2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cnm benimde lekelenmem vardı kese etrafında kanama yok yerleşmedir dedi doktorum ama önlem okarak progestan başladık
bende verir diye düşünmüştüm aslinda ama neden vermediyse sen kac gun kullanacaksin ve bir hafta sonra bidaha çağırdı beni

Selam kızlar bende kasım annesi olacağım inşallah sat 11 şubat. kasım ortalarında gözüküyor doğum. 2 hafta önce kesemizi ve içinde yolksacı gördük. Dün de bebeğimizin kalp atışını gördük çok şükür mide bulantım yok çok şükür ama acayip yemek yiyiyorum 2 kilo almışım şimdiden

Duphostan kullanan var mı ne işe yarıyor acaba birde bi yan etkisi var mı hap şeklinde

Tebrikler! Sağlıklı hamilelikler olsun ben de kilo aldım daha 6 haftada bir buçuk kilo aldım midem de henüz bulamıyor, iştahım da açık. Sanırım benim bebiş iki kişilik yiyor

Tebrikler! Sağlıklı hamilelikler olsun ben de kilo aldım daha 6 haftada bir buçuk kilo aldım midem de henüz bulamıyor, iştahım da açık. Sanırım benim bebiş iki kişilik yiyor
vallahi ya hayatımda hiç yemediğim kadar yiyiyorum doymuyorum hiç demir hapı kullanıyordum onuda bugün aradılar değerleriniz iyi bırakın dediler 4. aydan sonra tekrar başlayacağız dediler belki demir hapını bırakınca iştahım azalır diye ümit ediyorum azda olsa :)

Demir acıktırıyormuş gerçekten. İki kişilik yemek diye bişi yok diyor aslında diyetisyenler, ama acıkıyorum. Midem kazınıyor resmen bana kan tahlili fln yapmadı hoca demir kullanmam lazım mıydı ki? Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım vücut depolamıyor demiri

Banada yapmadı şuan gerek yok dedi

bende verir diye düşünmüştüm aslinda ama neden vermediyse sen kac gun kullanacaksin ve bir hafta sonra bidaha çağırdı beni
Gün belirtmedi geçen hafta pazar başladım bu pazartesi tekrar kontrole gideceğim inş herşey güzel olur

Benimde çocukluğumdan beri demirim hep düşüktür ilaçlarla anca yükseliyor hamile kalmadan önce değerlerim normale yakındı doktorum gebelik olana kadar devam dedi demir hapına. Dün tekrardan baktırdım değerlerime bırakabilirsin dediler. Baktırmakta fayda var aslında birdaha ki kontrolünde baktırtabilirsin

ben kontrolden çıktım. gayet iyi herşey yolunda.

2li test için bana doktorumun dediği şu oldu. benimki 2015de dondurulan embriyo transferi.özellikte tüp bebekte bu testlerin yanılma olasılığı çok fazla oluyor. eğer burun kemiğinde vs bir olumsuzluk görürsek isterim dedi. yani şu an yaptırmayacak gibi duruyoruz

Tiksinme ve bulantı var ama o islemi gerceklestirmedim henüz
Şarj leblebi midemi iyi bastırdı sürekli elinin altında olacak ama
Bende dun du içince çıkardım valla bir sey de yoktu midemde ama işte su bulandırdı.. Baska da kusmadım hiç inşaallah bi an evvel su bas ağrıları da geçer.. İstediğimi yiyebiliyorum tiksinme filan olmadı ama bas ağrım ve hafif böle midemde çalkantı hissediyorum o kdr inşaallah zamanla bu da geçecek ama bir an evvel geçse ne güzel olur. Dısarı fialn çıksam gezsem ne güzel olur. O zaman hiç bir seyim olmuyor ama iste maalesef ki durumlar vahim çıkamıyoruz

Valla daha bebegi hiç görmeye gitmedim
Beklenen doğum tarihimiz ayni gün ve ben de hiç gitmedim. Ama artık yarın için randevu aldım şan rom kalp atışında duyulur. Peripella nin tarihi de.bizimle aynıydı o kalp atışını duymuş

Beklenen doğum tarihimiz ayni gün ve ben de hiç gitmedim. Ama artık yarın için randevu aldım şan rom kalp atışında duyulur. Peripella nin tarihi de.bizimle aynıydı o kalp atışını duymuş
Bende pazartesiye aldım randevuyu İnş hayırlı haberler alırız. Cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…