2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben artık sütümün diyeti olarak düşünüyorum geçmedi geçmiyor geçmeyecek

Zaten 5 aylıkken bi açacak sanırım denemek icin.. duzeldiyse diyet açılınca bozuluyorsa sut alerjisi kesin diyorlarmış.. sonra da 6. Aydan sonra arada sırada deneyeceğiz galiba .. allahim baska hastalıklar göstermesin kuzulara insaallah . Sagol canim ilgilendiğin icin

Kizlar 2. Ay aşısını gec yaptiranlar vardi aranizda.. biz de 2 Ay 15 gunlukken yatırdık.. mesela 2 Ay 15 gunlukken asi yaptıranlar 4. Ay aşısını da 4 Ay 15 gunlukken mi yaptiracaklar. Bixim ebemiz 4. Ayi da geç yapariz dedi ama.. doktoruna sormadım.. cunku bizim artik yurt dışına evimize gitmemiz gerekiyor acaba tam 4 aylıkken yapılır mı

Bizimide 1hafta gecikmeliydi 4.ayi da oncekini baz alip randevu verdiler cnm

2 ay 5 günlükken yapıldı bu da tam 4 ay olduğu gün yapıldı bizim çok kayma olmamış

Yok cnm gecmiyor bu ay beşinci aya girecek gündüz uykusu sıfır .yapışık ikiz gibiyiz sürekli onla oynamamı istiyor . Bide sancidan emiyor akşama kadar . inşallah bir an önce biter
Gaz sancısı devam ediyormu? Bıtmesı lazım ama sezeruanım bende bir aydır yok sukur gazı bitti doktorda kullanma ılacı artık demıstı zaten 3. Aydan sonra bıraktık

Canım sımdı okudum ben 2 ay 15 gunlukken yaptırmıstım .hemsırem 1 hafta one cekelım dedi 4 ay 1 haftalıkken yaptırdık.

Bende yiyen bebıslerı kıskanıyorum gerçi buaralar düzeldi gibi cok sukur . Ya işte gece 2.30-3 gibi yatıyor ama onuda duzene soksam benden iyisi yok

Bizimide 1hafta gecikmeliydi 4.ayi da oncekini baz alip randevu verdiler cnm

2 ay 5 günlükken yapıldı bu da tam 4 ay olduğu gün yapıldı bizim çok kayma olmamış

Canım sımdı okudum ben 2 ay 15 gunlukken yaptırmıstım .hemsırem 1 hafta one cekelım dedi 4 ay 1 haftalıkken yaptırdık.
Cok sagolun kizlar , aslinda ben de bir hafta kaldırabilecek yeter , 4 ay 1 haftalikken yaptırmayı düşünüyorum doktoruna sorup

Gaz sancısı devam ediyormu? Bıtmesı lazım ama sezeruanım bende bir aydır yok sukur gazı bitti doktorda kullanma ılacı artık demıstı zaten 3. Aydan sonra bıraktık
Bitmedi canım çok hareketli birde . Gece uyurken kafayı bir sağ bir sola döndürecek kadar küvetli hatta

2.ay aşımızı 2 ay 18 günlükken olduk 3.ayda özel aşıları olduk 4.ay aşısını da 4 ay 6 günlükken olmuş olduk sünnetten dolayı gitmedim .5.ay da yine tam 5.aylıkken gidicez 6.ay aşısını da 2 gün erken tarihe yaz di.yani ileri geri tarih yapmadı hem doktor hem sağlık ocağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…