2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bebeginizin bezini günde kać kere degistiriyorsunuz kızlar? Ben normalde 5 yada 6 kere degıştiriyordum bugün 4 kere degistirmisim ama bezleri doluydu hep..acaba yeterli beslenemedi mi bugün kızım ama ac kalsa surekli aglardı demi

Aslında sandığımızın aksine memede uyutmak sallayarak yada başka şekillerde uyutmaktan çok daha iyiymiş hatta emerken uyuyunca memeyi çektikten sonra yalancı emzik vermek gerekirmiş emme güdüsünün gelecek nesillere aktarılması için bu gerekli imiş bize öğretildiği gibi zararları yokmuş uyurken verilen emziğin hiç bir çocuğuma emzik vermedim bunları okuyunca keşke uyurken verseydim diye pişman oldum

Bizim.ortalama gün de 5 tane bez değişimi.oluyor

Kızlar sagolun emme sayısına cvp verdiğiniz icin. Benim kız da ortalama 7 8 kez emiyor az mi acaba diye düşünmüştüm. Sizin rakamlara yakınmış. Yalniz benimki uyanıkken saat başı falan emmek.istiyor. süre kısa olunca öyle uyan süre emmiyor

Keske emzik emseydi benim kizda emmiylr alisamadı bir türlü

Selam kızlar ben aralık annesiyim ve öğretmenim.aranızda öğretmen alıp heyet raporu alan var mı ?varsa nasıl aldınız?

Merhaba anneler. Bebeğini sallamadan uyutan var mı? Biz sallanmadan uykuya geçemiyoruz. Ne zaman biter bu süreç merak ediyorum.

Bilmiyorum son 1 haftadır emzik gibi kullanmaya başladı sanki göğsümü. İlk başlarda emzik alıyordu alıştırmadım şimdi emmiyor çok pişman oldum

Biobaby konağa iyi gelmedi mi sizde

Kızlar buharda pişirme aparatı alacağım birkaç yere baktım yorumlarda 2-3 kulanımda paslandı v.s yazıyor iyi bir şey almak istiyorum marka olarak bilen var mı ikeadada var onu kullanan var mı hiç?

Tamam canım sağol bende öyle düşünmüştüm onu alayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…