2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ya ben ogluma uyumayı öğretemiyorum sürekli salla salla anca uyuyor uykusu gelince cok ağlıyor. Uyku eğitimimi alsam napcam

Kızlar biz doktordan geldik. Bebişimin sık sık uyanma ve memeyi emerken ağlama nedeni kulağında sıvı oluşmasındanmış. Enfeksiyon olmamış ama verdiği şurubu içmezse ilerisi enfeksiyonmuş. Kulağının ön kısmına dokununca tepki verip ağlıyorsa ve kulağının arkasını kafasını kaşıyorsa bu demekmiş. Sütüm gelmiyor sanıyordum değilmiş. Diş çıkarıyor ondan diyordum ama diş de bu kadar uykudan uyandırmazmış. Bu arada biz diş çıkarıyoruz.
Yoğurt muhallebi ve elma suyuna başlıyoruz biz artık.

Ya ben ogluma uyumayı öğretemiyorum sürekli salla salla anca uyuyor uykusu gelince cok ağlıyor. Uyku eğitimimi alsam napcam
Benim kizda oyle ya kendisi uyumuyor daha 3 aylik normal diyorum ben ama bilemedim

Kaç aylık oldunuz canim? Maşallah ek gıdaya başlıyorsunuz yani . Çok geçmiş olsun ins çabucak geçsin

Hadi inşallah kolay atlatırsınız bizim akşam ateş yoktu gece oldu ateş bir çay kaşığı calpol verdim 2. Ay olmamıştı
Sünnet yaptırmayı düşünüyormusun canım ben bu ayın sonun da yaptırmak istiyorum

Bu arada artık kimse yazmıyor

evet canım dün olduk bizde, hafif ateşi vardı bizimkinin de. şükür şimdi toparlandı, ama inanılmaz gezmeci oldu yaa, kucağınızda gezdirin göreyim bende diyor.
Aynen bende pusete koymadan kucağımda gittim o kadar hoşuna gitti ki arabada falan camdan baka baka gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…