Asla asla sana sen nazlanıyorsun diye demedim rahmetli babannem sağ baş yastık istemez derdi o hesap durduk yere insan ağrım var der mi ben tamamen kendim için söylüyorum ben zorlansam da kendimi sürüklerim sonradan insan pişman oluyor kıymet bilinmeyinceNe mutlu size maşallah diyin kendinize. Herkes aynı bünyede olmadığı için toparlanmak da farkediyor ve inanın bazı şeylerin nazlanmakla alakası yok
Hemen başla kullan canım inşallah hemenfayda eder yoksada zaten zamanla yerine gelir biraz kısa kestirebilirsin dökülme de azalır koca koca dökülen sacları gördükçe moralin de bozulmazYok pazartesi başlıyorum hemen çok pişmanım tutam tutam geliyor kalmadı saçım
Sanmıyorum canım bende doğum kontrol hapı kullanıyorum iki defa gebelik testi yaptım adet görmeyince çıkmadı hiç pozitifkızlar merhaba herkeseAllah, evlatlarınızı sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip eylesin inşallah.
siz tecrübeli annelere bir şey sormak istiyorum. östrojen ya da progesteron hapı kullanmak gebelik testinde yalancı pozitif çıkmasına sebep olur mu?
Çok teşekkür ederimSanmıyorum canım bende doğum kontrol hapı kullanıyorum iki defa gebelik testi yaptım adet görmeyince çıkmadı hiç pozitif
yürüyüşten sıkıntı olmaz.ancak karnı zorlayıcı hareketlerden en azından 6ay sakınmak gerekli. evet dışardan sıkıntı yok gibi gayet hayatımıza devam ediyoruz ancak dikişin içüne bakonca kat kat deri kas onların toparlaması kaynaması için bir süreç gerekiyor. mekik vs zorlar ama yürüyüşte sıkıntı olmazSevgili kasım anneleri merhaba, ben de 17 kasımda sezaryen ile doğum yaptım. Yürüyüş yapan var mı aranızda? Ben son 1 aydır ufak ufak yürümeye başladım. Kilo vermek istiyorum ama sezaryenla nasıl olur bilemiyorum sizin de fikrinizi almak istedim. Doktorum 8. Aya kadar karnı zorlayan hareket yok diyor.
valla biz o vakti 2 çocukla çok yaratamıyoruzKızlar eşinizle ilişki durumlarının nasıl ben hiç istemiyorum sanki bebeğime ihanet ediyorumbir ayda taş çatlasa iki yada üç eşim çok sinirleniyor artik
Inşallah durur bir an evvel başla decavit içinde biyotin de var saca tırnağa çok iyi geliyorugurbocuuu canım kestiremem uzun saç aşığıyım uzatmak için çok bakım verdim. Acabaa bir haftada durmaz mı dökülme vitamin den sonra
Aynen ya süt hormonlarından dolayı oluyor bende ağlayasım geliyor bitsin istiyorum hemen yıkanıp bebeğime sarılmak istiyorum sanki ona ihanet ediyorum gibi oluyorum 40 im çıktığından beri 4 5 kere olmuştur ilişki 15 güne bir felan yani napim üzüntü sarıyor içimi hiç istemiyorumKızlar eşinizle ilişki durumlarının nasıl ben hiç istemiyorum sanki bebeğime ihanet ediyorumbir ayda taş çatlasa iki yada üç eşim çok sinirleniyor artik
Bana kalsa Bende de vakit yok hiç de işte ne bilen ya hani baba olunca anne oldu diye soğuyorlardivalla biz o vakti 2 çocukla çok yaratamıyoruz
Tek değilmişim demekAynen ya süt hormonlarından dolayı oluyor bende ağlayasım geliyor bitsin istiyorum hemen yıkanıp bebeğime sarılmak istiyorum sanki ona ihanet ediyorum gibi oluyorum 40 im çıktığından beri 4 5 kere olmuştur ilişki 15 güne bir felan yani napim üzüntü sarıyor içimi hiç istemiyorum
Evet tıpkı tarif ettiğin gibi bir durumdayım taramaya çalışsam açılmıyor bile önlerdede açılma başladı ciddi ciddi kel kalcm sanrım şuanda sadce örgü yapıyorum açamıyorum bile belki faydası olur vitaminin sende bir doktora görünseydin başka bir sebeb tende olabilirNi454 benim vitaminlere rağmen oluk oluk dökülüyor. önlerde açılmalar başladı. ben kestirdim de boyattım da. çözümü yok maalesef. 5.ay bitince ufaktan azalıyor dökülme. sürekli aynı şekilde toplama saçını. çok sıkma tokayla
Ben vitabiotics almayı düşünüyorum sanki ondan gerekli bütün vitamin ler var sen günde kaç tablet alıyorsun sanırım ben iki tane alcm günde zaten çok az ince bir saçım var birazda uzadı geri kalan da gitti zararın neresinden dönsem kardırInşallah durur bir an evvel başla decavit içinde biyotin de var saca tırnağa çok iyi geliyor
Zaten 5 aylıkken bi açacak sanırım denemek icin.. duzeldiyse diyet açılınca bozuluyorsa sut alerjisi kesin diyorlarmış.. sonra da 6. Aydan sonra arada sırada deneyeceğiz galiba .. allahim baska hastalıklar göstermesin kuzulara insaallah . Sagol canim ilgilendiğin icin
Canım nasıl bebeginNe desem yalan oluyor
Ucgundur iyidi bugün yine coştu kaka yok
Gaz sancisi bitmiyor kaka olayi tam olarak nezaman cozulecek
Günde kaç damlaBio gai bize çok iyi geldi
Bizimkide 3 ay 15 günlük bu ara gündüzde uyku arasında emiyor sadece ya cok isteksiz@Pmkprns canım benim kiz 3 10 günlık aymı seyleri yasıyoruz emzirvegim zaman aglıyor sakinlesmiyor piş piş poposuna yaparak biraz skinlesirse hemen göğsümü veriyorum emiyor eger sakinlesmezse vay halimize gece uyandıgında sorun yok emiyor gündüzleri bir haftadır resmen iskence benimki biberonda emmiyor valla bir çözüm bulursan banada yazarsan sevinirim
Bende aynı birde biraz ara verincede benim canım acıyor iyice soğuyormKızlar eşinizle ilişki durumlarının nasıl ben hiç istemiyorum sanki bebeğime ihanet ediyorumbir ayda taş çatlasa iki yada üç eşim çok sinirleniyor artik
Ay bizde de aynı ya, 2 çocukla özelhayat diye bisi kalmadı. Küçük çocuk uyanacak diye hiç bir esprisi kalmıyorvalla biz o vakti 2 çocukla çok yaratamıyoruz
Organik boya mı kullandın ?Ni454 benim vitaminlere rağmen oluk oluk dökülüyor. önlerde açılmalar başladı. ben kestirdim de boyattım da. çözümü yok maalesef. 5.ay bitince ufaktan azalıyor dökülme. sürekli aynı şekilde toplama saçını. çok sıkma tokayla
Cnm gaz olayı bitmedi yediklerime dikkat ediyorumCanım nasıl bebegin
Günde kaç damla
Bizimkide 3 ay 15 günlük bu ara gündüzde uyku arasında emiyor sadece ya cok isteksiz
Bende aynı birde biraz ara verincede benim canım acıyor iyice soğuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?