2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben bi ara yediklermi komple kestim alerji diye snra alerji uzmanına gittim herşeyi ye dedi yiyorm suan cokda fark yok hala aglıypr hala gaz
Sormaa banada öyle geldi yesemde ağlıyor yemesemde
Alerji uzmanına gitmedim ne dedi o
Benimde gidesim var

Meme reddi yaşayan yok galiba yaa her gün aglamalıyım bebegim 20 gündür gittikçe benden uzaklaşıyor sanki. emmek istemiyor bi fikir veren arkadaşlar yaa.4aylık 7 günlük oldu.
Kendimi sürekli emmiyor derken buluyorum. Kurtulmak istiyorum bu düşünceden. Emer sabret diyorum ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Travmaya dönüşecek resmen.

Bendede olmustu sanirim 4.ayda herkeste oluyor bu durum ama gecici biraz sabirli ol onun acikmasini bekle eskiden biz saatleri belirliyorduk simdi onlar belirliyor benim kendi doktorum boyle soylemisti mutlaka aciktiginda emecektir birde etrafi merak ediyorlar dikkatleri dagildi inatlasma onunla

Sormaa banada öyle geldi yesemde ağlıyor yemesemde
Alerji uzmanına gitmedim ne dedi o
Benimde gidesim var
Alerji testi yapmadı ek gıda zamanı yapıcak 4.5-5 aylıkken gel dedi. Kakada mukus gaz huzursuzluk bunlar tek basına anneye diyet yaptırmaya yetmez dedi. Kakada kanı önemsiyor cok ishal varsa brde ciltteki döküntüler önemli. Bana senin sütünün kaliteli olması daha önemli ayrıca annenin psikolojisi de dedi
Bzde kakada mukus gaz huzursuzluk cilt döküntüsü vardı. Sıkı diyet yaptım biraz huzursuzluk azalmıştı smdi diyet yapmıyorum gene aynı ya
Hiçmi emmiyor uykuluyken bilemi. Bzimkide bu ara emmek istemiyor sadece uyanır uyanmaz mayışıkkrn ve uyku arasında cok kısa emiyor bende üzülüyorum bazen sütmü az diyorm ama çiş yapıyor Sizde nasıl

Ben gün-de bir tane kullanıyorum canim

Hoşgeldin nasılsın canım bebek nasıl ben daha hiç adet görmedim ilişkide resmen işkence sırf eşimle aram hepten açılmasın diye tamam diyorum

Olmaz mı hemde nasıl var 4. Ay atak dönemindeyiz uzun bir dönem 4. Ay atağı çok zor emiyor gece uykuluyken gündüz uykudan uyanınca yada ayakta gezerek hoplayarak emziriyorum o da 4 5 dakika bu ay kilo alımı da iyice az olacak galiba çok zor tutuyor memeyi şimdiden kopartacak kadar ısırıyor istemediği için üzülüyorum bende

İnatlaşmıyorum ama moralim cok bozuluyor yaa acıktıgında emmesi beş saatti geçiyor normal mi yaa

Yaa herkes oyunlardan bahsediyor başka konu dönmüyor olunca bi ben var sandım yaa gruba girdikçe moralim bozuluyordu ben Geceleri emziriyorum 20 gündür saat kuruyorum gece uykusunda emziriyorum biz 400gr almışız on gündür de hiç kilo almamışız

Merhaba. Benim tekli elektrikli pompam var.meme reddi yaşadığımız için sürekli sağlamak zorundayım birini bitirip öbürünü sağarak çok zaman kaybediyorum. O yüzden Mochide alayım dedim. Çnkü 2 saat sağmazsam göğüslerim dehşet ağrıyor ve süt sızmaya başlıyor size 2 sorum olacaktı;
Vakumlayıp geziliyor değil mi? Tutmayaa gerek yo?
Gece yatar pozisyonda bile süt toplayabilşyor mu? Öyleyse hemen alacağım

Gece uykusunda emiyor gece iki saat e bir uykusunda emziriyorum sabah uyanınca emmiyor mesela dört saat rahat geçiyor. Sütüm azalıyor benim arada sagıyorum solgar da kullanıyorum yine de artış yok. Sabah kalkınca çişi koyu oluyo eskisi kadar bezi çişli olmuyor kaka da bir gün arayla yapıyo bazen.

Uykuluyken denedinmi
Gece uykusunda sıkıntı yok emiyor ama gündüz uykusunda emmek istemiyor mesala saat dörtte emdi bi daha emziremedim yeni uyandı ama yinede emmek istemedi. Dört saat oldu yaa üzülmem normal degil mi ben mi abartıyorum senin ki duruyor mu beş sat falan emmeden

Benim kakada kan yok
Ama ishal var ishal mamadan kaynaklı düşünüyorum
Diyet mama verdi
Cildi zaten alerjik belli beyaz tenli hemen kızarıyor çamaşır vs giyincede etkileniyor derisi.
Benim tenimde öyle alerjiktir.

Doktor hiip 1 organic önerdi aldım 3 4 kez verdim ama benimki pek mama taraftarı değil belkide mamayı beğenmedi bilmiuorum ama alıcam bende denicem
Benimkide mama taraftarı değil de bir şansımı deneyeyim diyorum ama halen almadım erteliyorum bakalım bu ayki kilo alımına göre alırım belki
Vakumlayıp gezebilirsin ben ama denemedim açıkcası benim göğsümü her zaman iyi vakumlamıyordu bazen düşecek gibi oluyordu.Gece yatar pozisyondada hiç denemedim instagramda mochinin sayfası var sorabilirsin istersen ben mesaj atmıştım hemen geri dönüş yapıp yardımcı oldular. Senin şöyle avantajın olabilir birini elektrikli ile sağarken diğerine mochiyi takarsın ikisini birden sağmış olursun

Bizde bugün meme reddine girdik sanırım

Hoşgeldin nasılsın canım bebek nasıl ben daha hiç adet görmedim ilişkide resmen işkence sırf eşimle aram hepten açılmasın diye tamam diyorum
Hosbulduk cok sukur iyiyiz ama kafamda bir suru sorular korkmaya basladimda ya hamileysem diye bi kere iliskiye girdik tirstim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…