2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ne mutlu size maşallah diyin kendinize. Herkes aynı bünyede olmadığı için toparlanmak da farkediyor ve inanın bazı şeylerin nazlanmakla alakası yok
Asla asla sana sen nazlanıyorsun diye demedim rahmetli babannem sağ baş yastık istemez derdi o hesap durduk yere insan ağrım var der mi ben tamamen kendim için söylüyorum ben zorlansam da kendimi sürüklerim sonradan insan pişman oluyor kıymet bilinmeyince

Yok pazartesi başlıyorum hemen çok pişmanım tutam tutam geliyor kalmadı saçım
Hemen başla kullan canım inşallah hemenfayda eder yoksada zaten zamanla yerine gelir biraz kısa kestirebilirsin dökülme de azalır koca koca dökülen sacları gördükçe moralin de bozulmaz

ugurbocuuu canım kestiremem uzun saç aşığıyım uzatmak için çok bakım verdim. Acabaa bir haftada durmaz mı dökülme vitamin den sonra

Sanmıyorum canım bende doğum kontrol hapı kullanıyorum iki defa gebelik testi yaptım adet görmeyince çıkmadı hiç pozitif

Kızlar eşinizle ilişki durumlarının nasıl ben hiç istemiyorum sanki bebeğime ihanet ediyorum bir ayda taş çatlasa iki yada üç eşim çok sinirleniyor artik

Ni454 benim vitaminlere rağmen oluk oluk dökülüyor. önlerde açılmalar başladı. ben kestirdim de boyattım da. çözümü yok maalesef. 5.ay bitince ufaktan azalıyor dökülme. sürekli aynı şekilde toplama saçını. çok sıkma tokayla

her bebeğin fiziksel ve motorsal gelişimi farklı oluyor. ben sizinkilerin maşallahı var diyince kötü niyetle söylemedim yanlış anlaşılmasın
ben öyle kıyaslayıcı olmadım hiç bir zaman zaten

yürüyüşten sıkıntı olmaz.ancak karnı zorlayıcı hareketlerden en azından 6ay sakınmak gerekli. evet dışardan sıkıntı yok gibi gayet hayatımıza devam ediyoruz ancak dikişin içüne bakonca kat kat deri kas onların toparlaması kaynaması için bir süreç gerekiyor. mekik vs zorlar ama yürüyüşte sıkıntı olmaz

Kızlar eşinizle ilişki durumlarının nasıl ben hiç istemiyorum sanki bebeğime ihanet ediyorum bir ayda taş çatlasa iki yada üç eşim çok sinirleniyor artik
Aynen ya süt hormonlarından dolayı oluyor bende ağlayasım geliyor bitsin istiyorum hemen yıkanıp bebeğime sarılmak istiyorum sanki ona ihanet ediyorum gibi oluyorum 40 im çıktığından beri 4 5 kere olmuştur ilişki 15 güne bir felan yani napim üzüntü sarıyor içimi hiç istemiyorum

valla biz o vakti 2 çocukla çok yaratamıyoruz
Bana kalsa Bende de vakit yok hiç de işte ne bilen ya hani baba olunca anne oldu diye soğuyorlardi
Tek değilmişim demek işkence gibi geliyor esimede üzülüyorum önceden de çok istekli değildim şimdi zavallim gözümün içine bakıyor

Evet tıpkı tarif ettiğin gibi bir durumdayım taramaya çalışsam açılmıyor bile önlerdede açılma başladı ciddi ciddi kel kalcm sanrım şuanda sadce örgü yapıyorum açamıyorum bile belki faydası olur vitaminin sende bir doktora görünseydin başka bir sebeb tende olabilir

Inşallah durur bir an evvel başla decavit içinde biyotin de var saca tırnağa çok iyi geliyor
Ben vitabiotics almayı düşünüyorum sanki ondan gerekli bütün vitamin ler var sen günde kaç tablet alıyorsun sanırım ben iki tane alcm günde zaten çok az ince bir saçım var birazda uzadı geri kalan da gitti zararın neresinden dönsem kardır

Ne desem yalan oluyor
Ucgundur iyidi bugün yine coştu kaka yok
Gaz sancisi bitmiyor kaka olayi tam olarak nezaman cozulecek
Canım nasıl bebegin
Bio gai bize çok iyi geldi
Günde kaç damla
Bizimkide 3 ay 15 günlük bu ara gündüzde uyku arasında emiyor sadece ya cok isteksiz
Bende aynı birde biraz ara verincede benim canım acıyor iyice soğuyorm

Kizlar meraba uzun zamdir yazmiyodum ben 40 dan sonra adet oldum 15 gun sonra 3_4 gun sonra tekrar oldum simdide lekelenmelerim var hamileyimmi dedim acaba test yaptim negatif kafayi yiyicem sizin durumlar ne alemde bi kere iliskiye girdim onada pisman oldum

Canım nasıl bebegin

Günde kaç damla

Bizimkide 3 ay 15 günlük bu ara gündüzde uyku arasında emiyor sadece ya cok isteksiz

Bende aynı birde biraz ara verincede benim canım acıyor iyice soğuyorm
Cnm gaz olayı bitmedi yediklerime dikkat ediyorum
Gundegune değişiyor
Gaz sıkıntımız bitse rahatlayacak ama hala devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…