2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kaç aylık oldunuz canim? Maşallah ek gıdaya başlıyorsunuz yani . Çok geçmiş olsun ins çabucak geçsin
4 aylık olduk. Teşekkürler.
Bebeğinize su içireniz var mı aranızda
Biz ek gıdaya başlıyoruz ama yine de su için erken 6 aydan önce asla verilmez diyor doktor. Anne sütünde yeterince su varmış bebişler için. Su gibi birşeye ihtiyaçları yokmuş şu an.

Benim kız bugün hic uyumadi ya emerken uyuyor yataga bırakınca uyanıyor sallamakta fayda etmedi bugün ya

Erken degil mi 4 aylık ek gıda bende sabredemiyorum 4 bitsin bende belki başlarım

Gündüz oğlum 1 saat uyumaz ama akşam 9 da yatar gecede meme için kalkar geri uyur sabah ta 7 gibi tam uykusu açılır

Canım ben gaz damlası sab smplex kullanıyordum dün aguline verdim gece 12 gibi bu kez sabaha karşı uyanmadı 8 buçuk gibi başladı ıkınmaya o zamanda ilacın etkisi geçmiştir heralde bakalım şimdi onu deniyorum inşallah iyi gelir
Ben içiriyorum ama mecburiyetten her gün ilacı varda bir yemek kaşığı suda ezip veriyorum.
4. ay erken değil mi doktorunuz mu söyledi

Hayır. Bebekten bebeğe değişir. İnternette zaten bununla ilgili çok bilgi var. Bizim doktorumuz yavaş yavaş başlamamızı uygun gördü. Bakalım nasıl olacak

Hayır. Bebekten bebeğe değişir. İnternette zaten bununla ilgili çok bilgi var. Bizim doktorumuz yavaş yavaş başlamamızı uygun gördü. Bakalım nasıl olacak
Ne başlıyorsunuz ilk hangi gıdalarla başlayacaksınız
Sizinde mi hafif alerjiniz vardı alerjik bebekleri doktorlar erken başlatıyorlar

Ne başlıyorsunuz ilk hangi gıdalarla başlayacaksınız
Sizinde mi hafif alerjiniz vardı alerjik bebekleri doktorlar erken başlatıyorlar
Alerjimiz yok. İştahı çok artık başlayalım hazır dedi doktor. İlk yoğurt, muhallebi ve meyve suyuyla başlıyoruz. Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.

Alerjimiz yok. İştahı çok artık başlayalım hazır dedi doktor. İlk yoğurt, muhallebi ve meyve suyuyla başlıyoruz. Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.
Sıvı sıvı başlarsın artık canım ben yinede 5 i beklycm

Mama da aliyor muydu bebeginiz ?

Ne desem yalan oluyor
Ucgundur iyidi bugün yine coştu kaka yok
Gaz sancisi bitmiyor kaka olayi tam olarak nezaman cozulecek
Benim büyük oğlum senin oğluşun gibiydi yeni yeni bismillah iyi ama hala gece uyumaz karnından dolayı bazen 3 4 gün kabız kalıyor

Kızlar merhaba

Tam uyku düzenini oturttuk derken yavrum kaka yapmayı öğrendi gece ben tam uyumadan beslerken kaka yapıyor Altını açınca cin oluyor Nolur bu da geçici diyin bana
Valla canim benim bebe herzaman beslenirken kaka yapiyor ve altini temizlemeden devam etmiyor yemege

Ben iciriyorum cnm geceleri mama verdikten sonra 2-3 cay kasigi su veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…