Tam da bunu yazıyordum ben doğum dan 3 ay sonra adet oldum sonra bu ay adet olmam gerekirken olmadım korunuyorum birde var mı kızlar bu durum dan muzdarip korktum valla bebe k mi diyeYa kızlar benim en son ocakta kanamam oldu.Ozamana kadar ara ara kanamalarim olmustu dogum sonrasi uzun surdu kanama.Ama en son ocakta oldu sonra hic yok.Hayir 2 kere yarim yamalak sacma sapan birsey yaptik eşimle.Benim canım cok acıyor adamı yanıma yaklastirmiyorum.gitmeyen bir gobegim var adet olsam gider belki diyorum.Normalmi bu durum.Kasımda dogum yapıp adet olmayan varmı.emzirmeylemi ilgili acaba
9 la 9 buçuk arasi uyuyor cnm .8 de odaya götürüyorum banyo masaj masal okuyorum.sonra uyku tulumunu giydiriyorm.anliyor zaten gece 12 30 da uyanıyor emiyor yatiyorAksam son uykusuna kaçta yatiyor canim
Bebeğe özel mi diyorsun canım ne almak gerekiyor benim çocuklarım ben nasıl neyle yiyorsam öyle yediler plastik tabak vs kullanmadım cam yada porselen tabakta yediler ama mama sandalyem yoktu basit ve kullanışlı bir sandalye siparişi verdimKızlar ek gıda için kaşık çatal bardak tabak ne alıyorsunuz biz 4 aylık olduk yavaştan alsam mı anca gelir anca temizlerim diye düşündüm
Ben mama sandalyesi aldim.rende kaşık küçük tencere mama tabagi silikon mama önlüğü ebebekten aldim cogunluguKızlar ek gıda için kaşık çatal bardak tabak ne alıyorsunuz biz 4 aylık olduk yavaştan alsam mı anca gelir anca temizlerim diye düşündüm
Bende 6. Ayda başlıcam ama kızım 4 yaşında ve onun yemesinde çok sorun yaşıyorum malesef o dönemlerde çalışıyordum annem ve bakıcıya bıraktım telefonla yemek yemeye alıştı yeni yeni her öğün kavga dövüş bıraktırmaya çalışıyorum hazır evdeysen diye o yüzden oğlumda da aynı sorunu yaşamamak için kendi yemesini teşvik edecek birşeyler akşam kı düye düşünüyordumBebeğe özel mi diyorsun canım ne almak gerekiyor benim çocuklarım ben nasıl neyle yiyorsam öyle yediler plastik tabak vs kullanmadım cam yada porselen tabakta yediler ama mama sandalyem yoktu basit ve kullanışlı bir sandalye siparişi verdim
Ek gıdaya da çok geç başlamıştık büyük oğlum 1 yaşına kadar sadece anne sütü aldı küçük oğlum 8 ay
Bağırsak florasının gelişmesi ve hazırlanması acısından ek gıda için bir gereklilik yoksa mutlaka 180 gün beklemek gerekiyor yani 6 ay
4. Ay atak döneminde bağırsaklar çok gelişiyor değişiyor hazırlanıyor ve o yüzden florayı bozmamak gerekiyormuş
Sulu kakasinin toparlanması için bende 5 ayda başlasam diyordum ama bağırsaklar bebeklerin bağışıklık merkezi olduğu için gereklilik olmadığı sürece ilk 6 ay anne sütü o yüzden dua ediyorum sütüm yetsin diye
Mama tabağı istiyorum bende baktım ama tek gözlü istemiyorum şöyle 3 gözlü olsa göremedim sanki yada pahalımıydıBen mama sandalyesi aldim.rende kaşık küçük tencere mama tabagi silikon mama önlüğü ebebekten aldim cogunlugu
DüZensiz adet dem kastın aradaki süremin 28 gün olmaması kı yoksa 2 gün sürmesi miKızlar 1 sene adet olamamak ve düzensiz adet normal süt hormonlarından dolayı ama siz siz olun korunmanıza dikkat edin bu kadar karmaşanın ve yorgunluğun arasında bir sürpriz olmasin
Evetya hangi marka daha iyidirKızlar ek gıda için kaşık çatal bardak tabak ne alıyorsunuz biz 4 aylık olduk yavaştan alsam mı anca gelir anca temizlerim diye düşündüm
CNm benim kizim 3 aylikken 90-120cc arasi iciyordu 4.ayda 140-150ye cikti bu ayda ayni devam ediyorum90 ı hiç bir yerde okumadım sanırım bebekten bebeğe değişiyor
Menenjit dimi cnm bahsettigin bizim dr 7.ayda ve 12.ayda dedi zaten bir yere gidilmiyor erken baslanirsa daha cok doz oluyor dedi biz yaptircaz insMenikok aşisini yaptiran yada yaptiracak olan varmı.yan etkileri nasil.yaptirmayi dusunuyormusunuz.5.ayin bitiminde yada 7.ayda yapcaz dedi.istege bağlı ben yaptırmanizi tavsiye ederim dedi dr. Siz yaptirdinizmi
Masallah cnm benim 3 ay kadar ara ara oldu kanamam dr normal dedi sonrada gecti zaten demir ilaci ocean microfer bsladik kabixlik vs yapmadi hicBiz bugün 4.ay aşıklarımızı olduk bu ay 700 gr olmuş hemşire kan ilacı başlıcam ama önce doktorunuzla görüşün dedi kızımda kullanamamıştım kabız yapmıştı her çoçuğun bünyesi bir değilde tabi
Sizler ne alemdesiniz
Burada ara ara kanaması olan anneler verdı isim hatırlamıyorum acaba doktorla görüştünüz mü
1 sene olmamak gayet normal cnm emzirenlerde ben 40bitince direk adet oldum ve duzenli gidiyorYa kızlar benim en son ocakta kanamam oldu.Ozamana kadar ara ara kanamalarim olmustu dogum sonrasi uzun surdu kanama.Ama en son ocakta oldu sonra hic yok.Hayir 2 kere yarim yamalak sacma sapan birsey yaptik eşimle.Benim canım cok acıyor adamı yanıma yaklastirmiyorum.gitmeyen bir gobegim var adet olsam gider belki diyorum.Normalmi bu durum.Kasımda dogum yapıp adet olmayan varmı.emzirmeylemi ilgili acaba
Ben ilkinde 1 sene regl olmamıştım şimdi ise 4.ayda oldumYa kızlar benim en son ocakta kanamam oldu.Ozamana kadar ara ara kanamalarim olmustu dogum sonrasi uzun surdu kanama.Ama en son ocakta oldu sonra hic yok.Hayir 2 kere yarim yamalak sacma sapan birsey yaptik eşimle.Benim canım cok acıyor adamı yanıma yaklastirmiyorum.gitmeyen bir gobegim var adet olsam gider belki diyorum.Normalmi bu durum.Kasımda dogum yapıp adet olmayan varmı.emzirmeylemi ilgili acaba
Sağlık ocağının Demir ilacını kullanmayı düşünmüyorum zaten d vitaminimi kullanıyorum bi çıkıp alamadım eczaneye ocean markası hakkında iyi yorumlar okudumMasallah cnm benim 3 ay kadar ara ara oldu kanamam dr normal dedi sonrada gecti zaten demir ilaci ocean microfer bsladik kabixlik vs yapmadi hic
BEn d vit de saglik ocagini kullanmiyorum cnm wellcare kullaniyorumSağlık ocağının Demir ilacını kullanmayı düşünmüyorum zaten d vitaminimi kullanıyorum bi çıkıp alamadım eczaneye ocean markası hakkında iyi yorumlar okudum
Ishal derken kac kez cnm bende cok su gibi yapinca ishal diye gitmistim dr normal dedi 6yi gecerse ishal diyebiliriz dedi zaten sivi iciyolar dedi normalmis yani takip et bakalim sendeKizlar benim kız ishal olmus daha 4 aylıga on gün var ilac kullanabilirmiyiz ki zayen probiyotik kullanıyorduk basına helen var mı
Gece iki defa yaptı suluydu daha da yapmadı bakalımBEn d vit de saglik ocagini kullanmiyorum cnm wellcare kullaniyorum
Ishal derken kac kez cnm bende cok su gibi yapinca ishal diye gitmistim dr normal dedi 6yi gecerse ishal diyebiliriz dedi zaten sivi iciyolar dedi normalmis yani takip et bakalim sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?