2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Alerji uzmanı sadece şehir hast var ona gidiyorduk hep ek gıdaya da onun kontrolünde başlayacağız genel muayenemizi de o yapıyordu ve ebemiz
Nasıl gidiyor diyet canım kakada toparlanma var mı? Benim kız hala sivi yapıyor kakayı normal mi acaba

Nasıl gidiyor diyet canım kakada toparlanma var mı? Benim kız hala sivi yapıyor kakayı normal mi acaba
Benimki de sıvı yapıyor ama normal diye biliyorum sonuçta sıvı tüketiyorlar sıvı olmamasımı lazım doktora gittiğimde sorim bende şüphe düştü

Kızlar benim bebiş durmadan kulağını kaşıyor huysuzlanıyor ciddi bişey değildir dimi?

Benimki de sıvı yapıyor ama normal diye biliyorum sonuçta sıvı tüketiyorlar sıvı olmamasımı lazım doktora gittiğimde sorim bende şüphe düştü
Valla dogdugundan beri sıvi yapıyor benimkide ama probiyotik ilk probiyotik kullandıgımızda baya kıvamlaşmısti 4 gün falan sonra tekrardan sulu oluyor..

Kızlar Demir ilacı bestiron damla veriyorum Dr bunu önerdi yalnız sağlık Ocağı ebem beslenmeyle arasında yarım saat olsun dedi süt be Demir birlikte olmamalıymış sizler Demir ilacını ne zaman veriyorsunuz

Ay klavye değiştirmiş canim, dişten olma ihtimali yüksek demistim. Genelde diş ağrısı olan bebekler kulaklarını falan çekerlermiş.
Aynı durum bende de var yumruk yapıp kulağına sürtüyor elini ağlarken
Bende dişinden dolayı öyle yaptıgını düşünüyorum da anneyiz işte ister istemez korkuyoruz

Bana öyle bir bilgi verilmedi ben genelde uyumadan önce veriyorum haliylen süt emmiş oluyo

Kızlar göğsümde yumru oluştu dün sabahtan beri geçmiyor duş aldım duşta masaj yaptım sıcak havlu koydum ovdum yapabildiğim kadar çok ağrıyor ters emzirmede yaptırdım ama bebeğim öyle çok emmek istemiyor alışık olmadığı için.Başka ne yapabilirim? Mastit mi oldu acaba ateşim yok ama

Sağmayı denesen rahatlatır makine yoksa elle sağsan

Sağdımda çok çok az süt çıktı o sertlik açılmıyor 2 gün öncede olmuştu 2 günün sonunda emerken açılmıştı şimdi daha kötü ama mastit olanlar vardı lütfen yazabilir mi napmalıyım

Dis etlerinde beyazlik olan varmi anneler dis belirtilerinden bahsedenler olmus ama daha erken gibi gorunurde birsey olmasina... bugun farkettim oglumun agzina iyice bakinca...saglik ocagina yazdim gordu cevap bile vermedi ordaki ebe sizce disten mi bu iltihap filan degildir insallah?

Eklentiler

• 20210325_200229.webp
    10 KB · Görüntüleme: 72
Canim biz Sidefer kullanıyoruz demir ilacını. Eczacı bize açken verin dedi. Ben de öyle uykusundan (30-45 dk uyuyor ) uyanınca biraz bekletiyorum max yarım saat bekliyor. O arada veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…