- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.645
- 63
- 35
merhaba ben de mastit oldum bir iki ay önce ama çok ağır atlattım. tek çaresi emzirmek, buna ek olarak sıcak duşta masaj yapmıştım o da etkili oldu. ancak fırsat buldukça emzirdim, sende o da olmuyorsa doktorun antibiyotik yazarSağdımda çok çok az süt çıktı o sertlik açılmıyor 2 gün öncede olmuştu 2 günün sonunda emerken açılmıştı şimdi daha kötü ama mastit olanlar vardı lütfen yazabilir mi napmalıyım
Alerji icin memorial soner demirel için de çok oneriyolar aklınızda olsun ,kendi cocugu alerjikmis o yuzden o alanda da cok iyiymis biz ilk ona gidiyoduk cok tuzlu geldi tekdene gectikAlerji uzmanı sadece şehir hast var ona gidiyorduk hep ek gıdaya da onun kontrolünde başlayacağız genel muayenemizi de o yapıyordu ve ebemiz
E bu diş bence, cay bardagini agzina verseniz tik tik diş sesi gelir kesin dişseDis etlerinde beyazlik olan varmi anneler dis belirtilerinden bahsedenler olmus ama daha erken gibi gorunurde birsey olmasina... bugun farkettim oglumun agzina iyice bakinca...saglik ocagina yazdim gordu cevap bile vermedi ordaki ebesizce disten mi bu iltihap filan degildir insallah?
Dişe benziyor buDis etlerinde beyazlik olan varmi anneler dis belirtilerinden bahsedenler olmus ama daha erken gibi gorunurde birsey olmasina... bugun farkettim oglumun agzina iyice bakinca...saglik ocagina yazdim gordu cevap bile vermedi ordaki ebesizce disten mi bu iltihap filan degildir insallah?
Hayırlı olsun dişler geliyor maşallah ama daha patlamamış. Kuzucuk biraz huzursuz olabilir bu aralar merak etmeyin.Dis etlerinde beyazlik olan varmi anneler dis belirtilerinden bahsedenler olmus ama daha erken gibi gorunurde birsey olmasina... bugun farkettim oglumun agzina iyice bakinca...saglik ocagina yazdim gordu cevap bile vermedi ordaki ebesizce disten mi bu iltihap filan degildir insallah?
Yarin bir deneyim bakalim beyazlik patlamasi gereken dis eti üstünde degil altta diye tedirgin oldumE bu diş bence, cay bardagini agzina verseniz tik tik diş sesi gelir kesin dişse
Sagım yapın. Emzirin arkasına sagın. Açıldığında hemen rahatlıyor zaten. Sütü memede bekletmeyin sonuna kadar sagın sıcak duş. Eşiniz memeye masaj yapsın. Agrılı oldugu için insan kendi kendine yapamıyor. Masaj emzirme sagım.ihmal etmezseniz açılır inşallahKızlar göğsümde yumru oluştu dün sabahtan beri geçmiyor duş aldım duşta masaj yaptım sıcak havlu koydum ovdum yapabildiğim kadar çok ağrıyor ters emzirmede yaptırdım ama bebeğim öyle çok emmek istemiyor alışık olmadığı için.Başka ne yapabilirim? Mastit mi oldu acaba ateşim yok ama
Tesekkur ederiz biraz rahatladim bikac kisi distendir diyince valla annem daha erken iltihap olmasin dedi gerilmistimHayırlı olsun dişler geliyor maşallah ama daha patlamamış. Kuzucuk biraz huzursuz olabilir bu aralar merak etmeyin.
Benim ilk bebekte cok uzun sürdü 2 ay sonra filan cıktı ve sizin gibi mendil sürekli ıslaktı. Kehribar kolyesi salya için iyi oluyor diyorlar. Kaç aylık bebeğiniz. Boynunu tutunca kolye takmak kolay oluyor deneyebilirsinz.Tesekkur ederiz biraz rahatladim bikac kisi distendir diyince valla annem daha erken iltihap olmasin dedi gerilmistimFena değil huzursuzluk herzamanki hali ama bi salya cok var farklilik olarak 10 dk da bir onundeki mendil degisiyor... patlamasi uzun surermi sizce?
Canım agrı var mı birde göğüste ateş var mı var ise enfeksiyon olmuş olabilir benim öyle olmuştu ama çok ağrı ile acı karışıktı bende antibiyotik kullandım bir hafta öyle geçti.Sağdımda çok çok az süt çıktı o sertlik açılmıyor 2 gün öncede olmuştu 2 günün sonunda emerken açılmıştı şimdi daha kötü ama mastit olanlar vardı lütfen yazabilir mi napmalıyım
4.ayi yeni doldurduk biz 20sinde... kehribar kolye 1 haftadir var boynunda ama şimdilik bi değişiklik olmadi salyada yaBenim ilk bebekte cok uzun sürdü 2 ay sonra filan cıktı ve sizin gibi mendil sürekli ıslaktı. Kehribar kolyesi salya için iyi oluyor diyorlar. Kaç aylık bebeğiniz. Boynunu tutunca kolye takmak kolay oluyor deneyebilirsinz.
Arkadaşım gitti ona alerji uzmanı değil çocuk doktoru o ama alerjiyle de ilgileniyormuş malesef arkadaşıma gereksiz yere 2 yıl katı diyet yaptırdı 20 kilo verdi bu şekilde diyet yaptırması sonradan öğrendik ki çok çok yanlışmış çocuk daha beter hassaslaştı alerji uzadı bizim doktor alerji ve immünoloji uzmani ben şimdi bütün diyetlerimi açtım sutumden geçenlere pek tepki göstermiyor sırada 6 aylık olunca bebeğime vermek var soner beye kalsa çocuğa 2 yaşına kadar ne yoğurt ne et yedirtmiyor inşallah bizim ek gıda süreci de kolay ve stressiz geçer çocuğum alerji göstermez inşallah da herşeyi yerAlerji icin memorial soner demirel için de çok oneriyolar aklınızda olsun ,kendi cocugu alerjikmis o yuzden o alanda da cok iyiymis biz ilk ona gidiyoduk cok tuzlu geldi tekdene gectik
Ters emzir sürekli emzir ağrı ateş halsizlik yapıyorsa çok sertlik varsa doktora bi git ultrason la baksınlar apse olduysa antibiyotik gerekiyor malesef ben acilden giriş yaptırdım şehir hastanesine usg çekti doktor çok kötü değildi sürekli farklı açılarda emzirmezsen katılaşır süt dedi ters emzirdim ağrılar içinde birden açılıp yumuşamaya başladı yanarak açıldı içten içtenSağdımda çok çok az süt çıktı o sertlik açılmıyor 2 gün öncede olmuştu 2 günün sonunda emerken açılmıştı şimdi daha kötü ama mastit olanlar vardı lütfen yazabilir mi napmalıyım
Kakamiz su gibi degil ama katı kaka da değil civik bebek kakasi biraz mukus var doktorlar önemsemiyor az mukusu cildi cok iyi arada bi iki sivilce çıkıyor diyetlerimin hepsini açtım 1 ay oldu sırada oğlum var inşallah sen nasılsın nasıl gidiyorNasıl gidiyor diyet canım kakada toparlanma var mı? Benim kız hala sivi yapıyor kakayı normal mi acaba
Masallaj size ya insallah alerjiden böylelikle kurtulursunuz..bizimde cıvıktı kakamiz ama bu aralar sulu yapmaya balsadi ginde bir kere yapıuor nerde yanlıs yapıyorum bilemedim bendeKakamiz su gibi degil ama katı kaka da değil civik bebek kakasi biraz mukus var doktorlar önemsemiyor az mukusu cildi cok iyi arada bi iki sivilce çıkıyor diyetlerimin hepsini açtım 1 ay oldu sırada oğlum var inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor
Benimkide aynı ya geçmiyor bir damar tıkalı. Ben buz koydum sıcak su işe yaramadı . Gece emzirmedigimden yine olmuş deli olacağım . Ağrı yok atesde yokKızlar göğsümde yumru oluştu dün sabahtan beri geçmiyor duş aldım duşta masaj yaptım sıcak havlu koydum ovdum yapabildiğim kadar çok ağrıyor ters emzirmede yaptırdım ama bebeğim öyle çok emmek istemiyor alışık olmadığı için.Başka ne yapabilirim? Mastit mi oldu acaba ateşim yok ama
merhaba ben de mastit oldum bir iki ay önce ama çok ağır atlattım. tek çaresi emzirmek, buna ek olarak sıcak duşta masaj yapmıştım o da etkili oldu. ancak fırsat buldukça emzirdim, sende o da olmuyorsa doktorun antibiyotik yazar
Sagım yapın. Emzirin arkasına sagın. Açıldığında hemen rahatlıyor zaten. Sütü memede bekletmeyin sonuna kadar sagın sıcak duş. Eşiniz memeye masaj yapsın. Agrılı oldugu için insan kendi kendine yapamıyor. Masaj emzirme sagım.ihmal etmezseniz açılır inşallah
Sağolun kızlar cevabınız için dün okudum ama cevap yazamadım daha kötü olmaması için tüm gün göğsümle uğraştım duş aldım masaj yaptım sıcak bez falan koydum ateşim hiç olmadı ama ağrı vardı. Gece biraz açıldı gibi dünkü gibi sertlik yok inşallah birdaha olmaz ya. Aslında ben çok sık emziriyorum gece bile 2 saatte bir kalkıyor bebeğim neden böyle oldu anlamadımCanım agrı var mı birde göğüste ateş var mı var ise enfeksiyon olmuş olabilir benim öyle olmuştu ama çok ağrı ile acı karışıktı bende antibiyotik kullandım bir hafta öyle geçti
Benimde dün gece sonunda biraz açıldı gibi çok zormuş ya daha öncede oldu ama bu kadar değil kısa sürede açılmıştı. Canım ters emzirme böyle dimi?Ters emzir sürekli emzir ağrı ateş halsizlik yapıyorsa çok sertlik varsa doktora bi git ultrason la baksınlar apse olduysa antibiyotik gerekiyor malesef ben acilden giriş yaptırdım şehir hastanesine usg çekti doktor çok kötü değildi sürekli farklı açılarda emzirmezsen katılaşır süt dedi ters emzirdim ağrılar içinde birden açılıp yumuşamaya başladı yanarak açıldı içten içten
Vay be ,iste başına gelmeyen bilmez diye buna denir. Benim bebis 2 gun yogun bakimda kaldi doğduğunda doktoru soner beydi, ilk 2 muayenesine de ona götürdük baya iyi gelmisti ama tabi bizde alerji gibi bi durum yoktu.Arkadaşım gitti ona alerji uzmanı değil çocuk doktoru o ama alerjiyle de ilgileniyormuş malesef arkadaşıma gereksiz yere 2 yıl katı diyet yaptırdı 20 kilo verdi bu şekilde diyet yaptırması sonradan öğrendik ki çok çok yanlışmış çocuk daha beter hassaslaştı alerji uzadı bizim doktor alerji ve immünoloji uzmani ben şimdi bütün diyetlerimi açtım sutumden geçenlere pek tepki göstermiyor sırada 6 aylık olunca bebeğime vermek var soner beye kalsa çocuğa 2 yaşına kadar ne yoğurt ne et yedirtmiyor inşallah bizim ek gıda süreci de kolay ve stressiz geçer çocuğum alerji göstermez inşallah da herşeyi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?