Askili elbise degilse citcitli badi giydirilebilir cnm yada diger elbuselerin uyan renkte donu varsa bur tane beyazli da alinabilir cogunada uyarKizlar yazin bebeklerin elbiselerinin altina ne giydirecegiz direkt bez görünmesin diye. Bazı elbiseler kendiliğinden külotla geliyor cicili bicili ama bazılarının yok.. onlara ne yapmayı düşünüyorsunuz.. hic bi yakinimin bebeginden de hatırlamıyorum..
Cnm biz 7 ve 12de vurdurucazArkadaşlar menenjit aşısını hangi aylarda vururdunuz? 2 tane mı? Aralık-2007 annesiyim şuan 3ay 15 gunluguz
Evet önce rotayı bitiricez sonra menenjite başlıcazMenenjitin ilk dozu mu?
Ben tayt giydiriyordum bebeklere belli olmaz kaka yaparsa dışarı Batırmasın diyeKizlar yazin bebeklerin elbiselerinin altina ne giydirecegiz direkt bez görünmesin diye. Bazı elbiseler kendiliğinden külotla geliyor cicili bicili ama bazılarının yok.. onlara ne yapmayı düşünüyorsunuz.. hic bi yakinimin bebeginden de hatırlamıyorum..
Bebekler için külotlar var kız erkek olarakKizlar yazin bebeklerin elbiselerinin altina ne giydirecegiz direkt bez görünmesin diye. Bazı elbiseler kendiliğinden külotla geliyor cicili bicili ama bazılarının yok.. onlara ne yapmayı düşünüyorsunuz.. hic bi yakinimin bebeginden de hatırlamıyorum..
çıplak bedenine elbise giydirmedim ben hiç, ip askılı çıtçıtlı giydirdim yazlık delikli ince çıtçıtlılardan, ya da elbiselerin kendinden çıtçıtlısı oluyodu, direk bez açıkta olmuyor yaa debelenirken bezin popo kısmını indiriyor sıpalar :)Kizlar yazin bebeklerin elbiselerinin altina ne giydirecegiz direkt bez görünmesin diye. Bazı elbiseler kendiliğinden külotla geliyor cicili bicili ama bazılarının yok.. onlara ne yapmayı düşünüyorsunuz.. hic bi yakinimin bebeginden de hatırlamıyorum..
kızım yaz bebeğiydi benim. çıtçıtlı bodyler olmadan olmuyor çünkü o bez aşağı sarkıyor yukardan toplayan birşey olmayıncaKizlar yazin bebeklerin elbiselerinin altina ne giydirecegiz direkt bez görünmesin diye. Bazı elbiseler kendiliğinden külotla geliyor cicili bicili ama bazılarının yok.. onlara ne yapmayı düşünüyorsunuz.. hic bi yakinimin bebeginden de hatırlamıyorum..
1yaşta nimenrix vurulacağız sonra bexseroyu planlayacağız. benüm doktorum yaşına kadar yaptırmaya gerek görmediArkadaşlar menenjit aşısını hangi aylarda vururdunuz? 2 tane mı? Aralık-2007 annesiyim şuan 3ay 15 gunluguz
Biz gittik 2.5 cm boyumuz uzamış 68.5 cm kilomuz 7.600 olmuş 700 gr almışız bu ayBize doktorumuz 7. 9. Ve 21. Aylarda Beksero, 13. Ayda da Nimenrix önerdi.
5. Ay kontrolune giden var mı kızlar? Biz bu ay memlekette olunca gidemeyeceğiz. Bebislerin kilo alımı, boyları nasıl?
rotanın 2.dozu için gittik biz de hem de kalp kontrolümüz vardı. 67cm 8700gelmiştik 2hafta önce.Bize doktorumuz 7. 9. Ve 21. Aylarda Beksero, 13. Ayda da Nimenrix önerdi.
5. Ay kontrolune giden var mı kızlar? Biz bu ay memlekette olunca gidemeyeceğiz. Bebislerin kilo alımı, boyları nasıl?
Maşallah canimBiz gittik 2.5 cm boyumuz uzamış 68.5 cm kilomuz 7.600 olmuş 700 gr almışız bu ay
Maşallah seninki minnak tospik sanirim annesirotanın 2.dozu için gittik biz de hem de kalp kontrolümüz vardı. 67cm 8700gelmiştik 2hafta önce.
Canim demekki sütun ona cok gaz yapıyor yediklerine dikkat et bol bol su için birde çok sıcak olmasın bebis in odası ondan da bunalir canım inşallah düzelirBirde özellikle gündüzleri emerken hiç mutlu değil az braz çekip tepinmrye baslıyor şöyle eme eme uyuyan bebeklere özeniyorm
Gece emip uyuyor uyanınca ama
Canim 4. Ayda azaltıyorlar bence bebekler biraz emmeyi, benimki de 2 haftadır az az emiyordu, bu hafta masallah daha iyi . Geçen haftalarda 2 dk emmeden çekiliyordu, ee karnı da doymuyordu. 4. Ay atak haftası filan diyorlar ya belki onunla alakalıdırKızlaar kızlar bir tek benm bebegimmi uyuyamıyor uyumayı blmiyor ya uykusu gelince ağlama kyamet battaniyede sallıyoruz zor bela mayısıyor bana taktik söyleyin
Saatleri kaçırmıyorm esnemeyle hemen yatırıyorm yok nasıl ağlıyor.
napcam cocugun uyku saati gelince ben strese giriyorm resmen
Öyle çocuklar ev işleri derken anca süt sağarken elime alabiliyorum telefonuGruptaki paylaşımlar git gide azalıyor mi ne kızlar
Aynen öyle oluyor uğraşlar arttı bizde 5 ay olmaya 4 gün kala kontrole gittik 7400 g 67 cm 650 gr net almışızGruptaki paylaşımlar git gide azalıyor mi ne kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?