2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaklaşık bir aydır bizde de meme reddi sorunu var doktor sabır dedi geçen ay
Kaç saatte bir emiyor

Ben vitabiotjcs pragnacare 1 kutu kullandım simdi osteocare ve balık yağı aldim bi de biotin içeren sprey yok valla bunlara rağmen oluk oluk dökülüyor, hamilelikte 1 tel düşmemişti onlarin yerine de dökülüyor mübarek. Kafamda hala sac olmasına hayret ediyoruz.

Yalniz degilsin 4 ay 14 gunluk 2 haftadır meme reddi var takla atıyorum resmen emsin diye. Ben emzirme aralığını uzattım 1 kez deniyorum baktim itiyo bagiriyo bırakıyorum esim hop hop evin içinde gezdirip mayıştiriyor sonra bana getiriyor sokuyorum memeyi agzina uykuluyken emiyor başka türlü kucağımda bile durmuyor emzirecem diye. Bi de ayakta emiyor tabi kollar pert. Su ay su atak bi bitseydi. Esim koy ogretmeni okulu acildi o okuldayken oglan agliyor Ben ağlıyorum halimiz içler acısı...

2 soru için de hayir diyorum ama elektrikliye göre daha rahat

Canım nasıl bebegin

Günde kaç damla

Bizimkide 3 ay 15 günlük bu ara gündüzde uyku arasında emiyor sadece ya cok isteksiz

Bende aynı birde biraz ara verincede benim canım acıyor iyice soğuyorm
Bio gai biz günde 5 damla kullanıyoruz yaklaşık 2 aydır

Artik 400 gram normal zaten bizde öyle almışız bu ay ne olur bilmem ama bu ayda yeterki 400 gram alalım raziyim

Artik 400 gram normal zaten bizde öyle almışız bu ay ne olur bilmem ama bu ayda yeterki 400 gram alalım raziyim
Bende 400 e bişey demedim 10 gün önce tartılmıştı meme reddi var ne olacak bi baklım diye ve hiç kilo almamış o yuzden moralim bozuldu. Az emmesi yetmemiş belki aç kaldı bilemiyorum ki. Bu hafta da kilo alacak mı onu takip edecek

Atak haftasını ben de bakayım ne zaman bitecekmiş. Bitince normal e döner mi ki emmeye devam eder mi sence

Bazen ayın ilk yarısı mesela almazmış ikinci yarısı birden alabilirmiş bende bu günlerde resmen ac kalmayacak kadar emziriyorum zorla sütümüz güzel ama emmedikten sonra neye yarar inşallah kolay atlatırız bu dönemleri de

Bizde aynı durumdayız kızlar aç olduğu halde emmemeye başladı ayakta falan emziriyorum alıyor sonra kollarım ağrıyor oturayım diyorum hemen bırakıyor bazen şaka gibi gülüyorum bende kendi kendime şimdilik öyle uzun süre almadığı olmadı ama inşallah olmaz

Ben kucakta ayakta emzşremem ki beyfendi rahat olmazsa tutmuyor

Canim benim az daha sabret, sıkıntı etme kendine, ayakta hareket halindeyken vermeye çalış, duşta vermeye çalış, uyku sersemi iken dene... ins tes zamanda sıkıntınız gider

Bu ay ki atak dönemi epey uzun özellikle atak dönemi girdikten 4 5 gün sonraki hafta çok zor geçebilir diyordu bir yerde 4. Ay atağı için
İnşallah dediginiz gibi ilk yarısında kilo almıştır aç kalmasım bebegim vicdan azabı cektim ben.
Atak mı 4. Ay dikkat i mi dagıldı ne oldu bilmiyorum sadece aç kalmasın böbrekleri susuz kalmasın sütüm de çekilmesin istiyorum.
İnşallah normalle döneriz hep beraber

Atak haftasını ben de bakayım ne zaman bitecekmiş. Bitince normal e döner mi ki emmeye devam eder mi sence
Gecen annemi aradım ağladım bu cocuknbeni sevmiyo heralde itiyo agliyo diye o da dedi ki eskiden bize büyüklerimiz söylerdi 4. Ay ve 7. Ayda emmek istemez bebek eger dayanamaz mama verirsen memeden kesilir diye simdi sizin programlariniz var okuyosunuz iste atak mı neyse o gelmiştir bak 4 aylik oldu diye icim rahatladi o zaman. Bana dr meme reddi olsa da memeyi biraktirmiyoruz sutun guzel yarıyor bebege dedi oyle olunca hiç yeltenmedim mamaya bu ay kilo vermesin yeter zaten cok acıkınca ve uykusu olunca emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…