2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Valla canim benim bebe herzaman beslenirken kaka yapiyor ve altini temizlemeden devam etmiyor yemege

Ben iciriyorum cnm geceleri mama verdikten sonra 2-3 cay kasigi su veriyorum
Ben sadece emziriyorum gerek yok bence

Benim kızım bugün 4. Ayını doldurdu. Bu ay 650 gr almış,3.5 cm de uzamış. Kendi içinde büyümesi güzel dedi dr. 4. Aşılarını da oldu. Öğleden önce asi oldu. Ikindiden sonra epey huysuzlasti. Muhtemelen ağrısı oldu. Ikındı vakti bir de yatmadan 1 çay kaşığı calpol verdim. Şimdilik gece uykusunda sıkıntısı yok şükür. Inş yarına birseyi kalmaz. Bizden 4 aylık haberleri böyle.
Bu arada oyuncaklara baya uzanır oldu. Kavramaya başladı. Konuştukça karşılık verir gibi farklı.sesler çıkarmaya başladı. Ayağını yakalamaya başladı. Ben de bugün çıngıraklı çorap siparişi verdim . Daha dikkatini çeker diye. Şimdilik bizden haberler böyle

Maşallah geçmiş olsun sizde atlattınız şükür
Benim oğlumda 15 gündür verdiğim oyuncakları uzanıp alıyor şimdilerde daha bi pekiştirdi alıyor bakıyor atıyor sonrada anakucagina çeşit çeşit oyuncak asıyorum çok seviyor konuşuyor uzun uzun bende çıldırıyorum ısırasım geliyor çok tatlanıyorlar

Canim cok geçmiş olsun.. bir kat daha guclendi senin bebis sıra bizimkilerde.. bende kendimi güçleniyor falan diye teskin ediyorum asidan korkuyorum yoksa1
Korkma anlatırken daha bi zor görünmüş msj da öyle aman aman zorlanmadık kucakta gezdirmek teskin etmek gerekli olunca kollar dayanmıyor bak bugün normale döndü çok şükür
Güçleniyorlar inşallah hepside onların iyiliği için şifa niyetine diye dua ederek gittim bi de alerjik reaksiyon gösterir mi düşüncesi vardı olmadı bir sıkıntı şükür

Biz de alerjisi olduğunu bilmiyorduk canim doktoru da hic alerjisi var mii diye sormadı. Aama yaptırdıktan sonra 2 hafta kendine gelemedi cocuk. Zaten hemen sonra kakada kangorduk .ve doktoru diyeti başlattı..
Nail oldunuz canım kan devam ediyormu hala bende kan görmüsfum kakada cok sükür bir dahada görmedim doktor bize bisey olmaz rotayi yapalim dedi ama ben yaptırmsdim

Nail oldunuz canım kan devam ediyormu hala bende kan görmüsfum kakada cok sükür bir dahada görmedim doktor bize bisey olmaz rotayi yapalim dedi ama ben yaptırmsdim
Canim sut ve ürünlerini keseli 5 gun oldu bugün hala bir kakasinda 1 toplu iğne basi kadar vqrdi.. eskiden dokuntu olmuyordu.. su an sanki emzirdiktikten hemen sonra agiz kenarlarında bazi kizarikliklar var.. insaallah gecer , insaallah sadece sute alerjisi vardır.. sizin doktor bence haklı.. alerjisi olsaydi bir kere daha kan görülürdu bence.. cok sukur olmamis..

Bu gaz ne zaman bitiyor tahmini. Gaz damlası bitti sab simplex yeni gene onu almak istemiyorm ne alsam biogai mi memnun oldugunuz varmı bir damla. Geceleri gaza uyanıyor hep
Probiyotik kullan canım düzenli kullanımda bir müddet sonra fayda ediyor hiç aksatmıyorum ben

Kızlar benim bebeğimin kakası yesil
Neden acaba
Bir çok sebebi olurmuş yeşil kakanin
Üşüttüğü için olabilirmiş
Annenin ön sütü fazla olursa olurmuş
Mamayı hızlı içtiği için olurmuş
Alerjik bebeklerde çok olurmuş ki sizin ki bundan olabilir
Alerjik bebekler için olan hidrolize mamalarda yeşil kaka ya sebeb olabilirmiş

4 hafta ya düzene girecek

Bende mamadan diye dusunuyorum ama ilk başta mamadan sariydi birden yeşile döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…