- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
3.ayda bitti bizim damlamız az kalmıştı dr boşuna almayın gaz şikayetleriniz azalacak demişti öylede oldu sab simplex le aguline bir kullanırdım iyi gelmişti bizeBu gaz ne zaman bitiyor tahmini. Gaz damlası bitti sab simplex yeni gene onu almak istemiyorm ne alsam biogai mi memnun oldugunuz varmı bir damla. Geceleri gaza uyanıyor hep
Aynen cnm sade emziriyosan gerek yok anne sutunden aliyor o suyu ben mama verdigimde veriyorum sadece anne sutu verdigimde vermiyorum suyla sismesin karni bosaBen sadece emziriyorum gerek yok bence
4 hafta ya etkisini gösterecekCanim sut ve ürünlerini keseli 5 gun oldu bugün hala bir kakasinda 1 toplu iğne basi kadar vqrdi.. eskiden dokuntu olmuyordu.. su an sanki emzirdiktikten hemen sonra agiz kenarlarında bazi kizarikliklar var.. insaallah gecer , insaallah sadece sute alerjisi vardır.. sizin doktor bence haklı.. alerjisi olsaydi bir kere daha kan görülürdu bence.. cok sukur olmamis..
Canım nasılsın oğlusun nasıl3.ayda bitti bizim damlamız az kalmıştı dr boşuna almayın gaz şikayetleriniz azalacak demişti öylede oldu sab simplex le aguline bir kullanırdım iyi gelmişti bize
İkisini birlikte mi kullanıyordunuz?3.ayda bitti bizim damlamız az kalmıştı dr boşuna almayın gaz şikayetleriniz azalacak demişti öylede oldu sab simplex le aguline bir kullanırdım iyi gelmişti bize
Gün de 3 kere gaz damlası 2 kez de bitkisel şurubu veriyordumİkisini birlikte mi kullanıyordunuz?
Canım karbonatı nasıl hazırlıcam tarif verir misimizKararmasi normal gümüş oksitlenmis, karbonatlı su ile silin paril paril olur
Bizde bugün olduk rotayı 4. Ay aşısına 2 tane dedi sen yanlış anlamış olabilirmisin ?Merhaba kızlar bizim rota 3 ayında oldu doktorumuz 4 ayında rutin aşılar ve menenjit için bexeroyu yapalım dedi 4 ay aşıları ile birlikte ağır gelmez mi ben 5 ay da yaptırsak diyorum eşimde doktor birşey olmaz dedi yaptıralım diyo siz nasıl takvim oluşturdunuz menenjit için?
Yok özellikle de yazdı aşı karnesine doktor 4 ay aşıları +bexero diyeBizde bugün olduk rotayı 4. Ay aşısına 2 tane dedi sen yanlış anlamış olabilirmisin ?
Ne kadar almış canim?4.ay aşımızı olduk mama takviyesine rağmen bu ay az kilo almış
Ek gıdaya başlayabiliriz dedi doktorum
3 gün kuralıyla önce yoğurt daha sonra sebze ve meyve şeklinde ilerleyeceğiz
Yarim cay bardağı suya 1 tatlı kaşığı karbonat koy pamukla al ovalaCanım karbonatı nasıl hazırlıcam tarif verir misimiz
hayırlı olsun yeni süreciniz.ne kadar almış hemen ek gıda dedi doktor?4.ay aşımızı olduk mama takviyesine rağmen bu ay az kilo almış
Ek gıdaya başlayabiliriz dedi doktorum
3 gün kuralıyla önce yoğurt daha sonra sebze ve meyve şeklinde ilerleyeceğiz
menenjiti 1yaşta tek doz nimenrix olarak dedi doktorum. ondan sonra bexseroyu konuşucazMerhaba kızlar bizim rota 3 ayında oldu doktorumuz 4 ayında rutin aşılar ve menenjit için bexeroyu yapalım dedi 4 ay aşıları ile birlikte ağır gelmez mi ben 5 ay da yaptırsak diyorum eşimde doktor birşey olmaz dedi yaptıralım diyo siz nasıl takvim oluşturdunuz menenjit için?
3 yada 4 haftada düzelirsiniz insallah canımCanim sut ve ürünlerini keseli 5 gun oldu bugün hala bir kakasinda 1 toplu iğne basi kadar vqrdi.. eskiden dokuntu olmuyordu.. su an sanki emzirdiktikten hemen sonra agiz kenarlarında bazi kizarikliklar var.. insaallah gecer , insaallah sadece sute alerjisi vardır.. sizin doktor bence haklı.. alerjisi olsaydi bir kere daha kan görülürdu bence.. cok sukur olmamis..
90 gram almış canımNe kadar almış canim?
90 gram almış canım sadece kilo kaynaklı değil artık çiğnemeye hazır olduğu için yavaştan başlayalım dedi biberonun başlığını çiğniyordu kaşıkla su mama verdiğimde de hemen yutuyordu birazda o yüzden doktor başlayalım dedihayırlı olsun yeni süreciniz.ne kadar almış hemen ek gıda dedi doktor?
menenjiti 1yaşta tek doz nimenrix olarak dedi doktorum. ondan sonra bexseroyu konuşucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?