Cnm ben tedi den aldim.bir de a101 yada bim mi ne getirmisti 10 TL birseydi dediğin gibi bölmeli o varMama tabağı istiyorum bende baktım ama tek gözlü istemiyorum şöyle 3 gözlü olsa göremedim sanki yada pahalımıydı
Çok teşekkürlerCNm benim kizim 3 aylikken 90-120cc arasi iciyordu 4.ayda 140-150ye cikti bu ayda ayni devam ediyorum
Menenjit dimi cnm bahsettigin bizim dr 7.ayda ve 12.ayda dedi zaten bir yere gidilmiyor erken baslanirsa daha cok doz oluyor dedi biz yaptircaz ins
ishal değildir sıvıdır. bizim de öle uzun zamandır. ishal diyebilmen için her bezi kakalı olmalı. ve sık yapmalı.Kizlar benim kız ishal olmus daha 4 aylıga on gün var ilac kullanabilirmiyiz ki zayen probiyotik kullanıyorduk basına helen var mı
çok zor Allah yardımcın olsun. uyku eğitimi aldırmayı düşünsen 6.ayında.
Allahım benm çocuğum ne zaman uyuyacak ya 3 bucuk aydır gece gündüz uyku yüzü görmüyoruz napsam uykuyu sevmiyor dalmıyor uyumuyor hic gücüm kalmadı ne gece ne gündüz dinlenebiliyorum napıcam ben
Çok güzel anlatmışsınız sağolun özellikle meyve filesini hatırlattığınız işin sağolunmutlu pazarlar
ben ek gida için oioi slikon tabak, bardak aldım fiyatı normalde uçuk ben babymall indiriminde çok uyguna aldım geçen ay. e bebekten mamajo kaşık, wee baby kaşık aldım. 5li sıvı geçirmez önlük aldım.şok markete dökülmez kase gelmişti onu aldım. alıştırma bardağı aldım bir de. kızımdan kalan birkaç birşeyim var zaten. cam rende, buharda haşlama aparatı, meyve vermek için emzik gibi süzgeç ve küçük tencere.
ikea antilop mama sandalyemiz ablamızdan kalmıştı zaten. ben ayrıca bumboo multi seat aldım oturması için. onu yanımda taşırım diye aldım.
yoğurt makinam var kızdan kalan ben mayalama özürlüyüm beceremiyorum dayanımızda yiyecek taşımak için cam kavanoz aldım e bebekten yine kendinden kaşıklı.
aklıma gelenler bunlar. gerek var mu derseni aslında evet evdeki tabaklar kullanılabilir. ama porselen falan kırılabilir. ben belirli bir süre sonra blw yapacağım için kırılabilecek şeyler bize uygun değil. bir de yemek düzeni oluşturmak ve kendisine ait şeylerin olması çocuğu motive edecektir.
pahalı şeylere gerek yok hiç. e bebekte her bütçeye uygun şeyler var. geçen ay çok da güzel indirimler oldu. ordan topladım eksikleri ben
blw hemen başlanmaz zaten. 8.aydan sonra oluyor. çorba diil de makarna gibi taneli gıdalarda yapıyorum. çorbayı kendim veriyorum kaşığı tutabilene kadar. sabahları pankek, omlet gibi şeyleri önüne koyuyordum kızımın yiyordu. kaşığı tutup ağzına götürmeyi öğrendiğinde çorbasını da yiyordu. yalnız bebek çorbaları zaten çok sulu kıvamda olmuyor. daha katı yapıyorum ben.Çok güzel anlatmışsınız sağolun özellikle meyve filesini hatırlattığınız işin sağolun
Birsey soracaktım blw yi nasıl başlatacaksınız mesajla çorbayı nasıl vereceksiniz
baska kaka yapmadı zaten ishal degilmis sulu görümce ishal sandımishal değildir sıvıdır. bizim de öle uzun zamandır. ishal diyebilmen için her bezi kakalı olmalı. ve sık yapmalı.
Probiyotik falan denediniz mi ? Kiraz çekirdeği vb denediniz mi ? Aklıma bunlar geldi. Rabbim tez zamanda sıkıntısını gidersin minnosun insİyi geceler kızlar .kızım çok kötü ağlıyor uykusundan uyanıp . Bu gaz belası bitmiyor beş aylık olacağız bir kaç güne . Hareketli de .benim enerjim hiç kalmadı . Kaka sıkıntı gaz sıkıntı her dk ikiniyor. Sürekli emiyor kusmayan çocuk kusar oldu . Su gibi içtiği süt iki dk sonra koyu kusuyor . O kadar gürültülü gaz çıkarıyor ki şaşırdım kaldım tam bitiyor artık derken
Hepsini denedik duzelmiyor yemeklere fazla fazla kimyon koyuyorum rezene içiyorum sürekliProbiyotik falan denediniz mi ? Kiraz çekirdeği vb denediniz mi ? Aklıma bunlar geldi. Rabbim tez zamanda sıkıntısını gidersin minnosun ins
Aynen canım bunu bende büyük oğlumda yaşadım telefonla yedirmek degil de bizimde sadece emiyordu çok da güzel kilo alıyordu 1 yaşına kadar bisey vermedim öyle olunca sonra da o yemedi yemek yemeye başlaması alışması 2 3 yaşını bulmuştu bende bir çocuğum daha olsun erkenden yedirecegim demistim sonra 2. De de başka sıkıntılarımız olduBende 6. Ayda başlıcam ama kızım 4 yaşında ve onun yemesinde çok sorun yaşıyorum malesef o dönemlerde çalışıyordum annem ve bakıcıya bıraktım telefonla yemek yemeye alıştı yeni yeni her öğün kavga dövüş bıraktırmaya çalışıyorum hazır evdeysen diye o yüzden oğlumda da aynı sorunu yaşamamak için kendi yemesini teşvik edecek birşeyler akşam kı düye düşünüyordum
Benek mama almıyorsa 6 ayda başlanmalı ben belki 5.5 ayda yoğurtla ni denerim daha erken başlanmamalı zaten hayatları boyunca ek gıda alacaklar bari ilk 6 ay anne sütü içsinler
Hepside canım aranın kısa olması uzun olması arada adet olmak az az uzun süre adet olmak hiç olmamak hepside hormonal süt hormonu prolaktin kadınlik hormonlarını baskılıyor yoğun olarak emzirenler genelde hiç adet görmüyor 40 tan sonra meme mama gidenlerde de böyle düzensizlikler oluyor ama yine de hamilelik ya da hastalıktan suphelendirecek bir durum varsa doktora gitmeliDüZensiz adet dem kastın aradaki süremin 28 gün olmaması kı yoksa 2 gün sürmesi mi
Diyet yapıyor musunuz süt süt ürünleri diyetiİyi geceler kızlar .kızım çok kötü ağlıyor uykusundan uyanıp . Bu gaz belası bitmiyor beş aylık olacağız bir kaç güne . Hareketli de .benim enerjim hiç kalmadı . Kaka sıkıntı gaz sıkıntı her dk ikiniyor. Sürekli emiyor kusmayan çocuk kusar oldu . Su gibi içtiği süt iki dk sonra koyu kusuyor . O kadar gürültülü gaz çıkarıyor ki şaşırdım kaldım tam bitiyor artık derken
Kimyon ve rezenenin bağırsaklara dokunduğu çocuklar çokmuş canım 5. Ayın bitmesine çok değişiklikler olacak diyorlar bebeklerde hem mental hem fiziksel olarak epey yol alacaksınız bebegin birçok yetenek kazanmış olacak Osman gönülal in kolik ve gaz sancılı bebekleri tutma pozisyonu var video da gösteriyor bebegi yüzü dışarı bakacak şekilde tutuyorsun bir koluna koyup sonra bacaklarını da karnına doğru büküyorsun bir izle videoyu you tube da tam tarif edememiş olabilirim ben kakasi gelince zorlanıyorsa öyle tutuyorum hem karnına baskı yapmış oluyorsun hemde bacaklarını dizlerinden kırarak yukarı çekince tuvalete oturma pozisyonu nda oluyor kolay yapıyorHepsini denedik duzelmiyor yemeklere fazla fazla kimyon koyuyorum rezene içiyorum sürekli
Günde kaç kakali beziniz oluyor canım bizim 4 5 oluyor ama doktorlar kilo alımı iyi olduğu için bunu ishal saymıyor sadece anne sütü alıyor hiç yapmaması da 7 8 tane yapması da normal diyorlar sadece anne sütü alıyor oluncaishal değildir sıvıdır. bizim de öle uzun zamandır. ishal diyebilmen için her bezi kakalı olmalı. ve sık yapmalı.
Gece saat 2 ye kadar derin uykuya geçemiyorduk ne yapsam bunu değiştiremedimAksam son uykusuna kaçta yatiyor canim
Ocean reçetesiz vermedi bize eczacıSağlık ocağının Demir ilacını kullanmayı düşünmüyorum zaten d vitaminimi kullanıyorum bi çıkıp alamadım eczaneye ocean markası hakkında iyi yorumlar okudum
Süt diyeti yaptım bir ara değişmedi . Probiyotik biogia kullaniyorum doktor bunu verdi.Diyet yapıyor musunuz süt süt ürünleri diyeti
Maflor +plus probiyotik süt hassasiyeti olan bebeklere daha iyi geliyor
Benim bebegimin ikinmaktan göbeği çıkmıştı o kadar ıkınıyordu ki ben ağlıyordum onun uykudaki ıkınıp sancıyla uyku arası ağlamalarına 2 ay boyunca sıkıca süt ürünü et yumurta diyeti yaptım ve probiyotik kullandım simdi azaldı ağlamıyor ağlamadan çabalanıyor gaz çıkarmak için göbek fıtığı da geçti bende diyetlerimi kademeli olarak açtım
İzlemedigim videosu kalmadı desem yeri canım . Hepsini yapıyorum bazen comeliyor kendi artık alıştı bu defa daha çok bağırarak kendini atıyor .yürürken kendime yasliyorum belini ellerini birlestrip ayaklarını karnına itiyorum bazen ise yarıyor bazen yaramıyor .Kimyon ve rezenenin bağırsaklara dokunduğu çocuklar çokmuş canım 5. Ayın bitmesine çok değişiklikler olacak diyorlar bebeklerde hem mental hem fiziksel olarak epey yol alacaksınız bebegin birçok yetenek kazanmış olacak Osman gönülal in kolik ve gaz sancılı bebekleri tutma pozisyonu var video da gösteriyor bebegi yüzü dışarı bakacak şekilde tutuyorsun bir koluna koyup sonra bacaklarını da karnına doğru büküyorsun bir izle videoyu you tube da tam tarif edememiş olabilirim ben kakasi gelince zorlanıyorsa öyle tutuyorum hem karnına baskı yapmış oluyorsun hemde bacaklarını dizlerinden kırarak yukarı çekince tuvalete oturma pozisyonu nda oluyor kolay yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?