Bendede yok çok hafif sabahları var sen dert etme benim ilk gebeligimde de böyleydi mesela hiç kusmambende bulanti hic yok
bana agizdan al dedi cogu vajinadan almis 2turlumu kullanılıyorBende 4 gündür gece kullanıyordum mantar yaptı çok rahatsız oldum şimdi ağızdan aldım inşallah bir sıkıntı yasamam
bende bulanti hic yokDogru canim bulantı bebeğin geliştiğinin işareti
eee benim bulantılar kesildi bebek gelişmiyor mu yaniDogru canim bulantı bebeğin geliştiğinin işareti
bebde ilk ya merak ettim herkeste varmi diye birde bendaha 5haftaligim belki ileriki zamnalarda olurbende bulanti hic yok
[/QUOTE herkeste olacak diye bisey yok olanlar için söyledim ben.gidisata goresine cevap verdim.herkes aynı olacak diye birşey yok tabi ama bulantısi olanlar şikayet etmesin şükür etsin
Özel doktora bir kez muayne olunca sağlık ocağınin sistemine düsüyor gebelik ilk ay için erken zaten şuan yapılacak şey kilonuzu bi yere not edin 4 yada 5 aylıkken çağırıyorlar tetanoz için son ayda tansiyon ölçüp kalp dinliyorlar zatenBu durumda sağlık ocağına gitmek ne kadar mantıklı bilemiyorum
6 haftadan sonra bulantı başlar yabi kalp atışından sonrabebde ilk ya merak ettim herkeste varmi diye birde bendaha 5haftaligim belki ileriki zamnalarda olur
Merak etme asıl bulantı 9haftadan sonra geliyor zirve yapacak merak etme. Herkeste aynı belirti olacak diye birşey yok keşke bulantım olmasa benimde . Ağrın yoksa sorun yokValla canım sen de haklısın. Özellikle biz ilk gebeliğini yaşayanlar olarak buluttan nem kapıyoruz. Şimdi mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunu, geliştiğini gösterir diye yazıldı akşamdan beri ona taktım kafayı benim midem bulanmıyor diye.
Burda hepimiz hamile ve bebeklerimiz için endişeliyiz sen bana yüz kere de herkesinki aynı olmaz desen ben o olumsuz fikri yine kafama takarım.
Burası bana yaramadı zaten pimpirikliyim
birde 5haftaliigm belki ilerlerdikce olur ki ben hic olsun istemiyorum burdakiler iyi birşey diyorBendede yok çok hafif sabahları var sen dert etme benim ilk gebeligimde de böyleydi mesela hiç kusmam
Genelde 8 inci haftadan sonra başlar. Bende senin gibiydim bak artık yavaş yavaş bulanmaya başladı özellikle sabahlarıbirde 5haftaliigm belki ilerlerdikce olur ki ben hic olsun istemiyorum burdakiler iyi birşey diyor
Canım benim ben ilk gebeliğimdede midem bulanmıyor du sonradan çok hafif başladı ve durdu herkesin midesi bulanacak diye bir şey yokkiValla canım sen de haklısın. Özellikle biz ilk gebeliğini yaşayanlar olarak buluttan nem kapıyoruz. Şimdi mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunu, geliştiğini gösterir diye yazıldı akşamdan beri ona taktım kafayı benim midem bulanmıyor diye.
Burda hepimiz hamile ve bebeklerimiz için endişeliyiz sen bana yüz kere de herkesinki aynı olmaz desen ben o olumsuz fikri yine kafama takarım.
Burası bana yaramadı zaten pimpirikliyim
Yok be kuzum takılma sen öle şeylere benim en yakın arkadaşım hiç bulantısı halsizliği ağrısı olmadan geçirdi hamileliğini o kadar rahattıki göbeği olmasa anlamazdın hamile olduğunu
Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bulantı olmayabiliyor. Siz şanslılardansınız bence. Annemin anlattığına göre abime hamileyken hiç bulantısı olmamış, midesi çok rahatmış. Ama bana hamileyken çok bulantısı olmuş, çok zorlanmış bende.ayrıca internette de bir çok hastane sayfasında veya doktor röportajında yazıyor bazı annelerin hiç midesi bulanmaz, onlar şanslı gruptandır diye. Hiç canınızı sıkmayın ☺ İnşallah benim de bulanmazama midem kaynamaya başlıyor az az
Hadi inşallah şu zor günler bi geçseHayir bunlar hurafe 2 oglum var bir kez dahi midem bulanmadi cok saglikli dogdular hcg hormonu midesi hassas olanlari etkiler yukseldikce bulanti yapar 16. Haftadan sonra hcg dusmeye baslar bulantilarda biter sakin olun her hamilelik kendine hastir
Canım sen bulantı iyi bir şey bebeğin geliştiğini gösterir dedin ya böyle düşünmem çok normal. Zaten tedavi ile gebe kaldım yeteri kadar paniğim ister istemez her şeyi takıyorumBünyeler farklı olabilir canım ben kendimde deneyim ettiğim biseyi söyledim bulantiniz varsa şikayet etmeyin şükür edin demek istedim
Dogru canim bulantı bebeğin geliştiğinin işaretiMerhaba güzel anneler ben de mide bulantısı oluyor . Ama her olduğunda bebişin orada ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve rahatlıyorum
Canım benim ben ilk gebeliğimdede midem bulanmıyor du sonradan çok hafif başladı ve durdu herkesin midesi bulanacak diye bir şey yokki
Doktora gidemiyoruz gittiğimde kafamdaki her şeyi soramadan çıkıyoruz acele ediyorlar şu korona yüzünden. Aile hekimliklerine gitmeyin diyorlar e gitmemiz de lazımHalbuki midesi bulamayanlar o kadar rahat bir gebelik geçiriyor ki bu herkese nasip olmaz grupta kızlar can çekişiyor resmen mideden bence çok şanslıyız
ikisinde de olmadı demek çok sevindimoozzee .!.:Ay ama böyle şeyler söyleyip özellikle ilk gebeliğini yaşayan annelerimizi hem üzüyorsunuz hem de endişeye sevk ettiriyorsunuz. Ne kadar yanlış bi bilgi! Nereden çıkmış, kim söylemiş bunu? Siz nereden öğrendiniz?
1 oğlum var 15 aylık şu an ve ben gene 7+3 hamileyim. Bu iki hamileliğimde ASLA mide bulantısı-kusma-koku hassasiyeti yaşamadım.
Emin olmadığımız ya da kendi deneyimlediğimiz şeyleri genel geçer doğru kabul ederek insanları yanlış yönlendirmemek lazım.
Sevgiler..
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.Seni o kadar iyi anlıyorum ki oğluma hamileliğimde midem bulanmıyor diye doktora gitmişliğim var ama çok şükür suan 3 bucuk yasında oğlum hamileliğim boyunca hiç bulantı yasamadım. Kalbini ferah tut bu dönemde gececek ve bebişinin kıpırtılarını hissettikçe iyiki diyeceksin inşallahCanım sen bulantı iyi bir şey bebeğin geliştiğini gösterir dedin ya böyle düşünmem çok normal. Zaten tedavi ile gebe kaldım yeteri kadar paniğim ister istemez her şeyi takıyorum
Hayır, tabiki olmadı. Aynı insanın 2 hamileliği bile birbirine benzemiyorken, farklı annelerin hamileliği nasıl birbirine benzesin ki?ikisinde de olmadı demek çok sevindim
Allah razı olsun gerçekten dün doktora mesaj yazacaktım o kadar kafaya taktım saat geç olmuştu farkedince vazgeçtim.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.Seni o kadar iyi anlıyorum ki oğluma hamileliğimde midem bulanmıyor diye doktora gitmişliğim var ama çok şükür suan 3 bucuk yasında oğlum hamileliğim boyunca hiç bulantı yasamadım. Kalbini ferah tut bu dönemde gececek ve bebişinin kıpırtılarını hissettikçe iyiki diyeceksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?