2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim benim az daha sabret, sıkıntı etme kendine, ayakta hareket halindeyken vermeye çalış, duşta vermeye çalış, uyku sersemi iken dene... ins tes zamanda sıkıntınız gider
Amin inşallah yapabileceğim herşeyi denedim bi duş kaldı o da banyom cok soguk bebgimi evin içinde yıkıyorum beraber duşa girme şansın yok ama yarın plates topunu denicem inşallah sever. Dualarınıza katın beni de cok ihtiyacım var

Ben hep dert yanıyorum anneme artık nasılsın demeden emiyor mu diyor kadıncağız. Sütüm ile besledim şimdiye kadar ama cok oldu yaa nerdeyse bir ay red mi olur atak mı olur yaa. İnsanın bebegi kuacgında cıglık cıglık aglar mı emziriyorsun diye. Yetersiz hissediyorum kendimi dikkatimi başka seye versem suçlu hissediyorum.

Bugün tam 4 ayımız bitiyor bende ayni seyleri yaşıyorum emmek istemiyor itekliyor cıyak cıyak ağlıyor memede.sakinlessin diye omzuma alip sirtina vuruyorum daha cok bagiriyor.

Aynen böyle düşünüyorum memeden kesilmesin yeter iyi halini kolluyorum morali iyiyken yada uykulu iken uykudan yeni uyanırken veriyorum diğer zamanlar almıyor uykuya bile aç yatıyor biraz uykuya geçecekken veriyorum o ara emiyor öyle uğraşıyoruz işte

Demmeki bazı insanlarda birsz fazla dökğlme oluyo muş

Bugün tam 4 ayımız bitiyor bende ayni seyleri yaşıyorum emmek istemiyor itekliyor cıyak cıyak ağlıyor memede.sakinlessin diye omzuma alip sirtina vuruyorum daha cok bagiriyor.
Benim üçüncü ayın ortasında başladı dört ay bitti bir hafta da geçti hala devam. İnşallah senin ki cabuk geçer

Günaydın kızlar ya doğduğundan beri o kadar çok gaz sancısı çekmedik normaldi şimdi 2 haftadır her sabaha karşı ıkınmaya başlıyor gazını yapsada kakayı bir türlü yapamıyor çok mutsuz ve uykusuzum 2-3 saat sürüyor böyle uykusuda bölünüyor napabilirim ben ya zeytinyağı falan mı içirsem halen gaz damlası kullananlar var mı 4. aydan sonra bırakılıyor heralde artık

Dört beş saat sürüyor emme araları. Hep teklif ediyorum. Aglıyor zorlamıyorum. Hatta bazen kucagıma alıp yan yatırırken hemen aglıyor. Farklı pozisyon da denedim olmadı
Sling de deneyebilirsiniz ilk başlarda benim kızım öyle içiyordu

Probiyotik kullanıyorum biraz ıkınıyor ama öyle uzun sürmüyor kaka yapması uyansa da ağrı çekmiyor yapıyor probiyotik sayesinde 1 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum yani yoğurdu peyniri baya yemeye başlayana kadar kullanacağım çok faydası oluyor bağırsak florası bebeklerin bağışıklık merkezi imiş probiyotik bakterilerin çok faydası oluyor
Maflor plus kullanıyorum bitmek üzere
Klaire labs sipariş vereceğim şimdi de

Peki o kadar kullanmasının bir zararı olamz dimi doktor bize sadece bir şişe verdi o da ismini hatırlamıyorum pek bilindik bir damla değil başka gerek yok dedi ama böyle olunca bizde biogaia aldık o da probiyotikmiş 2 gündür onu kullanıyorum bu bitince maflor plus alayım olmazsa inşallah bu probiyotikler işe yarar

Tabiki zararı değil faydası var ben 2 sise biogaia kullandım maflor alerjen içermiyor dediler laktoz ve gluten yok diye maflor aldım 4 aydan sonra klaire labs kullanilabiliyor şimdi ondan sipariş vereceğim o da biraz pahalı 300 lira ama 3 aydan fazla kullanılıyor biogaia ile aynı yere geliyor

Benimki 4.ayda olmustu gecici ama zor ve yorucu bir durum gecti cok sukur ben emmesi icin ayakta geziyordum mayıstiriyordum zorda olsa tutuyordu ama 5 dk da cok az bir sure necburvac kalmasin diye biberon verdim oda aliskanlik yapacakti zor biraktik falan derken memeyi tuttu bu surec bir hafta surmustu

Ya kızlar bu Çoçuk emmiyor biberon veriyorum alıyor emzirmek için yatırınca dahi ağlıyor ne yapmalıyım nasıl aştınız aşanlar

Ya kızlar bu Çoçuk emmiyor biberon veriyorum alıyor emzirmek için yatırınca dahi ağlıyor ne yapmalıyım nasıl aştınız aşanlar
Benimde öyle yatırınca bile aglıyordu tek memede, diğerinde sorun yoktı. Tazyikli geliyor süt sanırım ondan cocuk bi çekince cıkarıyo agzından. O sırada biraz akıtıyorum, sonra emiyo. Almamasına gelince ayaktayken tutturuyorum sonra oturuyorum. Bebek sakinse cok ac değilse o zaman alıyor sorun cıkarmıyor

Kızlar bebişim 3 ay 1 haftalık inek sütü alerjisi varmıç doktor tahlil yapmadı ama kakası yeşil oluyor bir de kaşlarında kulaklarında kuruluk dökülme gibi vardı ondan dolayı inek sütü alerjisi olduğunu anladı kendi kendine geçicek dedi yapacak bir şey yok aynen devam dedi nette okuduklarıma göre diyet yapmak gerekiyormuş inek sütü içeren şeyleri yememek kafam karıştı bir de çok kusan bir bebek ondan mı kusuyor acaba diye düşünmeye başladım sizin başınıza geldimi doktorunuz ne dedi

tamam o zaman inşallah bizede faydası olur teşekkür ederim
Bugün benim kızında arttı emmemesi normalde 1-2 kez yapıyordu bugün hep uğraştırdı almadı ayakta zar zor konuşa konuşa şarkı ninni söyleye söyleye aldı öyle bekliyorum bakıyor bakıyor en sonunda bir anda emmeye başlıyor ama çok yoruldum ayakta biberon fazla verme bence şu an ona alışıp memeyi istemeyebilir

Merhaba anneler.diş agrisi sıkıntısı başlayan var mi bebeginde?bizde bugün başladı dogru anladıysam. Cok rahatsiz.erken degil mi diş için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…