2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba güzel anneler ben de mide bulantısı oluyor . Ama her olduğunda bebişin orada ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum ve rahatlıyorum
Dogru canim bulantı bebeğin geliştiğinin işareti
[/QUOTE]
bende bulanti hic yok

Kızlar merhaba az önce bebeğimi gördüm, kalp atışlarını duydum çok mutluyum

@Peripella beni de listeye ekler misin? Son adet tarihim 20 şubat kilom 64 6+1 iz biz de
Hayırlı ugurlu olur inşallah benimde son adet tarihim 20 Şubat bende çarşamba gidip öğrenicem. Dr tahlil istedimi sizden genel rutin olan.

Keşke benim de bulantım olmasa yaa, gerçekten. Kaç gündür bulantı ile sürdürüyordum akşam yemeğinden sonra midemde ne varsa çıkardım. Başımı eğsem yediğim ağzıma geliyor, bu günler çabuk geçer umarım. Peynir galeta denedim fayda etmedi. Yeşil elma da öyle. Doktorada gitmek de zor artık yasak geldi, 6 yaşında bir çocugum daha var. Rabbim yardım etsin

Valla canım sen de haklısın. Özellikle biz ilk gebeliğini yaşayanlar olarak buluttan nem kapıyoruz. Şimdi mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunu, geliştiğini gösterir diye yazıldı akşamdan beri ona taktım kafayı benim midem bulanmıyor diye.
Burda hepimiz hamile ve bebeklerimiz için endişeliyiz sen bana yüz kere de herkesinki aynı olmaz desen ben o olumsuz fikri yine kafama takarım.
Burası bana yaramadı zaten pimpirikliyim

Merhaba kızlar. Sat 25 şubat. Hamileyim. Ama korkumdan sağlık ocağına dahi gitmedim. Decavit içiyorum hergün. Bel ağrım fazlaca mevcut. Benim gibi gitmeyen var mı doktora koronavirüs ten dolayı?

Merhaba kızlar. Sat 25 şubat. Hamileyim. Ama korkumdan sağlık ocağına dahi gitmedim. Decavit içiyorum hergün. Bel ağrım fazlaca mevcut. Benim gibi gitmeyen var mı doktora koronavirüs ten dolayı?

folik Asit de alın 10 haftaya kadar kullanılıyor.. hastane olarak özel ve yakın bir hastaneye gidip 8 haftalık falan olunca kalp atışınıgörmeye gidin.. tedbirlerinizi alın maske takın bir yere dokunmayın ve dezenfekte edin

Decavitte fazlaca folik asit var demişti doktorum. O yüzden sadece decavit içiyorum.Aynen bende nasip olursa 8 hafta olunca gideyim diyorum o zamana kadar da inşlh bebeğim tutunur ve benimle kalırsa tabi. Ve inşlh koronavirüs olayıda biraz hafifler

Bunyeye gore degisiyo canim o kafani bosa takma eger miden bulanmiyosa sanslidindir

Arkadaşlar merhaba
İstanbul Anadolu yakasında Tuzla’da yaşıyorum. Burada yada civarda doktor önerebilecek olan var mı acaba ? Henüz gidip kan tahlillerimi bile yaptıramadım şu virüsten dolayı 7. Hafta içindeyim daha çok geç kalmak istemiyorum. Lütfen yardım

Kızlar sağlık ocagına hamile oldugumuzu bildirmelimiyiz
Kesinlikle hatta gidip kab tahlili tansiyon ve başka testler yapılmalı ayrıetten vitamin ilacı da veriyorlar

Hayırlı ugurlu olur inşallah benimde son adet tarihim 20 Şubat bende çarşamba gidip öğrenicem. Dr tahlil istedimi sizden genel rutin olan.
Çok teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun doktor benden tahlil istemedi henüz. Ama vitamin vermişti. Üç hafta sonra çağırdı belki o zAman yapar. Benim doktorum özelde olmasına rağmen çok hastane ile haşır neşir olmamı istemiyor. İkinci beta hcg bile istememişti benden. Benim önceden kimyasal olduğu için progesteron verdi, kan sulandırıcı iğne vermişti, şimdi de iğne verdi. Bunların haricinde bir de proluton iğnesi verdi haftada bir 5 defa. Başka hastaneye de gideyim tahlil için diye düşündüm ama dönem kötü, her yer virüs gidemiyorum size tahlil verirse söyler misiniz bana da? Ne tahlili istediğini?

Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bulantı olmayabiliyor. Siz şanslılardansınız bence. Annemin anlattığına göre abime hamileyken hiç bulantısı olmamış, midesi çok rahatmış. Ama bana hamileyken çok bulantısı olmuş, çok zorlanmış bende.ayrıca internette de bir çok hastane sayfasında veya doktor röportajında yazıyor bazı annelerin hiç midesi bulanmaz, onlar şanslı gruptandır diye. Hiç canınızı sıkmayın İnşallah benim de bulanmaz ama midem kaynamaya başlıyor az az

Dogru canim bulantı bebeğin geliştiğinin işareti
eee benim bulantılar kesildi bebek gelişmiyor mu yani
[/QUOTE]
Hayir bunlar hurafe 2 oglum var bir kez dahi midem bulanmadi cok saglikli dogdular hcg hormonu midesi hassas olanlari etkiler yukseldikce bulanti yapar 16. Haftadan sonra hcg dusmeye baslar bulantilarda biter sakin olun her hamilelik kendine hastir

Dr Sema etız Saymarhan benım doktorum . Ben Avrupa yakasında oturuyorum sadece onun ıcın karşıya gıdıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…