- 5 Kasım 2019
- 361
- 426
- 103
- 37
Selamlar Kızlar,
Benim 1 haftadır bulantılarım başladı. Dün nirvana yaptı, mide ağrısı, gaz hepsi karışık. Reflü çıkmıştı yeni ben de. Üst üste geldi. Geniz akıntım da çok oluyor. Öyle yatıyorum tüm gün, Allah’tan işim tatil. İlk çocukta da böyleydi, hiç tadım tuzum yoktu, bunda da kaderim değişmediVar mı bu kadar yoğun bulantısı olan? Beni bayağı yatırıyor ya hasta gibi.
cnm bende demir ekskligi var hap kullaniyrkdum sordum doktora kullanmaya devam etdediKızlar bu demir, magnezyum vs ne zaman başlanıyor folik asit ne zaman bırakılıyor doktora gidememek ne kötü
Kan değerlerim iyi çıktı benim bir ay sonra doktora gideceğim o zaman öğrenirim artıkcnm bende demir ekskligi var hap kullaniyrkdum sordum doktora kullanmaya devam etdedi
Ay bulantı hapının etkisini gördüyse n isim verirmisin Dr uma danışıp bende yazdirayjm. Benimki de gün geçtikçe artiicakselamBenim de bir haftadır inanılmaz bulantım var ve dün nirvana yaptı ilk kez . Ama şimdi daha iyiyim bir de bulantı için doktorum bir ilaç yazmıstı onu aldım ilk defa onun etkisi sanırım. düne kadar az az yiyordum bugün de iştahım kesildi, sadece cubuk kraker yiyebiliyorum
Premesis Plus canım. İlk kez kullandım bir kaç gün daha kullanıp gözlemleyeceğim işe yarayıp yaramadığını. içinde folic asit, zencefil ve b vitamini varmış, ilaç değil de bitkisel takviye diye geçiyor ilaç içmeye karşıyım bunu bile içmezdim de gerçekten hasta gibiyim yataktan çıkamıyorum, cok kötü hissediyorumAy bulantı hapının etkisini gördüyse n isim verirmisin Dr uma danışıp bende yazdirayjm. Benimki de gün geçtikçe artiicak
Benim de 10 veya 10,5 çıkıyor büyüğü kötü mu acaba çok tedirginim hergün ölçüyor eşimkızlar çubuk kraker mideyi bastırıyor ama çok tuzlu. o yüzden dikkat edin. vücutta su tutuyor. bir de tansiyon sıkıntısı yaşamanız durumunda yemeyin. onun yerine ayvaa elma da mideyi iyi bastırıyor.
benim ilk gebeliğimin sonlarında tansiyon problemim ortaya çıktı. bebeği erken alma durumu olunca çok dikkat ettim. en son 37.haftaya kadar direndik. sonra aldılar kızımı. demem o ki tansiyonunuzu takip edin günlük. özellikle kilolu hamile kalan arkdaşlar biz biraz daha riskli grupta olabiliyoruz. ben şimdi günlük takip ediyorum not ediyorum. ama az ortalık durulunca kardiyolojiye yönlendirecek doktorum. holter taktırıp bakalım dedi. çünkü eski gbeliğimen kaln korkular sebebiyle doktorda tansiyonum 13-14çıkıyor.evde 12yi geçmiyor
hayır 13 üstü takip gerektiriyor. sizinki normal. yani 13 beni hiç rahatsız etmez ama bazısını rahatsız edebiliyor. 13ü benim doktorum yüksek kabul ediyor. daha şimdiden 13 de beni strese sokmaya yetiyor zatenBenim de 10 veya 10,5 çıkıyor büyüğü kötü mu acaba çok tedirginim hergün ölçüyor eşim
Normalde tansiyon 8.12dir ama kimisinin düşük kimisinin yüksek olabiliyorBenim de 10 veya 10,5 çıkıyor büyüğü kötü mu acaba çok tedirginim hergün ölçüyor eşim
Hmm anladım çok sağ olasın benimki de düşük geldi bana bugün de başım dönüyor biraz, pimpiriklendimhayır 13 üstü takip gerektiriyor. sizinki normal. yani 13 beni hiç rahatsız etmez ama bazısını rahatsız edebiliyor. 13ü benim doktorum yüksek kabul ediyor. daha şimdiden 13 de beni strese sokmaya yetiyor zaten
Evet canım bana da düşük geldi endişelendim valla ne zor bekleyişlerNormalde tansiyon 8.12dir ama kimisinin düşük kimisinin yüksek olabiliyor
Seninkide düşük canım benim hep 9.6dir sorun yok yinede kafana takılırsa drjna sorabilirsin. İlk gebelikte endişe fazla olabiliyor malesef
Ayyyy o benim daha çok midemi bulandırıyorPremesis Plus canım. İlk kez kullandım bir kaç gün daha kullanıp gözlemleyeceğim işe yarayıp yaramadığını. içinde folic asit, zencefil ve b vitamini varmış, ilaç değil de bitkisel takviye diye geçiyor ilaç içmeye karşıyım bunu bile içmezdim de gerçekten hasta gibiyim yataktan çıkamıyorum, cok kötü hissediyorum
Hadi yaAyyyy o benim daha çok midemi bulandırıyordün akşam bulantım oldu birazda zorladı eşim dedi ilaç aldık iç işte Allahım bi içtim içmez olaydım
Bana 3 ilaç verdi doktorum bulantı için önce premesis iç o kesmezse prilam iç çok zorlandın baktın geçmio dramamine iç dedi ben çok ilaç taraftarı değilim bulantıda o yüzden premesis vitamin takviyeside olduğu için alım dedim ama oda çok büyük ve ağızda kötü tat bırakıoBulantı için en iyi ilaç Prilam Dr hem hamilelere özel zararı yok hemde gerçekten rahatlatıyor daha önceki hamileliğin de de kullandım o olmadan hiçbişi yiyemiyodum
Ben Prilam dan çok memnun kaldım çok iyi geldi banaBana 3 ilaç verdi doktorum bulantı için önce premesis iç o kesmezse prilam iç çok zorlandın baktın geçmio dramamine iç dedi ben çok ilaç taraftarı değilim bulantıda o yüzden premesis vitamin takviyeside olduğu için alım dedim ama oda çok büyük ve ağızda kötü tat bırakıo
Eğer bulantım yoğunlaşırsa yada istifra olursa içerim bende artım evde duruo daha içmedimBen Prilam dan çok memnun kaldım çok iyi geldi bana
Herkeste farklı etki edio işte ne bilim doktor banada verdi prilam ama çok çok kötü olmadığım sürece ilaç içmek istemiorum bulantı hamileliğin tabiatında var ben hamile kalmayı 4.5 senedir bekliodum 2 kerede düşük yaptım bana bu bulantılar ödül gibi gelio bide eşim bu hamilelikten önce beni çok üzmüştü boşanmak üzereydik şimdi o bulantılarla ben onun burnundan getiriorumHadi yabakiyim bir iki gün ben de nasıl etki gösterecek, şimdi iyi gibi ama. alttaki posta bir arkadaş Prilam yazmış gebeler için özelmiş olmadı doktoruma danısıp onu alırım. Çooook kötüyümm
Yaa aynıı ben işte, yataktayım hepselamBenim de bir haftadır inanılmaz bulantım var ve dün nirvana yaptı ilk kez . Ama şimdi daha iyiyim bir de bulantı için doktorum bir ilaç yazmıstı onu aldım ilk defa onun etkisi sanırım. düne kadar az az yiyordum bugün de iştahım kesildi, sadece cubuk kraker yiyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?