Bende aynı ölüyorm uykusuzluktan.gece emip uyusa canım feda ama uyanıyoe ağlıyor gaz giriyor uyku açılıyor bdaha uyutmaya cabala cok yoruldum
Benmde sağ göğsüm asla iyileşmiyor bezdim. Silikon uç kullandm bi süre iyileşti snra cıkardım silikon ucu gene smdi yara sürekli zeytinyağ sürüyorm o braz yumuşatıyor ama nafile
Gece 10 saat uyuyormuokadar kıskanıyorm ki 4 saat uyusa ben bayram ediyorum
Evet sadece bağırsak tepkililerde katı diyet hiç önerilmiyor kesinlikle fazla diyet yapma bebegin rahatlar rahatlamaz hem ekgidaya kabak patates havuç gibi yiyeceklerle başla hemde sen diyetini aç. Tabiki doktoruna danışarak ilerle ama ne kadar uzun diyet yaparsan hassasiyet o kadar artar diyorlar bebek rahatlayınca açmak gerekiyor galiba
Zaten 5 aylıkken bi açacak sanırım denemek icin.. duzeldiyse diyet açılınca bozuluyorsa sut alerjisi kesin diyorlarmış.. sonra da 6. Aydan sonra arada sırada deneyeceğiz galiba .. allahim baska hastalıklar göstermesin kuzulara insaallah . Sagol canim ilgilendiğin icin
Kizlar 2. Ay aşısını gec yaptiranlar vardi aranizda.. biz de 2 Ay 15 gunlukken yatırdık.. mesela 2 Ay 15 gunlukken asi yaptıranlar 4. Ay aşısını da 4 Ay 15 gunlukken mi yaptiracaklar. Bixim ebemiz 4. Ayi da geç yapariz dedi ama.. doktoruna sormadım.. cunku bizim artik yurt dışına evimize gitmemiz gerekiyor acaba tam 4 aylıkken yapılır mı
Kizlar 2. Ay aşısını gec yaptiranlar vardi aranizda.. biz de 2 Ay 15 gunlukken yatırdık.. mesela 2 Ay 15 gunlukken asi yaptıranlar 4. Ay aşısını da 4 Ay 15 gunlukken mi yaptiracaklar. Bixim ebemiz 4. Ayi da geç yapariz dedi ama.. doktoruna sormadım.. cunku bizim artik yurt dışına evimize gitmemiz gerekiyor acaba tam 4 aylıkken yapılır mı
Yok cnm gecmiyor bu ay beşinci aya girecek gündüz uykusu sıfır .yapışık ikiz gibiyiz sürekli onla oynamamı istiyor . Bide sancidan emiyor akşama kadar . inşallah bir an önce biter
Gaz sancısı devam ediyormu? Bıtmesı lazım ama sezeruanım bende bir aydır yok sukur gazı bitti doktorda kullanma ılacı artık demıstı zaten 3. Aydan sonra bıraktık
Bende aynı ölüyorm uykusuzluktan.gece emip uyusa canım feda ama uyanıyoe ağlıyor gaz giriyor uyku açılıyor bdaha uyutmaya cabala cok yoruldum
Benmde sağ göğsüm asla iyileşmiyor bezdim. Silikon uç kullandm bi süre iyileşti snra cıkardım silikon ucu gene smdi yara sürekli zeytinyağ sürüyorm o braz yumuşatıyor ama nafile
Gece 10 saat uyuyormuokadar kıskanıyorm ki 4 saat uyusa ben bayram ediyorum
Gaz sancısı devam ediyormu? Bıtmesı lazım ama sezeruanım bende bir aydır yok sukur gazı bitti doktorda kullanma ılacı artık demıstı zaten 3. Aydan sonra bıraktık
Bizde dün olduk ilk kez aşı oğlumu etkiledi. Ikindi vaktine kadar uyku yapti sonrasi uyumama Uykudan ağlayarak uyanmalar 1 çay kaşığı calpol verdim gece iyiydi çok şükür
2.ay aşımızı 2 ay 18 günlükken olduk 3.ayda özel aşıları olduk 4.ay aşısını da 4 ay 6 günlükken olmuş olduk sünnetten dolayı gitmedim .5.ay da yine tam 5.aylıkken gidicez 6.ay aşısını da 2 gün erken tarihe yaz di.yani ileri geri tarih yapmadı hem doktor hem sağlık ocağı