2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Uykusu olunca mızıklansa da emiyor benim kız da. Öbür türlü sürekli bir sıkıntısı var sanki. Damaklarını kaşıyayım ben de .Müziği de deneyeceğim. Çok teşekkürler

Saat tutuyorm ya esner esnemez yatırmaya baslıyorm yok kıyamet hamak var onda sallaya sallaya bayıltıyorm resmen. Nasıl uyuyacagını bilemiyor bazen okdr deliriyorki battaniyede sallıyoruz annemle anca mayışıyor

Kızlar bebeğim dişlerin den huysuz bazen dij jeli yetersiz geliyo bazen sizce calpol verebilirmiyim agrısı oldugunda

Aa canim sen gece etmesinden bahsetmişsin ben yanlış anlamışım, kusura bakma, benim kızımda 2 3 saatte bi uyanıyor gece.

Bakayım ama aklıma şu takıldı 2. El ya ya bozuk çıkarsa
Canim orda ürün geliyor deniyorsun bi sıkıntı varsa iade hakkın var. Sen üründe sıkıntı yoksa onaylayınca karşı tarafa parası yatıyor. 100 lira civarında orda arzum bebbe ler

Kızlar bebeğim dişlerin den huysuz bazen dij jeli yetersiz geliyo bazen sizce calpol verebilirmiyim agrısı oldugunda
Çok ağrısı olursa ver canim bi çay kaşığı kadar. Dişten olduğuna emin misin?

Çok ağrısı olursa ver canim bi çay kaşığı kadar. Dişten olduğuna emin misin?
Evet sürekli eli agzında herşeyi ısırmaya çalışıyor yatamıyor salyalısıda çok

Bende aynı durumdayım malesef zaten sabaha karşı hep uyanıyordum ıkınmalar yüzünden şimdi 3-4 gündür sık sık kalkmaya başladı gece umarım atak bitince düzelir ya

Saat tutuyorm ya esner esnemez yatırmaya baslıyorm yok kıyamet hamak var onda sallaya sallaya bayıltıyorm resmen. Nasıl uyuyacagını bilemiyor bazen okdr deliriyorki battaniyede sallıyoruz annemle anca mayışıyor
Uyku bizim de en büyük problemimiz .. insaallah 4 ay uyku gelmesinden sonra her sey cok guzel olur vız bile şaşırırız

Canim orda ürün geliyor deniyorsun bi sıkıntı varsa iade hakkın var. Sen üründe sıkıntı yoksa onaylayınca karşı tarafa parası yatıyor. 100 lira civarında orda arzum bebbe ler
İyiymiş canım bakayım ben oraya sağol

Canim ben ilk kızımda almamıştım ama bu minnosa aldım. Baya rahat bisi yoğurt makinesi. Küçük kavanozlara 6 tanemis gibi oluyor. Inş ek gıdaya geçince güzelce kullanırız.
Merhabalar bende almayı düşünüyorum hangi markayı aldınız acaba

Ya kızlar benim en son ocakta kanamam oldu.Ozamana kadar ara ara kanamalarim olmustu dogum sonrasi uzun surdu kanama.Ama en son ocakta oldu sonra hic yok.Hayir 2 kere yarim yamalak sacma sapan birsey yaptik eşimle.Benim canım cok acıyor adamı yanıma yaklastirmiyorum.gitmeyen bir gobegim var adet olsam gider belki diyorum.Normalmi bu durum.Kasımda dogum yapıp adet olmayan varmı.emzirmeylemi ilgili acaba

Aksam son uykusuna kaçta yatiyor canim

Aynı dert bende de var Kasım da doğum yaptım 38. Günde kanama bitti ara ara tekrar kanama başlıyor tam regl oldum diyorum 1 gün dürüyor randevu aldım ben Dr a gidicem

Ben de olmadık.henüz canim. Ilk doğumumda 1 yıl olmamıştım. O yüzden şimdilik.tedirgin olmuyorum..

Bende adet olmadım doğum sonrasıda çok sz oldu ara ara kanamalar sonra bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…