Biz iyiyiz şükür canim , aynen azaldık sanki buralardaNasılsınız anneler sayılı anne kaldık yazışan baya tenhalaştı
Sevsinler o küçük ablayıEvet canim iyi cok sükur
sagol canim sallamak istemis ablası ama becerememis
cok sükür iyi sagolun
Cnm Vala bizde arada kaldık.dr hic onermedi daha var dedi omurgasi ve kalcasinda sorun olur dedi .belki gelişimine göre söylüyordur
Günaydın kızlarBebeklerinizi oturtuyor musunuz? Biz beş gün sonra 4 aylık olacağız. Kontrolden sonra doktorumuz artık günde 5 -10 dk yastıklarla destekleyip oturtmamız gerektiğini söyledi. Bazı doktorlar 6 aydan önce oturtmayın diyormuş . Benim kızın da yatası gelmiyor hiç kendini kaldırmaya çalışıyor sürekli. Arada destekli oturtuyorum az az ama zarar verir miyim diye de korktum açıkçası.
Ay evet bende biraz kendini toparlasın ortaya çıksın diye bekledim kayseri de de alya spa var bende ara ara götürmek istiyorum benim oğlum banyoyu suyu masajı çok seviyorAy canım bende götürecem ona aklımda ben dişinin çıkmasını bekliyorum dişim çıktı kutlaması gibi olsun istedim birde havalar ısınsın istiyorum Ankara buz gibi boynuna takılan simit nasıl bir şey
Keske uyusa uyumayı bilemiyor benim oğlum uykusu gelince nasıl uykuya geçer bilemiyor ağlıyor huzursuzlanıyor gözlerini kaşıyor bende ayakta gezdiriyorum ama o esnada yatırıp sakinlestiremiyorum bazen yorulduysa emerken uykulu uykulu oluyor kucağımda pışpışlıyorum uyuyorKizlar sizin bebislerde emerken uyuyor mu? persembe günü 4 aylık olcaz surekli emerken uyuyor uyandıgı zaman emmek istiyor biraz oyalıyorum sonra emziriyorum uyuyor..
Ya sorma benim oğlanda bizle sofrada olursa herşeye ağzını acıyor çırpınıyor çay kaşığı ile su veriyorum çok çırpınınca halbuki sütüm yetiyor insan bilirya daha süt varken doyup kendi çekiliyor memeden yinede istediğini belli ediyor inşallah diyorum ek gıda ya alışma sürecinde yormaz bariBiz iyiyiz şükür canim , aynen azaldık sanki buralardabizim ek gıda sanırım 5. Ayda basliycak bu aralar onlara bakıyorum neler yapabiliriz diye.
Ay bizim komşu 13 aylık yürüyen oğlunu götürmüş geri cevirmemisler ama o da suyun içinde kocaman kalmışyerdeyiz çoğunlukla ya da anakucağında yarı oturur gibi. 6 gün sonra tam 5 aylık. kucağımda da belini destekleyip sırtını vücuduma dayıyorum.
40ında götürmüştüm bende. o simitlerin boyun kısmı rahatsız edici görülüyor ama öle diil. çok rahat yani. rahatsız olunacak birşeyi yok. 10.aya kadar götürülebiliyor.
Aramızda 10 gün den çok var gibi sanıyordum unutmuşum halbuki gün gün saat saat takip ettik doğumları insan unutuyor 6 gün fark varmış boyu kilosu nasıl senin tombak in 8.5 kilo diyordun daha da almıştır benim en büyük oğlum 6 aylıkken 9 kiloydu doktor çok kilolu demişti sadece anne sütü almasa korkulur demişti sen de sadece anne sütü veriyorsun değil miyerdeyiz çoğunlukla ya da anakucağında yarı oturur gibi. 6 gün sonra tam 5 aylık. kucağımda da belini destekleyip sırtını vücuduma dayıyorum.
40ında götürmüştüm bende. o simitlerin boyun kısmı rahatsız edici görülüyor ama öle diil. çok rahat yani. rahatsız olunacak birşeyi yok. 10.aya kadar götürülebiliyor.
Inş canim ,benim kız düşük kilolu doğdu, sonra da kilo alımı çok hızlı olmadı . Gün-de 2 3 sefer mama takviyesi de yapiyorum . Doktorumuz öyle olunca 5. Ayda yavaş yavaş başlarız dedi bakalimYa sorma benim oğlanda bizle sofrada olursa herşeye ağzını acıyor çırpınıyor çay kaşığı ile su veriyorum çok çırpınınca halbuki sütüm yetiyor insan bilirya daha süt varken doyup kendi çekiliyor memeden yinede istediğini belli ediyor inşallah diyorum ek gıda ya alışma sürecinde yormaz bari
Benim bebeğimde aynı şekilde çoğunlukla emerken uyuyor eğer öyle uyumadıysa onu uyutana kadar çok yoruluyoruz ayakta falan sallamaya uyumuyor illaki temas istiyor ayakta kucakta sallana sallana zorla uyutuyoruzKizlar sizin bebislerde emerken uyuyor mu? persembe günü 4 aylık olcaz surekli emerken uyuyor uyandıgı zaman emmek istiyor biraz oyalıyorum sonra emziriyorum uyuyor..
Bizde 2900 dük canım bugunumuze çok şükür iyi ki büyüyorlar şu 4 5 aya neler sığdı bizimde alerjimiz vardı şimdi ben herşeyi yiyorum süt ürünlerini vs tepki vermiyor çok korkuyorum kendine yedirirken tepki verirse diye yoğurdu felan o yüzden son gücümle emzirmem gerekiyor kalsiyum ihtiyacını karşılamak acısından ek gıdayı da sebzelerle corbayla başlarız heraldeInş canim ,benim kız düşük kilolu doğdu, sonra da kilo alımı çok hızlı olmadı . Gün-de 2 3 sefer mama takviyesi de yapiyorum . Doktorumuz öyle olunca 5. Ayda yavaş yavaş başlarız dedi bakalim
Maşallah canim biz biraz daha miniktik 2390 gr doğmuştu, ama sonra da sütüm ilk bebegimdeki gibi olmadıBizde 2900 dük canım bugunumuze çok şükür iyi ki büyüyorlar şu 4 5 aya neler sığdı bizimde alerjimiz vardı şimdi ben herşeyi yiyorum süt ürünlerini vs tepki vermiyor çok korkuyorum kendine yedirirken tepki verirse diye yoğurdu felan o yüzden son gücümle emzirmem gerekiyor kalsiyum ihtiyacını karşılamak acısından ek gıdayı da sebzelerle corbayla başlarız heralde
Pandemiden dolayı 40 Mevlüt’ü yapamadım o yüzden dişi çıktığında özel birsey yapmak istiyorum inşallah bakalım Ankara da lousibaby spa var hetalde oraya götprcemAy evet bende biraz kendini toparlasın ortaya çıksın diye bekledim kayseri de de alya spa var bende ara ara götürmek istiyorum benim oğlum banyoyu suyu masajı çok seviyor
Ben hiç saatli vermiyorum 1 2 saatte surekli vermeye çalışıyorum cani isterse aliyor gündüz meme reddimiz çok oluyor kısa emiyor o yüzdenBu arada emen bebisler günde gece uyku arasındakiler hariç gündüz kaç kere emiyor ?
Benim kizda uyanıkken kendi uyumuyor emerken yayaga koyayim uyanıyor bazen uyumuyor pıs pıs yapıyorum sallıyorum yok uyumuyor sonra tekrar emziriyorum napalim..Keske uyusa uyumayı bilemiyor benim oğlum uykusu gelince nasıl uykuya geçer bilemiyor ağlıyor huzursuzlanıyor gözlerini kaşıyor bende ayakta gezdiriyorum ama o esnada yatırıp sakinlestiremiyorum bazen yorulduysa emerken uykulu uykulu oluyor kucağımda pışpışlıyorum uyuyor
Bazen iyice uykusu gelene kadar gezdiriyorum kollarım ağrıyor dizime koyup 1 2 dakika sallıyorum hafifçe sarsmadan öyle dalıyor ama kendi yatıp uyumuyor
aynen canim ya emerken uyuyor yataga koydugumda uyaniyor bende salliyorum uyumuyor tekrar ezirirsem uyuyor ..hep böyle mi olucak acabaBenim bebeğimde aynı şekilde çoğunlukla emerken uyuyor eğer öyle uyumadıysa onu uyutana kadar çok yoruluyoruz ayakta falan sallamaya uyumuyor illaki temas istiyor ayakta kucakta sallana sallana zorla uyutuyoruz
Valla her istediğinde ama kabataslak 8 9 defa diyebilirimBu arada emen bebisler günde gece uyku arasındakiler hariç gündüz kaç kere emiyor ?
5 veya 6 defa emdigi oluyor kizımınBu arada emen bebisler günde gece uyku arasındakiler hariç gündüz kaç kere emiyor ?
26 ekim cnm. cnm en son geçtiğimiz hafta cuma kontrolü vardı. 67cm 8700dü.ben kiloya çok takılmıyorum. şimdi hareketlendi almaz çok. anne sütüyle devam ediyoruz. ben omzumdan boynumdan çok sorun yaşıyorum bu ara zaten bir de kucakçı olsa yanarımAramızda 10 gün den çok var gibi sanıyordum unutmuşum halbuki gün gün saat saat takip ettik doğumları insan unutuyor 6 gün fark varmış boyu kilosu nasıl senin tombak in 8.5 kilo diyordun daha da almıştır benim en büyük oğlum 6 aylıkken 9 kiloydu doktor çok kilolu demişti sadece anne sütü almasa korkulur demişti sen de sadece anne sütü veriyorsun değil mi
Benim oğlumda 4 buçuk aylık şu anda 7 kiloçok iyi diyor ebe kollarım dayanmıyor benim oğlan kendi kendine vakit geçirmiyor uyanıkken hep gezdirilmek istiyor çok yoruluyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?