Ben beslenmesinden 1 saat sonra veriyorum zaten 3 saatte 1 yedigi icin tam ogun arasi gibi oluyor cnmKızlar Demir ilacı bestiron damla veriyorum Dr bunu önerdi yalnız sağlık Ocağı ebem beslenmeyle arasında yarım saat olsun dedi süt be Demir birlikte olmamalıymış sizler Demir ilacını ne zaman veriyorsunuz
Canim oyle verme süt demirin tum.vitaminini aliyor keske uyarsalarmis seniBana öyle bir bilgi verilmedi ben genelde uyumadan önce veriyorum haliylen süt emmiş oluyo
Sicak suyun altinda 1saate yakin sagdim elle akittim sutu ustunede surekli emzirdim su cok rshatlatmisti cnm beniSağdımda çok çok az süt çıktı o sertlik açılmıyor 2 gün öncede olmuştu 2 günün sonunda emerken açılmıştı şimdi daha kötü ama mastit olanlar vardı lütfen yazabilir mi napmalıyım
Bunca zaman öyle verdimBen beslenmesinden 1 saat sonra veriyorum zaten 3 saatte 1 yedigi icin tam ogun arasi gibi oluyor cnm
Canim oyle verme süt demirin tum.vitaminini aliyor keske uyarsalarmis seni
Canim sen hâlâ sağıp mi veriyorsun? Mama veriyor musun hiç?Ben beslenmesinden 1 saat sonra veriyorum zaten 3 saatte 1 yedigi icin tam ogun arasi gibi oluyor cnm
Canim oyle verme süt demirin tum.vitaminini aliyor keske uyarsalarmis seni
Canim hiç dert etme bunu. Ilk kızım 7.5 aylıkken döndü ilk defa. Bunun bi kriteri yok bu da şimdi. Bu kızım ilkine göre daha zayıf ve çok hareketli. Ikisi de birbirinden çok farklı.Benim bebeğim hic donmuyor karin ustu durmaktan da nefret ediyor. 4 ay 3 haftaligiz ne zamna kadar dönmemesi normal kızlar biliyor musunuz .. doktorundan herhangi bir bilgi alan var mi bu konuda
Ben de yeni ikea dan mama kaşığı aldım. Sebze haşlama aparatı aldım. Minik 210 cc lik kavanozlar aldım.Kızlar ek gıda için tabak çatal kaşık bardak akacaksanız ikea da güzel şeyler var
Canimm cok sağol ya ben de nette araştırıp duruyordum .. demekki daha baya zamanımız var cocugu döndürmeye çalışmalarım artık o ne zaman isterseCanim hiç dert etme bunu. Ilk kızım 7.5 aylıkken döndü ilk defa. Bunun bi kriteri yok bu da şimdi. Bu kızım ilkine göre daha zayıf ve çok hareketli. Ikisi de birbirinden çok farklı.
Kesinlikle öyle canim, ilk kızımda ne uğraştık bi bilsen, ama yok.cocuk dönme hareketi bile yapmıyorduCanimm cok sağol ya ben de nette araştırıp duruyordum .. demekki daha baya zamanımız var cocugu döndürmeye çalışmalarım artık o ne zaman isterse
Güle güle kullanBen de yeni ikea dan mama kaşığı aldım. Sebze haşlama aparatı aldım. Minik 210 cc lik kavanozlar aldım.
Benimki 5bucuk aylik oldu daha donmuyor cnmBenim bebeğim hic donmuyor karin ustu durmaktan da nefret ediyor. 4 ay 3 haftaligiz ne zamna kadar dönmemesi normal kızlar biliyor musunuz .. doktorundan herhangi bir bilgi alan var mi bu konuda
Evet cnm gunde 1-2 kez mama veriyorumCanim sen hâlâ sağıp mi veriyorsun? Mama veriyor musun hiç?
Tskler canim .Evet canim minik kavanozları hem yoğurt icin hem de püre, çorba yaparken kullanırım..Güle güle kullankavanoz iyiymiş yoğurt mayalamaya bir dahakine bende alayım ben suluk tabak kase bardak aldım kaşıkları civil den almıştım
Ne kadar mama veriyorsun toplamda canim? Ben de 2 3 kez mama veriyorum. Toplamda 300 cc civarı ediyor.Benimki 5bucuk aylik oldu daha donmuyor cnm
Evet cnm gunde 1-2 kez mama veriyorum
Sagol Canim iyi ki varsinizzBenimki 5bucuk aylik oldu daha donmuyor cnm
Evet cnm gunde 1-2 kez mama veriyorum
Cogunluk 1 kez 160cc veriyorum sutum az oldugunda 200-250oluyor degisken cnm sutume goreNe kadar mama veriyorsun toplamda canim? Ben de 2 3 kez mama veriyorum. Toplamda 300 cc civarı ediyor.
Menenjitin ilk dozu mu?Biz bugün 4 ay kontrolünden geldik kilosu boyu iyi çok şükür Demir ilacına başlattı birde benim oğlan geceleri ve emzirirken çok terliyordu kilosu önde gidiyor dedi başka bir d vit verdi dozajını 2 katına çıkardı bu yüzden Demir eksikliği de yapar dedi
Sünnet olayı hala muallakta kaldı kalbindeki üfürüm nedeniyle önce ürologla konuşacaktık yerinde yoktu ama geleneksel yöntemle sünnet olcak ve 1.5 yalına kadar halletmemiz lazım sonra cinsel kimlik gelişiminden dolayı tavsiye etmiyoru dedi
Menenjit aşısı 7. Ay dedi
Dişler çok sıkıntı yaratırsa diye bir jel yazdı belki aşırın kullanırız çünkü eller yumruk şeklinde hep agızda
Bir ara meme reddi yaşamıştım sessiz sakin bir ortamda ver dedi
BiZden haberler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?