İkizlerime günde 30 bez gidiyo asla çişli durmuyorlar bikere yapsa hemen ağlıyolar değiştirene kadar çişli bezle duruyosa bez doluyoaa ne güzel bn bikere yapsa alıyorum durmuyo çünkü özellkle biriBebeginizin bezini günde kać kere degistiriyorsunuz kızlar? Ben normalde 5 yada 6 kere degıştiriyordum bugün 4 kere degistirmisim ama bezleri doluydu hep..acaba yeterli beslenemedi mi bugün kızım ama ac kalsa surekli aglardı demi
Yavaş yavaş alıştırın uyku eğitimiyle ben ikizlerimden birinine başladım öteki biraz zor bi kız önce kucağımda salladımpış pış pat yöntemiyle pış pışlayıp sırtına yavaşça vuruyosunz ritmik bi şekilde hemen uykuya dalıyolar zaten sonra yan yatırıp yanında yatarak pış pış pat yapıyosunz aşama aşamaMerhaba anneler. Bebeğini sallamadan uyutan var mı? Biz sallanmadan uykuya geçemiyoruz. Ne zaman biter bu süreç merak ediyorum.
Ben hiç sallamadim cnm .belimde yırtık var su an 8 kilo neredeyse baştan hic yapmadık.mendili var gözünü kapatiyorum ona alıştırdım.uyuyor sonra alıyorum mendili rahat olsun istiyor kucakta dahi uyumuyor yatağına yatiriyorum loş ışık tabi ondan önce banyo masaj masal sonra uykuMerhaba anneler. Bebeğini sallamadan uyutan var mı? Biz sallanmadan uykuya geçemiyoruz. Ne zaman biter bu süreç merak ediyorum.
Ben geçer geçer diye diye oğlum 25 aylık hala sallanarak uyuyor aman dikkat edin. Bir an önce vazgeçirin
Yavaş yavaş alıştırın uyku eğitimiyle ben ikizlerimden birinine başladım öteki biraz zor bi kız önce kucağımda salladımpış pış pat yöntemiyle pış pışlayıp sırtına yavaşça vuruyosunz ritmik bi şekilde hemen uykuya dalıyolar zaten sonra yan yatırıp yanında yatarak pış pış pat yapıyosunz aşama aşama
Biz sallanıp uyuduğumuz halde gece de dahil en fazla bir saat uyuyoruz. Uyku problemi var epey. Doğduğundan beri sallanmadığında ortalığı yıkıyor. Hatta bir aylıkken ağlamaktan sesi kısıldı. Uykuya çok karşı. Milletin bebeklere bakıyorum orda burda yarı baygın uyuyorlar. O dediğiniz bebek uyutma yöntemlerin hepsini denedim. Çok inatçı bir bebek asla yorulmuyor. Gece bile saat başı kalkıyoruz biz.Ben hiç sallamadim cnm .belimde yırtık var su an 8 kilo neredeyse baştan hic yapmadık.mendili var gözünü kapatiyorum ona alıştırdım.uyuyor sonra alıyorum mendili rahat olsun istiyor kucakta dahi uyumuyor yatağına yatiriyorum loş ışık tabi ondan önce banyo masaj masal sonra uyku
30 bez miİkizlerime günde 30 bez gidiyo asla çişli durmuyorlar bikere yapsa hemen ağlıyolar değiştirene kadar çişli bezle duruyosa bez doluyoaa ne güzel bn bikere yapsa alıyorum durmuyo çünkü özellkle biri
Keske alıssaymış emzige.benimki hiç tutmuyor emzigi diliyle itiyor bende com isyedim alıssin diye ama olmuyorBilmiyorum son 1 haftadır emzik gibi kullanmaya başladı sanki göğsümü. İlk başlarda emzik alıyordu alıştırmadım şimdi emmiyor çok pişman oldum
Allah yardimcin olsun canım benim ikizler büyüdü 3.5 yasindalar..ikizlerde bez ve mama çabuk bitiyor zaten bilirimİkizlerime günde 30 bez gidiyo asla çişli durmuyorlar bikere yapsa hemen ağlıyolar değiştirene kadar çişli bezle duruyosa bez doluyoaa ne güzel bn bikere yapsa alıyorum durmuyo çünkü özellkle biri
Ilk 40 gun oyleydik sukur ki ..sizin de en kısa zamanda düzelir umarımBiz sallanıp uyuduğumuz halde gece de dahil en fazla bir saat uyuyoruz. Uyku problemi var epey. Doğduğundan beri sallanmadığında ortalığı yıkıyor. Hatta bir aylıkken ağlamaktan sesi kısıldı. Uykuya çok karşı. Milletin bebeklere bakıyorum orda burda yarı baygın uyuyorlar. O dediğiniz bebek uyutma yöntemlerin hepsini denedim. Çok inatçı bir bebek asla yorulmuyor. Gece bile saat başı kalkıyoruz biz.
Tabi canım inşallah wendy de kayseride bir günde buluşup 3 umuz götürelimugurbocuuu Kayseride oldugunu okudum canim ben de kayserideyim. Alya baby spaya bende götürmek istiyorum. Dişi cikinca parti gibi olsun istiyorum sen gidersen benden önce deneyimini paylaşır mısın?
Aynen sorma çok pişmanım o zaman emiyordu 2 aylıkken falan şimdi diliyle itiyor benimkideKeske alıssaymış emzige.benimki hiç tutmuyor emzigi diliyle itiyor bende com isyedim alıssin diye ama olmuyor
Sallanarak uyuduğu için sürekli kalkıyor uyku geçişlerini yapamıyor kendi kendine uyumayı bilmediği için. Kalkıp nasıl uykuya dalarken destek verildiyse o desteği istiyor. Diyorum ya 25 aylık oğlum 3 aylık kızım var. Nasıl bezdiysem oğlumda sallamaktan kızımı kendi kendine uyumaya alıştırdım. Şimdi kızımda değil hala oğlumda yoruluyorumBiz sallanıp uyuduğumuz halde gece de dahil en fazla bir saat uyuyoruz. Uyku problemi var epey. Doğduğundan beri sallanmadığında ortalığı yıkıyor. Hatta bir aylıkken ağlamaktan sesi kısıldı. Uykuya çok karşı. Milletin bebeklere bakıyorum orda burda yarı baygın uyuyorlar. O dediğiniz bebek uyutma yöntemlerin hepsini denedim. Çok inatçı bir bebek asla yorulmuyor. Gece bile saat başı kalkıyoruz biz.
İkea ya baktım minimum sipariş miktarı 150 TL alcak başka şey bulamadımİkeanınki paslanmaz diye düşünüyorum zaten_seastar_ da önermiş. trendyoldakilere falan güvenemedim
Kızlar ben 2. Bebişte o buhar aparatından almıştım paslanma falan olmadı hala kullanıyoruz, merak etmeyin bişi olmuyor.İkeanınki paslanmaz diye düşünüyorum zaten_seastar_ da önermiş. trendyoldakilere falan güvenemedim
Cnm ben is bankasının aldim hikaye kitaplarını cok seviyor.birde küçük el kitaplari aldim ebebekten minik renkler sekiller dokun hisset 3 al 2 ode kampanyası vardi.bir de gecen sok a101 küçük kitaplar getirmis onlari aldim.Bebeğime hikaye kitapları almak istiyorum önerisi olan var mı? Hışırtılı Kitaplar, dokun hisset kitapları , hareketli kitaplar falan var mesela. Özellikle de ona okumak için hikaye kitabı istiyorum ama ne alacağımı bilemedim.
Okumak icin iş bankası yayinlarinin kitaplarini tavsiye ederim cok iyi birde iyilik diye bi kitaplari gar onu buyuyunce okursun suan erken olabilir ama iyilige dair hersey cok guzel anlatılmış her cocugun okumasi gereken bir kitap bence resimleri buyuk olanlari secebilirsin ben bayadir okumaya basladim okurken resimleride gosteriyorum cok hosuna gidiyor bi sabahlari uyandiginda biraz okuyorum sabah zihinleri algilari cok acik oluyor birde gece uykusuna gecmeden okuyorum kendide boyle dokunmak istiyorBebeğime hikaye kitapları almak istiyorum önerisi olan var mı? Hışırtılı Kitaplar, dokun hisset kitapları , hareketli kitaplar falan var mesela. Özellikle de ona okumak için hikaye kitabı istiyorum ama ne alacağımı bilemedim.
Hadi ya onu bilmiyordum benimde şuan bir ihtiyacım yok gibi başka ama mama sandalyesi de ikeadan alayım diyordum belki ona bakarımİkea ya baktım minimum sipariş miktarı 150 TL alcak başka şey bulamadım
Paslandı yazanlar olmuşta ondan güvenemedim seninki iyi çıkmış demekki canımKızlar ben 2. Bebişte o buhar aparatından almıştım paslanma falan olmadı hala kullanıyoruz, merak etmeyin bişi olmuyor.
Tamam canım sağol bende bakayım söylediklerineCnm ben is bankasının aldim hikaye kitaplarını cok seviyor.birde küçük el kitaplari aldim ebebekten minik renkler sekiller dokun hisset 3 al 2 ode kampanyası vardi.bir de gecen sok a101 küçük kitaplar getirmis onlari aldim.
Ne güzel canım bende bayadır alayım diyorum bir türlü alamadım bir an önce alıp bende okumaya başlayayımOkumak icin iş bankası yayinlarinin kitaplarini tavsiye ederim cok iyi birde iyilik diye bi kitaplari gar onu buyuyunce okursun suan erken olabilir ama iyilige dair hersey cok guzel anlatılmış her cocugun okumasi gereken bir kitap bence resimleri buyuk olanlari secebilirsin ben bayadir okumaya basladim okurken resimleride gosteriyorum cok hosuna gidiyor bi sabahlari uyandiginda biraz okuyorum sabah zihinleri algilari cok acik oluyor birde gece uykusuna gecmeden okuyorum kendide boyle dokunmak istiyor
Hayir geçirmedi ara ara cıkıyorBiobaby konağa iyi gelmedi mi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?