Evet onuda düşündüm sen denedin mi peki mama veriyor musun?
Bunu hiç duymamıştım
Bu atak ne zaman başlıyormuş hiç bilmiyorum ben
İnşallah yarar ya her gün sabah 5 te uyanıyoruz 9 da anca yapıyor kakayı o süreçtede uyur uyanık ikimizde bebişle.Sen ne zaman veriyordun damlayı ben gece 11-12 gibi mi versem diyorum sabaha karşı sıkıntı yaşadığımız için
Doktor muayene eder zaten bi kulaklarına boğazına baksın birde ağrı çeker gibi ise bi idrar verip baktirabilirsiniz benim büyük oğlum 2 aylik ken öyle olmuştu ateş vs olmadı sadece bağırıyordu idrar verdik enfeksiyon çıkmıştı
Dr. 1 ay once karin ustu yatirip gogsunun uzerinde basini kaldirmasi lazim kaslari icin.ara ara yaptirin dedi.mumkun degil yapmiyor.sizin bebekler yapiyormu.agliyor hemen.ama sirt ustu yattiginda basini kaldiriyor ellerini tutunca oturmak istiyor kendini ononatiyor.kisa kisa oturtuyorum bende.karinustu durmuyor ama oturmaya cok hevesli.umarim biryerine zarar vermiyoruzdur
Ben mesela koltukta yatarken pembe ince bi battaniyesi var onu koyuyorum yukarı tarafa eliyle oynuyo indiriyo aşağı çıngırak veriyorum tutuyo ana kucağında otururken müslin vs varsa üstünde onu çekiştirp ağzına sokmaya çalışıyor
3 ay 12 günlüktü ellerinin iyice farkına vardığında verdigimi yavaşça alıyordu düşüne düşüne şimdi 4 ayı 3 gün geçti ne versem alıyor ağzına götürüp ısırıyor
uzanıp oyuncağı alıyor demişsiniz kızlar biz 26ekimde doğduk daha elini uzatıp birşey almıyor. eline tutturunca oynuyor ama kendi refleksiyle tutmuyor.
siz 15-20gün önce başladı demişsiniz. normal şartlarda 5 ay gibi oluyor bu alma olayı. sizünkilerin maşallahı var o zaman.
uzanıp oyuncağı alıyor demişsiniz kızlar biz 26ekimde doğduk daha elini uzatıp birşey almıyor. eline tutturunca oynuyor ama kendi refleksiyle tutmuyor.
siz 15-20gün önce başladı demişsiniz. normal şartlarda 5 ay gibi oluyor bu alma olayı. sizünkilerin maşallahı var o zaman.
Bizde 24 ekim doğduk dönüyor ayaklarıyla geri geri kendini itiyor iki eliyle oyuncakları diş kasiyicisi vs ağzına alıyor. Düz zemine koydugumda kafayi ayakları aynı anda kaldırabiliyor. Oturtmaya da başladım yavaş yavaş hatta dün saniyelik bi durumdu koltuktan düşüyordu ucunda yakaladim artık çok dikkat ediyorum
Sevgili kasım anneleri merhaba, ben de 17 kasımda sezaryen ile doğum yaptım. Yürüyüş yapan var mı aranızda? Ben son 1 aydır ufak ufak yürümeye başladım. Kilo vermek istiyorum ama sezaryenla nasıl olur bilemiyorum sizin de fikrinizi almak istedim. Doktorum 8. Aya kadar karnı zorlayan hareket yok diyor.
Birde nacizane fikrim cocuk alamiyor diye sagiyorum sagdikca dahada cok artiyor.Bol bol sağın.Sağip döküyorum malesef dolapta yeyekalmadı.brebegim sagdiklarimi icmiyor zaten biberon almayı bilmiyor.Döktugum icin üzuluyorum ama yapacak birsey yok keske onlarida icirebilsem
Ya kusura bakma ama bisey diyecegim. Nasil dolapta yer olmaz kucucuk posetler icin. At ne varsa bi kilo fasulyemi daha kiymetli sütten yoksa et mi. Keske sutum olasa o kdr da gidip yeni dolap almaya bile razı gelirim. Eds yap ver kasikla ver bardakla veren var isteyen bir yolunu bulur
Sevgili kasım anneleri merhaba, ben de 17 kasımda sezaryen ile doğum yaptım. Yürüyüş yapan var mı aranızda? Ben son 1 aydır ufak ufak yürümeye başladım. Kilo vermek istiyorum ama sezaryenla nasıl olur bilemiyorum sizin de fikrinizi almak istedim. Doktorum 8. Aya kadar karnı zorlayan hareket yok diyor.