Teşekkür ederim cevabınız için. Ameliyat olduğum günden beri o kadar dikkat et telkini alıyorum ki ister istemez kontrollü olmaya çalışıyorum. Zor bir ameliyattı benimki ve uzun süre toparlamadım. Hamdolsun şimdi daha iyiyim.Sezaryen olunca ne oluyor ki canım yürüyüşe ne zararı var sen hiç yürümüyor musun
Valla ben hiç kısıtlama yapmadım yürüyüş ve hareketlerime
Olması gereken geniş bir ara vardır emin olOlması gereken ne onu merak ediyorum
Anladim cnm teşekkürlerOlması gereken geniş bir ara vardır emin ol
Şöyle ki benim bebeğim 7 kilo başka birimizinki 8 9 kilo birimizinki 6 kilo hepside normal benim çocuklar 10 aylık diş çıkarttılar başka bir arkadaşın ki 4 5 aylık yani bir aralık vardır şu gün şu saat kesin olmalı diye birşey yok ki
Senin doktorun niye böyle birşey demiş anlamadım. Benim doktorum ameliyattan sonra 2. Ay mekik bile çekebilirsin dedi bana. Yürüyüşten birşey olacağını zannetmem.Sevgili kasım anneleri merhaba, ben de 17 kasımda sezaryen ile doğum yaptım. Yürüyüş yapan var mı aranızda? Ben son 1 aydır ufak ufak yürümeye başladım. Kilo vermek istiyorum ama sezaryenla nasıl olur bilemiyorum sizin de fikrinizi almak istedim. Doktorum 8. Aya kadar karnı zorlayan hareket yok diyor.
Bebeginde olan olması gereken, her cocuk özeldir. Karşılaştırma yapmamak cok zor evet ama bebegin kendi içindeki gelişimi daha önemli başkasına göre değil.Olması gereken ne onu merak ediyorum
Valla artık ameliyat felan kalmadi aylar olmuş ben gerci hastaneden geleli eski temponun da ötesinde hareketli olmak zorundayım dikişimin olduğunu bile unuttum çolukla çocuklarlaTeşekkür ederim cevabınız için. Ameliyat olduğum günden beri o kadar dikkat et telkini alıyorum ki ister istemez kontrollü olmaya çalışıyorum. Zor bir ameliyattı benimki ve uzun süre toparlamadım. Hamdolsun şimdi daha iyiyim.
Bugün 1 saat tempolu yürüdüm. Gelince biraz dikiş yerlerim ağrıdı. O nedenle de sormak istedim
Ben hep içimden kıyas yapmayacağım derdim ama daha üç aylıkken ağlamayan bebeklerle kıyas yaparken buldum kendimiBebeginde olan olması gereken, her cocuk özeldir. Karşılaştırma yapmamak cok zor evet ama bebegin kendi içindeki gelişimi daha önemli başkasına göre değil.
Canım benimde dolabım dolu şu anda ama ilerisini bilemediğim için dökmüyorum hergün deepfreezden sit çıkarıyorum yerine +4 sekilerden koyuyorum 3 aylık zaman kazanıyorum mesela şu anda Mart’tayız ben Ocak ayını bitiriyorumPosetlere koydum dolapta doldu yer kalmayknca sagdiklarimi koymuyorum artik ihtiyaci olan birisine vermeyi cok isterdim yazik oluyor.
Ben dolapta o kasar az şey tutuyorum ki benimki tek göğüs alıyor diğeri yara iyileşmedi ondan onu sağıyorum sapmada inanılmaz süt artırıyor tavsiye ederimYa kusura bakma ama bisey diyecegim. Nasil dolapta yer olmaz kucucuk posetler icin. At ne varsa bi kilo fasulyemi daha kiymetli sütten yoksa et mi. Keske sutum olasa o kdr da gidip yeni dolap almaya bile razı gelirim. Eds yap ver kasikla ver bardakla veren var isteyen bir yolunu bulur
Doktor hiip 1 organic önerdi aldım 3 4 kez verdim ama benimki pek mama taraftarı değil belkide mamayı beğenmedi bilmiuorum ama alıcam bende denicemEvet onuda düşündüm sen denedin mi peki mama veriyor musun?
Bunu hiç duymamıştım
Bu atak ne zaman başlıyormuş hiç bilmiyorum ben
İnşallah yarar ya her gün sabah 5 te uyanıyoruz 9 da anca yapıyor kakayı o süreçtede uyur uyanık ikimizde bebişle.Sen ne zaman veriyordun damlayı ben gece 11-12 gibi mi versem diyorum sabaha karşı sıkıntı yaşadığımız için
Benim durumum karışık canım aslındaKaç aylık kaç günlük cnm
Zamanı vardır canim, her bebeğin her gelişimi farklı zamanlarda. Hiç takma.kafana bunu.Anladım cnm benimki yapmıyor ya kolunu kaldırıp uzanmaya çalışmıyor
Canim tam olarak olması gereken şudur denemez. Her bebeğin gelişimi farklıdır. Benim ilk kızım mesela 7 aylıkken döndü ilk defa, ama genel olarak dönme hareketi 5. Aylara doğru oluyor. Ya da dış çıkarma olayı her bebekte farklıdır. Bunun gibi düşün..Olması gereken ne onu merak ediyorum
Anladım cnmCanim tam olarak olması gereken şudur denemez. Her bebeğin gelişimi farklıdır. Benim ilk kızım mesela 7 aylıkken döndü ilk defa, ama genel olarak dönme hareketi 5. Aylara doğru oluyor. Ya da dış çıkarma olayı her bebekte farklıdır. Bunun gibi düşün..
Çok dedim ben sana kac aydır vitamin kullan diye benim dökülmüyor doğum yaptığından beri kullandımKızlar saçlarınız tutam tutam geliyor mu ben öyle durumdayım şuanda vitaminde almadım geçer dedim umursamadım vitamine başlasam bile faysadı olur mu hemen
Şanslısın ne güzel cok agrin sızın olmamış hemen toparlamişsın.Bende ilk dogumumda öyleydim.Ama 2.dogumda perişan oldum bebegim aglarken uzandigim yerden dogrulamiyordum eşimin yardımıyla bile zor kalkiyordum.bebek bi tarafta ben bi tarafta agladım.5 aydayiz yeni toparladım hala sırt agrilarim var.2 iş yapiyorum omurgam iptal.epidural sirasinda 3-4 kez zorladi igneyi uysturamayinca tam uyuttu felc kalmadigima şükrettim vücudum hala toparlayamadı.keşke naz yapıyor olsaydımValla artık ameliyat felan kalmadi aylar olmuş ben gerci hastaneden geleli eski temponun da ötesinde hareketli olmak zorundayım dikişimin olduğunu bile unuttum çolukla çocuklarla
Bazen çok özeniyorum 3 sezaryenin üçünde de ameliyatliyim dikisim var felan diye hiçdemedim hep sevindirik olup hop oturup hop kalktım keşke biraz dikisim felan diyip nazlansaydim diyorum canımın kıymetini bilseydim
Yok pazartesi başlıyorum hemen çok pişmanım tutam tutam geliyor kalmadı saçımÇok dedim ben sana kac aydır vitamin kullan diye benim dökülmüyor doğum yaptığından beri kullandım
Seninde faydası olur ama kısa vadede hızla faydası olur mu bilmem 2 ay dan sonra diyorlar ama bi şekilde başlanan lazım daha kötülemesin diye en azindan decavit al eczaneden
Cevabınız için teşekkür ederim. Sizin doktor ne güzel konuşmuş öyleSenin doktorun niye böyle birşey demiş anlamadım. Benim doktorum ameliyattan sonra 2. Ay mekik bile çekebilirsin dedi bana. Yürüyüşten birşey olacağını zannetmem.
Ne mutlu size maşallah diyin kendinize. Herkes aynı bünyede olmadığı için toparlanmak da farkediyor ve inanın bazı şeylerin nazlanmakla alakası yokValla artık ameliyat felan kalmadi aylar olmuş ben gerci hastaneden geleli eski temponun da ötesinde hareketli olmak zorundayım dikişimin olduğunu bile unuttum çolukla çocuklarla
Bazen çok özeniyorum 3 sezaryenin üçünde de ameliyatliyim dikisim var felan diye hiçdemedim hep sevindirik olup hop oturup hop kalktım keşke biraz dikisim felan diyip nazlansaydim diyorum canımın kıymetini bilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?