Ben bi ara yediklermi komple kestim alerji diye snra alerji uzmanına gittim herşeyi ye dedi yiyorm suan cokda fark yok hala aglıypr hala gazCnm gaz olayı bitmedi yediklerime dikkat ediyorum
Gundegune değişiyor
Gaz sıkıntımız bitse rahatlayacak ama hala devam
bilmiyorum hiç konuşmadım kuaförle o ne ile boyadıysaOrganik boya mı kullandın ?
Sormaa banada öyle geldi yesemde ağlıyor yemesemdeBen bi ara yediklermi komple kestim alerji diye snra alerji uzmanına gittim herşeyi ye dedi yiyorm suan cokda fark yok hala aglıypr hala gaz
Bendede olmustu sanirim 4.ayda herkeste oluyor bu durum ama gecici biraz sabirli ol onun acikmasini bekle eskiden biz saatleri belirliyorduk simdi onlar belirliyor benim kendi doktorum boyle soylemisti mutlaka aciktiginda emecektir birde etrafi merak ediyorlar dikkatleri dagildi inatlasma onunlaMeme reddi yaşayan yok galiba yaa her gün aglamalıyımbebegim 20 gündür gittikçe benden uzaklaşıyor sanki. emmek istemiyor bi fikir veren arkadaşlar yaa.4aylık 7 günlük oldu.
Kendimi sürekli emmiyor derken buluyorum. Kurtulmak istiyorum bu düşünceden. Emer sabret diyorum ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Travmaya dönüşecek resmen.
Alerji testi yapmadı ek gıda zamanı yapıcak 4.5-5 aylıkken gel dedi. Kakada mukus gaz huzursuzluk bunlar tek basına anneye diyet yaptırmaya yetmez dedi. Kakada kanı önemsiyor cok ishal varsa brde ciltteki döküntüler önemli. Bana senin sütünün kaliteli olması daha önemli ayrıca annenin psikolojisi de dediSormaa banada öyle geldi yesemde ağlıyor yemesemde
Alerji uzmanına gitmedim ne dedi o
Benimde gidesim var
Hiçmi emmiyor uykuluyken bilemi. Bzimkide bu ara emmek istemiyor sadece uyanır uyanmaz mayışıkkrn ve uyku arasında cok kısa emiyor bende üzülüyorum bazen sütmü az diyorm ama çiş yapıyorMeme reddi yaşayan yok galiba yaa her gün aglamalıyımbebegim 20 gündür gittikçe benden uzaklaşıyor sanki. emmek istemiyor bi fikir veren arkadaşlar yaa.4aylık 7 günlük oldu.
Kendimi sürekli emmiyor derken buluyorum. Kurtulmak istiyorum bu düşünceden. Emer sabret diyorum ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Travmaya dönüşecek resmen.
Ben gün-de bir tane kullanıyorum canimBen vitabiotics almayı düşünüyorum sanki ondan gerekli bütün vitamin ler var sen günde kaç tablet alıyorsun sanırım ben iki tane alcm günde zaten çok az ince bir saçım var birazda uzadı geri kalan da gitti zararın neresinden dönsem kardır
Hoşgeldin nasılsın canım bebek nasıl ben daha hiç adet görmedim ilişkide resmen işkence sırf eşimle aram hepten açılmasın diye tamam diyorumKizlar meraba uzun zamdir yazmiyodum ben 40 dan sonra adet oldum 15 gun sonra 3_4 gun sonra tekrar oldum simdide lekelenmelerim var hamileyimmi dedim acaba test yaptim negatif kafayi yiyicem sizin durumlar ne alemde bi kere iliskiye girdim onada pisman oldum
Olmaz mı hemde nasıl var 4. Ay atak dönemindeyiz uzun bir dönem 4. Ay atağı çok zor emiyor gece uykuluyken gündüz uykudan uyanınca yada ayakta gezerek hoplayarak emziriyorum o da 4 5 dakika bu ay kilo alımı da iyice az olacak galiba çok zor tutuyor memeyi şimdiden kopartacak kadar ısırıyor istemediği için üzülüyorum bendeMeme reddi yaşayan yok galiba yaa her gün aglamalıyımbebegim 20 gündür gittikçe benden uzaklaşıyor sanki. emmek istemiyor bi fikir veren arkadaşlar yaa.4aylık 7 günlük oldu.
İnatlaşmıyorum ama moralim cok bozuluyor yaa acıktıgında emmesi beş saatti geçiyor normal mi yaaBendede olmustu sanirim 4.ayda herkeste oluyor bu durum ama gecici biraz sabirli ol onun acikmasini bekle eskiden biz saatleri belirliyorduk simdi onlar belirliyor benim kendi doktorum boyle soylemisti mutlaka aciktiginda emecektir birde etrafi merak ediyorlar dikkatleri dagildi inatlasma onunla
Yaa herkes oyunlardan bahsediyor başka konu dönmüyor olunca bi ben var sandım yaa gruba girdikçe moralim bozuluyorduOlmaz mı hemde nasıl var 4. Ay atak dönemindeyiz uzun bir dönem 4. Ay atağı çok zor emiyor gece uykuluyken gündüz uykudan uyanınca yada ayakta gezerek hoplayarak emziriyorum o da 4 5 dakika bu ay kilo alımı da iyice az olacak galiba çok zor tutuyor memeyi şimdiden kopartacak kadar ısırıyor istemediği için üzülüyorum bende
Uykuluyken denedinmiİnatlaşmıyorum ama moralim cok bozuluyor yaa acıktıgında emmesi beş saatti geçiyor normal mi yaa
Merhaba. Benim tekli elektrikli pompam var.meme reddi yaşadığımız için sürekli sağlamak zorundayım birini bitirip öbürünü sağarak çok zaman kaybediyorum.Canım bende tam düzgün kullanamıyorum halen vakumu iyi ayarlamak gerekiyor benim vakum hemen bozuluyor göğsümde. Birde göğüs ucun tam ortada kalacak kenarlara değmeyecek onu da ayarlayamıyorum her zaman çünkü değiyor o zaman göğüs ucu kapandığı için yeterli süt gelmiyor. Ben bunlara dikkat etmeye başlayınca biraz daha arttı sağdığım süt. Benim sütüm çok yok ben genelde geceleri kullanıyorum o zaman doluyor 50-60 ml çıkıyor. gündüz zaten sık sık emdiği için kullanmıyorum.İlk zamanlar gündüz takıyordum senin dediğin gibi çok az çıkıyordu
Gece uykusunda emiyor gece iki saat e bir uykusunda emziriyorum sabah uyanınca emmiyor mesela dört saat rahat geçiyor. Sütüm azalıyor benim arada sagıyorum solgar da kullanıyorum yine de artış yok. Sabah kalkınca çişi koyu oluyo eskisi kadar bezi çişli olmuyor kaka da bir gün arayla yapıyo bazen.Alerji testi yapmadı ek gıda zamanı yapıcak 4.5-5 aylıkken gel dedi. Kakada mukus gaz huzursuzluk bunlar tek basına anneye diyet yaptırmaya yetmez dedi. Kakada kanı önemsiyor cok ishal varsa brde ciltteki döküntüler önemli. Bana senin sütünün kaliteli olması daha önemli ayrıca annenin psikolojisi de dedi
Bzde kakada mukus gaz huzursuzluk cilt döküntüsü vardı. Sıkı diyet yaptım biraz huzursuzluk azalmıştı smdi diyet yapmıyorum gene aynı ya
Hiçmi emmiyor uykuluyken bilemi. Bzimkide bu ara emmek istemiyor sadece uyanır uyanmaz mayışıkkrn ve uyku arasında cok kısa emiyor bende üzülüyorum bazen sütmü az diyorm ama çiş yapıyorSizde nasıl
Gece uykusunda sıkıntı yok emiyor ama gündüz uykusunda emmek istemiyor mesala saat dörtte emdi bi daha emziremedim yeni uyandı ama yinede emmek istemedi. Dört saat oldu yaaUykuluyken denedinmi
Benim kakada kan yokAlerji testi yapmadı ek gıda zamanı yapıcak 4.5-5 aylıkken gel dedi. Kakada mukus gaz huzursuzluk bunlar tek basına anneye diyet yaptırmaya yetmez dedi. Kakada kanı önemsiyor cok ishal varsa brde ciltteki döküntüler önemli. Bana senin sütünün kaliteli olması daha önemli ayrıca annenin psikolojisi de dedi
Bzde kakada mukus gaz huzursuzluk cilt döküntüsü vardı. Sıkı diyet yaptım biraz huzursuzluk azalmıştı smdi diyet yapmıyorum gene aynı ya
Hiçmi emmiyor uykuluyken bilemi. Bzimkide bu ara emmek istemiyor sadece uyanır uyanmaz mayışıkkrn ve uyku arasında cok kısa emiyor bende üzülüyorum bazen sütmü az diyorm ama çiş yapıyorSizde nasıl
Benimkide mama taraftarı değil de bir şansımı deneyeyim diyorum ama halen almadım erteliyorum bakalım bu ayki kilo alımına göre alırım belkiDoktor hiip 1 organic önerdi aldım 3 4 kez verdim ama benimki pek mama taraftarı değil belkide mamayı beğenmedi bilmiuorum ama alıcam bende denicem
Vakumlayıp gezebilirsin ben ama denemedim açıkcası benim göğsümü her zaman iyi vakumlamıyordu bazen düşecek gibi oluyordu.Gece yatar pozisyondada hiç denemedim instagramda mochinin sayfası var sorabilirsin istersen ben mesaj atmıştım hemen geri dönüş yapıp yardımcı oldular. Senin şöyle avantajın olabilir birini elektrikli ile sağarken diğerine mochiyi takarsın ikisini birden sağmış olursunMerhaba. Benim tekli elektrikli pompam var.meme reddi yaşadığımız için sürekli sağlamak zorundayım birini bitirip öbürünü sağarak çok zaman kaybediyorum.O yüzden Mochide alayım dedim. Çnkü 2 saat sağmazsam göğüslerim dehşet ağrıyor ve süt sızmaya başlıyor size 2 sorum olacaktı;
Vakumlayıp geziliyor değil mi? Tutmayaa gerek yo?
Gece yatar pozisyonda bile süt toplayabilşyor mu?Öyleyse hemen alacağım
Bizde bugün meme reddine girdik sanırımYaa herkes oyunlardan bahsediyor başka konu dönmüyor olunca bi ben var sandım yaa gruba girdikçe moralim bozuluyorduben Geceleri emziriyorum 20 gündür saat kuruyorum gece uykusunda emziriyorum biz 400gr almışız on gündür de hiç kilo almamışız
Hosbulduk cok sukur iyiyiz ama kafamda bir suru sorular korkmaya basladimda ya hamileysem diye bi kere iliskiye girdik tirstim vallaHoşgeldin nasılsın canım bebek nasıl ben daha hiç adet görmedim ilişkide resmen işkence sırf eşimle aram hepten açılmasın diye tamam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?