2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Arkadaşlar menenjit aşısını hangi aylarda vururdunuz? 2 tane mı? Aralık-2007 annesiyim şuan 3ay 15 gunluguz

Askili elbise degilse citcitli badi giydirilebilir cnm yada diger elbuselerin uyan renkte donu varsa bur tane beyazli da alinabilir cogunada uyar

Arkadaşlar menenjit aşısını hangi aylarda vururdunuz? 2 tane mı? Aralık-2007 annesiyim şuan 3ay 15 gunluguz
Cnm biz 7 ve 12de vurdurucaz

Ben tayt giydiriyordum bebeklere belli olmaz kaka yaparsa dışarı Batırmasın diye

Bebekler için külotlar var kız erkek olarak ben büyük kızıma kullandım hep kıyafet gibi oluyo şort gibi diyim

çıplak bedenine elbise giydirmedim ben hiç, ip askılı çıtçıtlı giydirdim yazlık delikli ince çıtçıtlılardan, ya da elbiselerin kendinden çıtçıtlısı oluyodu, direk bez açıkta olmuyor yaa debelenirken bezin popo kısmını indiriyor sıpalar :)

kızım yaz bebeğiydi benim. çıtçıtlı bodyler olmadan olmuyor çünkü o bez aşağı sarkıyor yukardan toplayan birşey olmayınca
1yaşta nimenrix vurulacağız sonra bexseroyu planlayacağız. benüm doktorum yaşına kadar yaptırmaya gerek görmedi

Bize doktorumuz 7. 9. Ve 21. Aylarda Beksero, 13. Ayda da Nimenrix önerdi.
5. Ay kontrolune giden var mı kızlar? Biz bu ay memlekette olunca gidemeyeceğiz. Bebislerin kilo alımı, boyları nasıl?

5. Ay kontrolune giden var mı kızlar? Biz bu ay memlekette olunca gidemeyeceğiz. Bebislerin kilo alımı, boyları nasıl?
Biz gittik 2.5 cm boyumuz uzamış 68.5 cm kilomuz 7.600 olmuş 700 gr almışız bu ay

rotanın 2.dozu için gittik biz de hem de kalp kontrolümüz vardı. 67cm 8700gelmiştik 2hafta önce.

Kızlaar kızlar bir tek benm bebegimmi uyuyamıyor uyumayı blmiyor ya uykusu gelince ağlama kyamet battaniyede sallıyoruz zor bela mayısıyor bana taktik söyleyin
Saatleri kaçırmıyorm esnemeyle hemen yatırıyorm yok nasıl ağlıyor.
napcam cocugun uyku saati gelince ben strese giriyorm resmen

Birde özellikle gündüzleri emerken hiç mutlu değil az braz çekip tepinmrye baslıyor şöyle eme eme uyuyan bebeklere özeniyorm
Gece emip uyuyor uyanınca ama

Birde özellikle gündüzleri emerken hiç mutlu değil az braz çekip tepinmrye baslıyor şöyle eme eme uyuyan bebeklere özeniyorm
Gece emip uyuyor uyanınca ama
Canim demekki sütun ona cok gaz yapıyor yediklerine dikkat et bol bol su için birde çok sıcak olmasın bebis in odası ondan da bunalir canım inşallah düzelir

Canim 4. Ayda azaltıyorlar bence bebekler biraz emmeyi, benimki de 2 haftadır az az emiyordu, bu hafta masallah daha iyi . Geçen haftalarda 2 dk emmeden çekiliyordu, ee karnı da doymuyordu. 4. Ay atak haftası filan diyorlar ya belki onunla alakalıdır

Canim 4. Ayda azaltıyorlar bence bebekler biraz emmeyi, benimki de 2 haftadır az az emiyordu, bu hafta masallah daha iyi . Geçen haftalarda 2 dk emmeden çekiliyordu, ee karnı da doymuyordu. 4. Ay atak haftası filan diyorlar ya belki onunla alakalıdır

Gruptaki paylaşımlar git gide azalıyor mi ne kızlar
Öyle çocuklar ev işleri derken anca süt sağarken elime alabiliyorum telefonu
Umarım herkes iyidir
Buarada çivilden şunu aldım çok kullanışlı tavsiye ederim

Eklentiler

• 463B9B5B-04B6-4C35-BBE8-0CDCA1719283.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 41
Gruptaki paylaşımlar git gide azalıyor mi ne kızlar
Aynen öyle oluyor uğraşlar arttı bizde 5 ay olmaya 4 gün kala kontrole gittik 7400 g 67 cm 650 gr net almışız
Ben bebeğimi kucağımda sarılıp uyutmaya başladım yani o öyle uyumak istemeye başladı doğrusu basini omzuma koyuyor şarkı söylüyorum çok hafif biraz uzun sürüyor ama başka türlü uyumuyor bu aralar önce biraz dizimde biraz kucağımda gezdiririm şimdi basını boyle bir kaç gündür atak bitti heralde bizim yavaştan sanki bir sure rahatlayacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…