Uykusu olunca mızıklansa da emiyor benim kız da. Öbür türlü sürekli bir sıkıntısı var sanki. Damaklarını kaşıyayım ben de .Müziği de deneyeceğim. Çok teşekkürler
Aynen benim kızımda öyle her şeyi yalamaya çalışıyor ağzına götürüyor
Benim öyle değildi son zamanlarda başladı çok uykusu gelmişse uyutmadıysak dedğin gibi aşırı ağlıyor bence esneme gözlerini elleme gibi uyku belirtileri başlayınca uyutmaya çalışmak lazım geç kalınca böyle çıldırıyorlar
Canim uyanıklık süresine dikkat et. 2 saatten fazla uyanık kalmasın..yorulunca da çok zor uyuyorlar.. gazı var mi hala.. 2saatte bir uyumuyorsa memede bari uyusun dinlensin azicik.. insallah 4 aylik uyku gerilemesine erken girmemiştir veya büyüme atagi da olabilir.. maasallah başımızdaki dert bor degil bin cok sukur diyeyim en güzel dertler bunlar ..
Saat tutuyorm ya esner esnemez yatırmaya baslıyorm yok kıyamet hamak var onda sallaya sallaya bayıltıyorm resmen. Nasıl uyuyacagını bilemiyor bazen okdr deliriyorki battaniyede sallıyoruz annemle anca mayışıyor
Duruyor acıkınca anlıyorum baktim 3 saat civari o da..arada emzirmeye kalktığımda almıyor bende 3 saatte alıyorumdirek emziriyorum emiyor iteklemiyor hiç.her saat basi Dr um hiç önermedi cnm hiç vermedim.sarilik olduğunda bile 2 2bucuk saatte verdim.ve 3 saatte emzirdigimde cok guzel emiyor bırakıyor...gündüz uykusu bizde de yok ama 10 a kadar uyuyoruz.12 de 14 de 17 de yarim saat uyuyor.rutin böyle bizde
Canim orda ürün geliyor deniyorsun bi sıkıntı varsa iade hakkın var. Sen üründe sıkıntı yoksa onaylayınca karşı tarafa parası yatıyor. 100 lira civarında orda arzum bebbe ler
Dayak yemiş gibiyim kızlar. Gece boyu yarım saatte bir uyandık. Bir buçuk aydır şöyle bir uyku çekemiyoruz artık. Bu ladar sık uyanmaya başlaması çok zorluyor. Sabah 6da uyandık üstelik şu an bakınıp uyumak istemiyor hiç. Ne yapacağımı şaşırdım.
Bende aynı durumdayım malesef zaten sabaha karşı hep uyanıyordum ıkınmalar yüzünden şimdi 3-4 gündür sık sık kalkmaya başladı gece umarım atak bitince düzelir ya
Saat tutuyorm ya esner esnemez yatırmaya baslıyorm yok kıyamet hamak var onda sallaya sallaya bayıltıyorm resmen. Nasıl uyuyacagını bilemiyor bazen okdr deliriyorki battaniyede sallıyoruz annemle anca mayışıyor
Canim orda ürün geliyor deniyorsun bi sıkıntı varsa iade hakkın var. Sen üründe sıkıntı yoksa onaylayınca karşı tarafa parası yatıyor. 100 lira civarında orda arzum bebbe ler
Canim ben ilk kızımda almamıştım ama bu minnosa aldım. Baya rahat bisi yoğurt makinesi. Küçük kavanozlara 6 tanemis gibi oluyor. Inş ek gıdaya geçince güzelce kullanırız.
bizim de bugn kontrolümüz vardı 4.5ayı geçtik 5e az kaldı rota 2.dozumuzu olduk. kalbimizde üfürüm vardı. çok şükür kapanmış delikler.
bir sonraki kontrolde ek gıdayı konuşucaz. kan ilacı olarak da deca tabs fer verdi.
Ya kızlar benim en son ocakta kanamam oldu.Ozamana kadar ara ara kanamalarim olmustu dogum sonrasi uzun surdu kanama.Ama en son ocakta oldu sonra hic yok.Hayir 2 kere yarim yamalak sacma sapan birsey yaptik eşimle.Benim canım cok acıyor adamı yanıma yaklastirmiyorum.gitmeyen bir gobegim var adet olsam gider belki diyorum.Normalmi bu durum.Kasımda dogum yapıp adet olmayan varmı.emzirmeylemi ilgili acaba
Duruyor acıkınca anlıyorum baktim 3 saat civari o da..arada emzirmeye kalktığımda almıyor bende 3 saatte alıyorumdirek emziriyorum emiyor iteklemiyor hiç.her saat basi Dr um hiç önermedi cnm hiç vermedim.sarilik olduğunda bile 2 2bucuk saatte verdim.ve 3 saatte emzirdigimde cok guzel emiyor bırakıyor...gündüz uykusu bizde de yok ama 10 a kadar uyuyoruz.12 de 14 de 17 de yarim saat uyuyor.rutin böyle bizde
Ya kızlar benim en son ocakta kanamam oldu.Ozamana kadar ara ara kanamalarim olmustu dogum sonrasi uzun surdu kanama.Ama en son ocakta oldu sonra hic yok.Hayir 2 kere yarim yamalak sacma sapan birsey yaptik eşimle.Benim canım cok acıyor adamı yanıma yaklastirmiyorum.gitmeyen bir gobegim var adet olsam gider belki diyorum.Normalmi bu durum.Kasımda dogum yapıp adet olmayan varmı.emzirmeylemi ilgili acaba
Aynı dert bende de var Kasım da doğum yaptım 38. Günde kanama bitti ara ara tekrar kanama başlıyor tam regl oldum diyorum 1 gün dürüyor randevu aldım ben Dr a gidicem