4 aylık olduk. Teşekkürler.Kaç aylık oldunuz canim? Maşallah ek gıdaya başlıyorsunuz yani . Çok geçmiş olsun ins çabucak geçsin
Biz ek gıdaya başlıyoruz ama yine de su için erken 6 aydan önce asla verilmez diyor doktor. Anne sütünde yeterince su varmış bebişler için. Su gibi birşeye ihtiyaçları yokmuş şu an.Bebeğinize su içireniz var mı aranızda
Erken degil mi 4 aylık ek gıda4 aylık olduk. Teşekkürler.
Biz ek gıdaya başlıyoruz ama yine de su için erken 6 aydan önce asla verilmez diyor doktor. Anne sütünde yeterince su varmış bebişler için. Su gibi birşeye ihtiyaçları yokmuş şu an.
Canım ben gaz damlası sab smplex kullanıyordum dün aguline verdim gece 12 gibi bu kez sabaha karşı uyanmadı 8 buçuk gibi başladı ıkınmaya o zamanda ilacın etkisi geçmiştir heralde bakalım şimdi onu deniyorum inşallah iyi gelirBende aynı ölüyorm uykusuzluktan.gece emip uyusa canım feda ama uyanıyoe ağlıyor gaz giriyor uyku açılıyor bdaha uyutmaya cabala cok yoruldum
Benmde sağ göğsüm asla iyileşmiyor bezdim. Silikon uç kullandm bi süre iyileşti snra cıkardım silikon ucu gene smdi yara sürekli zeytinyağ sürüyorm o braz yumuşatıyor ama nafile
Gece 10 saat uyuyormuokadar kıskanıyorm ki 4 saat uyusa ben bayram ediyorum
Ben içiriyorum ama mecburiyetten her gün ilacı varda bir yemek kaşığı suda ezip veriyorum.Bebeğinize su içireniz var mı aranızda
4. ay erken değil mi doktorunuz mu söyledi4 aylık olduk. Teşekkürler.
Biz ek gıdaya başlıyoruz ama yine de su için erken 6 aydan önce asla verilmez diyor doktor. Anne sütünde yeterince su varmış bebişler için. Su gibi birşeye ihtiyaçları yokmuş şu an.
Hayır. Bebekten bebeğe değişir. İnternette zaten bununla ilgili çok bilgi var. Bizim doktorumuz yavaş yavaş başlamamızı uygun gördü. Bakalım nasıl olacakCanım ben gaz damlası sab smplex kullanıyordum dün aguline verdim gece 12 gibi bu kez sabaha karşı uyanmadı 8 buçuk gibi başladı ıkınmaya o zamanda ilacın etkisi geçmiştir heralde bakalım şimdi onu deniyorum inşallah iyi gelir
Ben içiriyorum ama mecburiyetten her gün ilacı varda bir yemek kaşığı suda ezip veriyorum.
4. ay erken değil mi doktorunuz mu söyledi
Ben mama verdiğim için veriyorum suBebeğinize su içireniz var mı aranızda
Ne başlıyorsunuz ilk hangi gıdalarla başlayacaksınızHayır. Bebekten bebeğe değişir. İnternette zaten bununla ilgili çok bilgi var. Bizim doktorumuz yavaş yavaş başlamamızı uygun gördü. Bakalım nasıl olacak
Alerjimiz yok. İştahı çok artık başlayalım hazır dedi doktor. İlk yoğurt, muhallebi ve meyve suyuyla başlıyoruz. Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.Ne başlıyorsunuz ilk hangi gıdalarla başlayacaksınız
Sizinde mi hafif alerjiniz vardı alerjik bebekleri doktorlar erken başlatıyorlar
Sıvı sıvı başlarsın artık canım ben yinede 5 i beklycmAlerjimiz yok. İştahı çok artık başlayalım hazır dedi doktor. İlk yoğurt, muhallebi ve meyve suyuyla başlıyoruz. Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.
Nasıl oldu kuzu bagırsakları düzene girdi miBen mama verdiğim için veriyorum su
Ne desem yalan oluyorNasıl oldu kuzu bagırsakları düzene girdi mi
Ben veriyorumBebeğinize su içireniz var mı aranızda
Mama da aliyor muydu bebeginiz ?Alerjimiz yok. İştahı çok artık başlayalım hazır dedi doktor. İlk yoğurt, muhallebi ve meyve suyuyla başlıyoruz. Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.
Benim büyük oğlum senin oğluşun gibiydi yeni yeni bismillah iyi ama hala gece uyumaz karnından dolayı bazen 3 4 gün kabız kalıyorNe desem yalan oluyor
Ucgundur iyidi bugün yine coştu kaka yok
Gaz sancisi bitmiyor kaka olayi tam olarak nezaman cozulecek
Ağlıyor muydu çokBenim büyük oğlum senin oğluşun gibiydi yeni yeni bismillah iyi ama hala gece uyumaz karnından dolayı bazen 3 4 gün kabız kalıyor
Yaaa çok aglıyor du genellikle geceleri hiç uyumaz hep huysuzdu hala gece ağlar bu yeni minik bebeğimin öyle bir sorunu yok şükürAğlıyor muydu çok
İki günde bir falan 90 lık bazen emmek istemeyince veriyordum sakinleşsin diye.Mama da aliyor muydu bebeginiz ?
Valla canim benim bebe herzaman beslenirken kaka yapiyor ve altini temizlemeden devam etmiyor yemegeKızlar merhaba
Tam uyku düzenini oturttuk derken yavrum kaka yapmayı öğrendigece ben tam uyumadan beslerken kaka yapıyor Altını açınca cin oluyor Nolur bu da geçici diyin bana
Ben iciriyorum cnm geceleri mama verdikten sonra 2-3 cay kasigi su veriyorumBebeğinize su içireniz var mı aranızda
Bio gai bize çok iyi geldiNe desem yalan oluyor
Ucgundur iyidi bugün yine coştu kaka yok
Gaz sancisi bitmiyor kaka olayi tam olarak nezaman cozulecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?