2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimkide aynı ya geçmiyor bir damar tıkalı. Ben buz koydum sıcak su işe yaramadı . Gece emzirmedigimden yine olmuş deli olacağım . Ağrı yok atesde yok
Canım ben çok uğraştım duşta baya masaj yaptım ağrısada masaj yaptıkça sertlik yumuşadı.

Benimde dün gece sonunda biraz açıldı gibi çok zormuş ya daha öncede oldu ama bu kadar değil kısa sürede açılmıştı. Canım ters emzirme böyle dimi?
Evet böyle çocuğun damağı hep aynı acıdan baskı yapınca bazı kanallar açılmıyor ters yönden emzirince açılıyor

Ben 4 ay rapor somrası 6 ay ucretsız ızın aldım, hep doncem dedım , 6 ayın bitmesıne 3 hafta kala beni işten cıkarcaklarını soyledıler.. ama şuan yasak oldugu çin yasak bitene kadar ucrersuz ızne cıkarcaklarmış.. siz işinizden mi memnun degıldımız ,bebekle vakit gecırmek için mi?

Kızlar acil birsey soracaktım bakla yedim emziren anneler yememeli mi bir cevap verin lütfen

Kızlar gündüz uykusu kısaldı ama uyuturken problem yok 4 uyku yapıyor gece uykusundan önceki akşam uykusunu yaparken saat 7 ile 8 arası uyurdu gecede 10 da uykuya dalar hep aynıdır düzenimiz oturduğundan beri ama şu 1 haftadır akşam uykusu uyumak istemiyor canı acır gibi ağlıyor kıyamet kopuyor uyumak istemiyor ama uyumazsa çok ayakta kalacak

Uzun bir atak döneminin son 3 gününe giriyoruz 4. Ay komple büyüme atağı dönemiymiş fırtınalı dönem diyor bizimde bazı günler özellikle çok fırtınalı geçti bugünde öyleydi

Uzun bir atak döneminin son 3 gününe giriyoruz 4. Ay komple büyüme atağı dönemiymiş fırtınalı dönem diyor bizimde bazı günler özellikle çok fırtınalı geçti bugünde öyleydi
Bizde 4.ay atak dönemine yeni gectik sanırım azcık emiyor aglayıp bırakıyor,kucagimda salliyorum susmuyor besikte salliyorum susmuyor ayakta geziyoruz susiyor nasıl uyutcam ben kızı bilemedim bugün

Bizde 4.ay atak dönemine yeni gectik sanırım azcık emiyor aglayıp bırakıyor,kucagimda salliyorum susmuyor besikte salliyorum susmuyor ayakta geziyoruz susiyor nasıl uyutcam ben kızı bilemedim bugün
Bazi günler öyle zor oluyor ki akşam bende ışıkları kapattım kucağımda gezdirerek uyuttum deneyebilirsin ışıklar kapalı gezdir birazda belki kolay uyur

Kızlar benim bebeğim oyuncak yada farklı birşey görünce ona dikkatle bakınca dudaklarını uzatıyor maymun gibi
Niy öyle yapıyor anlamadim

Kizlar bu atak haftası bizi mahvetti bor aylık bir süre bir gün iyi iki gün kötü dun tam 2 saat kucagimda gezdirdim uyutmak için sinirlerim aşırı yıprandı. Bir de etrafımda cocuk büyutenler bebekleri su an 8?_9 aylik olanlar bile bu atak dönemini hatırlamıyorlar. 4 aylıkken düzelmişti diyorlar.. beni en çok mahveden de bu oluyor sanki benim cocuk uzaydan gelmis gibi hissediyorum..

Ben anladım bu 4. Uykuyu istemiyor direk gece uykusu a geçmek istiyor ondan kıyamet kopuyor

Bazi günler öyle zor oluyor ki akşam bende ışıkları kapattım kucağımda gezdirerek uyuttum deneyebilirsin ışıklar kapalı gezdir birazda belki kolay uyur
Birde oyle deneyelim bakalım gece iki saatte anca uyuttum valla.emerken uyuyan bebek gitti resmen bir günde
sorma valla birde yeni girdik 4.aya nasıl bitiririz bilmiyorumiki saatte zor uyuytum kucagimda birde diyordum ki 4 aylık olsun iyku egitimi veririm nerdee uyku egitimini birak yataginda uykuya dalsa sevincem

Kızlar bu ayki atakta meme reddi fazla oluyor dr um sessiz ortamda emzir dikkatini dağıtacak birsey olmasın demişti
Malesef bizde sessiz ortam yok ki 4 yasinda ikizlerim var gerisini sen düsün odaya gidiyorum hemen pesimdeler yalniz takılamıyoruz bebisle

4. Ayda bizim de gece uykuları değişti. Önce gece yattığında derin uykuya geçince 4 5 saat uyurdu, şimdi o yok max 2 saate bi kalkıyor. Bu arada benim kız bugün 4 ay 25 günlük, ilk dönme hareketini yaptı. Dün yüz üstündeyken sırt üstüne dönmüştü. Bugün 6 7 kez sırt üstünden yuz üstüne döndü ilk defa.

Kızlar biz anneyanı kullanıyoruz ama yavaş yavaş karyolaya geçeceğim ikeanın 60/120 olanları var 2 yaşa kadar kulanıyormu bilgisi olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…