zarar görmemiştir. Baya sert bir ses gelmişti hala da aklımda yankılanıyor o sesCanim hicbir sey olmaz merak etme .. bir suru düşen cocuklar oluyor.. Rabbım bebekleri korur derler.. sen rahat ol
Hangisi elime gelirseSiyah kırmızı beyaz bizimde dikatini çekiyor şekil varsa anlatıyorum bu civciv ayaklari gagasi falan yoksa renkleri söylüyorum
Ben hepsini gösteriyorum 1 seferde oyle sayısı mi varmis ? Eskiden sadece siyah beyazlara uzun bakardi epeydir hepsini inceliyor ben bazılarına sarki söylüyorum bazılarına hikaye yazıyorumesim dalga geciyo ne diyo bu anne diye. Amanın mor koyundan girip kutu kutu penseden çıkıyorum
Cnm her birini tek tek 2 dakika gösteriyorum..sonra bazılarında sarki söylüyorum.simdi sarki söylüyorum o karta bakiyor artık.hikaye de anlatiyorum.dr onerdi bize
Dediklerinizi uyguluyorum çok sağolun. Hikaye şarkı uydurmaya çalışıyorum ama o sadece şekilli olanlarla ilgili bişey yapamıyorum maalesef sadece gösteriyorum arkadan müzik çalıyorBir marka kullanim.seklini soyle anlatmıştı:
Barok muzik acin bu muzik bebeklerin odaklanması yardımcı oluyor. 2dk icinde hepsini sırayla gosterin .. bu esnada anlatadabilirsiniz resmi, böylece dil gelişimine de katkı sağlar.. ben bunu okuyana kadar bi karti bes dk gösteriyorum o sitede bir kaç sn bir kart için yeter diyordu..slayt gösterisi gibi.. yine de ben biraz incelemesine izin veriyorum.
Bende aynı ölüyorm uykusuzluktan.gece emip uyusa canım feda ama uyanıyoe ağlıyor gaz giriyor uyku açılıyor bdaha uyutmaya cabala cok yoruldumBenimde aynı ya gece sürekli uyanıyor özellikle sabah 5 ten sonra kıvranmaya başlıyor uykulu halde kıpır kıpır kendi atıp dıruyor oradan oraya saatlerce kakayı yapamıyor dolayısıyla ben de uyuyamıyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı ya buna probiyotik iyi gelir mi her sabah böyleyiz uykusuzluktan çok yoruldum
Benmde sağ göğsüm asla iyileşmiyor bezdim. Silikon uç kullandm bi süre iyileşti snra cıkardım silikon ucu gene smdi yara sürekli zeytinyağ sürüyorm o braz yumuşatıyor ama nafileKızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kullanmadıklarını alıp kullanıcam artık bu göğüs ucu yarası sütümün olmasının diyeti gibi düşünüyorum birde çok yeni eşimin kuzenine meme kanseri teşhisi kondu ondan da etkilendim sanırım.
bir sorun daha var wewell marka kızımdan kalan sterilizatör vardı dün fişe taktım bir ses geldi ve çalışmıyor sizler steril etmeyi nasıl yapıyorsunuz yeniden cihaz akşam mı
Gece 10 saat uyuyormuKızlar merhaba bayadıe benım bebıs sütümü sagıp verıyorum her sefernde en az 15 dakıka cıglık kıyamet aglıyor ıstemıtor zorla verıyorum ıcırıyorum ama ömrümden ömür gidiyor kanter içinde kalıyoruz.. gece 10 saat uyuyor uyandırıyorum sabah 10 saat aç dusunun buna rağmen sabah aglıyor ıstemıyor süt !! Artık napacagımı sasırdım doktorum bırseyı yok bebek tıksınmıs bıberondan verme sür cok dedi . İyide suan ıctıgı gunde max 700ml . Cocuk 4.5 aylık olucak az degılmı. Zorlamasam 700 ıcmez max 200 içer kendisi hiç içmek istemiyor . Benim gibi olan varmı cozum bulann varmı alerjisi mı var onu nasıl anlarım kızlar napmam lazım
kittenlyy ben ne yapayım. Bizimki 40 dakikada bir uyanıyor gece. Diş çıkarıyor sanırım. Yarın doktor randevumuz var bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?