2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bebek atak haftalari diyince googleda cikiyor bilme bosver bebek huysuzlasinca bariz bi gariplikoldugunu anliyorsun zaten.bu defa cok şiddetli geciyor

Yaa hic aklimiza gelmedi hasta gibi durmuyor cok sinirli hircin bagirarak agliyor halsiz falan degil huysuzluk var.kesin bi atakgeciriyoruz biz

Dr. 1 ay once karin ustu yatirip gogsunun uzerinde basini kaldirmasi lazim kaslari icin.ara ara yaptirin dedi.mumkun degil yapmiyor.sizin bebekler yapiyormu.agliyor hemen.ama sirt ustu yattiginda basini kaldiriyor ellerini tutunca oturmak istiyor kendini ononatiyor.kisa kisa oturtuyorum bende.karinustu durmuyor ama oturmaya cok hevesli.umarim biryerine zarar vermiyoruzdur

Kaç aylık kaç günlük cnm

3 ay 12 günlüktü ellerinin iyice farkına vardığında verdigimi yavaşça alıyordu düşüne düşüne şimdi 4 ayı 3 gün geçti ne versem alıyor ağzına götürüp ısırıyor
Verince benimkide alıyor da uzanmaya çalışmıyor kolunu kaldırıp yukarıdaki oyuncağa uzanmiyor

Bende onu merak ettim valla
İçimi okuudn
Herkes beş aylıkken ancak uzanıyor diyorlar
Ben bakıyorum üç aylık heeks uzanıyor diyor

Bu bebekten bebege degisir seninle aramizda 1 gun var benim bebegim 10 gundur oyun halisinin uzerindeki oyuncaklara eliyle uzanip tutuyor cekiyor agzina goturuyor ince battaniyeyide ayni sekilde ne bulsa gorse yaninda yukarisinda yzanip aliyor

Bizde 24 ekim doğduk dönüyor ayaklarıyla geri geri kendini itiyor iki eliyle oyuncakları diş kasiyicisi vs ağzına alıyor. Düz zemine koydugumda kafayi ayakları aynı anda kaldırabiliyor. Oturtmaya da başladım yavaş yavaş hatta dün saniyelik bi durumdu koltuktan düşüyordu ucunda yakaladim artık çok dikkat ediyorum

Bu bebekten bebege degisir seninle aramizda 1 gun var benim bebegim 10 gundur oyun halisinin uzerindeki oyuncaklara eliyle uzanip tutuyor cekiyor agzina goturuyor ince battaniyeyide ayni sekilde ne bulsa gorse yaninda yukarisinda yzanip aliyor
Aynı ayni oyuncak hakisindaki oyuncakları çekmekten düşürüyo bazen

Sevgili kasım anneleri merhaba, ben de 17 kasımda sezaryen ile doğum yaptım. Yürüyüş yapan var mı aranızda? Ben son 1 aydır ufak ufak yürümeye başladım. Kilo vermek istiyorum ama sezaryenla nasıl olur bilemiyorum sizin de fikrinizi almak istedim. Doktorum 8. Aya kadar karnı zorlayan hareket yok diyor.

Ya kusura bakma ama bisey diyecegim. Nasil dolapta yer olmaz kucucuk posetler icin. At ne varsa bi kilo fasulyemi daha kiymetli sütten yoksa et mi. Keske sutum olasa o kdr da gidip yeni dolap almaya bile razı gelirim. Eds yap ver kasikla ver bardakla veren var isteyen bir yolunu bulur

Aynı ayni oyuncak hakisindaki oyuncakları çekmekten düşürüyo bazen
Bizimde 27 ekim. Baya bi zamandir uzaniyo hatta ilerletip oyun halisinin halkalarindan tutup cekmeye basladi.

Sezaryen olunca ne oluyor ki canım yürüyüşe ne zararı var sen hiç yürümüyor musun
Valla ben hiç kısıtlama yapmadım yürüyüş ve hareketlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…