2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet canım bana da düşük geldi endişelendim valla ne zor bekleyişler
Endişeye gerek yok düşük tansiyon da sorun yok sadece baş dönmesi yapar çok çok düşerse sorun
Evham yapmayıp keyfini çıkarın derim bulantidan sonra bolbol yemece basliycak ilknolunca böyle oluyor ama inanın ne kadar rahat olursanız okadar keyif alırsınız
Tek sıkıntı aşırı akıntı kanama ağrı diye biliyorum sağlıcakla alalım inşallah bebislerimize kucagimiza

Aminn aminn Allah razı olsun tecrübeli olanlar arada yazın rahatlatin bizi

Kızlar bulantı bende de var sabah seslı öğürme yaşadım . Salam sosıs sucuk ıcli köfte bunlardan aşırı tıksınmıs durumdayım . Yoğurtlu şeyler yiyorum canım onları cekıyor yoğurt çorbası nanelı şeyler . Bunlar rahatlatıyor . Çubuk kraker gerçekten ıyı suan evde bıtmıs almam lazım bir tane günde yesek yeter fazlası ıyı degıl . Kabızlık oluyor . Ne yersem yıyeyım böyle hormonlardan hamılelık beta hcg den dıye düşünüyorum . Kabızlık yapıyor . Böyle gecıyor ıste esım çok destek sabah Kahvaltı hazırlıyor evde suan koronadan dolayı . Destek oluyor bana çok şükür . Hepımızın Allah yardımcısı olsun bende bebegımın kalbını duyunca çok ağladım harıka bir duygu rabbım güzel günlerini göstersin hepımıze sağlıklı olsunlar ınsallah . Bu arada engellı testını doktor ıstedı benden genetık test dedı adına ama yaptırmıyorum 2700 dedıler fıyat . Ve kesınlıgı yanılma payı varmış ondan dolayı yaptıramıcam sanırım

Valla benim midemde bulanıyor ama yinede yiyorum herşeyden tatlı hariç çünlü tatlı gördükçe midem kalkıyor.

Bu kocalarin bizden cektigi ne ya bazilarina bakiyom masallahlari var bende yataktan cikamiyorum canim hicbisey istemiyo bendede reflu oldu buna sukur

12. Haftalara gelebilsek bende yaptirmayi dusunmuyorum bide devlete gidemiyoruz ozel bizden ne kadar isteyecek paradanda degil yaptirmayi dusunmuyorum

Bulantı için en iyi ilaç Prilam Dr hem hamilelere özel zararı yok hemde gerçekten rahatlatıyor daha önceki hamileliğin de de kullandım o olmadan hiçbişi yiyemiyodum
Bende prilam kullanıyorum bulantı dönemi artık kusmaya geçti benim için bir an önce sağlıcakla geçirelim inşallah bugünleri çok zorlanıyorum .

Salam sosis sucuk yasak zaten canım tiksinmen daha iyi Bize kalp atışını dinletmedi doktorum 12 hafta dolana kadar önermiyoruz dedi sadece ekranda kalbin atışını gösterdi sesini duysam bende ağlardım galiba

Salam sosis sucuk yasak zaten canım tiksinmen daha iyi Bize kalp atışını dinletmedi doktorum 12 hafta dolana kadar önermiyoruz dedi sadece ekranda kalbin atışını gösterdi sesini duysam bende ağlardım galiba
Evet canım neden önermiyorlar acaba .

Çok üzgünüm benim bir 2 yaşında bir çocugum var ve ben pazartesi hastaneye gitmem lazımdı gidemycm bebgimi bırakacak bir yer yok ve daha hiç gitmedim bile doktora

Merhaba güzel anneler ben de mide bulantısı oluyor . Ama her olduğunda bebişin orada ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve rahatlıyorum
[/QUOTE]
Dogru canim bulantı bebeğin geliştiğinin işareti

Merhaba güzel anneler ben de mide bulantısı oluyor . Ama her olduğunda bebişin orada ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve rahatlıyorum
Dogru canim bulantı bebeğin geliştiğinin işareti
[/QUOTE]
eee benim bulantılar kesildi bebek gelişmiyor mu yani

Kızlar sağlık ocagına hamile oldugumuzu bildirmelimiyiz
Bildirmenizde fayda var ilerleyen haftalarda tetanoz asısı için fln gitmeniz gerekecek.Ben suan Türkiyede değilim saglık ocakları bu dönemde hizmet veriyormu bilmiyorum ama en azından aile hekiminizi telefonla arayıp bildirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Çok güzel soru bende merak ediorum aradım hasta kabul etmiyoruz dedi ama haftaya bi gün uğrasam mı diye düşünüyorum açıkcası sonuçta takip yapıyorlar
Çok güzel soru bende merak ediorum aradım hasta kabul etmiyoruz dedi ama haftaya bi gün uğrasam mı diye düşünüyorum açıkcası sonuçta takip yapıyorlar
Kızlar arayıp telefonla kayıt yaptırın kabul ederler belki. Benim bağlı bulunduğum sağlık ocağı açık ve kabul etti fakat aşıya kadar gelme dedi vitaminlerini fazla fazla verdi

Kızlar arayıp telefonla kayıt yaptırın kabul ederler belki. Benim bağlı bulunduğum sağlık ocağı açık ve kabul etti fakat aşıya kadar gelme dedi vitaminlerini fazla fazla verdi
Ben haftaya gidim en iyisi bizim burda benim bağlı bulunduğum sağlık ocağı hiç tele cevap vermiyo günlerce denedim en yakın başka sağlık ocağını aradım onlarda hasta almıyoruz vaka çok dedi ama ben tedbirimi alıp bi uğrayayım salı günü falan

Aynen bende aramayı düsünüyorum bildirilmeli sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…