Kizlar yazin bebeklerin elbiselerinin altina ne giydirecegiz direkt bez görünmesin diye. Bazı elbiseler kendiliğinden külotla geliyor cicili bicili ama bazılarının yok.. onlara ne yapmayı düşünüyorsunuz.. hic bi yakinimin bebeginden de hatırlamıyorum..
Kizlar yazin bebeklerin elbiselerinin altina ne giydirecegiz direkt bez görünmesin diye. Bazı elbiseler kendiliğinden külotla geliyor cicili bicili ama bazılarının yok.. onlara ne yapmayı düşünüyorsunuz.. hic bi yakinimin bebeginden de hatırlamıyorum..
çıplak bedenine elbise giydirmedim ben hiç, ip askılı çıtçıtlı giydirdim yazlık delikli ince çıtçıtlılardan, ya da elbiselerin kendinden çıtçıtlısı oluyodu, direk bez açıkta olmuyor yaa debelenirken bezin popo kısmını indiriyor sıpalar :)
Bize doktorumuz 7. 9. Ve 21. Aylarda Beksero, 13. Ayda da Nimenrix önerdi.
5. Ay kontrolune giden var mı kızlar? Biz bu ay memlekette olunca gidemeyeceğiz. Bebislerin kilo alımı, boyları nasıl?
5. Ay kontrolune giden var mı kızlar? Biz bu ay memlekette olunca gidemeyeceğiz. Bebislerin kilo alımı, boyları nasıl?
Kızlaar kızlar bir tek benm bebegimmi uyuyamıyor uyumayı blmiyor ya uykusu gelince ağlama kyamet battaniyede sallıyoruz zor bela mayısıyor bana taktik söyleyin
Saatleri kaçırmıyorm esnemeyle hemen yatırıyorm yok nasıl ağlıyor.
napcam cocugun uyku saati gelince ben strese giriyorm resmen
Birde özellikle gündüzleri emerken hiç mutlu değil az braz çekip tepinmrye baslıyor şöyle eme eme uyuyan bebeklere özeniyorm
Gece emip uyuyor uyanınca ama
Birde özellikle gündüzleri emerken hiç mutlu değil az braz çekip tepinmrye baslıyor şöyle eme eme uyuyan bebeklere özeniyorm
Gece emip uyuyor uyanınca ama
Canim demekki sütun ona cok gaz yapıyor yediklerine dikkat et bol bol su için birde çok sıcak olmasın bebis in odası ondan da bunalir canım inşallah düzelir
Canim 4. Ayda azaltıyorlar bence bebekler biraz emmeyi, benimki de 2 haftadır az az emiyordu, bu hafta masallah daha iyi . Geçen haftalarda 2 dk emmeden çekiliyordu, ee karnı da doymuyordu. 4. Ay atak haftası filan diyorlar ya belki onunla alakalıdır
Kızlaar kızlar bir tek benm bebegimmi uyuyamıyor uyumayı blmiyor ya uykusu gelince ağlama kyamet battaniyede sallıyoruz zor bela mayısıyor bana taktik söyleyin
Saatleri kaçırmıyorm esnemeyle hemen yatırıyorm yok nasıl ağlıyor.
napcam cocugun uyku saati gelince ben strese giriyorm resmen
Canim 4. Ayda azaltıyorlar bence bebekler biraz emmeyi, benimki de 2 haftadır az az emiyordu, bu hafta masallah daha iyi . Geçen haftalarda 2 dk emmeden çekiliyordu, ee karnı da doymuyordu. 4. Ay atak haftası filan diyorlar ya belki onunla alakalıdır
Öyle çocuklar ev işleri derken anca süt sağarken elime alabiliyorum telefonu
Umarım herkes iyidir
Buarada çivilden şunu aldım çok kullanışlı tavsiye ederim
Aynen öyle oluyor uğraşlar arttı bizde 5 ay olmaya 4 gün kala kontrole gittik 7400 g 67 cm 650 gr net almışız
Ben bebeğimi kucağımda sarılıp uyutmaya başladım yani o öyle uyumak istemeye başladı doğrusu basini omzuma koyuyor şarkı söylüyorum çok hafif biraz uzun sürüyor ama başka türlü uyumuyor bu aralar önce biraz dizimde biraz kucağımda gezdiririm şimdi basını boyle bir kaç gündür atak bitti heralde bizim yavaştan sanki bir sure rahatlayacagiz