2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu gaz ne zaman bitiyor tahmini. Gaz damlası bitti sab simplex yeni gene onu almak istemiyorm ne alsam biogai mi memnun oldugunuz varmı bir damla. Geceleri gaza uyanıyor hep
3.ayda bitti bizim damlamız az kalmıştı dr boşuna almayın gaz şikayetleriniz azalacak demişti öylede oldu sab simplex le aguline bir kullanırdım iyi gelmişti bize

4 hafta ya etkisini gösterecek

Kizlar dis kasıyici aldiniz mi .. Bir de artik park yatağını kuracağım ona göre uyku seti mi alayim yoksa özel bir yorgan yastık alıp sadece nevresim takımı mı alayım kararsiz kaldım.. siz yastık olarak bir sey kullaniyor musunuz..

Merhaba kızlar bizim rota 3 ayında oldu doktorumuz 4 ayında rutin aşılar ve menenjit için bexeroyu yapalım dedi 4 ay aşıları ile birlikte ağır gelmez mi ben 5 ay da yaptırsak diyorum eşimde doktor birşey olmaz dedi yaptıralım diyo siz nasıl takvim oluşturdunuz menenjit için?

Bizde bugün olduk rotayı 4. Ay aşısına 2 tane dedi sen yanlış anlamış olabilirmisin ?

4.ay aşımızı olduk mama takviyesine rağmen bu ay az kilo almış
Ek gıdaya başlayabiliriz dedi doktorum
3 gün kuralıyla önce yoğurt daha sonra sebze ve meyve şeklinde ilerleyeceğiz
hayırlı olsun yeni süreciniz.ne kadar almış hemen ek gıda dedi doktor?
menenjiti 1yaşta tek doz nimenrix olarak dedi doktorum. ondan sonra bexseroyu konuşucaz

3 yada 4 haftada düzelirsiniz insallah canım

Ne kadar almış canim?
90 gram almış canım
hayırlı olsun yeni süreciniz.ne kadar almış hemen ek gıda dedi doktor?

menenjiti 1yaşta tek doz nimenrix olarak dedi doktorum. ondan sonra bexseroyu konuşucaz
90 gram almış canım sadece kilo kaynaklı değil artık çiğnemeye hazır olduğu için yavaştan başlayalım dedi biberonun başlığını çiğniyordu kaşıkla su mama verdiğimde de hemen yutuyordu birazda o yüzden doktor başlayalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…