Uykusu olunca mızıklansa da emiyor benim kız da. Öbür türlü sürekli bir sıkıntısı var sanki. Damaklarını kaşıyayım ben de .Müziği de deneyeceğim. Çok teşekkürlerUyumadan once cok mizikliyordu memede istemiyordu halsiz kalip siziyordu dogru duzgun emmeden . uyuduktan sonra yarimsaat yada 1 saat sonra mizikliyordu hemen memeye aliyordum uyanmadan uyku sersemi emzirdim hep.sabirli olungeciyor yapacak birsey yok.birde cok agzininsuyu akiyor ozamanda ellerimi guzelce yikayip kasittim rahatliyordu.
Aynen benim kızımda öyle her şeyi yalamaya çalışıyor ağzına götürüyor
Benim öyle değildi son zamanlarda başladı çok uykusu gelmişse uyutmadıysak dedğin gibi aşırı ağlıyor bence esneme gözlerini elleme gibi uyku belirtileri başlayınca uyutmaya çalışmak lazım geç kalınca böyle çıldırıyorlar
Saat tutuyorm ya esner esnemez yatırmaya baslıyorm yok kıyamet hamak var onda sallaya sallaya bayıltıyorm resmen. Nasıl uyuyacagını bilemiyor bazen okdr deliriyorki battaniyede sallıyoruz annemle anca mayışıyorCanim uyanıklık süresine dikkat et. 2 saatten fazla uyanık kalmasın..yorulunca da çok zor uyuyorlar.. gazı var mi hala.. 2saatte bir uyumuyorsa memede bari uyusun dinlensin azicik.. insallah 4 aylik uyku gerilemesine erken girmemiştir veya büyüme atagi da olabilir.. maasallah başımızdaki dert bor degil bincok sukur diyeyim en güzel dertler bunlar ..
Aa canim sen gece etmesinden bahsetmişsin ben yanlış anlamışım, kusura bakma, benim kızımda 2 3 saatte bi uyanıyor gece.Duruyor acıkınca anlıyorum baktim 3 saat civari o da..arada emzirmeye kalktığımda almıyor bende 3 saatte alıyorumdirek emziriyorum emiyor iteklemiyor hiç.her saat basi Dr um hiç önermedi cnm hiç vermedim.sarilik olduğunda bile 2 2bucuk saatte verdim.ve 3 saatte emzirdigimde cok guzel emiyor bırakıyor...gündüz uykusu bizde de yok ama 10 a kadar uyuyoruz.12 de 14 de 17 de yarim saat uyuyor.rutin böyle bizde
Canim orda ürün geliyor deniyorsun bi sıkıntı varsa iade hakkın var. Sen üründe sıkıntı yoksa onaylayınca karşı tarafa parası yatıyor. 100 lira civarında orda arzum bebbe lerBakayım ama aklıma şu takıldı 2. El ya ya bozuk çıkarsa
Çok ağrısı olursa ver canim bi çay kaşığı kadar. Dişten olduğuna emin misin?Kızlar bebeğim dişlerin den huysuz bazen dij jeli yetersiz geliyo bazen sizce calpol verebilirmiyim agrısı oldugunda
Evet sürekli eli agzında herşeyi ısırmaya çalışıyor yatamıyor salyalısıda çokÇok ağrısı olursa ver canim bi çay kaşığı kadar. Dişten olduğuna emin misin?
Bende aynı durumdayım malesef zaten sabaha karşı hep uyanıyordum ıkınmalar yüzünden şimdi 3-4 gündür sık sık kalkmaya başladı gece umarım atak bitince düzelir yaDayak yemiş gibiyim kızlar. Gece boyu yarım saatte bir uyandık. Bir buçuk aydır şöyle bir uyku çekemiyoruz artık. Bu ladar sık uyanmaya başlaması çok zorluyor. Sabah 6da uyandık üstelik şu an bakınıp uyumak istemiyor hiç. Ne yapacağımı şaşırdım.
Uyku bizim de en büyük problemimiz .. insaallah 4 ay uyku gelmesinden sonra her sey cok guzel olur vız bile şaşırırızSaat tutuyorm ya esner esnemez yatırmaya baslıyorm yok kıyamet hamak var onda sallaya sallaya bayıltıyorm resmen. Nasıl uyuyacagını bilemiyor bazen okdr deliriyorki battaniyede sallıyoruz annemle anca mayışıyor
Bizim doktorumuz jeli önermedi ama huysuzlandiginda calpol verebilirsiniz dedi..Kızlar bebeğim dişlerin den huysuz bazen dij jeli yetersiz geliyo bazen sizce calpol verebilirmiyim agrısı oldugunda
Ben kullanıyorum canım bilmiyorumBizim doktorumuz jeli önermedi ama huysuzlandiginda calpol verebilirsiniz dedi..
İyiymiş canım bakayım ben oraya sağolCanim orda ürün geliyor deniyorsun bi sıkıntı varsa iade hakkın var. Sen üründe sıkıntı yoksa onaylayınca karşı tarafa parası yatıyor. 100 lira civarında orda arzum bebbe ler
Merhabalar bende almayı düşünüyorum hangi markayı aldınız acabaCanim ben ilk kızımda almamıştım ama bu minnosa aldım. Baya rahat bisi yoğurt makinesi. Küçük kavanozlara 6 tanemis gibi oluyor. Inş ek gıdaya geçince güzelce kullanırız.
Arzum bebbe canim ,ben memnunum 4 5 ay oldu alalı.Merhabalar bende almayı düşünüyorum hangi markayı aldınız acaba
Aksam son uykusuna kaçta yatiyor canimDuruyor acıkınca anlıyorum baktim 3 saat civari o da..arada emzirmeye kalktığımda almıyor bende 3 saatte alıyorumdirek emziriyorum emiyor iteklemiyor hiç.her saat basi Dr um hiç önermedi cnm hiç vermedim.sarilik olduğunda bile 2 2bucuk saatte verdim.ve 3 saatte emzirdigimde cok guzel emiyor bırakıyor...gündüz uykusu bizde de yok ama 10 a kadar uyuyoruz.12 de 14 de 17 de yarim saat uyuyor.rutin böyle bizde
Aynı dert bende de var Kasım da doğum yaptım 38. Günde kanama bitti ara ara tekrar kanama başlıyor tam regl oldum diyorum 1 gün dürüyor randevu aldım ben Dr a gidicemYa kızlar benim en son ocakta kanamam oldu.Ozamana kadar ara ara kanamalarim olmustu dogum sonrasi uzun surdu kanama.Ama en son ocakta oldu sonra hic yok.Hayir 2 kere yarim yamalak sacma sapan birsey yaptik eşimle.Benim canım cok acıyor adamı yanıma yaklastirmiyorum.gitmeyen bir gobegim var adet olsam gider belki diyorum.Normalmi bu durum.Kasımda dogum yapıp adet olmayan varmı.emzirmeylemi ilgili acaba
Ben de olmadık.henüz canim. Ilk doğumumda 1 yıl olmamıştım. O yüzden şimdilik.tedirgin olmuyorum..Ya kızlar benim en son ocakta kanamam oldu.Ozamana kadar ara ara kanamalarim olmustu dogum sonrasi uzun surdu kanama.Ama en son ocakta oldu sonra hic yok.Hayir 2 kere yarim yamalak sacma sapan birsey yaptik eşimle.Benim canım cok acıyor adamı yanıma yaklastirmiyorum.gitmeyen bir gobegim var adet olsam gider belki diyorum.Normalmi bu durum.Kasımda dogum yapıp adet olmayan varmı.emzirmeylemi ilgili acaba
Bende adet olmadım doğum sonrasıda çok sz oldu ara ara kanamalar sonra bittiYa kızlar benim en son ocakta kanamam oldu.Ozamana kadar ara ara kanamalarim olmustu dogum sonrasi uzun surdu kanama.Ama en son ocakta oldu sonra hic yok.Hayir 2 kere yarim yamalak sacma sapan birsey yaptik eşimle.Benim canım cok acıyor adamı yanıma yaklastirmiyorum.gitmeyen bir gobegim var adet olsam gider belki diyorum.Normalmi bu durum.Kasımda dogum yapıp adet olmayan varmı.emzirmeylemi ilgili acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?