2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sıkıntıdan sütüm kesildi kızlar . Üzülmekten canımı sıkmak tan bitik durumdayım. Bir saat pompayla sagdim bir damla zor birikti . Çocuk aç gelmiyor .dolaptan çıkardım çözülmedi bir türlü sıcak suya koydum

Neden üzülüyorsun bu kadar? Acaba sakinleştirici bitki çayları mı içsen ki? Melisa anason gibi.

Neden üzülüyorsun bu kadar? Acaba sakinleştirici bitki çayları mı içsen ki? Melisa anason gibi.
Eşim iş yerinde birini rapor etti işini yapmayıp Dvlte ait bölgeyi kendi çıkarı için kullandığına dair karısı gelip evimin önünde tehtit yağdır di hüngür hüngür ağladım o günden beri süt azdı dünden beri hiç yok. İnsanlarda ne vicdan var ne merhamet . İnanın tiksiniyorum her baktığım yüzden . Olaylar büyüdü de büyüdü

Kötü düşünme sütün öyle hemen kesilmez sıkıntıdan öyle olmuştur bi toparlan rahatla yat dinlen uyu imkanın varsa bol su ve humana çayından vs iç tekrar gelir merak etme mühim olan senin rahatlaman stresten gelmez çünkü

En güzel yaşam şekli kötü insanların aslında kendilerine kötülük yaptığını bilerek yaşamak. Üzülme demeyeceğim ama bebeğinin beslenmesini düşün ve hep gülümseyerek kötü düşünceleri uzaklaştır. Sen rahatlayınca sütün de gelecektir mutlaka.

Canım sen sakinleş moralini düzelt mutlaka sütün geri gelir benimde kesildi diye düşündüğüm zamanlar olmuştu elektrikliyle sağdığımda dedğin gibi bir iki damla gelmişti ama kesilmemiştir inşallah

Valla ben bi gun a101 e gittim ne kadar sert kitap var aldim , simdi zaten oyle dümdüz okumak yerine aaaa bak kuş , eeee ne yemiş bu kedi aaaa mamaaaa, oooooo horooooz muuuuu gibi sesli harf ağırlıklı sallamasyon okuma yapmalıymısız. Sesleri öğrensin taklit etsin ,konusma egzersizi.

Çok saglun kızlar sabah biraz geldi gibi oldu kızımı doyuracak kadar gelmedi . Dün elektiriklikle çok zorlamisim yara olmuş . Sakin kalamiyorum . Şuan o kadını bulup saçını başını yolasim var o zamn rahatlicam sanki

Canım ben trafik kazası geçirmiştim 1 aylıkken bu bebeğimde hafif de değildi biz iyiydik ama baya hasarlı korkunç bir kaza bacaklarım felan morarmıştı benim arkada oturduğum halde bebeğim yanımdaydı ona hiç birşey olmadı şükürler olsun ama o gün sütüm gitti dedimki heralde çekildi artık gelmez ama o şekilde emzirmeye devam ettim süt bir anda tamamen gitmiyor emzirdikçe daha daha artıyor emzirmekten vazgeçme bak ben hala sadece anne sütüyle devam ediyorum polisi arayıp şikayetçi olabilirsin hiç kendini üzme hem yolsuzluk yapıyorlar hemde şikayet ettik diye bizi tebdil ediyorlar diye apartmanın kameraları varsa şimdi bile edebilirsin ama onlara kızıp üzülüp sütünü azaltma

Geçmiş olsun canim. Kaçtı gitti keşke telefona kayıt etseydim şuan bekle polisi arıyorum dedim kaçtı .emzirmeye devam ediyorum dolaptan verdim kaka yaptı iki gündür kaka yok çiş yok goguzumun birinde damarın biri sis bilye gibi damarın heryeri . Kakası köyü kahve yaramadı dolaptaki de heralde bir ek gıdaya geçsek rahatlicam bu sıkıntıya süt mut kalmıyor .

Ya bu pış pış pat bizimkindemi işlemiyor.cok huysuzlanıyor braz daha ayrıntılı anlatırmısınız uyku eğitimi vermek istiyorm bende
Aynı benim bebeyi anlatmışsın

Kızlar bilgisi olan varmı şehirler arası gidiş izin izin belgesimi gerekiyor ?

Kizlar biz 2 gun once 5 ayı tamamladik , bugun doktora gittik rota ve menenjit aşılarını yaptirdik. Veee esas olayi anlatiyorum doktor ek gidaya başlayin dedi , oglumun kilosu iyi ve sadece anne sütü alıyor. Yoğurtlar çorbalar pureler ver dedi sadece bal ve süt yasak dedi. Şok oldum daha 1 ay var sanıyordum. Aşıdan dolayi bugun hasta yarin da musade edeceğim ertesi gün bal kabağı ile ek gıda seruvenimiz başlayacak hadi sizde yetişin de tarifler konuşalım:))

Bende 5.5 ayda minik minik tadım belki yaptırsam diye düşünüyorum 5 ay olmaya 1 hafta var daha bi 5 i dolu dolu gecirelimde bizde 6 yaklaşınca az az başlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…