- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
- 34
zarar mı veriyor bebeğe acaba hiç bilmiyorum bendeEvet canım neden önermiyorlar acaba .
Dogru canim bulantı bebeğin geliştiğinin işaretiMerhaba güzel anneler ben de mide bulantısı oluyor . Ama her olduğunda bebişin orada ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve rahatlıyorum
Bende 4 gündür gece kullanıyordum mantar yaptı çok rahatsız oldum şimdi ağızdan aldım inşallah bir sıkıntı yasamamben hep agzidan aldim burda hreks gece kullanmış bende gece kullancm
Hayırlı ugurlu olur inşallah benimde son adet tarihim 20 Şubat bende çarşamba gidip öğrenicem. Dr tahlil istedimi sizden genel rutin olan.Kızlar merhabaaz önce bebeğimi gördüm, kalp atışlarını duydum çok mutluyum
@Peripella beni de listeye ekler misin? Son adet tarihim 20 şubatkilom 64 6+1 iz biz de
Valla canım sen de haklısın. Özellikle biz ilk gebeliğini yaşayanlar olarak buluttan nem kapıyoruz. Şimdi mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunu, geliştiğini gösterir diye yazıldı akşamdan beri ona taktım kafayı benim midem bulanmıyor diye.Keşke benim de bulantım olmasa yaa, gerçekten. Kaç gündür bulantı ile sürdürüyordum akşam yemeğinden sonra midemde ne varsa çıkardım. Başımı eğsem yediğim ağzıma geliyor, bu günler çabuk geçer umarım. Peynir galeta denedim fayda etmedi. Yeşil elma da öyle.Doktorada gitmek de zor artık yasak geldi, 6 yaşında bir çocugum daha var. Rabbim yardım etsin
Merhaba kızlar. Sat 25 şubat. Hamileyim. Ama korkumdan sağlık ocağına dahi gitmedim. Decavit içiyorum hergün. Bel ağrım fazlaca mevcut. Benim gibi gitmeyen var mı doktora koronavirüs ten dolayı?
Decavitte fazlaca folik asit var demişti doktorum. O yüzden sadece decavit içiyorum.Aynen bende nasip olursa 8 hafta olunca gideyim diyorum o zamana kadar da inşlh bebeğim tutunur ve benimle kalırsa tabi. Ve inşlh koronavirüs olayıda biraz hafiflerfolik Asit de alın 10 haftaya kadar kullanılıyor.. hastane olarak özel ve yakın bir hastaneye gidip 8 haftalık falan olunca kalp atışınıgörmeye gidin.. tedbirlerinizi alın maske takın bir yere dokunmayın ve dezenfekte edin
Valla canım sen de haklısın. Özellikle biz ilk gebeliğini yaşayanlar olarak buluttan nem kapıyoruz. Şimdi mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunu, geliştiğini gösterir diye yazıldı akşamdan beri ona taktım kafayı benim midem bulanmıyor diye.
Burda hepimiz hamile ve bebeklerimiz için endişeliyiz sen bana yüz kere de herkesinki aynı olmaz desen ben o olumsuz fikri yine kafama takarım.
Burası bana yaramadı zaten pimpirikliyim
Çok sağ olasın canım inşallah her şey yolundadırBunyeye gore degisiyo canim o kafani bosa takma eger miden bulanmiyosa sanslidindir
Yok be kuzum takılma sen öle şeylere benim en yakın arkadaşım hiç bulantısı halsizliği ağrısı olmadan geçirdi hamileliğini o kadar rahattıki göbeği olmasa anlamazdın hamile olduğunuÇok sağ olasın canım inşallah her şey yolundadır
Kesinlikle hatta gidip kab tahlili tansiyon ve başka testler yapılmalı ayrıetten vitamin ilacı da veriyorlarKızlar sağlık ocagına hamile oldugumuzu bildirmelimiyiz
bende bulanti hic yokDogru canim bulantı bebeğin geliştiğinin işareti
Çok teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsunHayırlı ugurlu olur inşallah benimde son adet tarihim 20 Şubat bende çarşamba gidip öğrenicem. Dr tahlil istedimi sizden genel rutin olan.
Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bulantı olmayabiliyor. Siz şanslılardansınız bence. Annemin anlattığına göre abime hamileyken hiç bulantısı olmamış, midesi çok rahatmış. Ama bana hamileyken çok bulantısı olmuş, çok zorlanmış bende.ayrıca internette de bir çok hastane sayfasında veya doktor röportajında yazıyor bazı annelerin hiç midesi bulanmaz, onlar şanslı gruptandır diye. Hiç canınızı sıkmayınValla canım sen de haklısın. Özellikle biz ilk gebeliğini yaşayanlar olarak buluttan nem kapıyoruz. Şimdi mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunu, geliştiğini gösterir diye yazıldı akşamdan beri ona taktım kafayı benim midem bulanmıyor diye.
Burda hepimiz hamile ve bebeklerimiz için endişeliyiz sen bana yüz kere de herkesinki aynı olmaz desen ben o olumsuz fikri yine kafama takarım.
Burası bana yaramadı zaten pimpirikliyim
eee benim bulantılar kesildi bebek gelişmiyor mu yaniDogru canim bulantı bebeğin geliştiğinin işareti
Dr Sema etız Saymarhan benım doktorum . Ben Avrupa yakasında oturuyorum sadece onun ıcın karşıya gıdıyorum canımArkadaşlar merhaba
İstanbul Anadolu yakasında Tuzla’da yaşıyorum. Burada yada civarda doktor önerebilecek olan var mı acaba ? Henüz gidip kan tahlillerimi bile yaptıramadım şu virüsten dolayı 7. Hafta içindeyim daha çok geç kalmak istemiyorum. Lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?