2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben beslenmesinden 1 saat sonra veriyorum zaten 3 saatte 1 yedigi icin tam ogun arasi gibi oluyor cnm

Bana öyle bir bilgi verilmedi ben genelde uyumadan önce veriyorum haliylen süt emmiş oluyo
Canim oyle verme süt demirin tum.vitaminini aliyor keske uyarsalarmis seni

Sicak suyun altinda 1saate yakin sagdim elle akittim sutu ustunede surekli emzirdim su cok rshatlatmisti cnm beni

Ben beslenmesinden 1 saat sonra veriyorum zaten 3 saatte 1 yedigi icin tam ogun arasi gibi oluyor cnm

Bunca zaman öyle verdim

Benim bebeğim hic donmuyor karin ustu durmaktan da nefret ediyor. 4 ay 3 haftaligiz ne zamna kadar dönmemesi normal kızlar biliyor musunuz .. doktorundan herhangi bir bilgi alan var mi bu konuda

Kızlar ek gıda için tabak çatal kaşık bardak akacaksanız ikea da güzel şeyler var

Canim sen hâlâ sağıp mi veriyorsun? Mama veriyor musun hiç?

Benim bebeğim hic donmuyor karin ustu durmaktan da nefret ediyor. 4 ay 3 haftaligiz ne zamna kadar dönmemesi normal kızlar biliyor musunuz .. doktorundan herhangi bir bilgi alan var mi bu konuda
Canim hiç dert etme bunu. Ilk kızım 7.5 aylıkken döndü ilk defa. Bunun bi kriteri yok bu da şimdi. Bu kızım ilkine göre daha zayıf ve çok hareketli. Ikisi de birbirinden çok farklı.

Canim hiç dert etme bunu. Ilk kızım 7.5 aylıkken döndü ilk defa. Bunun bi kriteri yok bu da şimdi. Bu kızım ilkine göre daha zayıf ve çok hareketli. Ikisi de birbirinden çok farklı.
Canimm cok sağol ya ben de nette araştırıp duruyordum .. demekki daha baya zamanımız var cocugu döndürmeye çalışmalarım artık o ne zaman isterse

Canimm cok sağol ya ben de nette araştırıp duruyordum .. demekki daha baya zamanımız var cocugu döndürmeye çalışmalarım artık o ne zaman isterse
Kesinlikle öyle canim, ilk kızımda ne uğraştık bi bilsen, ama yok.cocuk dönme hareketi bile yapmıyordu bunda da biz hiç yaptırmadım, 3.5 aylıktan beri ayagini atip dönme hareketini yapmaya çabalıyordu, bugün de döndü yani biz ne kadar çabalarsak çabalayalım iş onlarda bitiyor

Ben de yeni ikea dan mama kaşığı aldım. Sebze haşlama aparatı aldım. Minik 210 cc lik kavanozlar aldım.
Güle güle kullan kavanoz iyiymiş yoğurt mayalamaya bir dahakine bende alayım ben suluk tabak kase bardak aldım kaşıkları civil den almıştım

Benimki 5bucuk aylik oldu daha donmuyor cnm

Canim sen hâlâ sağıp mi veriyorsun? Mama veriyor musun hiç?
Evet cnm gunde 1-2 kez mama veriyorum

Merhaba kızlar cumartesi 4 ay aşısı ve menenjit aşısı bexeroyu yaptırdık doktora dedim 5 ay da mı yapsak diye doktorumuz da siz bilirsiniz ama bu şekilde yaptırmak daha yararlı dedi bağışıklık için... orda fitil verdiler ateşi çıktıkça 6 saat de bir calpol verdim ama gece baya ateşlendi ama pazar günü 37,5 lardaydı akşamına doğru da ateş bitti şükür Benim kız da pek hareketli değil doktora ne zaman dönmesi gerekir dedim kilolu bebekler de dönme olayı geç oluyo dedi sizin bebekler de tombişse ondan olabilir kızlar 4 ayını bitirdiğinde elimden birşey almayı öğrendi.. bende bugün kızıma meyve suları emsin ve diş kaşıyıcı olsun diye silikon meyve süzgeci aldım oğluma file şeklinde olandan vardı ondan kullanmıştım memnundum birde püre kaşığı aldım oda çok cici duruyordu diye

Kızlar uzun bir süreden sonra merhaba 28 kasımda bebiş gelmeyince suni sancılar fayda etmese de normal doğum gerçekleşmedi sezeryan oldum 4. Ayımza girdik şükür 40ımdan sonra da adet gördüm düzenli gidiyor tek sorun bu ay aşırı kanamam var yürüyemiyorum bile başına gelen var mı

Güle güle kullan kavanoz iyiymiş yoğurt mayalamaya bir dahakine bende alayım ben suluk tabak kase bardak aldım kaşıkları civil den almıştım
Tskler canim .Evet canim minik kavanozları hem yoğurt icin hem de püre, çorba yaparken kullanırım..

Kizlar yazin bebeklerin elbiselerinin altina ne giydirecegiz direkt bez görünmesin diye. Bazı elbiseler kendiliğinden külotla geliyor cicili bicili ama bazılarının yok.. onlara ne yapmayı düşünüyorsunuz.. hic bi yakinimin bebeginden de hatırlamıyorum..

Menenjitin ilk dozu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…